Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ablam gelmmiiişşşşş sonundaaa aşada görüyoruummm alkisalkisalkis delikafadulden
artık bizlesin dimi bitti diimiii

şişgocum ben güzel hafta geçirdim ama su az içtim hep dışarılardaydım ihmal ettim kendimi.

hoş geldin canım evet ben artık buna kesin karar verdim ne kadar az su okdar az kilo kızlarr su çok önemlii 2 gündü r biraz az içiyom suyu ama bu gün hemen telefisine başladımm çünkü ben çok şçerdim 3-4 litre yine eskisi gibi içcem suyumuuu
olsun şeker vermemiş olsanda almamışsın enazından bu hafta verirsin sende merak etme biz bu hafta nereusla sıkı takibe başladıkk malüm 15 mayıs hedefler haftası birazda olsa hızlandırcaz kendimiizii sen de gel bacummmmkaydirigubbakcemile

selam kızlar sonunda gelebildim.hemen kilomu yazıyorum 56,5. çok az vermişim,güya dikkat ediyorum suyumu 2 lt çıkardım.akşamları yürüyorum.neyse bakalım haftaya ne olacak.şimdilik buralardayım hepinizi öptüm.

tamam şişgocum benim hedefime ulaşmam zor 2 kilo 1 haftada mümkün değil ama elimden geleni yapacağım. Beni de takibe alın.

olsun canım hiç vermemekten iyidir damlaya damlaya göl olur. tebrikler.

tamam şişgocum benim hedefime ulaşmam zor 2 kilo 1 haftada mümkün değil ama elimden geleni yapacağım. Beni de takibe alın.

kaydirigubbakcemile :1ninca:

ya benim anlamadığım bişi var nasıl 1 hafta 2 kilo veriyorlar
emirel 1 hafta benim kiloma geldi
ben aylardır dişimle tırnağımla sürüne sürüne geldimm
çok adatletsizlik var bu işin içindee senağlama

canım emirelin 2. haftası rejime yeni başladı çabuk kilo veriyor normal.

13. takım **103.etap**

ad1 ( 56.9 / 56.5 / 0.4 / 0.70&#37
nereus (64.5 / 64.8 / -0.3 / -0.47%)
melis08 (59.9 / 60.0 / -0.1 / -0.17%)
dosba (69.7 / 69.7 / 0.0 / 0%)
melzeyit izinli geri gelecek (78.2)
patbori (73.4 / 74.0 / -0.6 / -0.82%)
şişgo (59.0 / 58.0 / 1.0 / 1.69%)
brose
acıbiber2053 (67.3 / 66.5 / 0.8 / 1.89%)
jojel
emirel (66.2 / 64.5 / 1.7 / 2.57%)

emirelcim 2 haftada 3.5 kilo vermişsin tebrikler canım yaaa.
tamam acıbibercim hafta sonu girme ama hafta içi burdasın değilmi, tüm hafta burada olmayacak ve cuma kilo bildirmeyeceksen izinli yazıyoruz.

benden başka alan yokkk ne güzel bir duyguuuu
yine nadir bir insanım yine tek başarılı benimm ..... nasıl beceriyon diye sormayın :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…