Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nereus kuzu bu ben hiç unutmadımlar geçende farklı bişeyler vardı sanki eski yara gibi falan mı banamı öyle geliyor umarım yoktur eski yara

süpersin şer ama bu hafta senle yarışıyorum haberin ola

nereus kuzu bu ben hiç unutmadımlar geçende farklı bişeyler vardı sanki eski yara gibi falan mı banamı öyle geliyor umarım yoktur eski yara
melzeyitim canım sınavın kötü geçmiş..umarım beklemediğin bir şekilde güzel bir sonuç alırsın ...

dün akşam yarım galeta salata yoğurt 2 köfte yedim
yatmadan yarım muz 1 dilim elma yedim

bugün ne yedim
sabah 1 galeta peynir zeytin
ara yarım galeta

kızlar çok mutluyum..emeklerimin sonucunu alıyorum artık
sabah basküle sarıldım resmen yaa4 defa tartıldımmm.çok kilo vermişimbireyselde derece bekliyorum valla...vermezlerse kader utansınnnnnnnnn...

nereusum sanırım elma sirkesi işe yaradı yawwwwwalkisalkisalkis

kız potoşuumm tebrik ederim sen gönüllerin sultanısın gönüllerin kraliçesisinnnn :hooray: :hooray:
canım işe yararıyor hiç yaramasa inceltiyorr içmeye devamm

koşuyonn hoplayıp zıplıyon demii bacıımmmmm bak kara liste aklanmalı bu hafta ona göree canımcıımm

süpersin şer ama bu hafta senle yarışıyorum haberin ola

melzeyitim canım sınavın kötü geçmiş..umarım beklemediğin bir şekilde güzel bir sonuç alırsın ...

evet canım kötü geçti güzel bir sonuç imkansız artık seneye inşallah bakalım
bu arada ne güzel zayıflamışsın hadi bakalım darısı bana bende bugün sirke alayım işyerine koyayım burdada sıkıntı oluyor evdemi hazırlayıp getirsem aslında olabilir hem millet dalga geçiyor en iyisi evde hazırlamak

ay millet zayıflıyor ben mecburen kaçamak yapıyorum.komşum geldi sıcak börek yapıp getirmiş yeömesem beğenmedi diye düşünecek diye azcık börek yedim. bu arada ahmet maranki sirkeli suyu gece yatarken için demişti de. bende her öğünden önce içmeye çalışırım.bu hafta bakalım ne kadar vereceğim zaten hafta sonuna memlekete gideceğim orada biraz yavaş veririm gibime geliyo annem şimdiden ne piğşireceğini söylüyo ya

maşallah şekerim ya bende biraz daha asılayım ama emzirdiğim içinde fazla bir şey yapamıyorum ki

ben geldimm kuşum geldimmmm aama birazdan çıkcam haber vereyim dediydimm
yarın görüşürüzz kızlar öptüm hepiniziii kendinize iyi bakın hemiii

kızlar ben geldimmm işler çok yoğundu yazmaandımmm öncelikle potbori tebrik ederim şekerimmm umarım dereceye girersinnn
nereus kızz neler yedin öğlen kaçırıdm listeniii ensedeyimmm unutmaaa
melzeyittt sirkeyi dene bende işe yaradı
geleim öğlen ne yediğime
şöyle anlatayım ben erzurumluyum ve bilirsinizki erzurumun en meşhur yemeği cağ kebabıdır anam ne göreyim hastanenini yanında cağ kebap açılmışşşş hemde herkes bi met etti sormaaa eeetaqbi bi erzuurmlu olarak kalite kontrolda bana düştü veeeeeeeeeee 2 şiş cağ kebap yedimmmm pişmanmıyımmmm kesinlikle hayırrrr onu yerken kendimi memleketimdeymişim gibi hissettimmm resmenn yaaaa olsun belki 300 grm mal oldu ama değdiii kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar umarım herkes iyidir.bende iyiyim çok şükür.oğlumda iyi ama artık yemek yememeğe başladık.elimde tabak peşimden koşmaya alışmasın diye ısrar etmiyorum ama bu sefer zayıf düşecek diye korkuyorum.off bu çocuk büyütmek ne kadar zor.valla birdaha bana kimse çocuk yap demesin diyorum ama eşim ikinciden bahsediyor sesimi çıkarmıyorum tabi kalbi kırılmasın diye ama fikrimide söyleyip fazla umutlanma diyorum.gerçi bizim ikinci çocuk fikrimiz ancak 5-6 sene sonra olur herhalde oda maaşlar düzelirse.neyse geçtim bunları.bu arada melzeyitim,patborim,karamanlım dilekleriniz için çok teşekkürederim.nereusum ve acıbiberim zaten yazmışlardı.melisim görünmüyor hep unutuyorum düğün sanırım 15 indeydi çok az kaldı tabi.emirel sende iyisindir umarım,lojelden ses yok umarım oda iyidir. valla nereusum bende bazı arkadaşlara yazıyorum ama hiç ses çıkmıyor,benden sonra yazan arkadaşa cevap veriliyor ama bana yazılmıyor bende yazmıyorum artık. :1closedeyes: bu arada yazdığın yazıların bende farkındayım aslında soracaktım ama cesaret edemedim.umarım seni çok mutlu edecek şeyler yaşarsın hayatın boyunca.benden bu kadar kızlar ufaklık ayağımın dibinde bağırıp duruyor.dolap kapaklarını birbirine çarpıyor.çok yaramaz olduk çookk.hepinizi öpüyorum.yediklerimide yazayım öyle gideyim.sabah 4 ad zeytin 3 ad diyet bisküvi,biraz peynir,ve çay.öğlen yarım tabak makarna. akşamda musakka ve pilav yicem azda çilek kompostosu.sonra yürüyüşe gidecem.sizleri seviyorum.

ad1 teşekkürler iyiyim oğlunun iyileşmesine sevindim çocuklar hastalandı mı huyları da değişiyor
nedense yorgun hissediyorum kendimi sabah yataktan kazıdım kendimi neyse yediklerimi yazayım
sabah 1dilim ekmek klasik kahvaltı
öğle 3 kaşık börülce 3 kaşık patlıcan yemeği bol bol yoğut yedim arada ufak tefek bir şeyler atıştırdım

nereus kuzum küsermiyim ben sana hic beni unutmayanlardan birisin anneler günü mesajini da aldim tesekkur ederim allah sana nasip eder insallah ad cim asil zor günler bundan sonra basliyor senin icin pesinden kosturacak artik ama guzel zamanlari büyüdükce sorunlarda degisiyor sisgo dosba patbori acibiber emiel ve ismini yazmadigim arakadslar sizler de iyisinizdir umarim ben iyi sayilirim moralim bazen gercekten cok bozuluyor ama ne yapayim bu hastalikbenimle ölesiye kadar gidecek caresi yok yani tek temennim biaran önce kortizonu birakmak ama bu gidisle zor görünüyor cünküa yaklarim cok agriyor
su sirkeli suyu birde ben deneyim bakalyim ne guzel kilolar verilmis valla ay ne cok yazdim ben böyle ya kendinize iyi bakinm hepinizi öptüm

canımggeçmiş olsun diyeyim ama ben kaçırmışım herhalde ne hastalığın var canım?

selam kızlar
nasılsınız
geçmişi okuyamadım ama patbori canım arkandayız:) devam et tebrik ederim umarım bende senin gibi emeklerimin karşılığını alırım
bende değişen bişi yok
ama bu benim için çok ii bi durum çünkü annemin yanındayım
görüşürüz hepinize ii geceler

kız potoşuumm tebrik ederim sen gönüllerin sultanısın gönüllerin kraliçesisinnnn :hooray: :hooray:
canım işe yararıyor hiç yaramasa inceltiyorr içmeye devamm
mersi şeker sayenizde...alkisalkisalkis

koşuyonn hoplayıp zıplıyon demii bacıımmmmm bak kara liste aklanmalı bu hafta ona göree canımcıımm
hımmm bu gün tiyatro çalışmam vardı olur muuuuuuu
maşallah şekerim ya bende biraz daha asılayım ama emzirdiğim içinde fazla bir şey yapamıyorum ki
canım sen bol bol salata yee hem süt olur hem zayıflatırrr

adcım benim oğluşum dda çok zor bir çocuk.valla bazen oturup ağlıyorummmm çaresizliktengerçekten annelerin hakkı ödenmezzz
noldu şeker niye yorgunsun..gerçi bu mevsimde öle oluyo biraz

canım yaaa kıyamam sana..biran önce iyileşirsin umarımmm Şeniz

valla test edip onayladım süpperrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…