Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlarrrrrrr

bütün anneler in anneler günü kutlu olsunnnn mucukkkkkkkkkkkkkk

bakalım bugün oje neler yemiş neler yapmış

sabah 1 muzz

ara yok

öğle 1 ayran dışardaydım

ara yok

aksam bezelye yemeği 1 dilim ekmek salata

ara SÜT

BUgün sabah 1 saat yürüdümm sonra eve geldimm

öğlenleyin 12de bi çıktımm aksam leyin geldim bütün gün yürüdüm arkadasımla alışveriş falan

kot bedenim hala 32 öffffffffffffffff

bayılmadın yollarda dimi...

merhaba canım hoşgeldiinnn
canım spor nasıl yapıyormusunn dicektimki yazını gördümm maaşalllaahh canımm
koşş koşşşş alkisalkisalkis :dance:

koştum geldim valla...70 dkk

vay bu hafta herkes çok hırslı koş şekerim ver kiloları kim tutar seni
evet canım çok hırslıyım en az 1 kilo vermek istiyorum.hepimiz veririz inşallah

ohh şükür kavuşturana ösledik seni canım...
anneler günü mesajın çok hoş..hepimizin anneler günü kutlu olsun

olacak olacak sabırrrrrrrrrr

sabah 1 galeta peynir 3 zeytin domates
ara 2 kuru incir
öğlen 3çatal revaniara 2 galeta
akşam salata (içine biraz peynir kattım)

kızlar ben bugün bi kaçırdım sormayın hiç yazmayayım dahada moralimi bozmayayım kızlar siz süpersiniz ya maaşallah böyle giderse 1. biziz inşaallah ben bir daha böyle bir gün geçirmem böyle yemem

sslmmm ben geldiimm kızlarr
melzeyit ablacım hoşgelmişin sefalar getimirişnn a.s.
patbori canım olur böyle türk polisi yakalar yakaladılar valla kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun cnaım sen zaten telafi etmişsin
eskiden tabakla yerdimmm dolu dolu hemdee 3 çataldan zarar gelmezz
bende canımın çektiğini yedim valla ama 1 lokmayı geçmedii
tabii bu heerrşeey değill akşam yemek yemedimmm
ama tokum tıkabasa sankii sırrım var sölimmmiii
:icecream:

hadi söleeeeeeeeeeeeeee lüffeeeeeeeeeennnnnnnnnn delikafadulden

iyi aksamlar kizlar sizler beni tamamen unuttunuz bunu bugün daha iyi anladim yazi yazdigim halde bilde hatirlanmadim ama ne yapalim dönüsü insallah mükemmel oalacak yeni arkadaslar sizler nasilsiniz iyi kilo veriyorsunuz tebrik ederim hepinizi

ahaaaaaa ben de hemen başlıyorummmm....mide sorunum da yok canım ama elma sirkesi nasıl olur bilmiyorum..yaa biz hep kötü tatlarla mı zayıflayacaz?mesela dondurma yağları yaksa veya çikolata zayıflatsa olmuyor mu?bu arada tartıldım az önce kilo vermişim bakalımm.cumaya güzel sonuçlar görmek istiyorum artık delikafadulden

ah canısı unutmadık seni tabii kii.hafta sonları herkes ancak menüsünü verip kaçıyor..baya yoğun oluyoruz..o yüzden öle oldu Şeniz

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
güüüüüünaaaaaaaaaaaaaaaydıııııııııııııııııııııııınnnnn hihoyyyt hihoyyyt
çok mutluyum çünküm 64.3 kiloyum tekrardaannnn cumaya kadar hedefime gidiyorumm yuppi yuppiii hihoyyyt hihoyyyt

ablacıımmmseni niye unutalım yaa döndüğündee seni zayıflatcam dedim tamaa
okumadın heraldeee sen dön gel bak neler olceekk :jeyyar:

patbori canımmm vallaa ben cuma günü 64.8 dim şimdi 64.3 :sm_cool:
yanii dene tadıda berbat değil
aksine bence güzel ben ekşi şeyleri severiimmm

günaydın canım bende 1 ay içinde tam 6 kilo verdim hemde sadece porsiyonları küçülterek umarım amacına tez vakitte ulaşırsın

öncelikle arkdaşım seni çok tebrik ediyommmm bak işte nihayett emeklerinin karşılşığını görmeye başladınnnnalkisalkisalkis
sonra herkeslere günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canlarımmm dün giremedimm onun için anneler gününüz kutlu olsunnn çocuklarınızlaa sevdikelrinizlee bir ömür mutlu yaşayın emiii (zayıf bi haldee)
hafta sonu neler yaptımmm
cumartesi hiç kaçamak yapmadımm gayet güzel beslendim
pazar sabah 9 da kahvaltı
sonra 2 saat yürüyüş yaptımm sonra saat 12 de sevgilimle buluştum ve onun canı dondurma istedi aldık ama sadece bir top yedimmm (aslnda üç top aldımm ama sini etti beni yolda ona kızdımm attım geir kalanını işimede yaradı haniii)
sonra saat 15 dee 3 dilim pizza yedim +meyve suyu sonra tekrar yürüdük saat 5 e kadarrr yani yediklerimi erirttimm
ama kötü bi süpriz oldu akşam benim için regl oldum üstelik hedef haftası neyse ben yine elimden geleni yapcam bakalımmmm belki az da olsa verebiliirmmmm-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…