Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zaten herşeyi kendimiz alıyorum birde buna rağmen alma diyor ya eve geçince eksiğimi alırmışım
temel şeylerim varmış artık almama gerek yokmuş çünkü nedeeeen yer kaplıyor aldıklarım evde ...
zaten eşyayı aldık ya açık taksit kendi üstümüze aldık taksiti en azınddan laf söz edemezler :44:

ohhh maşşallah
dün yada bu gün ne yedin içtin de bu hale geldin kız bizede söyleee

Alacaklarının parasını bankaya atsan da taşınırken alsan Betül ?

Teşekkürlerr ..
İnceleyeceğimm.

kızlar ösym den anlıyan varmı çoook acil

Ne oldu sor Gizem iyi kötü sınavlarını biliyorum.

2.dakikada kapattim o nasil bi harekettir yaa ben yapamam annemler falan gorur rezil olurum fazla sexy ayrica kadinin da bildigin basenleri genis, bu bana yaramaz zaten benim yurumem, yuzmem lazim o da zor iste ya diyorum ki acaba kendimi boyle kabullensem mi artik, bizim ailedeki kadinlar hep genis basenli.. Bu da benim kaderimdir belki de, kadere karsi cikilmaaazz

Aslında son zamanlarda ben de aynı şeyleri düşünmüyor değilim.
Hem basenler doğurganlığın göstergesi sonuçta

yaa şey dicektim sınavsız geçiş hakkından yararlanan biri ygs yede girebilirmi ikisi aynı anda yani

Meslek lisesi çıkışlı birisi mi ?
Ygsye girip geçiş hakkından da yararlanabilir ama aynı anda ikisini değil dimi ?
Bir de sınavsız geçiş konusunda değişiklikler olacaktı en son kaldırılacaktı ne oldu bir bilgim yok ama ..

ayy ne bileyim biktim gercekten basenlerimi takmaktan.. Dumduz olacagimiza kivrimli olmak daha iyi zaten, hem biz manken miyiz ki kusursuz olalim

Ben de çok sıkıldım Ece.
En son gidecek yerler onlar.
Geçen bir kaç yerde birden karşılaştım.
Bölgesel zayıflamanın tamamen yalan olduğundan bahsediyor. ( Sıkılaşma olabilir ama o farklı sonuçta.)
Kilon basenlerindeyse diğer bölgelerdeki yağlar gidince en son orası gidiyormuş.
Göbeğindeyse en son göbek.
Sabretmeden olmaz ama ben de sıkıldım ya.
Kilonu da göstermiyorsun diyorlar sık sık ama moral olsun diye mi yoksa basenlerimi saklıyorum ondan mı bilemedim.

bu yıl da varmış devam ediyormuş meslek lisesi evet ... kılavuza baktım ama anlamadım ben

demek ki sismanlik kader degiiill, basenler de tesekkurler canim:)

ya sen onun kaslarına bakma :111::111:
protein agırlıklı beslenip, agırlık calışıyorlar kimbilir kaç saat
sen bu hareketleri haftada 2 gün yap yeter sıkılaşmak için

ablama baksana dışı hulk gibi

bendede basen yok bel var

can simitlerim benim

Beldeki karınlık karaciğer yağlanmasının da belirtisiymiş.
Belini sıktığında yanlardan 2 parmaktan fazla yağ gelirse eline risk grubuymuş.
Motive olarak sağlığım için yapıyorum benim küçük çocuğum var onun için daha sağlıklı bir anne olmak için de diyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…