Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada benim yakın hedefim ağustosa kadar 61 kilo olmak.hadi bakalım hayırlısı ocak ayına da 55 kilo olursam mezunda olurum inş

yanlış anlamadın inşallah beni daha hızlı kilo verirsin maksadında söylemiştim canımm
en geç ekim diyorum ben

rica ederim canıımmm Şeniz
kız niye uzak tututon hedefiini
gerçi bende uzak tutuyorumm çünküm veremeyebiliriimmm

bu kadar sıkı yapmasan bile verirsin sen ben inanıyorum ama sen öle istiyorsan ahadi bakalım hayırlısı bu arada hepimiz gaza geldik ya bu hafta birinci bizizkaydirigubbakcemile2
canım artık çok kızdım çok sıkı yapmam lazım.umurum metabolizma durmaz

rica ederim canıımmm Şeniz
kız niye uzak tututon hedefiini
gerçi bende uzak tutuyorumm çünküm veremeyebiliriimmm

canım anneler günü tebriğin için teşekkürlerdarısı sana:)

sabah 1 galeta 3 zeytin peynir yarım domates
ara 2 kuru inir
şimdi de koşmaya gidiyorum

merhaba canım hoşgeldiinnn
canım spor nasıl yapıyormusunn dicektimki yazını gördümm maaşalllaahh canımm
koşş koşşşş alkisalkisalkis :dance:

vay bu hafta herkes çok hırslı koş şekerim ver kiloları kim tutar seni

ben her zamanki gibi burayım
öğlend yediğimi yazayım bari
balık salata 2 kaşık yoğurt ekmek yok

arkadaşlar merhaba geldim sonunda evimdeyim artık yarından itibaren katılıma başlıyoyum hepinizi özlemişim bu arada mens oldum sabah tartı beni hayal kırıklığına uğrattı ve annemin yemekleri tahmin edersiniz ki galiba kilo aldım

verirsin inş gülüm ya bu arada korkutma beni bende hafta sonu annemin yanına memlekete gideceğim.ay sorması ayp kaç kilo aldın yaa

kaç kilo aldığımı bilmiyorum birkaçgün sonra belli olur yoldan dolayı ödemde oluştu artık spor ve diyet 2si bir arada olacak ay ayın 15ine hedef kiloma ulaşamayacam tüh tüh tüh

bir iki çakıl taşı, birkaç deniz kabuğu topladım senin için. bir sürü kum taneciğiyle, bir avuç deniz suyu doldurdum ceplerime. bir göz kırpımı gökyüzü sakladım gözlerime. kır çiçekleri kokladım senin için. güneş topladım biraz da. öpücükler kondurdum üzerine. sonra bir tepeye çıkıp, savurdum seher yeline anneler günün kutlu olsun diye...

bbu sitenin güzel annelerinin ve gelecekte anne olacak güzel kızlarının ve tabiki benimde anneler günümüz kutlu olsun

bir iki çakıl taşı, birkaç deniz kabuğu topladım senin için. bir sürü kum taneciğiyle, bir avuç deniz suyu doldurdum ceplerime. bir göz kırpımı gökyüzü sakladım gözlerime. kır çiçekleri kokladım senin için. güneş topladım biraz da. öpücükler kondurdum üzerine. sonra bir tepeye çıkıp, savurdum seher yeline anneler günün kutlu olsun diye...

bbu sitenin güzel annelerinin ve gelecekte anne olacak güzel kızlarının ve tabiki benimde anneler günümüz kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…