Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hımmm anladım cnm keşke sende bi grubun 3 . sü olsaymışsın... gerçi senin ihtiyacın yok performansın yerinde ama olsun yalnız kalmayaydın...

hımmm anladım cnm keşke sende bi grubun 3 . sü olsaymışsın... gerçi senin ihtiyacın yok performansın yerinde ama olsun yalnız kalmayaydın...

Aaa bak bu aklıma gelmemişti hiç ..
Olsun ne yapalım bu hafta biraz az girebilirim ben zaten.
Hazırlıklar falan derken ..

Kizlar ben de cikiyorum artik
Annemi az nce ablamla ankaraya ugurladim
15 gun yok
Bu da sabah beni kaldiraak biri de yok demek oluyo
Hemen mutfagi toplayip yatayim
İyi geceler herkese

Yfsmir ve aralik ortilerim kusura bakmyin ikinizin de isimlerinizi hatirlamyrm ama bu hafta cosalim:)) yarin aksam grsrzz

kızlar ben yatıyorumm... iyi geceler

İyi geceler Özlem.

VALLA ya bizimde bişey yoktu bugun oldu

hayır olsun ne diyelimmmm

İnşallah son olur bu bütün problemleri hallersiniz özlem.

evet seni saymıyoruz zatii

onun eşi yok.
sevgilisine tercih etti bizi

Geri döneyim de o zaman bol enerji ve yeni eşlerle ben de harika olacağımm.

Ayy annen yokken abur cubura yönelme aman düzenin bozulmasın.

Yaa mide bulantisindan hala uyuyamadim, sabah nasil kalkicam ben yasmin de mide bulantisi yapiyo mu masal? Butun yastik kolonya oldu

o kadar yorgunum ki hiç uyumadım ... size yazdıktan sonra eltime gittim eltim kocasını arayıp gizem burda hani söyle de haberi olsun dedi eşim için ...
sora bunlar geldiler böyle gülümsüyor ediyor ... sora kalktık ama hiç konuşmadık yani ... yolda beni bıraktı önden önden gitti ... eve geldik gene kavga ettik herşeyi kırdı nerdeyse ...
üstünü başını yırttı ... ben çok zordayım kimsesizim bişi düşünemiyorum ama gidiyorum bugun bana git dedi ...
mahkeme olayını söylemiyor git diyor ...
3.kahvem ... ayılamıyorum ne uyuyabiliyorum ne ayılabiliyorum

Günaydın kızlar

Haftasonu cumartesi akşam 5 ten ömce kaçamağım oldu ama cumartesi 2 saat yürüdüm.

Dün klasik kahvaltımı yaptım

Öğle

Zeytinyağlı pırasa

Akşam 5 te ızgara tavuk ve salata yedim

Gün içinde de 1 saat tempolu yürüyüş yaptım..

Geçmişi okudum koçişleri ile sorunu olan arkadaşalrın takmayın her evde hepimizin dönem dönem oluyor. İnşallah en kısa zamanda hzuusuzluğu atarsınız.

Gizemcim Allah yardımcın olsun. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Melek geçmiş olsun.

Ececim bende adını Elisya biliyordum memnun oldum.
Eski ortim fazla çıkmış olmanın nedeni psikolojik olabilir bazen tartı yapıyor bunu.

Veee yeni ortilerim ben geldim.

turta allah snei etmesin emi
tabiki temiz bişi beklemiyordum ama göz önünde olunca insna tiksiniyor

haklısın canım

ohhh git git fuarlar çok eğlenceli ve gez gez bitmez

ya gezmesi eglenceli amma onu birde düzenleyene sor ne eziyetler çekiyoruz

Bugun ne giysem'i izliyorum, biraz once bir kiz geldi 90 kiloymus elediler, ama gorseniz yuzu nasil guzeldi.. Kiza ulassam bizim takima gel de zayifla dicem cok begendim ya, yazik ediyo kendine, acilen zayiflasiinn

genelde kiloluların yüzü çok güzel oluyor yaa

canım çok zor ne desem bilemiyorum... tek söyliyebileceğim 1. planda kendini düşün artık... böyle ömür mü geçer herr gün stres sıkıntı.... nerde mutlu olcaksan yada ne yaparsan mutlu olcaksan onu yap... çok iyi düşün ve kendi hayatın için en iyi kararı ver... senden daha önemli kimse yok sonuçta....

kız bakma işte çok seviyozda birbirimizi çok da kırıyoz iş sitresi bizi öldürüyo bunalıyorum

aynen öyle çok alışıyo insan çocuklar babasız çok zor büyüyo ama hergünde kavga döğüş nereye kadar dimi

Sıkma hiç canını, rahat davran biraz takmayacak gibi.
Sonuçta sevgi saygı olduktan sonra geçer zaman zaman kimde olmuyor ki Melek.
çok haklısın ama bizim bu aralar biraz çok oluyo

afiyet olsun

Menüm:

Sabah:
2 yumurta
Beyaz peynir ve çay

Öğle:
1 dilim lorlu dukan böreği
1 bardak süt

Akşam:
2 tavuk baget,1 tavuk incik
Az yeşillik ve 2 bardak ayran

2 lt. su,spor yok
afiyet olsun melek
ortim bak yarışma varmış az ye çok spor yap kiloları verelim

afiyet olsunmasallah menün süper

Tamam o zaman..
Ortalamayı alırız..Bu hafta baslıyoruz ona göre.. herkes eşlerine mukayet olsun

Özlem, biz kazanmalıyız bak..dikkat edelim bu hafta
valla biraz zor melek kimseye vermem birinciliği bak bu sabah tartıldı 56.8 yani çok çalışmalısınız
çok üzüldüm gizem herşeyin hayırlısı yol yakınken Allah hakkında hayırlısını versin

ya canım yani bide gecmiste ehliyet alınma nedeni de pek parlak değil o yüzden mahkemeye cıkacak orda verirler para cezasını sonucta kırmızı ışıkta geçmek gibi birşey değil bu alkollü arac kullanmaktan ceza yiyen biri birde ehliyetsiz trafge çıkıyor yani.

yaşadıklarını da okudum yaaaa yokmu girebilecegin iş ne bileyim cocugunuz varmıydı hatırlamıyorum ama ugrasma ya koy kıcına gitsin diyesim geliyor yani bu ne cektigin eziyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…