Gulcin bu form caylari ve yesil cayi vs gunde 2-3 bardaktan fazla icmeyin diyorlarmenüm
1 lt su
1 yumurta
yoğurt
1 lt form çay
3 yemek kaşığı nohut yemeği
1 kase yoğurt toz biberli ve naneli
1 lt yeşil çay
daha su içerim
spor 1 saat leslie
spor yapmadan diyet dengeli olursa kas kaybı olmaz..et süt meyve ekmek herşeyden dengeleyerek yemek ve bol su..spor sarkmayı önler kasları güçlendirir ve daha fazla nerji açığa çıktığı için kilo vermek daha iyi ve etkili olur ortim..
ba bu hafta 1. olalım..
başla başal kaçamakta yapma..
benim içinde önemli değil bebeği kaç aylık bilemiyorum ama kilo vermeye çalışırken azimli olmak özverili olmak gerek..yerine sayım tabikide yapılır bu sorun değil sorun takım ruhu ve herşeyi beraberce üstlenebilmekte.:13:.bu yorucu günlerinde sayım yapmayabilir belki..:44: kaptan en son sözü söyleyecektir..azmini kırmayalım..
kaçamak yok..
cumaya daha var merak etme gider
dengeli beslenirsen bide protein ağırlıklı olursa problem olmaz
tamam o zaman derya destek olalım
kaçamak akşam yazayım 1 mandalin birazda mısır patlagı oldu şey bide kızarmış 2 dilim ekmek arası peynir çok biliyorum ama telafi edicem
yok bida yapmıycam kaçamak bu hafta kızma lütfen muti
ben sporu yapıyorum senin ne durumda
derya aslında ben şu birinci listeyi akşam yemeğini çıkararak malum ikindi tost ayran ve 1 portakal hakkını kullanınca gerek duyulmaz diye yapmayı düşünüyorum ne dersin
dünkü menü..yazmayı unuttum..
sabah
su
ve 1 çay bardağı süt..
kahvaltı
1 yumurta
4 zeytin
2 dilim çok tahıllı ekmek
çay
ara
yeşil çay
öğle
2 adet salçalı köfte
pul biberli 3 kaşık yoğurt
akşam
aynı 3 köfte
2 kaşık pilav
akşam yemeğimi 16 da yedim
ara
greyfurt ve 1 adet mandalina karışımı sıkma meyve suyu içitm..
gecede hap içmeden önce 1 bardak süt içtim..
su 2 litre spor zihinden 5 km koştum100 mekik çektim..
bende yaptım malesef...Bi geleyim bakayım dedim,
Herkes kaçamaklar yapmış bol bol...
Bravo kızlar size.. Biz böyle, 2 ileri 2 geri sayar dururuz...
Kızlarrr merhabaaa nasılsınızzz ???
Ben iyiyim ya ohh rahatlıyorum yavaş yavaşş, anlatayım tek tekk şimdii
İşyeriyle görüştüm zam yok !!! Eleman alınmıyorr !! ben de bana eyvallah ben ayrılıyorum dedim...Tutuştular ama ben kafaya koyduğum için hiç oralı olmadım ay sonu işten ayrılıyorum.
Babamın ofisi küçük ve sakin sadece gelen ve yapılacak ödemeler dikkat edilmesi gerek asgari ücretle biri vardı yapamıyordu da ama kimse bulamadığı için kız duruyordu o da çıkınca dedim ben hallederim işleri işten çıkıp oraya bakacağım ama şimdiden çok rahatım ayrılacağım dediğim günden beri,
Kpss için kursa yazıldım hafta sonları kurstayım artık temmuza kadar hayırlısını istiyorum Allahtan çok yoruldum çünküü iş stresinden,
Ve gelelim kilomaa 79 oldum kızlarr:18::18:
Devlet hastanesinden randevu alıp hem testler için hem de diyetisyen kontrolü için gitmem gerek ve artık düzene girerim daha rahat olurum Allah'ın izniyle işte ben de böylee...
menü
sabah
su
1 çay bardağı süt..
kahvaltı
1 yumurta
2 zeytin
3 parmak peynir..
çay
ara
yeşil çay
4 badem
öğle
1 bardak ayran
1 baget haşlama
bol limonlu salata
ara
1 portakal
az peynir..
ara
yeşil çay
akşam
aynı
baget salata
şalgam suyu
su
3 litre
yok bida yapmıycam kaçamak bu hafta kızma lütfen muti
ben sporu yapıyorum senin ne durumda
kesinlikle artık cumadan cumaya tartılıyorum çünkü gittiğini görünce kiloların dayanamıyorum herhal
geçmiş olsun daha hala aynımısın çocuk nasıl iyileştimi
işlerinin yolunda olmasına sevindim..Kızlarrr merhabaaa nasılsınızzz ???
Ben iyiyim ya ohh rahatlıyorum yavaş yavaşş, anlatayım tek tekk şimdii
İşyeriyle görüştüm zam yok !!! Eleman alınmıyorr !! ben de bana eyvallah ben ayrılıyorum dedim...Tutuştular ama ben kafaya koyduğum için hiç oralı olmadım ay sonu işten ayrılıyorum.
Babamın ofisi küçük ve sakin sadece gelen ve yapılacak ödemeler dikkat edilmesi gerek asgari ücretle biri vardı yapamıyordu da ama kimse bulamadığı için kız duruyordu o da çıkınca dedim ben hallederim işleri işten çıkıp oraya bakacağım ama şimdiden çok rahatım ayrılacağım dediğim günden beri,
Kpss için kursa yazıldım hafta sonları kurstayım artık temmuza kadar hayırlısını istiyorum Allahtan çok yoruldum çünküü iş stresinden,
Ve gelelim kilomaa 79 oldum kızlarr:18::18:
Devlet hastanesinden randevu alıp hem testler için hem de diyetisyen kontrolü için gitmem gerek ve artık düzene girerim daha rahat olurum Allah'ın izniyle işte ben de böylee...
geleyim kaçamağıma...
eşimle tartıştık... aslında onun normal konuşması öyle birasda... yani ona göre tartışma yok ama ben her zaman aynı sabırla yaklaşamıyorum... yoruluyorum bazen.....
sonuç= 2 ufak parça çikolata ve bol mısır..... neden kendime zarar veriyorum başkasına kızıp o da ayrı mevzu... şu an o yüzden de kendime kızıyorum...
afiyet olsun gayet güzel olmuşMenum
Sabah
Bir dilim peynir
Domates, 1.5 dilim tahhili ekmek uzerine salca
aksamm
1 dilimm somon - buyuktu-
1 dilim ekmek
Salata
Suyu 2 litreye tamamliycam
yok canım yanlış bilmiyorsun ben pakette alsam yaprakta 1 fincana 1 paket çok geliyo bana acı oluyo bende sıcak suyunu artırıyorum mesela 2 paket yeşil çaya 1 lt su öyle yaniGulcin bu form caylari ve yesil cayi vs gunde 2-3 bardaktan fazla icmeyin diyorlar
Oyle biliyrm ben hep
Sen toplamda 2litre iciyorsun her gun
Bir sey olmasin? Ben mi yanlis biliyorum
afiyet olsunSelam kizlar.. Benim menum;
sabah
3 gunkurusu
2 ceviz
1 cay bardagi sut
ara
yarim portakal
yarim elma
aksam
2 yk patlican salatasi
3 kofte
spor yok maalesef..
menü
sabah
su
1 çay bardağı süt..
kahvaltı
1 yumurta
2 zeytin
3 parmak peynir..
çay
ara
yeşil çay
4 badem
öğle
1 bardak ayran
1 baget haşlama
bol limonlu salata
ara
1 portakal
az peynir..
ara
yeşil çay
akşam
aynı
baget salata
şalgam suyu
su
3 litre
aynı benim sebepten baskalarına kızıp kendimize zarar veriyoruzgeleyim kaçamağıma...
eşimle tartıştık... aslında onun normal konuşması öyle birasda... yani ona göre tartışma yok ama ben her zaman aynı sabırla yaklaşamıyorum... yoruluyorum bazen.....
sonuç= 2 ufak parça çikolata ve bol mısır..... neden kendime zarar veriyorum başkasına kızıp o da ayrı mevzu... şu an o yüzden de kendime kızıyorum...
ii olmana sevindim çabuk gecer umarım hastalığınızevet benimde devam spora...
bencede.. cumadan cumaya en iyisi..
oğlanın biraz öksürük var.Ben biraz daha iyiyim... sagol
işlerinin yolunda olmasına sevindim..
off hep öyleyiz ya.. baskalarına kızıp kendimize zarar veriyoruz ama ne kadar sacma halbuki..
Menüm:
1. Öğün:
Dukan ekmeği
1 domates ve 1 salatalık
Peynir ve çay
2. Öğün
Köfte ve salata
2 lt su + 1 saat zumba
İyi gecelerrkızlar iigeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?