kız bakma işte çok seviyozda birbirimizi çok da kırıyoz iş sitresi bizi öldürüyo bunalıyorum
aynen öyle çok alışıyo insan çocuklar babasız çok zor büyüyo ama hergünde kavga döğüş nereye kadar dimi
çok haklısın ama bizim bu aralar biraz çok oluyo
afiyet olsun
afiyet olsun melek
ortim bak yarışma varmış az ye çok spor yap kiloları verelim
afiyet olsunmasallah menün süper
valla biraz zor melek kimseye vermem birinciliği bak bu sabah tartıldı 56.8 yani çok çalışmalısınız
çok üzüldüm gizem herşeyin hayırlısı yol yakınken Allah hakkında hayırlısını versin
günaydın turta ii haftalarherkeseeeeee gönaydııııııınnnn
günaydın kızlar ii haftalar
herkeseeeeee gönaydııııııınnnn
valla biraz zor melek kimseye vermem birinciliği bak bu sabah tartıldı 56.8 yani çok çalışmalısınız
çok üzüldüm gizem herşeyin hayırlısı yol yakınken Allah hakkında hayırlısını versin
benim eşi bugün nöbetçi dünde bi atıştık bi atıştık artık gülüyorum ay o kadar vurdunduymaz oldum hemen çocuklarla laf atıyo artık iyi olsak iyi olucak bakalım bende çok bunaldım o kadar işin içinde çok sarıyom adama bendede var ya
günaydın ortim...
günaydın kızlarrrr nasılsınızz
tmmmmm ortimmm senin kaaa hareketli olamam ama spor yapmaya çalışcammmkız bakma işte çok seviyozda birbirimizi çok da kırıyoz iş sitresi bizi öldürüyo bunalıyorum
aynen öyle çok alışıyo insan çocuklar babasız çok zor büyüyo ama hergünde kavga döğüş nereye kadar dimi
çok haklısın ama bizim bu aralar biraz çok oluyo
afiyet olsun
afiyet olsun melek
ortim bak yarışma varmış az ye çok spor yap kiloları verelim
afiyet olsunmasallah menün süper
günaydın kızlar ii haftalar
Eyidir, sen nasılsın?
Ece; özleden msj attım gördünmü?
Nasılsın özlem?
Karnım acayip agrıyo, ii değilim ...
Kpss calısmaları nasıl gidiyor, bende başlasam ii olacak..
iyiyim canım... aslında bugün dersanede deneme sınavım vardı ama eve doğalgazcılar gelicek diye gidemedim...kitapçığı alıp evde çözücem...şimdide temizlik yapıyorum evi gezceklermiş tesisata falan bakçaklarmış... püff... yoruldum vallaaa yaptım sade türk kahvemi mola verdim... bu arada senin bölüm neydi orayı kaçırmışım ben??? gel birlikte çalışalmbide sen hangi şehirdeydin ya onuda bilmiyom ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?