Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

vaybee 26 bedenn koott bana çok uzak kıızzz
bende sinir oldum başta anlattığında o nasıl satıcımış dedimm kaydirigubbakcemile3
canım tebrik ederim seni yaaaa kaydirigubbakcemile5

darısı senin başına iyde ben senin şuan ki halinden 3 kilo fazla idim ve diyete başladımmm 3,5 ayda başardım ve bu kiloya inebildim yani sende başarabilirsin bence senin bünye kilo vermeye başladı 1 hazirana kadar 60 kilo olursun gör bakkk zaten ne kaldıki şurda 60 aaa:1hug:

ama ben 69 kiloyla başladımm şuan 64.3 nemi kaldı tam 4 kilo var kıızz
1 hazirana kadar inşallaahh kııızz oynarım heraldee 60'ı görünce

kız sen çok güzel motive ediyon haaa teşekkür ederim Şeniz

motiveden ziyadee yapabileceğin şeyi söylüyom ben kk diğer sayfalarıda okudum insanlar 1 hafta iki kilo verewbiliyolarrr demekki olabiliyo bebişim biz neden yapmayalımkiii istesek olur valalhiii
bu arada akşama ne yiycen bnakayımmm ben daha düşünmedim ne yiyceğimi:uhm:

annicim patlican közlicek bana
domates biber yerimm sirke suyumu içersem canım bişey çekmezse yemem kaydirigubbakcemile3

çok güzel menü hemde çok hafifff başka bişey yemeki sabaha 300 grm gitmiş olsun canımcımmm bende akşma sirkeli su içcemmm:1hug:

inşallahhh sabah kalktığımda 300 gr giderse tartıyı öperimm heraldee :roflol:
bugün niye kismecikler yok kııızz :uhm:

bunlar bu hafta böyle giderse zor 1. oluruz vallaa cumartesi pazar tek başıam oturdum durdummm
yiter valla bunlar akşamcılar ama :roflol:

bunlar bu hafta böyle giderse zor 1. oluruz vallaa cumartesi pazar tek başıam oturdum durdummm
yiter valla bunlar akşamcılar ama :roflol:

ay öle deme kıoz ben güveniyom bizim kızlara bu hafta hepsi içok azimliii merak etme 1. olmasak bile ilk üçte kesin olcaz gör bak benden ümit yokta size özellikle sana güveniyommmm belkide derece yaparsın zaten 500 grm gitmiş bi 500 daha giderse al sana dereceeee haydi kalk bu gazla koş bakayımmmmm

inşallahh canım bende güveniyorum ama olmaz biz hep kendimi ağırlıyoruzz burda -tatlicadiarzu-
taam canımm koşuyorumm hemeenn :dance:
çıkıyorum bendee iyi akşamlar canımm öptüüm kocamann
yarın görüşürüzz Şeniz

merhaba kizlar nasilsiniz melyezit canim burdasin nasilsin sinav kötügecti diyorsun ama insallah sana br süpriz sonuc gelir ben iyi olmaya calisiyorum agrilarim ilac kulanmama ragmen cok var yine bilmiyorum ne olacak kilom sa 78 bazen moralim o kadar bozuluyor ki tam kilo vermeye baslamisken bu kortizon beni mahvetti burda moral buluyorum diye giriyorum ama ismimi bile anan yok inanki
ad cim oglusun hasta imis gecmis olsun cocuklar iste böyle büyüyorlar bide bakiyorsun ki boyuna gelmisler

canım geçmiolsun annemdede iltihaplı romatizma çıktı ben ona ısırgan otu aldım maranki hocanın tavsiyesi bir kür var günde 2-3 bardak içiliyor çay gibi sınavda süpriz olmayacak adım kadar eminim umutlanmıyorum o yüzden bu arada unutulmadığını bilmelisin
bazen bende unutulduğumu düşünüyorum ama sistem böyle işte

adcığım geçmiş olsun benim kızımında en çok ateşi çıkar zor bir dönem sebret az akldı inşallah

ay kendimi çok yorgun hissediyorum sırtım ve omzum çok ağrıyo.bu akşam az tavuk yemeği 2 kaşık sebzeli bulgur pilavı ve salata yedim

kızlar ya moralim bozuk dereceye girmek bana hiç yaramadı müthiş diyet stresine girdim stres yaptıkça daha da yiyesim geliyo ee bol bol da kaçamak hemen şu diyet stresinden çıkmama lazım bugün
sabah 1dilim ekmek çökeleğin içine domates biber maydanaoz doğrayıp yedim
öğle yoğurdun içine 8 çilek keten tohumu karıştırıp yedim
ara işte beni mohveden bu oldu 4 sarma yarım kek yarım sütlü tatlı
akşam 2 tane kürdan kebabı yoğurt domates salatalık ve biber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…