eski sayfalara baktım baya bi kötü durumdayızoff off özürdilerim kızlar kilo veremediğim için gerçekten kaçırdım bu hafta ama sporumuda yaptım grip im geçti bu arada...
kuşumla uğrasıyorum 2 günden beri gagasının yanında büyük bir tümör çıktı
benim galiba en büyük avantajım bir şeyler içmeyi çok seviyorum ama şekersiz içecekler içmeyi seviyorum çay kahve bitki çayı neskafe ve en çok da su yemeklerimide kalorisi az şeyleri çok çok şeyleri az yiyiyorum mesela mantı da yedim ama az mantı çok yoğurt bol bol salata böylece hiç aç hissetmadim kendimve ben bu kaçamağı yapsamda kilo vermeye dvam edeceğim ben çok çabuk kilo veriyorum diyorum diye bilinç altımıda kandırıyorum o da inanıyor işte bu kadar bence en önemlisi kilo vereceğine tam olarak inanmak
bizim gezmek iptal oldu izinimi de iptal etmek istiyorum.
sabah klasik kahvaltı
ara yok
öğle kısır ve küçük börek
ara yok
akşam salata..
yeni yıla girerken 55 olmak istiyorum inşallah.. ocak 55.. yani 8 ayım var
olursun kesin canım zaten şimdi sen hızlı kilo verirsin ben 60a kadar iyi indim bundan sonrası zor benim için. Hamilelik kiloları çabul alınınca çabuk veriliyor. Ben şimdi hamilelik öncesi kiloma indim bakalım savaşacağız bundansonrası için.
çok teşekkür ederim çok mutlu oldum
bebişler uyudumu?
acıbibercim çok uyanıyormu gece?
emirel seninki (ler) daha büyük sanırım.
çok teşekkür ederim çok mutlu oldum
evet hep böyle gitmeyecek ama başaracağımıza eminim.geceleri oğluşumun işi belli olmuyo.bazen çok kalkıyo bazen az
evet oğlum 10 kızım 7 yaşında şu günlarinizin kıymetini bilin büyüdükçe zorlaşıyo emin olun hele bebeklikleri çok çabuk geçiyordelikafadulden
şekerim aradım açmadın hadi bakalım ikincilikte aldın bu gazla haftaya iyi başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?