Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ya benim tartım dijital değil di dijital altım heyecanla çıktım tartıya ve hüsranla indim tam 64.8off işte böyle

günaydın şekerlerrrr dün yediklerimi yazayım hemen sabah sırada kahvaltı
ara kahve
öğlen yarım kase yoğurt
saar 14 de çilek
saat 16 elma
akşam 17,30 da bir partlıcan közlenmiş +3 dilim patates közlenmiş
3 lt suuu
bu hafta hep böle
regl olduğum sabah tartlmıştım 58,8 di kilom(biliyom şişlik)
bu sabah tartıldım 58,3 gösteriyooo sanırım ben başarıyom bu diyet işinialkisalkisalkis

ben ikinizinde artık benle konuşmadığını düşünüyorumm çünkü 10 kez laf verdiimm bişey söylemediniz
yani bir hatam varsa lütfen söyleyin bundan sonra dikkatli olayım lütfen kusura bakmayın noluur artık ne yaptıysam

evet ondandır muhakkak baksana banaa bende öleyimmmm regli iken benim her yerim davul gibi oluyo resmen özellikleee öndeki iki tepecikkkkkkkkkk:roflol:

hee kııss kocaman oluyorlar şişti onlarda ağrıyor yinee
oyy kız kız olmak çok ağır bir yük yaa :1no2:

yok be kuzum küs müs değilim ibiliyosun kafam çok dağınık halen toparlanamadım bide canımı sıman başka bişey var msnden anlatırım sonra bu arada mens dönemim mi bilmilorum ama ama tartıda 1 kilo 200 gram fazla çıktım ilacımıda almama rağmen bakalım bu hafta olumlu bişeyler olmaz ama inşallah haftaya diyelim

tamm ozamann
konuşuruz ablacım ben msneye geçerim ama öğlenden sonra gibi
kesinn regl olcan çünkü önce senn oluyoon sonra benn sıraylaa

tamm ozamann
konuşuruz ablacım ben msneye geçerim ama öğlenden sonra gibi
kesinn regl olcan çünkü önce senn oluyoon sonra benn sıraylaa

evet ben dün oldum tatlım ama ödem söktürücü ilacımı aldım buna rağmen o şekilde geldim gerçi 31 beden darpaça kot aldım çok rahat oldu uzun zamandır dar bir kot giymemiştim şimdiki hedefim 30 bedene düşmek sonrada 29 beden bakalım

ay şekerler günaydın
kalkar kalkmaz kayısı ve incir yedim
arada çilek yedim
bu arad kızlar ya kusura bakmayın bu aralar pek yazamadım.oğluşun huysuzluğu üstündeydi şmdi uyudu ve anca fırsat bulabildim..

neyaptınız ya ne öğünlerden önce vallahi ben sabah kalkınca içiyorum gecede içebilirsin gecede içmeye başlayacam zayıflamam lazım kızım kardeş diyor başka bişey demiyor 60 kiloyadüşüp hayal gibi ama kızıma kardeş yapmak istiyorum

ben öncee yemeklerden sonra iiçiyordum önce baktım iştahım kapanıyor
dedim yemeklerden öcne yiyeyimm iştahım tam kapansın dediimm
işe yaradı 64.3 düm dün ama bugün 64.5 kaydirigubbakcemile3
böyle deneyin bir bence balda katın muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…