aynen bencede olabilirr bakalım nolcak hayırlısı yaAbin seni kıskandığı için öyle yapıyor takma bence benim kardeşimde neler yaptı kıskançlığından ondandır diye düşünüyorum.
bak bakkkk getirme beni oryaaaa ben gelir kuruturummmmmm
ayyyy dogru ya bak şimdi sen söleyince aklıma geldi dün üşendim ben sacımı tam kurutmadan yatttttımm zaten havada soguk
evet üşütüyoruz ondan olabilüür balum gaymagum
geçmiş olsunnn cnm sendeki baş ağrısı adet öncesi sendromdan olabilir sanırımmefferim sana... ben tam kurutuyorum yinede ağrıyolar çok nanemollayım yaaa.... bide hastalandım karnımda kötü....erkek olasım var...
niye kimse yok???
slm kızlarrrr
ayyy bu ne yoğunluk böyle bugün yaaa anlamadım gittiiii
bu arada kızlarrr yatırım için altını düşünen hatun kardeşlerim altın fiyatları düşmüş bulunmaktadır yılbaşından sonra yükselecek söylentileri var bilginize
ayrıca yatırım için altın düşünenler sakın bilezik falan almayın zararı çok oluyo insanın 24 ayar külçe altın alın daha fazla karr edersinizz
paylaşayım dedim canlarımmm herşeyi paylaşıyoruz buda olsunnnn
bende bayıldım
wwwwaaaawwww... sanırım ilkiaynen bencede olabilirr bakalım nolcak hayırlısı ya
ama deli gibi aşktan kör olmasamda seviyorum yani mantıken mantıklııı
bak bakkkk getirme beni oryaaaa ben gelir kuruturummmmmm
geçmiş olsunnn cnm sendeki baş ağrısı adet öncesi sendromdan olabilir sanırımm
yada migren yada üşüttünnn yada yadaa...... bilemiyorum yani heran herşey oalbilirrrrrr
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy bu ne yoğunluk böyle bugün yaaa anlamadım gittiiii
bu arada kızlarrr yatırım için altını düşünen hatun kardeşlerim altın fiyatları düşmüş bulunmaktadır yılbaşından sonra yükselecek söylentileri var bilginize
ayrıca yatırım için altın düşünenler sakın bilezik falan almayın zararı çok oluyo insanın 24 ayar külçe altın alın daha fazla karr edersinizz
paylaşayım dedim canlarımmm herşeyi paylaşıyoruz buda olsunnnn
kızlar akşam eşimin kuzeninin d. gününe gidicem... napçam şimdi herkesin gözü üstmde olur artık, bi rejim yapan görmeyegörsünler.... bende hiç sevmiyom bu muhabbetleri.... sorsan aslında hepsi yapıyodurda belli etmiyodur kimseye...
kesinlikle... ama işte ilk etapta acımayla bakıyorlar ona sinir oluyorum...Ozlem cok haklisin ya anliyorum seni ben de bazen cok rahatsiz oluyorum ozellikle cok samimi olmadigim insanlarin yaninda,
Ama bosver ne yapcaksin, sonra bir suru kilo verdiginde hepsi basina ususur nasil verdin, ne uyguladin diyee
offf sütlü çikolata
canım çok istiyo
hmm reşat eski altın olduğu için alırken işçilik parası fazla ödeniyo ve halilyle onlar genelde 21 ayar olduğundan baya da fiyat düşüyo yani ortalama şuan cumhuriyet alcak olsan 660 a alır 640 a bozarsın ama reşatı şuan alsan 690a alır 620lere bozarsın oysaki reşatın ayarı daha düşüktür cumhuriyete göre daha ucuz olması gerekir ama işçilik farkı alınır...şuan bozaak olsan ortalama 620 falan tutar bidahakine de yatırim için külçe altın alman senin için daha karlı hatta ben kuyumcuda çalıştığım halde bankadan alıyorum altını altın hesabı açıp orda grm grm birikiyo istediğindede bozzz işçilikte ödenmemiş oluyoHazır konusu geçmiş sorayım sem bilirsin Semine
Elimde birkaç tane reşat var bunları zarar etmeden nasıl elden çıkarabilirim fikrin varmı alırken epey ödedik.
Yatırım olsun diye dedik ama ben bir faydasını göremedik
bende bayıldım
wwwwaaaawwww... sanırım ilki
saol cnm faydalı bilgiler içün....
hmm reşat eski altın olduğu için alırken işçilik parası fazla ödeniyo ve halilyle onlar genelde 21 ayar olduğundan baya da fiyat düşüyo yani ortalama şuan cumhuriyet alcak olsan 660 a alır 640 a bozarsın ama reşatı şuan alsan 690a alır 620lere bozarsın oysaki reşatın ayarı daha düşüktür cumhuriyete göre daha ucuz olması gerekir ama işçilik farkı alınır...şuan bozaak olsan ortalama 620 falan tutar bidahakine de yatırim için külçe altın alman senin için daha karlı hatta ben kuyumcuda çalıştığım halde bankadan alıyorum altını altın hesabı açıp orda grm grm birikiyo istediğindede bozzz işçilikte ödenmemiş oluyo
bencede ilkiiiii
afiyet olsun kıymalı yumurta iyi olmuşş tok tutar biraz susatır ama oda iyii bol su içmiş olursunKizlar merhaba
Oglen eve geldim aksam toplanti vs var okulda geri gidicem
Yediklerimi yazayim
Sabah
1 muz
Oglen
Kiymali yumurta -ilk defa kendim yaptim miktari ayarlayamayip biraz fazla yapmisim amaa hepsini yediim-
Okulda hediyelesme olacak orda da bir seyler yiycez kek tarzi degil de salata kisir tarzi seyler az miktarda yemeye dikkat edicem
sende diyet yaptığını söyleme özlemcim sadece hafif şeylerden ye diyettemisin derlerse yok midemi bozmuşum fazla şey yiyince dokunuyo vs. de geçiştir diyette olduğunu öğrenince insanlar hemen yorum yapmaya başlıyoo bende sinirleniyorum dediğimi yap bencekızlar akşam eşimin kuzeninin d. gününe gidicem... napçam şimdi herkesin gözü üstmde olur artık, bi rejim yapan görmeyegörsünler.... bende hiç sevmiyom bu muhabbetleri.... sorsan aslında hepsi yapıyodurda belli etmiyodur kimseye...
Semine nerden bu tuyolar:)
Kuyumculuk sektorunde msn
Bu arada daha once yazamamistim hakkinda hayirlisi olsun
Konustugun kisiyle aranizda konusulmus verilmis bir soz var mi.
Eger seviyorsan gelecege dair beraber hayalleriniz varsa ve tabi ki maddi sartlar da normalse, illa cok yuksek olmasina gerek cunku, digerini cok dusunme bence.
Tabi burda sevme derecesi onemli, sadece hoslaniyorsan, ve diger kisiyle de mutlu olabilecegini bir an bile dusunebiliyorsan, olur yani:))
Verdiğin reşat fiyatı gerçek değil demi bendeki tam reşatı 3 yıl önce o rakamın 3 katına almıştımda ayy kalbim duracak nasıl yane
balkaymak
sütün içine çok çok az kakao atsan... belki biras nefsni kırar...
durmasın canım
belki reşatın büyüğüdür gremise mi ne diyolar 10lusu falan belki odur ama o fiyata da almış olabilirsin çünkü çok fazla işçilik alıyolarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?