Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun özlem sen aralarla yapılan diyeti daha mı uygun görüyosun

merhabaler eşim evde .işim çok ve oldukça yoğunum..
kolay gelsin derya motivasyonum düştü bana yardım edin lütfen sütümde çok azaldı sıvıya devam ediyorum düzelirmiki stresten kesilmese bari

maşallah menün seninde güzel özleminde

Benim misafirlerim vardı giremedim.
Ama pek kimse uğramamış sanırım bugün...
kolat gelsin bendede vardı bugün bende giremedim pek

ben bu dukanı var ya

yarında pro. yapıyorum bide sizin yoldan gidiyim bakalım ne olacak
epey fark ediyo ben geçen hafta yaptım faydasını gördüm

Menumu de yazayim

Sabah 7.30
1 muzve yarim bardak sut

Ogle 13.40 -okuldan yeni cikmistim anca yedim-
1 kase corba

Aksam
Cop sis, pilavini yemedim. Yaninda ayran

Bir de 8 de durum cig kofte almis babam onun ceyregini kesip yedim
afiyet olsun

Selam kizlaarr.. Napiyosunuzz? Bugunku menum;

sabah
cavdar ekmegine peynir domates ve salatalikli sandvic

ara
200 ml sut

aksam
tavuk sote
2 kasik salata

spor: su an bisikletteyim 45 dk yapicam:)

Malesef menulerim sabahtan aksama artan sekilde gidiyor ama sabah vakitsizlikten yiyemiyorum
Okuldan sonra da genelde disarda oluyorum bi yerlere gidiyorum kurtluyum ya eve gelip oturamiyorum

O yuzden boyle oluyo

Aaa unuttumm, ayrica sabah kahvaltida 1 fincan cay icine1 tatli kasigi bal koyarak ictim.. Hic de kabizliga iyi falan gelmedi

Elisya menun iyi olmus, sporun da vaar. Iste buu:))

Malesef menulerim sabahtan aksama artan sekilde gidiyor ama sabah vakitsizlikten yiyemiyorum
Okuldan sonra da genelde disarda oluyorum bi yerlere gidiyorum kurtluyum ya eve gelip oturamiyorum

O yuzden boyle oluyo

canim ben de ayni senin gibiydim, sabah kahvalti yapmaya vakit olmuyodu sirf bu yuzden erken kalkmaya alistim artik, ama bu saatte uykum gelmis durumda bu yuzden

Selam kizlaarr.. Napiyosunuzz? Bugunku menum;

sabah
cavdar ekmegine peynir domates ve salatalikli sandvic

ara
200 ml sut

aksam
tavuk sote
2 kasik salata

spor: su an bisikletteyim 45 dk yapicam:)
afiyet olsun ece

O yuzden boyle oluyo
akşamdan yatmadan bugün sen kendini özel hissedip bi kahvaltı tabağı hazırlasan betül kalkınca onu yesen akşama doğru azaltarak devam etsen faydasını görürsün muhakkak dışarı çıkarkende yanına 1 elma mandalin ne alsan dışarda yemekten iyidir eve gelince ya balıklı salata ya tavuklu salata sebze yemeği yada 1 kase çorba alternatif olabilir ben kk prk çok kişiden duydum akşamdan kahvaltı hazırlıyanı

Aaa unuttumm, ayrica sabah kahvaltida 1 fincan cay icine1 tatli kasigi bal koyarak ictim.. Hic de kabizliga iyi falan gelmedi
bana yaseminli yeşil çay iyi gelmişti malesef bitti nane limolu ve sade yaprak var onlarıda bitiriyimde yaseminli alıcam iyi geliyo ece

yok yesilcay bende sadece odem atmaya yariyor

yeşil çay ve form çay karışık 1 lt yaptım içiyorum kızlar

afiyet olsun:) ama form cayi bagirsak tembelligi yapiyo canim cok nadiren ic bence

Yemeye vaktim olmuyor ki aksamdan hazirlasam da gec geliyorum eve mesela bugun sekiz bucukta geldim babama yemek hazirladm simdi otryrm , cok gec yatiyorum, kalkamiyorum, bir bardak sutu kafama dikip muzubsoyup yanima aliyorum merdeivende yolda kimseye gostermeden lopur lopur yiyorum:))

ben kaçar iyi geceler
öpüldünüz kızlar
ortim semine durum ne oldu kız :123::123::123::123:
ay yıkandım mis gibi yatıyım bali

menüm

sabah
1 bardak su

kahvaltı
haşlanmış yumurta

öglen

1 yumurta +2 yeşil biber

ara 2 yeşil biber

akşam
yogurtlu conflex yedim

su 1,5 lt spor yok

yok yesilcay bende sadece odem atmaya yariyor

afiyet olsun:) ama form cayi bagirsak tembelligi yapiyo canim cok nadiren ic bence
bende arada içiyorum ececim

işlerin mi çok oluyoda geç yatıyosun toplamda 20 dak kendine ayırsan
akşam 10 dak hazırlama
sabah 10 dak erken kalkma
sen kendi hayatına 20 dak ayıracak kadar önemli birisin bence

Kizlarbu gece ben de erkenciyim
Herese iyi aksamlaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…