Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar merhaba
dün gelemedim yoğum bir anneler günü programı vardı akşam da çok yorulmuşum ancak bugüne yemek hazırla notlara bak falan, şimdi ders arasındayım bakayım dedim, geçmişi okuyamadım.
Hepinizin anneler günü kutlu olsun. Henüz anne olmayanların da darısı başına.

hoşgeldin meliscimmm seninde anneler günün kutlu olsun canımm
ailenizle sevdiklerinizle kutlayın her zamann a.s.

geçmiş olsun şeker..sen bebişinle ilgilen canım onun sana çok ihtiyacı vardır
kızlar ben yemek menüsüne baktım bugün yemekte makarna ve bezelgeli börek yoğurt ve çilek varmış ben sadece yoğurt ve çilek yiycemmmmm
aboriiiiiiiii dayanabilecek misin?
süpersin kızım yaaaaaaaa
senin de canım anneler günün kutlu olsun...akşama herkeş burada olsun..azıcık kaynatalım

öğlen yarım tost içinde ne ketçap ne mayonez benneyaptımki
ve ayraann
anlamadım şmidi sen kaeçap ve mayonez mi yedinn kafam karıştıııııı umarım üle bi hata yapmamışsındırrr ki eğer yapmışsan akşam ki menün belli oldu sadece salataaaaaaaaaakötükedihüso
öğlen iki kase çorba
çok güzel yemişsin şekerimmmmmm

canım merhaba çıtır anneee nasılsın fıstığım öpüyom kocaman seni inşalalh gün içinde karşılaşıp muhabbett ederizzzz:1hug:

canım menümü bir kase yoğurt olarak sölemiştim ama yapamadım
çünkü sadece yarım kase yoğurt yedimmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_coolben regl döneminde çok iştahsız oluyommmm)

yok kızız içinde sadece sucuk ve kaşar vardıı
ama hiç güzel değildi tadı ne yediğimi bilmedimm benneyaptımki

canım menümü bir kase yoğurt olarak sölemiştim ama yapamadım
çünkü sadece yarım kase yoğurt yedimmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_coolben regl döneminde çok iştahsız oluyommmm)

vaayyy yavriyaa baakk yarım kase yoğurt haa
dikkat etbari kendiine canım bukadar olmazz Şeniz

yok kızız içinde sadece sucuk ve kaşar vardıı
ama hiç güzel değildi tadı ne yediğimi bilmedimm benneyaptımki
aferim sana öle dikakt ettt
vaayyy yavriyaa baakk yarım kase yoğurt haa
dikkat etbari kendiine canım bukadar olmazz Şeniz

canım ya cidden regl iken hiç bişey istemiyo canım şimdide çileğimi y7iyom 2 saat sonrada bi elma yerimmm sonrada zaten akşam yemeği onuda hafif atlata bilirsem al sana güzel diyetik bir g:lepi:ünnn

tebrikler valla canım
keşke bende iştahsız olsamm
deli gibi yeyesiim var benim :roflol:
bulduğumu yicem valla çıkma karşımaa ortakıımm cokacimcoook

tebrikler valla canım
keşke bende iştahsız olsamm
deli gibi yeyesiim var benim :roflol:
bulduğumu yicem valla çıkma karşımaa ortakıımm cokacimcoook

canım yaa bende normal günler iştaylıyım yoksa ne işim var zayıflama grında demi ama ilk yapcam bu hafta hiç tartılmıycam umarım bunu başarabilirmm takiiiiiiiiii cuma sabahına dek aama hiç yapmadığım gibi güzel bir diyet yapcam bu haftaa çok çok dikkat etcemmm bakalımmm neler olacak bu hafta ben azından cuma tartı şöle bi 56,9 rakamları göstersin istiyom artıkınnn şöle bi 56 olayım gerisi çorap söküğü gibi gelecek inanıyom ama işteee olmuyo bi türlüüüü ama kararlıyımm bu haftaaaa tam diyetteyim yani kızlarrrrrrrrrrrr her halimleeeeÇok üzgünüm çoook

aferim balımm benimm çorap söküğü gibi gelicek tabi merak etmee seennn
tartıda 54'ü bile görceennnn kaydirigubbakcemile5

aferim balımm benimm çorap söküğü gibi gelicek tabi merak etmee seennn
tartıda 54'ü bile görceennnn kaydirigubbakcemile5

ah keşke canım 54 görsem daha ne isterimki tam hayllerimdeki gibi haftasonu colleziondan bi kot kapri beğendim çok güzeldi çocuğa dedimki 28 beden istiyorum çocuk dediki olmaz size bi morlaim bozuldu ne demek olmaz dedim ya ben 28 giyiniyorum çocuk dediki bence büyük gelir 27 vereyim amanın benim yüzümde hemen gülücükler oluştu sonra baktım kotun 27 kalmamış oda bi 26 deneyin deedi anam bi denedim oldu çok az dar geldi ama yine oldu ve düğmeleri kapandı ay sorma benim o halimi bi mutlu ooldum bi mutlu oldum ki anlatamam ama o an almaktan vaz geçtin dedimki kız şişki git 3 kilo daha ver gel ve bu kota alllll şimdi onun hayalini kuruyommmmalkisalkisalkis

selam kızlar
ben şimdi annemlerin yanındayım
malum dikkat ediyorum ama nereye kadar
dengeleyebilmek için spor yapıyorum
arkadaşlarım aradı akşama tempolu yürüyüşe çıkcaz ... inanın herşeyi ve herkesi özlemişim
bu hafta kilo almadan korumak isityorum ama mayıs hedefime ulaşmam imkansız olacak (
haziranda da tatile gidersem ben aldığım bikiniyi nasıl giyecem yaaaaa

bu arada sizler nasılsınız
şişko inan hayran kaldım azmine
canım sen başardın artık senin mezuniyetini kutlayacaz :)))

bu arada sizler nasılsınız
şişko inan hayran kaldım azmine
canım sen başardın artık senin mezuniyetini kutlayacaz :)))

ay canım inşalalh herkes bein gibi yaklaşır hedefineee ama daha vermem gerekn 3 kilo varrr ki buda az değil ama işim çok zor değil farkındayım azcık azim ve irade ile olacakk inşalalh:lepi:

vaybee 26 bedenn koott bana çok uzak kıızzz
bende sinir oldum başta anlattığında o nasıl satıcımış dedimm kaydirigubbakcemile3
canım tebrik ederim seni yaaaa kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…