nereus kuzu bu ben hiç unutmadımlar geçende farklı bişeyler vardı sanki eski yara gibi falan mı banamı öyle geliyor umarım yoktur eski yara
süpersin şer ama bu hafta senle yarışıyorum haberin olagünaydın şekerlerrrr dün yediklerimi yazayım hemen sabah sırada kahvaltı
ara kahve
öğlen yarım kase yoğurt
saar 14 de çilek
saat 16 elma
akşam 17,30 da bir partlıcan közlenmiş +3 dilim patates közlenmiş
3 lt suuu
bu hafta hep böle
regl olduğum sabah tartlmıştım 58,8 di kilom(biliyom şişlik)
bu sabah tartıldım 58,3 gösteriyooo sanırım ben başarıyom bu diyet işinialkisalkisalkis
melzeyitim canım sınavın kötü geçmiş..umarım beklemediğin bir şekilde güzel bir sonuç alırsın ...nereus kuzu bu ben hiç unutmadımlar geçende farklı bişeyler vardı sanki eski yara gibi falan mı banamı öyle geliyor umarım yoktur eski yara
süpersin şer ama bu hafta senle yarışıyorum haberin ola
melzeyitim canım sınavın kötü geçmiş..umarım beklemediğin bir şekilde güzel bir sonuç alırsın ...
kızlar çok mutluyum..emeklerimin sonucunu alıyorum artık
sabah basküle sarıldım resmen yaa4 defa tartıldımmm.çok kilo vermişimbireyselde derece bekliyorum valla...vermezlerse kader utansınnnnnnnnn...
nereusum sanırım elma sirkesi işe yaradı yawwwwwalkisalkisalkis
nereus kuzum küsermiyim ben sana hic beni unutmayanlardan birisin anneler günü mesajini da aldim tesekkur ederim allah sana nasip eder insallah ad cim asil zor günler bundan sonra basliyor senin icin pesinden kosturacak artik ama guzel zamanlari büyüdükce sorunlarda degisiyor sisgo dosba patbori acibiber emiel ve ismini yazmadigim arakadslar sizler de iyisinizdir umarim ben iyi sayilirim moralim bazen gercekten cok bozuluyor ama ne yapayim bu hastalikbenimle ölesiye kadar gidecek caresi yok yani tek temennim biaran önce kortizonu birakmak ama bu gidisle zor görünüyor cünküa yaklarim cok agriyor
su sirkeli suyu birde ben deneyim bakalyim ne guzel kilolar verilmis valla ay ne cok yazdim ben böyle ya kendinize iyi bakinm hepinizi öptüm
mersi şeker sayenizde...alkisalkisalkiskız potoşuumm tebrik ederim sen gönüllerin sultanısın gönüllerin kraliçesisinnnn :hooray: :hooray:
canım işe yararıyor hiç yaramasa inceltiyorr içmeye devamm
hımmm bu gün tiyatro çalışmam vardı olur muuuuuuukoşuyonn hoplayıp zıplıyon demii bacıımmmmm bak kara liste aklanmalı bu hafta ona göree canımcıımm
canım sen bol bol salata yee hem süt olur hem zayıflatırrrmaşallah şekerim ya bende biraz daha asılayım ama emzirdiğim içinde fazla bir şey yapamıyorum ki
adcım benim oğluşum dda çok zor bir çocuk.valla bazen oturup ağlıyorummmm çaresizliktengerçekten annelerin hakkı ödenmezzzselam arkadaşlar umarım herkes iyidir.bende iyiyim çok şükür.oğlumda iyi ama artık yemek yememeğe başladık.elimde tabak peşimden koşmaya alışmasın diye ısrar etmiyorum ama bu sefer zayıf düşecek diye korkuyorum.off bu çocuk büyütmek ne kadar zor.valla birdaha bana kimse çocuk yap demesin diyorum ama eşim ikinciden bahsediyor sesimi çıkarmıyorum tabi kalbi kırılmasın diye ama fikrimide söyleyip fazla umutlanma diyorum.gerçi bizim ikinci çocuk fikrimiz ancak 5-6 sene sonra olur herhalde oda maaşlar düzelirse.neyse geçtim bunları.bu arada melzeyitim,patborim,karamanlım dilekleriniz için çok teşekkürederim.nereusum ve acıbiberim zaten yazmışlardı.melisim görünmüyor hep unutuyorum düğün sanırım 15 indeydi çok az kaldı tabi.emirel sende iyisindir umarım,lojelden ses yok umarım oda iyidir. valla nereusum bende bazı arkadaşlara yazıyorum ama hiç ses çıkmıyor,benden sonra yazan arkadaşa cevap veriliyor ama bana yazılmıyor bende yazmıyorum artık. :1closedeyes: bu arada yazdığın yazıların bende farkındayım aslında soracaktım ama cesaret edemedim.umarım seni çok mutlu edecek şeyler yaşarsın hayatın boyunca.benden bu kadar kızlar ufaklık ayağımın dibinde bağırıp duruyor.dolap kapaklarını birbirine çarpıyor.çok yaramaz olduk çookk.hepinizi öpüyorum.yediklerimide yazayım öyle gideyim.sabah 4 ad zeytin 3 ad diyet bisküvi,biraz peynir,ve çay.öğlen yarım tabak makarna. akşamda musakka ve pilav yicem azda çilek kompostosu.sonra yürüyüşe gidecem.sizleri seviyorum.
noldu şeker niye yorgunsun..gerçi bu mevsimde öle oluyo birazad1 teşekkürler iyiyim oğlunun iyileşmesine sevindim çocuklar hastalandı mı huyları da değişiyor
nedense yorgun hissediyorum kendimi sabah yataktan kazıdım kendimi neyse yediklerimi yazayım
sabah 1dilim ekmek klasik kahvaltı
öğle 3 kaşık börülce 3 kaşık patlıcan yemeği bol bol yoğut yedim arada ufak tefek bir şeyler atıştırdım
nereus kuzum küsermiyim ben sana hic beni unutmayanlardan birisin anneler günü mesajini da aldim tesekkur ederim allah sana nasip eder insallah ad cim asil zor günler bundan sonra basliyor senin icin pesinden kosturacak artik ama guzel zamanlari büyüdükce sorunlarda degisiyor sisgo dosba patbori acibiber emiel ve ismini yazmadigim arakadslar sizler de iyisinizdir umarim ben iyi sayilirim moralim bazen gercekten cok bozuluyor ama ne yapayim bu hastalikbenimle ölesiye kadar gidecek caresi yok yani tek temennim biaran önce kortizonu birakmak ama bu gidisle zor görünüyor cünküa yaklarim cok agriyor
su sirkeli suyu birde ben deneyim bakalyim ne guzel kilolar verilmis valla ay ne cok yazdim ben böyle ya kendinize iyi bakinm hepinizi öptüm
valla test edip onayladım süpperrrevet canım kötü geçti güzel bir sonuç imkansız artık seneye inşallah bakalım
bu arada ne güzel zayıflamışsın hadi bakalım darısı bana bende bugün sirke alayım işyerine koyayım burdada sıkıntı oluyor evdemi hazırlayıp getirsem aslında olabilir hem millet dalga geçiyor en iyisi evde hazırlamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?