öncelikle arkdaşım seni çok tebrik ediyommmm bak işte nihayett emeklerinin karşılşığını görmeye başladınnnnalkisalkisalkis
sonra herkeslere günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canlarımmm dün giremedimm onun için anneler gününüz kutlu olsunnn çocuklarınızlaa sevdikelrinizlee bir ömür mutlu yaşayın emiii (zayıf bi haldee)
hafta sonu neler yaptımmm
cumartesi hiç kaçamak yapmadımm gayet güzel beslendim
pazar sabah 9 da kahvaltı
sonra 2 saat yürüyüş yaptımm sonra saat 12 de sevgilimle buluştum ve onun canı dondurma istedi aldık ama sadece bir top yedimmm (aslnda üç top aldımm ama sini etti beni yolda ona kızdımm attım geir kalanını işimede yaradı haniii)
sonra saat 15 dee 3 dilim pizza yedim +meyve suyu sonra tekrar yürüdük saat 5 e kadarrr yani yediklerimi erirttimm
ama kötü bi süpriz oldu akşam benim için regl oldum üstelik hedef haftası neyse ben yine elimden geleni yapcam bakalımmmm belki az da olsa verebiliirmmmm-tatlicadiarzu-
kızlar çok yoğunum gelince görüşürüz ay çok özleedim hepinizi
gnaydın kızlar bir hafta sonu da ha geçti ve cumaya birinci olmamazı için 5 günümüğz kaldı kaçamak yapmak istiyenlere hatırlatayım dedim:)
nereuscum bu hafta sendne derece bekliyom ona göre bu arada sıkı takipteyim seni hatırlatayımmm öğlen menünü süle bakayım bii
evet bende kendimden derece bekliyorumm :lepi:
canım öğlen yemeğim yok getirmedim yanımda yarım tostmu yiyem ne yapım balımm
dışardan kebap ganiiii istersen kebap yiyemm sırnaşık şey
kesinlikle kebap olayına hayırrrr bukadar iyi vermişken sakın yavaşlatma metabolizmanııı:mymeka: yarım tost iyi bide ayran yanına ohhh süperrrrr ve bol bol su şekercimm ben şu ann suyumuda yudumluyummmm sevgülüm dalga geçiyo benlee malüm istanbul trafiğini bilen bilirrr helekiii üsküdar sahil yoluu biz o yolu z.kamile hafta sonu 2 saatte geçebildik ve ben okadar çok su içtiğimm için yoldaa 3 kez wc molası veridk sevgülüm artık diyoki arabada lazımlık taşıycam hihoyyyt
selam kızlar herkeslere günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir.ben biraz sıkıntıdayım.oğlumun azı dişleri çıkamadığı için ateşlendik ve ateşimiz düşmedi 2 gün hastanedeydik.bugün evdeyiz ama heran tekrar ateşlenebilir diye kontrollü gidiyoruz.bir akşam ben bir akşam eşim nöbetçi olacağız.dr umuz gece ateşlendiği için daha sık kontrol gerektiriyor dikkatli olun dedi.böyle işte bu hafta pek verimli olamaya bilirim kızlar o yüzden şimdiden kusura bakmayın pek paylaşımda bulunamayacağım.ama bugün pc yi açık tutacağım evdeyken yine katılımdabulunabilirim sanırım.neyse hepinizi öpüyorum.
selam kızlar herkeslere günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir.ben biraz sıkıntıdayım.oğlumun azı dişleri çıkamadığı için ateşlendik ve ateşimiz düşmedi 2 gün hastanedeydik.bugün evdeyiz ama heran tekrar ateşlenebilir diye kontrollü gidiyoruz.bir akşam ben bir akşam eşim nöbetçi olacağız.dr umuz gece ateşlendiği için daha sık kontrol gerektiriyor dikkatli olun dedi.böyle işte bu hafta pek verimli olamaya bilirim kızlar o yüzden şimdiden kusura bakmayın pek paylaşımda bulunamayacağım.ama bugün pc yi açık tutacağım evdeyken yine katılımdabulunabilirim sanırım.neyse hepinizi öpüyorum.
sadece yoğurt ve çilek öylemii kızz acıkırsınnn çok az değilmii
canım yok ben yoğurt yiyince okadar çok acıkmıyom zaten saat 2 gibi bide elma geitridim onuda yerimmm çilekte yiycem yok acıkacağımı sanmam nereus regl oldum çok sıkıldı canım yaaa bu haftaaa kilo veremeyebilirimmmmsenağlama
verebilirsin canım yada vermmemiş gibi olursun ama
haftaya tardıldığında hedefinde olmuş olcaksın
ben geçen ay öyle olmuştum hatırladınmı
diyetini bırakmadığın sürece bişi olmaz canım
hem kilo almadın sadece reglsınn üzme sters yapma kendine kuşum
sters yapıcna gitmiyor yasakkelime
evet haklısın muhtemelen öle olcak yeni regl bitince tartı yüzümü güldürcek sanırımmm ya aslında düşününce çok yolum kalmadı hedefime sadece 3 kilommm varrrr çok çok yakınımmm buda berni çok sevindirik ediyo:sm_cool:
acıbiberim nereusum çok sağolun. Allah razıolsun kızlar. şükür bugün daha iyi, ateşi çok fazla yok.azönce uyuttum.bende işlerimi yapayım. ama buralarda olurum.geçmişi okuyamadım ama işleri halledince okurum.
evet bişicik kalmadı seniin arkandan su döküp göndercezz kaydirigubbakcemile3
canımm sendende allah razı olsunn işlerine bak canım inşllah biran önce düzelir
eski düzenine geri dönersinn canımm a.s.
kız ne meraklıymışsın beni göndermeye bakayımmm :mymeka: haziran başı gibi hedefimde olcam inşallah hazirandada devam etcem diyete bölece hedefimin altına ne kadar inersem kar dır benim içinnnnalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?