Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Semine gecmis olsun.

Balkaymak ben de eve donuyrm yaoacak bir suru sey var aynim canim da hic bir sey istemiyo
Ne diyet yapmak ne bir sey yemek

Derya anne olmak cok zor bir sey, ogretmen olmak da oyleymis anne olmaya hevesim kalmadi nerdeyse

Sabahtan beri sadece bir bardak sut ictim yaklasik bir litre su
Eve gidince yiycem bir seyler ama oyle bi bikkinlik var ki ustumde hic yemek istemyrm aciktim da artik off

yemeğimi fln yedim de hala öylece yatıyorum... depresyona girdm gliba... tek elle yazıyorm bunları bile....

Asidik bir vücut yağlanmaya başlamış bir vücuttur. Vücut içtiğimiz suyu asitleri nötrlemek, asit fazlasını seyreltmek, asitleri ve toksinleri idrar, ter ve bağırsak yoluyla yıkamak için kullanır. Yeterince su içmezsek vücudumuz çok asitli olur ve yağ depolama durumuna geçer. Alman araştırmacılar su içmenin kalori yakma oranını arttırdığını ortaya koymuştur; sadece 2 bardak su bile metabolik oranı 3 puan arttırır. Bu bulguların yayınlandığı Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism dergisi, bir yıl boyunca günde içilen 1,5 litre ilave suyun ekstra 17,400 kalori yakmayı sağladığını anlatıyor; başka bir deyişle tam 2,5kilo!
gül kaynağın sitesinden alıntı

su içesim geldi birden

Tamam canım..
sende bu hafta dinlenirsin artık..

günaydın..Ankara'da kar var..toparağın kara ihtiyacı vardı yağdı mis gibi bütün pislikleri alsın gitsin..

günaydın mutlu bir hafta diliyorum herkese

günaydınnnnn canlarumm ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim

günaydınlar hanımlar...

geçmiş olsun.. cozutmak yok semine.. yoksa olacaklara karısmam

günaydın kızlar...
nasıl halsizim yorgunum.... hiç bişey yapmak istemiyorum...

geçmiş olsun.. sendemi hastalandın yoksa...

Saol Melekçim,
Hilal görünmemiş hiç kaptanlık sende mi artık ?

şimdilik ben idare ediyorum.Hilal, izinde...

yemeğimi fln yedim de hala öylece yatıyorum... depresyona girdm gliba... tek elle yazıyorm bunları bile....

havalardandır belkide...

aslında bugün bende halsizim..:44:az sıkıntılıyım ona bağlıyorum ama sizleri de okuyunca havadanmı ki?
balık yağı içmemi öneririm..sinir sistemini düzenlediği için depresyonu önlüyor..

Kızlar nasılsınız?

Benim gribim gecti gibi, bi öksürük kaldı ama şimdide agzımdaki yaralarla başım dertte
Kocaman kocaman yaralara cıktı, cok agrıyorlar.yemek bile yiyemiyorum.
Bugünde orucluyum.4 günüm kalmıştı, tutayım dedim.

Evi sildim süpürüdüm, çamasır bulasık.. oğlanı yatırıp, ütü yapıcam daha...

Siz neler yapıyorsunuz*

aslında bugün bende halsizim..:44:az sıkıntılıyım ona bağlıyorum ama sizleri de okuyunca havadanmı ki?
balık yağı içmemi öneririm..sinir sistemini düzenlediği için depresyonu önlüyor..

balık yağı mı??? çocukların içtiğini duymuştum... peki kilo aldırmaz mı???

aslında dün bişiyim yoktu... eşime bozuldum... ondan beri kılım bile kıpırdamıyor... dün gece baygın gibi yattım resmen anlamadım bende...
dünkü olayıda anlatıyım... sinemaya gittik dün... hoş filme girmeden öncede bi tartışma oldu... neyse onu atlattık... filmeden çıktık mutlu mesut eve gitçez.... yağmur yağıyor... ışıklara doğru yürüyoruz karşıya geççez... bizimki beni bi yoladoğru çekti arabalar geliyor ışıklar 2 metre ötede karşıya geçmeye çalışıyor... neyse koştur koştur ortada kaldık... bende bi yandan diyorum niye ışıklardan geçmiyoruz falan... ortada kaldık ya yollar hep su arabalar geçerken resmen üzerimize kova kova sular geliyor... şemsiyeyi tutmaya çalışıyorum arabadan gelen sulara ama sırılsıklam olduk yani... bende kısıyorum bi yandan... demes mi bana hep senin yüzünden çok konuşuyosun diye.... dedim artık ben yani hiç bişide kendimi savunmucam.... belkide sadece kendini haklı gören herşeyde bi adamla evliyim... sonra ben konuşmadım hiç gönlümü almaya çalışıyo öpmeye çalışıyo falan... dedim artık ben senle uğruşmıcam... konuşma artık benimmle dedim... gecede konuşmadım... sabah giderken öptü farkettim uyku sersemi... aman neyse işte ondan mı oldu bilmiyorum artık... işsizlik te bunalttı artık iyice sıkılıyorum... kpss ye çalışasım yok hiç bu ara... umudum da yok... sizi de sıktım...

evet aldım yanıma litlerik suuuuuuu bu 2. şişe 1 ltyi içtim bakalım devam tuvalete tasınıyorum ama olsun

bende balık yağı kullanmaya basladım ama henüz net bir etkisini görmedim daha gerçi daha 3 gün oldu başlayalı

geçmiş olsun canımm

ben hapını kullanyorum bir kapsülü 9 kalori ya bişi olmuyor yanii

Benim eşimi anlattın sanki..

Demem o ki; erkekler hep böyle.. neden moralini bozuyorsun ki? Takma ya..
Kendine ugrasacak bişiler bul..
Hiç kimse senden kıymetli değil sonuçta..

bak hiç olmadı şimdi..Birincisi bu erkekleri fazla kafaya takmaya gerek yok..gününü kendini boşuna hırpalayarak geçirme..birşey yapmak istemiyorsan yapmayabilirsin ev senin meken senin can senin bu bir özgürlük olarak düşünsen hiç birşey yapmamanın verdiği hazza inanamayacaksın......eşine tavır yapmak istiyorsan yapabilirsin kırlıdğını dile getirmek yada göstermek en doğal hakkın değilmi.. ama kendini üzerek değil..yoksa boşuna kürek çekmiş olursun..adamlarda mantık düz o anlık davranıp geçiyorlar ..öpünce yada iyi davranınca da onlara göre her şey hallolmuş oluyor..aslında belkide öylede olmalı..
kısaca izlediğin filmin dışarıda beraber olmanın birşeyler paylaşmış olmanın verdiği mutluluğa odaklanmanı tavsiye etsem..
neden hep olumsuza takılırızki:26::44:bizde çok detyacıyız bea..
birde dünden ıslanmışsın ya belkide üşüttün ..eşine bunu koz olarak kullan beni ıslattın de hastalandım bak akşama kadar yattım diyebilirsin naz niyaz ....
kusura bakma fazla çenem düştü..:18:

ben baya faydasını gördüm.sinirsel yemelerle onun sayesinde baş ettim..
hapı canım bizim içtiklerimizden öneririm..

ağız yarası zordur..doğal diyet uygulatır..
hastalığın iyileşemeden bu kadar işe niye giriştinki..

Benim eşimi anlattın sanki..

Demem o ki; erkekler hep böyle.. neden moralini bozuyorsun ki? Takma ya..
Kendine ugrasacak bişiler bul..
Hiç kimse senden kıymetli değil sonuçta..

bütün erkekler odundur marangozluğun varsa yontarsın yoksa elindeki odunla kala kalırsın..

saolun kıslar birascık kendime geldim... aslında benim üzüldüğüm şimdiden böyleyiz yarın bi gün çoluk çocuk halimiz nolcak bilmiyorum....
o zaman ben eczaneye gidiyim alıyım şu kpsülü... omega 3 de aynımı farklımı bide hangisini kullanıyonuz bana bi özelden atıverin olmas mı... bide kaç para çok pahlı bişiy mi...

bütün erkekler odundur marangozluğun varsa yontarsın yoksa elindeki odunla kala kalırsın..

nedense benim aklıma hep yontulmuyosa boşanmak geliyor... yoksa bitek benim mi geliyor.... aslında seviyoruma ama bazen zehir ediyo hayatı bana...

nedense benim aklıma hep yontulmuyosa boşanmak geliyor... yoksa bitek benim mi geliyor.... aslında seviyoruma ama bazen zehir ediyo hayatı bana...

dur kız ne yaptın her tartışmada boşanırsak..yontulur yontulur biz kadınlar çok iyi marangozuz..içindne çıkılamyacak başka durmun yokd-sa boşanmayı aklına bile getirme.kalak dışrır şık hapanı al hayatına güzel güzel devam et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…