Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah 1 dilim kepek ekmeği biraz salam

ara

1 elma

öğle

kereviz yemeği yoğurt

ara

3 çilek

aksam

balık bir dilim ekmek çorba

ara

süt

bizim gezmek iptal oldu izinimi de iptal etmek istiyorum.
sabah klasik kahvaltı
ara yok
öğle kısır ve küçük börek
ara yok
akşam salata..

geçmiş olsun canım iyileşir bir an önce inşallah. Ben de çok severim kuşları.

teşekkür ederiz canım, ben de kandırayım bakayım bilinçaltımı ne olacakdelikafadulden

bizim gezmek iptal oldu izinimi de iptal etmek istiyorum.
sabah klasik kahvaltı
ara yok
öğle kısır ve küçük börek
ara yok
akşam salata..

tamam canım, güzel olmuş diyet için ama süt üretimi için az olmuş. Sütün azalır hayatım dikkat et.

kızlar 4. olmuşuz, geçen hafta 5. idik hadi gelişme var. Kilo veren tüm takımcımı canı gönülden kutlarım. Patbori ve nereus bi de ben bu hafta takımı biz yükleniyoruz.
Ne yediğimi yazayım,
sabah: klasik kahvaltı
ara 2 adet bisküvi
öğlen: şehriye çorbası sebze dolması
ara: 1/3 simit
akşam: balık salata, biraz kalamar

Cuma Yarışması Takımlarının Analiz Raporları - Sayfa 11 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

kızlar analiz raporumuzu yollamıştım püsküüt de ileri tarihli hedeflerin daha iyi olacağını düşünüyor.
Şöyle yapalım mı herkes bir zaman belirlesin ve kaç kilo olmak istediğini yazsın, i,lve edelim.
Ben melis ağustos ayına kadar yani 2.5 aylık sürede mezun olmak yani 55e ulaşmak istiyorum.
melis: ağustos 55
sizlerden de hedeflerinizi bekliyorum, ister yakın ister uzak tarihler olabilir, tercih size kalmış.

yeni yıla girerken 55 olmak istiyorum inşallah.. ocak 55.. yani 8 ayım var

olursun kesin canım zaten şimdi sen hızlı kilo verirsin ben 60a kadar iyi indim bundan sonrası zor benim için. Hamilelik kiloları çabul alınınca çabuk veriliyor. Ben şimdi hamilelik öncesi kiloma indim bakalım savaşacağız bundansonrası için.

evet hep böyle gitmeyecek ama başaracağımıza eminim.geceleri oğluşumun işi belli olmuyo.bazen çok kalkıyo bazen az

çok teşekkür ederim çok mutlu oldum

hem bizi hem kendini çok motive ettin canım inşallah hep böyle kilo verirsin.

evet hep böyle gitmeyecek ama başaracağımıza eminim.geceleri oğluşumun işi belli olmuyo.bazen çok kalkıyo bazen az

başaracağız kesin. Senin yemenle ilgili olabilir. Ben 1 ay çocukcağımızı iyi besleyememişim az kilo almıştı ve çok uyanıyordu.
off bnimki de bazen çok kalkıyor deliksiz ne zaman uyuyabileceğim çok özledim.

evet oğlum 10 kızım 7 yaşında şu günlarinizin kıymetini bilin büyüdükçe zorlaşıyo emin olun hele bebeklikleri çok çabuk geçiyordelikafadulden

allah bağışlasın canım.
Şimdi de çok zor daha zor nasıl olur tahmin edemiyorum. Herkes öyle diyor acıbibercim ben de sana diyim kıymetini bil. Bi hareketleniyorlar saniye durmuyorlar. Gündüz laptop kucağımdaysa gelip mausu kabloları herşeyi çekiştiriyor nereye gidersem peşimde nefes aldırmıyor valla.

kızlar ben çıkayım. Eşim nöbetçi kızım uyanırsa gece hep ben uyanacağım dinlenmiş olayım. Yarın öğlen yine ablamın evine gidip son rütuşarı yapacağız. 1 haftamız kaldı.
Anı defteri kalemi hazırladım ayy ben çok yaratıcı oldum, dışarıdan alayım dedim 60 liraya satıyorlar elime aldım şöyle bir güzel inceledim, daha iyisini yaparım dedim. Gittim beyaz saten kumaş, uzun bir tüy, yapışkanlı nazar boncukları, güpür aldım yaptım harika oldu, fotoğrafını çekip koyarım bir ara. Bu işi mi yapsam ek iş. 10 liraya mal oldu ama malzemeler fazla fazla 10 kalem daha çıkar. Yapsam 30a satsam ek iş ne güzel :)

hiç beklemiyordum gerçekten çok motive oldum inşaallah böyle devam eder artık haftaya 4. falan değil 1. olmalıyız hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…