Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim eşi bugün nöbetçi dünde bi atıştık bi atıştık artık gülüyorum ay o kadar vurdunduymaz oldum hemen çocuklarla laf atıyo artık iyi olsak iyi olucak bakalım bende çok bunaldım o kadar işin içinde çok sarıyom adama bendede var ya

Eski ortim hani bana yorumun

günaydın kızlar ii haftalar

herkeseeeeee gönaydııııııınnnn

günaydın bacularrr...... sabah sabah dayanamadım yine tartıldım 300 gr daha gitmiş... 300 bugün 400 dün 700 oldu... inş cumaya kadar devam eder... yada ödem falan olmazda cuma güzel bi sonuç veririm... ilk hafta ya iyi bi rakam olsun istiyorum...

ya amaç gaza getirmek

aman boşver salla gitsin...

Gunaydin kizlar.. Okula gidemedim, hem uyuyakalmisim hem de regl oldum karnim agriyoo.. Ve bugun recel falan yedim kahvaltida, vicdanim cok rahatsiz napiyorum ben ya, bu ara cok kotu beslenmeye basladim, spor da yaptigim yok ki.. Nolucam ben offf

Turtaa nerelerdesin orticim seenn?
Melek gecmis olsun:)
Aralik ben de memnun oldum tanistigimiza:)
Ve gizem, cok uzuldum.. Hakkinda hayirlisi olur insallah..

tmmmmm ortimmm senin kaaa hareketli olamam ama spor yapmaya çalışcammm
günaydın kızlar ii haftalar

günaydınnn ortimm

Ece; özleden msj attım gördünmü?

Nasılsın özlem?
Karnım acayip agrıyo, ii değilim ...

Kpss calısmaları nasıl gidiyor, bende başlasam ii olacak..

iyiyim canım... aslında bugün dersanede deneme sınavım vardı ama eve doğalgazcılar gelicek diye gidemedim...kitapçığı alıp evde çözücem...şimdide temizlik yapıyorum evi gezceklermiş tesisata falan bakçaklarmış... püff... yoruldum vallaaa yaptım sade türk kahvemi mola verdim... bu arada senin bölüm neydi orayı kaçırmışım ben??? gel birlikte çalışalm bide sen hangi şehirdeydin ya onuda bilmiyom ben...

ececim 80 gündür tickerını güncelleştirmemişssin gitmiş....

balım kaymağım allah zihin açıklığı versin canım
bende hazırlanıcamn kpssye ama vaktim yok 6-7.ay gibi düğün olursa şayet diye daha bişi yapmış deilim işten pek vakit kalmadığından ama en azından evlenince biraz boşta kalcağımdan ders çalışmaya vaktim olur belki son dönemde hızlandırılmış kursa gidebilirimöfffff
kpss biyanda beni bekliyo üniv. dersleri bi yanda ev biyanda iş biyanda eş adayı bi yanda bunların içinde bide kendime ayırmaya çalıştığım vakit de cabasıııııı

ders çalışma nasıl gidiyo hangi konulardasınız :44:

bende izinden döndüğüm kiloma çevirdim başlangıç kilomu...ne kadar ilerlediğimi göriyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…