Şimdi nasılsın Özlem iyi misin ?
Allaha şükürler olsun biraz daha iyiyim agrılarım dindi en azından
inş. hafta sonuna kadar bişeyim kalmaz :44: yarın dikişleri alırız demişti doktor bakalım inş. canım acımaz
Amin Deryacımm.
Para isteme olayı da o yüzden demek ki şimdi anladım.
Bırak ya kendiniz yapın ufak ufak onlara bir şey dedirtmeyin.
Kredi kartı onun olduğu için mi söylemiştiniz ?
Kredi kartına gerek olmadan taksitle alınan yerlere baksanız.
Hayırlı günler kızlar
Ay çok enerjikim bugün..
O kadar enerjikim ki, halıları sildim, camları sildim, evi sildim, süpürdüm...
Halada bi kaç iş yapabilirim yanii
Açtım ilahilerimi son ses, hem sildim, hem söyledim kakılmış gibi
Bi ara " işte ferahlık, temizlik" diye bagıra bagıra evi siliyordum
Eşimde gülmekten katıldı bana
Ama annemlere gidicem, oturunca yorgunluğumu anlarım herhal
aynı ev kız aynı evvv alt üst olsa tavrımı belli ederdim gene hiç olmazsa kapım ayrı olurdu
iyiyiz sessisiz
zaten herşeyi kendimiz alıyorum birde buna rağmen alma diyor ya eve geçince eksiğimi alırmışım
temel şeylerim varmış artık almama gerek yokmuş çünkü nedeeeen yer kaplıyor aldıklarım evde ...
zaten eşyayı aldık ya açık taksit kendi üstümüze aldık taksiti en azınddan laf söz edemezler :44:
kızlar bölgesel zayıflamak için bu
ablayı tavsiye ederim 1 aydır buna takılıyorum önce 15 dk zumba ile ısınıyorum bölgesel olarakta bunun programlarından birini uyguluyorum her hafta bel/basen den 1 cm incelmelerim oldu kalçadan 3 cm bu hafta yapamadım((
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
:122::122::122::122::122::111::111::111:
kızlar ösym den anlıyan varmı çoook acil
kızlar bölgesel zayıflamak için bu
ablayı tavsiye ederim 1 aydır buna takılıyorum önce 15 dk zumba ile ısınıyorum bölgesel olarakta bunun programlarından birini uyguluyorum her hafta bel/basen den 1 cm incelmelerim oldu kalçadan 3 cm bu hafta yapamadım((
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
:122::122::122::122::122::111::111::111:
kızlar burda zayıflamaya yönelik o kadar başarı öyküleri varki
başaramam dediğinizde burayı izleyin
onlar başardı bizlerde başarabilirizzzzzz
My Transformation video - YouTube
yemeden önçe bi izle derim
2.dakikada kapattim o nasil bi harekettir yaaben yapamam annemler falan gorur rezil olurum fazla sexy ayrica kadinin da bildigin basenleri genis, bu bana yaramaz zaten benim yurumem, yuzmem lazim o da zor iste ya diyorum ki acaba kendimi boyle kabullensem mi artik, bizim ailedeki kadinlar hep genis basenli.. Bu da benim kaderimdir belki de, kadere karsi cikilmaaazz
Alacaklarının parasını bankaya atsan da taşınırken alsan Betül ?
Teşekkürlerr ..
İnceleyeceğimm.
Ne oldu sor Gizem iyi kötü sınavlarını biliyorum.
Aslında son zamanlarda ben de aynı şeyleri düşünmüyor değilim.
Hem basenler doğurganlığın göstergesi sonuçta
yaa şey dicektim sınavsız geçiş hakkından yararlanan biri ygs yede girebilirmi ikisi aynı anda yani
ayy ne bileyim biktim gercekten basenlerimi takmaktan.. Dumduz olacagimiza kivrimli olmak daha iyi zaten, hem biz manken miyiz ki kusursuz olalim
Meslek lisesi çıkışlı birisi mi ?
Ygsye girip geçiş hakkından da yararlanabilir ama aynı anda ikisini değil dimi ?
Bir de sınavsız geçiş konusunda değişiklikler olacaktı en son kaldırılacaktı ne oldu bir bilgim yok ama ..
Ben de çok sıkıldım Ece.
En son gidecek yerler onlar.
Geçen bir kaç yerde birden karşılaştım.
Bölgesel zayıflamanın tamamen yalan olduğundan bahsediyor. ( Sıkılaşma olabilir ama o farklı sonuçta.)
Kilon basenlerindeyse diğer bölgelerdeki yağlar gidince en son orası gidiyormuş.
Göbeğindeyse en son göbek.
Sabretmeden olmaz ama ben de sıkıldım ya.
Kilonu da göstermiyorsun diyorlar sık sık ama moral olsun diye mi yoksa basenlerimi saklıyorum ondan mı bilemedim.
bu yıl da varmış devam ediyormuş meslek lisesi evet ... kılavuza baktım ama anlamadım ben
demek ki sismanlik kader degiiill, basenler detesekkurler canim:)
2.dakikada kapattim o nasil bi harekettir yaaben yapamam annemler falan gorur rezil olurum fazla sexy ayrica kadinin da bildigin basenleri genis, bu bana yaramaz zaten benim yurumem, yuzmem lazim o da zor iste ya diyorum ki acaba kendimi boyle kabullensem mi artik, bizim ailedeki kadinlar hep genis basenli.. Bu da benim kaderimdir belki de, kadere karsi cikilmaaazz
Aslında son zamanlarda ben de aynı şeyleri düşünmüyor değilim.
Hem basenler doğurganlığın göstergesi sonuçta
bendede basen yok bel var
can simitlerim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?