haksızlık dediğiniz için cevap verme geregi duydum
canım
listeyi görüpte görmezden gelmek olmazdı
takım liderimizde farkındaydı belkide paylaşımlardan ne kadar zaman ayırabildigim ortada
takım lideriyle konuştugumuzdan değil
belliki rahatsın canım yoksa mümkün degil ki zaman ayırasın kendimden biliyorum
ev işi yemek bebek derken buraya zarzor yetişiyorum oda kendime zaman ayırmak oluyor
eşim halime acıyorda cocugu tutuyor yoksa uyanır kucak ister bi sag bi sol evin içinde saat geciriyorum yarım saat bi uyur uyanır hemen kucak benim günüm hep böyle abartmıyorum
bugunde uyumadım bebek sık uyandı uyku diye bişey kalmadı
sen deneme o zaman o taktik bence kaçamak yapmamak için ii yoksa içine zar zor olduğun bir kıyafet moral bozucu:26::26:Gulcin demissin ya mtive olmak icin dar bir seyinizi deneyin o benim cok moralimi bozuyo ya:))
Ne gerek var:) kisiye gore degisiyo iste yontem ve taktikler tabi
Depresif yapar beni,
çok çıkmassın inşallahBu arada bu sabah 300 gr eksik cikmistim yarin sabah da tartilcam bakalim aksamin etkisi ne kadar
geçmiş olsun bende geceyi gündüz yaptım dün oğlan 2.30 da uyudu deliriyordum ne zor çocuk sahibi olmakgünaydın..
akşam 8de yatağa girdim..oğlumun gündüz uyumaması ilk defa işime yaradı..aferin içtim yattım..12 de oğlum uyandı mamasını yedirdim tekrar parol içip yattım..ama sıpam o saatten sonra hep uyandı ..hala kötüyüm..hiç dinlenemeden sabah oldu..c vitamini balık yağı ve parol içtim uyuz uyuz oturuyorum..o hakkımıda burda iki kelam ederek kullanayım dedim..
afiyet olsun masallahdünkü menü..yazmayı unuttum..
sabah
su
ve 1 çay bardağı süt..
kahvaltı
1 yumurta
4 zeytin
2 dilim çok tahıllı ekmek
çay
ara
yeşil çay
öğle
2 adet salçalı köfte
pul biberli 3 kaşık yoğurt
akşam
aynı 3 köfte
2 kaşık pilav
akşam yemeğimi 16 da yedim
ara
greyfurt ve 1 adet mandalina karışımı sıkma meyve suyu içitm..
gecede hap içmeden önce 1 bardak süt içtim..
su 2 litre spor zihinden 5 km koştum100 mekik çektim..
işte tüm bebekler aynı ama haksızlık etmeyim ben her gün böyle değilim çocuklarım uysal maşallahhaksızlık dediğiniz için cevap verme geregi duydum
canım
listeyi görüpte görmezden gelmek olmazdı
takım liderimizde farkındaydı belkide paylaşımlardan ne kadar zaman ayırabildigim ortada
takım lideriyle konuştugumuzdan değil
belliki rahatsın canım yoksa mümkün degil ki zaman ayırasın kendimden biliyorum
ev işi yemek bebek derken buraya zarzor yetişiyorum oda kendime zaman ayırmak oluyor
eşim halime acıyorda cocugu tutuyor yoksa uyanır kucak ister bi sag bi sol evin içinde saat geciriyorum yarım saat bi uyur uyanır hemen kucak benim günüm hep böyle abartmıyorum
bugunde uyumadım bebek sık uyandı uyku diye bişey kalmadı
hewer çocuk farklı işte derya benim için önemli değil bende sayarım özlemin yerine ama diğer arkadaşları bilememaynı yoldan geçtim oğlum hiç uyumazdı..vır vır hep kucak onun için ayağıma alıştırdım..bir saniyem yoktu desem seni çok iyi anlayabilirim ama eski takım kaptan yardımcısı olarak bazı kurallara uymak gerek..kişeye özel bir uygulama yok canım ..burası bir takım ve yarışmadayız..
mesaj saymak öyle zor bir iş değil kendini bu kadar kasma bence..yaptığında bumuymuş dersin..sadece mesaj sayımı sorunu yüzündende kilo verme çabanı baltalamayalım..eşin bebeğini tutarken kısa sürede haledebilirsin..
inşallah akşam az buçuk kaçırdım ama açlığımdan değil neyse boşverilaç etki etti kalkayım..işler beni bekler.. kaçamaksız bir hafta sonu dilerim..
spor yapmadan diyet dengeli olursa kas kaybı olmaz..et süt meyve ekmek herşeyden dengeleyerek yemek ve bol su..spor sarkmayı önler kasları güçlendirir ve daha fazla nerji açığa çıktığı için kilo vermek daha iyi ve etkili olur ortim..İki kere yazmisim yine
Pardon
Kizlar daha once de yazmistim kimse cevap vermedi
Spor yapmadan kilo verince kastan kaybeder miyim, bir suru yakilcak yag varken kastan gitmez herhalde
Bir de hareketliyim gun icinde okulda fln erken de kalkiyorum
ba bu hafta 1. olalım..300 gramin 200 u geri gelmis ama sorun degil dengelersem
Allahtan metabolizmam hizli calisiyo
başla başal kaçamakta yapma..Tunaydin herkese
Gec yaptim kahvaltiyi ama
Bugun erken bitircem yemegi 2 ogun yaparim
Cok etkiliyo erken kesmek yemegi
Gideyim su icmeye baslayim daha 1 bardak ictim
sen deneme o zaman o taktik bence kaçamak yapmamak için ii yoksa içine zar zor olduğun bir kıyafet moral bozucu:26::26:
çok çıkmassın inşallah
geçmiş olsun bende geceyi gündüz yaptım dün oğlan 2.30 da uyudu deliriyordum ne zor çocuk sahibi olmak
afiyet olsun masallah
işte tüm bebekler aynı ama haksızlık etmeyim ben her gün böyle değilim çocuklarım uysal maşallah
sanada kolay gelsin canım dedimya benim için önemli değil sonuçta burda motive oluyoruz birbirimize destek oluyoruz böylesi şeylerle canını sıkma eski kilona sende dönersin uma<rım
bebişi çok öp bol bol uyumaya çalış çok zorunlu işlerini yap canınıda sıkma bi şekilde büyüyolar işte dünyaya gelen bebek kalmıyo o da öyle büyüyecek demekki
hewer çocuk farklı işte derya benim için önemli değil bende sayarım özlemin yerine ama diğer arkadaşları bilemem
zor bi durumda ve her insan kolay kolay kaldıramıyo en azından alışana kadar bebeği daha küçük yardımcı olmalıyız bence
inşallah akşam az buçuk kaçırdım ama açlığımdan değil neyse boşver
işlerdede kolay gelsin bende de çok iş var:18::18::18:
günaydın kızlar dün akşam biraz kaçtı
bugün proteince zengin ama düzenli besleniyim diyorum
Bi geleyim bakayım dedim,
Herkes kaçamaklar yapmış bol bol...
Bravo kızlar size.. Biz böyle, 2 ileri 2 geri sayar dururuz...
cumaya daha var merak etme gider300 gramin 200 u geri gelmis ama sorun degil dengelersem
Allahtan metabolizmam hizli calisiyo
dengeli beslenirsen bide protein ağırlıklı olursa problem olmazİki kere yazmisim yine
Pardon
Kizlar daha once de yazmistim kimse cevap vermedi
Spor yapmadan kilo verince kastan kaybeder miyim, bir suru yakilcak yag varken kastan gitmez herhalde
Bir de hareketliyim gun icinde okulda fln erken de kalkiyorum
tamam o zaman derya destek olalımspor yapmadan diyet dengeli olursa kas kaybı olmaz..et süt meyve ekmek herşeyden dengeleyerek yemek ve bol su..spor sarkmayı önler kasları güçlendirir ve daha fazla nerji açığa çıktığı için kilo vermek daha iyi ve etkili olur ortim..
ba bu hafta 1. olalım..
başla başal kaçamakta yapma..
benim içinde önemli değil bebeği kaç aylık bilemiyorum ama kilo vermeye çalışırken azimli olmak özverili olmak gerek..yerine sayım tabikide yapılır bu sorun değil sorun takım ruhu ve herşeyi beraberce üstlenebilmekte.:13:.bu yorucu günlerinde sayım yapmayabilir belki..:44: kaptan en son sözü söyleyecektir..azmini kırmayalım..
kaçamak yok..
yok bida yapmıycam kaçamak bu hafta kızma lütfen mutiBi geleyim bakayım dedim,
Herkes kaçamaklar yapmış bol bol...
Bravo kızlar size.. Biz böyle, 2 ileri 2 geri sayar dururuz...
derya aslında ben şu birinci listeyi akşam yemeğini çıkararak malum ikindi tost ayran ve 1 portakal hakkını kullanınca gerek duyulmaz diye yapmayı düşünüyorum ne dersinsana 2 örnek menü daha..doktorumda verildi bu menüler..diyetisyen ayça kaya..diyet listeleri forumndanda var..isteyen bakabilir..
1.BESLENME LİSTESİSABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediğine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
bende kaçamak yok..hastayım tek kaçamak içtiğim ağrı kesiciler
haklısn niye tutmuyorsunuz kızlar şu boğazınızı..
kesinlikle artık cumadan cumaya tartılıyorum çünkü gittiğini görünce kiloların dayanamıyorum herhalBendede yok elhamdülillah...
Aynı senin gibi agrı kesiciler, haplarla ayakta duruyorum...
Cumanın vermiş oldugu rahatlıktan dolayı, böyleler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?