Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım sabredip umudumuzu yitirmeyelim..valla yaptığımız diyete taş olsa çatlarrr

canım alınganlık yapma hepimizin zaman zaman mesajlarına cevap alamadığı oluyor, gündem değişik oluyor, çok paylaşımda bulşunanlar hızlı mesaj yazıyor arada aynıyor. Dönüşümn bence de meuhteşem olacak, kortizon kullanımın sona erecek ve hızla kilo vermeye kaldığın yerden devam edeceksin.

kizlar hepinize gunaydin ise gidecemmgitmeden bir bakayim dedim ben daha iyiyim iyik varsiniz ya siz olasaniz ben ne yapardim gercekten burasi benim moral kaynagim oluyor arada bir aliganlik yapiyorumama ne yapayim ablasinizin nazini cekin biraz sizde

günaydın kızlar yazıp çıkıyorumm bana mesaj yazdıysanız bilemicem yarın dğerlendiririm artıkk küsmeyin
64.2 yim yine tartı çok oynuyor
sanırım regl olcam karnımda ağrıyorr
hepinizi öpüyoruumm öptüümm

kızlar ya moralim bozuldu oturdum yedim 3kakık çikolata tereyağında erimiş kaşar ekmek çikolatalı ekmek ya ne oluyor bana kendimi diz<ginleye miyorum tabii sabah tartıldım 65.kendimi toplasam iyi olacak ama nasıl

kızlar ya moralim bozuldu oturdum yedim 3kakık çikolata tereyağında erimiş kaşar ekmek çikolatalı ekmek ya ne oluyor bana kendimi diz<ginleye miyorum tabii sabah tartıldım 65.kendimi toplasam iyi olacak ama nasıl

selma kızlarrrr canım biran önce toparlamaya bak çünkü bayağı kaçamak yapmışsınnn
dün yediklerim
sabah sıradan kahvaltı
ara yok
öğlen kebap 2 şiş
ara yok
akşam yok
saat 19 da bir elma
sabah yine dayanamadım tartıldımmm 57,7 çıktımmmm :roflol::roflol::roflol::roflol:

ayolcum kusura bakma ama sana ikinci olmak hiç yaramadı sen en güzeli bir daha derece yapma bırak başkaları yapsın bizde ay o derece yaptı bizde yapmalıyız diye uğraşalaım. senin sayende herkes gaza geldi sen salıverdin kendini yahu

kızlarrrr ay bugün çok yoruldumm koşuşturmama hiç bitmedi
ne yedim?
sabah 9 da kahvaltı
ara yok
öğlen patlıcan musaakka
şimdi muz yiyce m
akaşam sadece elmaa yemeği düşünüyommmm

aynen öyle ya evet keşke dereceye vfalan girmeseydim ben kendimi hiç diyette gibi hissetmiyordum ama dereceye girince işin rengi değişti ve ben müthiş strese girdim anlatamam şunu bir atlatsam çok moralim bozuk ve tam 500 grama mal oldu bana inşaallah toparlarım kedimiÇok üzgünüm çoookkafamçokkarıştı

seni çok iy anlıyorum bnede öle çok kilo verince diğer hafat kendimi iyce kasıyodum ve kilo bile aldımm kaçamak yapmıştımmmm merak etme dikkat edersin biraz giderrr aldıklarınnnn:teselli:

kızlarrrr ay bugün çok yoruldumm koşuşturmama hiç bitmedi
ne yedim?
sabah 9 da kahvaltı
ara yok
öğlen patlıcan musaakka
şimdi muz yiyce m
akaşam sadece elmaa yemeği düşünüyommmm

oh cadım ya süpersin yine ..hadi bakalım.senle yarışıyorum dedim ama sanırım büyük laf etmişim atalarımız ne demiş BÜYÜK LOKMA YE AMA BÜYÜK LAF KONUŞMA....

canım bu akşam bişey yeme yarını da hafif atlat kurtulursun 500 grdan

ben neler yedim bi bakem
sabah 1 galeta peynir yumurta zeytin
ara yok
öğle salata 4 kaşık bulgur pilavı mlsf
ara yok
akşam yemeğimi şimdiden yedim çok acıkmıştım..1 kase orba ve galeta
yatmadan da süt içerim ve sirkeli suyumu içerim.ya sanırım regl olcam.umarım cumaya kadar şişmemm

bütün gün yoktum ancak girebildim yarın ankaraya gitmek zorundayım arkadaşlar cuma günü bildirim yaparım ama annemin tartısıda bozuk fazla tartıyor ne yapacam bilemiyorum ama bu hafta ekside görünecem anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…