saol aldım aldım..bir bardakta greyfurt suyu içtim..geçmiş olsun cnm...ilaç al hemen belki geçer...
eline sağlık canım
ne demek özlem deryayla birlikte bi liste yapıcaz bu haftada ondan ona hitap ettim yoksa sende çok dengeli besleniyorsun ewet turşu su tutuyo biliyorum o yüzden bi müddet tartılmasam ii olucak çünkü çok çıkarım ondanda haftasonu yedim zaten hafta içi cuma bildirimi etkiliyecek diye yiemiyorum
malesef 1 tam tabaktı yedim saysam 5 yk yemem lazımdı demi
yok canım ne göbeği sende daha benimki gibi 80 cm değildir ya
geçmiş olsun deryacım
tamam bidaha ölçerim ok:26:teşekkürler..
turşu ve bit tabak nohut fazla..turşu adetle nohutuda kaşıkla ölç gülçin..
ben yaptırmaya gittim ama doğum sonrası göbeği olduğu için kavi yerine pasif jimnastik uygulandı 5 seanstı son iki seansa gidemedim..ama sorunun göbekse bol pul biberli yyağlı yoğurt tüket..ve mekik hiç para verme derim..
:13:kolay gelsin..
aynen zorluksa herkese göre zorluğu var..
:60.
rabbim gönlüne hoşluk versin ..
bozma orti bozma..
geçmiş olsun.aynı bizi anlattın yanlız değilsin..
saol unutmadım ortim..
ekmek yemen gerek ama..
şok diyet yapma zaten..emziren bayansın .tek yapman gereken düzenli ve kaliteli beslenmek..
bu mneü ne ece.......birde menüm diye yazmış ya yine cozuttun..
öss hayırlı olsun..regl gecikmen neden çok fazla bir süre niye bekliyorsun bir doktora görünsen..
sabah çok hafifi akşama yükelenilmiş..
teşekkür ederim..
tursu biber yedim hemde acı 13-14 tane vardı ve malesef şimdi karnım ağrıyosaol aldım aldım..bir bardakta greyfurt suyu içtim..
saol canım ..
5 yemek kaşığını geçme..turşu yiyeblirsin ama salatalıksa mesela 2 adet gibi..
verdiğim site güzel değilmi beğenmişsin..
sen listelere alınmıyor musun canım????? eğer öyleyse bu haksızlık olur çünkü bebeği olan 4-5 kişi var bunun yanında çalışan ve zar zor da olsa buraya zaman ayıranlarda var... bir seferlik v.s idare edilir ama bence devamlı olmamalı...
bencede bizimde ufak çocuklar var sonuçta
gecmis olsun canim..aman zaten onlarin cani pek bi kiymetli, bosver sen kendinle ilgilen
Gecmis olsun Melek
Cabucak iyilesirsin insallah
Kizlar ben bugun disarda olcam simdi veli toplantisi gibi bir sey var yemekli tanisma kaynasma amacli oraya gdyrm
Aksam da dugune gidicem o da yemekli
Kendime uyan seyler yemeye dikkat edicem bozmaya niyetim yok
geçmiş olsun canım
boşver ya bizdede hep aynı artık takmıyorum rabbim sen ıslah et gönlüne bi hoşluk kalbine anlayış ver sen gör yarab deyip estaffurtöbe çekip sabır ve selamet diliyorum
ah melek o kadar çok şey yitirdim ve yerini dolduramıyorum ki anlatamam eşim hakkında
A llah hayır versin yarabbim
cnm ilk müsait old. sayıcam... malum h. sonu kociş evde falan o görmeden bi ara sayarım...
yok cnm menümde yokama yazmıştım zaten misafirlikte kaçtı diye...
btün erkekler çocuktur....
hastalanınca daha da çocukk
sen listelere alınmıyor musun canım????? eğer öyleyse bu haksızlık olur çünkü bebeği olan 4-5 kişi var bunun yanında çalışan ve zar zor da olsa buraya zaman ayıranlarda var... bir seferlik v.s idare edilir ama bence devamlı olmamalı...
Bu arada ben 6 ocagi saydim bugunu de gece 12 den sonra veya yarin sayip Paylasicam
04.01.2012
ysfmr: 24
ayşecig: 22
ferdici: 18
mute: 12
eskibirmasal: 10
balkaymak: 7
elisya: 7
bugunglrdenaralk: 4:26:
ozlew19: 3
elmalıturta: 2
betuld:1
05.01.2012
mute: 41
eskibirmasal: 25
ayşecig: 19
elisya: 17
ysfmir: 13
balkaymak:12
ferdici: 10
betüld: 9
ozlew19
e. turta:1
bgngnlrdnaralık: 1
merhaba
bu gün dışardaydık..ordan annemlere geçtik.
ve bende hastalandım.boğazım yanıyor başım çatlıyor..
teşekkürler..
geçmiş olsun.aynı bizi anlattın yanlız değilsin..
valla özlem ben karışmam sen kendin söyledin benim isöim yok diye yoksa ben müdahale etmedimvalla ben zaman ayıramam çıkartmak isterseniz çıkarım arkadaşlar
tek başınayım ve cocuk kucak manya kucamda utursa neysede
ayakta gezdirilmek istiyor
valla özlem ben karışmam sen kendin söyledin benim isöim yok diye yoksa ben müdahale etmedim
takım kaptanı değilim yani hilalin bi bildiği vardır önceden konuşmussunuzdur siz sonuçta bende yalnızımhatta eşim bile olmuyo yanımda çocuklara bakarken
ama burası beni motive ediyo
senide ediyosa bana göre problem yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?