Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi aksamlar dosbacim .. pc sorununun hal olduguna sevindim canm

Kizlar ben dun arkadasimda kaldim .. misafirlik guzeldi ama yemekler

dun aksam 21.00 gibi cikolata yedim .. ve bir bardak cola ictim .. cok pismanim

Bugun :
sabah yarim simit, pohaca , cay
oglen /aksam .. sulukofte ..1dlim ekmek surme peynir

anliyacaginz misafirlik bana yaramadimi aksamlari salata yogurtla gecirecektim guya .. nerdeee

Son düzenleme:
selam brose
nasılsın canım
gördüğüm kadarıyla pişmansın....
tatlıyı falan anlarım ama şu kola olayını hiç iyi etmemişsin...
bi bırakırsan uzun süre hatırlamazsın hatta hayatından çıkarabilirsin...

günaydın kızlar bi bakayım dedim ama kimseler yok kendinize iyi bakın ben artık 1 hafta yokum giremeyecemde büyük ihtimal hepinizi çok özleyecem en geç haftaya pazar buralarda olurum

kılzar günaydınn yarın giremeyeveğim için bugün yazayım kilomu 59 yinee (ama şukür ki hafta sonu aldığım 900 grm verdimm )

günaydın kızlar bi bakayım dedim ama kimseler yok kendinize iyi bakın ben artık 1 hafta yokum giremeyecemde büyük ihtimal hepinizi çok özleyecem en geç haftaya pazar buralarda olurum

bende seni çok özliceemmm inşallaah sınavın güzel geçicek ablacımm Şeniz

kızlarr çok fenayım yorgan döşek yatıyorummm grip oldum çok kötüüüüüüüüüü aksama görüşürüz mucukladım hepiniziii

dipnot: diyeti bozdum mu hayır tam gaz devam !

merhaba arkadaşlar ben bu gün sabah yarım dilim kadar ekmek biraz peynir domates salatalık yedim öğle 2 kaşık sebze 1 kaşık et 1kaşık pilav ve yoğurt yedim
boyum da 160

selam kizlar ben geldim nasilsiniz yarina hazirmi herkes haa unutmadan arakadasalar yarin herkes melyezit e dua etsin ben iyiyim bugün isten eve erken geldim ama evde de is bitmiyor ki ev isi yemek derken yeni oturdu valla adcim sanada tesekkurle gercekten cok calisyorum ama ne yapacaksin kendinize iyi bakin kizlar ben burdayim

evet canım öyleydi tabi yine eski günlerine dönebilirsin.
hazırlar hep çok sever mutfağı neden kilolu ve bana da kilo aldırmaya çalışıyor snıyorsunuz. Değişik tatlar, mutfaklar, tam bir gurme.

kızlar öğlen sadece yoğurt ve slaata yeidmm ve bolca su içmeliyimmmm bugün içemedim hiç suuuu yoğunluktann

evet canım yaa su çok önemli. Ben de farkı gördüm, çok az yememe rağmen kilo gitmedi, su içsem giderdi. Şimdi içiyorum.

aleykümselam, umarım iyidir. Çok koşup kendini yorma tatlışım.

hayılı olsun canım, İst.a gelmekten vazgeçmediysen ara beni, cebimi biliyordun. Haber bekliyorum senden. sınavının çok iyi geçeceğine eminim. Henüz izinli yazmadım yarın yazılıyor biliyorsun. O zaman yarın izinli yazmayıp kilonuyazıyorum haftaya izinli olursun, aman kilo alma tatilde.

tabi canım biz daha fazla kalori harcıyoruz, yediklerimiz fazla olacak. Ama abaetmamak kaydıyla.

merhaba...
ben bugün çok az yedim sabah 2 dilim kepekli ekmek peynir domates
öğlen hiçbirşey yemedim
akşam bir kase yoğurt 2 dilim kepekli ekmek domates...
1 saat yürüyüş yaptım

hiç bir şey yememişsin hayatım, dikkat et metebolizmanı durdurma.

canım biz de özledik seni. Ayy misafirleri yolla artık yoksa kilo veremeyeceksin. Annene de söz verdir öyle girt bence canım.

:tomato::çok üzgünüm::tomato::tomato:klava:klava:
çikolata ve kola haaaaklava:

kılzar günaydınn yarın giremeyeveğim için bugün yazayım kilomu 59 yinee (ama şukür ki hafta sonu aldığım 900 grm verdimm )

tamam canım kaydettim bile.

melisciğimmm nasılsın şekerimmm ben 59 oldummm bir hafta boş gitti şimdi ne güzel 58 dimm ama olsunn

Canım hiç giremedim gündüz işte. Bir ara girdim okudum ama yazamadım öğrenciler geldi ders falan yoğundu bugün bayaa. Haftaya verirsin artık arada duraklayacağız ne yapaılım.
Ben de aynıyım yarına değişiklik olmazsa.

kızlarr çok fenayım yorgan döşek yatıyorummm grip oldum çok kötüüüüüüüüüü aksama görüşürüz mucukladım hepiniziii
dipnot: diyeti bozdum mu hayır tam gaz devam !

geçmiş olsun canım a.s.

kimseler yok ya off gidip bi şeyler yiyeyim bari

hayırrrrr yeme bu saatte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…