günaydın canımm evet sen başarıyonn bu diyet işini tebrikler :hooray:
merhaba kizlar nasilsiniz melyezit canim burdasin nasilsin sinav kötügecti diyorsun ama insallah sana br süpriz sonuc gelir ben iyi olmaya calisiyorum agrilarim ilac kulanmama ragmen cok var yine bilmiyorum ne olacak kilom sa 78 bazen moralim o kadar bozuluyor ki tam kilo vermeye baslamisken bu kortizon beni mahvetti burda moral buluyorum diye giriyorum ama ismimi bile anan yok inanki
ad cim oglusun hasta imis gecmis olsun cocuklar iste böyle büyüyorlar bide bakiyorsun ki boyuna gelmisler
canım geçmiolsun annemdede iltihaplı romatizma çıktı ben ona ısırgan otu aldım maranki hocanın tavsiyesi bir kür var günde 2-3 bardak içiliyor çay gibi sınavda süpriz olmayacak adım kadar eminim umutlanmıyorum o yüzden bu arada unutulmadığını bilmelisin
bazen bende unutulduğumu düşünüyorum ama sistem böyle işte
adcığım geçmiş olsun benim kızımında en çok ateşi çıkar zor bir dönem sebret az akldı inşallah
hayır 64.5 kaydirigubbakcemile3
ben beceremiyorum bu diyet işini senağlama
regl haftamdayım ondan olabilir canım normaldirr ben pek takmadımm :1closedeyes:
evet ondandır muhakkak baksana banaa bende öleyimmmm regli iken benim her yerim davul gibi oluyo resmen özellikleee öndeki iki tepecikkkkkkkkkk:roflol:
ben ikinizinde artık benle konuşmadığını düşünüyorumm çünkü 10 kez laf verdiimm bişey söylemediniz
yani bir hatam varsa lütfen söyleyin bundan sonra dikkatli olayım lütfen kusura bakmayın noluur artık ne yaptıysam
yok be kuzum küs müs değilim ibiliyosun kafam çok dağınık halen toparlanamadım bide canımı sıman başka bişey var msnden anlatırım sonra bu arada mens dönemim mi bilmilorum ama ama tartıda 1 kilo 200 gram fazla çıktım ilacımıda almama rağmen bakalım bu hafta olumlu bişeyler olmaz ama inşallah haftaya diyelim
tamm ozamann
konuşuruz ablacım ben msneye geçerim ama öğlenden sonra gibi
kesinn regl olcan çünkü önce senn oluyoon sonra benn sıraylaa
ericezz ablacımm sende elma sirkesi bal su formülünü dene yardımcı oluyr kilo vermeye
vallahi elma sirkesi ve limon içiyorum iki ğündür sabahları tatlım bakalım
ay şeker ben sirkeli suyu gece yatarken içiyordum sabahta mı içiyorsunuz?
neyaptınız ya ne öğünlerden önce vallahi ben sabah kalkınca içiyorum gecede içebilirsin gecede içmeye başlayacam zayıflamam lazım kızım kardeş diyor başka bişey demiyor 60 kiloyadüşüp hayal gibi ama kızıma kardeş yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?