selam kızlar
nasılsınız
geçmişi okuyamadım ama patbori canım arkandayız:) devam et tebrik ederim umarım bende senin gibi emeklerimin karşılığını alırım
bende değişen bişi yok
ama bu benim için çok ii bi durum çünkü annemin yanındayım
görüşürüz hepinize ii geceler
iyi aksamlar kizlar sizler beni tamamen unuttunuz bunu bugün daha iyi anladim yazi yazdigim halde bilde hatirlanmadim ama ne yapalim dönüsü insallah mükemmel oalacak yeni arkadaslar sizler nasilsiniz iyi kilo veriyorsunuz tebrik ederim hepinizi
cumartesi hiç kaçamak yapmadımm gayet güzel beslendimşişgocum maşallah azimlisin bir aqn önce hedefine ulaşacağına eminim, çok da yürümüşsün haftasonu telafi etmişsindir. Kaptanlık yetkimi kullanarak hedefini 50ye çekiyorum şakkıdı daha çok bizimle ol diyekötükedihüso
selam kızlar herkeslere günaydın.umarım hepiniz iyisinizdir.ben biraz sıkıntıdayım.oğlumun azı dişleri çıkamadığı için ateşlendik ve ateşimiz düşmedi 2 gün hastanedeydik.
canım geçm,ş olsun off ne zor cocukların sıkıntısı insan çok üzülüyor, umarım bir an önce patlatır. Kızım da kabız çok acıyor çok ağlıyor ben de onunla ağlayacak gibi oluyorum.
hoşgeldin meliscimmm seninde anneler günün kutlu olsun canımm
ailenizle sevdiklerinizle kutlayın her zamann a.s.
senin de canım anneler günün kutlu olsun...akşama herkeş burada olsun..azıcık kaynatalım
canım merhaba çıtır anneee nasılsın fıstığım öpüyom kocaman seni inşalalh gün içinde karşılaşıp muhabbett ederizzzz:1hug:
hepinize çok teşekkür ederim ilk anneler günüm özeldi :1hug:a.s.
şişgocum ben de çok özledim şöyle bi muhabbet etsek. Neyse şu düğün geçsin inanılmaz koşuyoruz, cumartesi herşey bitmiş olacak. Sonra daha sık buradayım.
Herkesi çok ihmal ettim ama kusuruma bakmayın insanın ablası hergün evlenmiyor.
ohhh 26 beden kotlara mıgirmeye başladın, süpersin. Ben 29umu giyiyorum, 27 beden var evde onu denedim kapandı ama çok dar 3 kiloya olur.
selam kızlar
ben şimdi annemlerin yanındayım
malum dikkat ediyorum ama nereye kadar
dengeleyebilmek için spor yapıyorum
arkadaşlarım aradı akşama tempolu yürüyüşe çıkcaz ... inanın herşeyi ve herkesi özlemişim
bu hafta kilo almadan korumak isityorum ama mayıs hedefime ulaşmam imkansız olacak(
haziranda da tatile gidersem ben aldığım bikiniyi nasıl giyecem yaaaaa
dosbacım aman dikkat anne yemekleri kilo aldırır. Sen sık sık diyette olduğunu hatırlat yine de.
kızlar ya benim tartım dijital değil di dijital altım heyecanla çıktım tartıya ve hüsranla indim tam 64.8off işte böyle
ama hayatım sen de çok yemişsinb kekler falan kafamçokkarıştı
yok be kuzum küs müs değilim ibiliyosun kafam çok dağınık halen toparlanamadım bide canımı sıman başka bişey var msnden anlatırım sonra bu arada mens dönemim mi bilmilorum ama ama tartıda 1 kilo 200 gram fazla çıktım ilacımıda almama rağmen bakalım bu hafta olumlu bişeyler olmaz ama inşallah haftaya diyelim
arkadaşıma ne olmuş umarım önemli bir şey değildir. sıkma canını.
neyaptınız ya ne öğünlerden önce vallahi ben sabah kalkınca içiyorum gecede içebilirsin gecede içmeye başlayacam zayıflamam lazım kızım kardeş diyor başka bişey demiyor 60 kiloyadüşüp hayal gibi ama kızıma kardeş yapmak istiyorum
uykusuz geceler kafamçokkarıştı
Allah hayırlısı ile versin canım 2.yi.
ben öncee yemeklerden sonra iiçiyordum önce baktım iştahım kapanıyor
dedim yemeklerden öcne yiyeyimm iştahım tam kapansın dediimm
işe yaradı 64.3 düm dün ama bugün 64.5 kaydirigubbakcemile3
böyle deneyin bir bence balda katın muhakkak
canım yine mi ters tepti.
kızlar çok mutluyum..emeklerimin sonucunu alıyorum artık
sabah basküle sarıldım resmen yaa4 defa tartıldımmm.çok kilo vermişimbireyselde derece bekliyorum valla...vermezlerse kader utansınnnnnnnnn...
nereusum sanırım elma sirkesi işe yaradı yawwwwwalkisalkisalkis
süpersin canım, tebrikler...a.s.
yaa biri bana da anlatswın yarın gidip alayım elma sirlkesi ne yapayım nasıl içeyim?
koşuyonn hoplayıp zıplıyon demii bacıımmmmm bak kara liste aklanmalı bu hafta ona göree canımcıımm
kızlar ben geldimmm işler çok yoğundu yazmaandımmm öncelikle potbori tebrik ederim şekerimmm umarım dereceye girersinnn
nereus kızz neler yedin öğlen kaçırıdm listeniii ensedeyimmm unutmaaa
melzeyittt sirkeyi dene bende işe yaradı
geleim öğlen ne yediğime
şöyle anlatayım ben erzurumluyum ve bilirsinizki erzurumun en meşhur yemeği cağ kebabıdır anam ne göreyim hastanenini yanında cağ kebap açılmışşşş hemde herkes bi met etti sormaaa eeetaqbi bi erzuurmlu olarak kalite kontrolda bana düştü veeeeeeeeeee 2 şiş cağ kebap yedimmmm pişmanmıyımmmm kesinlikle hayırrrr onu yerken kendimi memleketimdeymişim gibi hissettimmm resmenn yaaaa olsun belki 300 grm mal oldu ama değdiii kaydirigubbakcemile3
cağ kebap için değer canım :1shok:
aqdcım düğün 16sında, az kaldı heyecan dorukta sürekli bir şeyler yapıyoruz, çok vakit ayıramıyorum buraya. anı defteri ve kalemi hazırladım satılıyor ama el emeği olsun istedim satılanlardan güzel oldu. Şimdi masalara nazar boncukları yaptım kurdelalr bağladım üztlerine, arkalarına sticker, süper oldu. Arabalara çiçek yapacağım havlu sevmemm Slayt gösterisi hazrıladım falan. Bi de alışveril bitmiyor, neyse az kaldı.
canımggeçmiş olsun diyeyim ama ben kaçırmışım herhalde ne hastalığın var canım?
kızlar ya moralim bozuldu oturdum yedim 3kakık çikolata tereyağında erimiş kaşar ekmek çikolatalı ekmek ya ne oluyor bana kendimi diz<ginleye miyorum tabii sabah tartıldım 65.kendimi toplasam iyi olacak ama nasıl
kızlar ya moralim bozuldu oturdum yedim 3kakık çikolata tereyağında erimiş kaşar ekmek çikolatalı ekmek ya ne oluyor bana kendimi diz<ginleye miyorum tabii sabah tartıldım 65.kendimi toplasam iyi olacak ama nasıl
canaim bende iltihapli romatizma var onun icinde kortizon tedavisine tekrar basladim 4 senedir var
ayolcum kusura bakma ama sana ikinci olmak hiç yaramadı sen en güzeli bir daha derece yapma bırak başkaları yapsın bizde ay o derece yaptı bizde yapmalıyız diye uğraşalaım. senin sayende herkes gaza geldi sen salıverdin kendini yahu
canaim bende iltihapli romatizma var onun icinde kortizon tedavisine tekrar basladim 4 senedir var
aynen öyle ya evet keşke dereceye vfalan girmeseydim ben kendimi hiç diyette gibi hissetmiyordum ama dereceye girince işin rengi değişti ve ben müthiş strese girdim anlatamam şunu bir atlatsam çok moralim bozuk ve tam 500 grama mal oldu bana inşaallah toparlarım kedimiÇok üzgünüm çoookkafamçokkarıştı
kızlarrrr ay bugün çok yoruldumm koşuşturmama hiç bitmedi
ne yedim?
sabah 9 da kahvaltı
ara yok
öğlen patlıcan musaakka
şimdi muz yiyce m
akaşam sadece elmaa yemeği düşünüyommmm
aynen öyle ya evet keşke dereceye vfalan girmeseydim ben kendimi hiç diyette gibi hissetmiyordum ama dereceye girince işin rengi değişti ve ben müthiş strese girdim anlatamam şunu bir atlatsam çok moralim bozuk ve tam 500 grama mal oldu bana inşaallah toparlarım kedimiÇok üzgünüm çoookkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?