Asidik bir vücut yağlanmaya başlamış bir vücuttur. Vücut içtiğimiz suyu asitleri nötrlemek, asit fazlasını seyreltmek, asitleri ve toksinleri idrar, ter ve bağırsak yoluyla yıkamak için kullanır. Yeterince su içmezsek vücudumuz çok asitli olur ve yağ depolama durumuna geçer. Alman araştırmacılar su içmenin kalori yakma oranını arttırdığını ortaya koymuştur; sadece 2 bardak su bile metabolik oranı 3 puan arttırır. Bu bulguların yayınlandığı Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism dergisi, bir yıl boyunca günde içilen 1,5 litre ilave suyun ekstra 17,400 kalori yakmayı sağladığını anlatıyor; başka bir deyişle tam 2,5kilo!
gül kaynağın sitesinden alıntı
Günaydın kızlar
Aşırı yorgunluk strees iyice dayanamıyorum artık ama gene çok yoğunum
Haftasonu diyet felan yapmadım yapacak halimde kalamdı zaten
Çok sinirliyim stresten ve yorgunluktan
Melek bu hafta daha faal olarak aktılırım diye umuyorum.
İşleri bir bir gönderiyoruz artık sadece bende yorgunluk kaldı
günaydın..Ankara'da kar var..toparağın kara ihtiyacı vardı yağdı mis gibi bütün pislikleri alsın gitsin..
günaydın mutlu bir hafta diliyorum herkese
günaydınnnnn canlarummben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim
günaydın kızlar
hastayımmmbaşım çatlıyoo izin alıp gidemiyorumdaa dişlerimin kökleri ağrıyoo boğazım şişş sinüzitim azdı bide soğuk aldım sanırım offf
cumaya kadar giremeyebilirim
diyetimide bozdum offff
görüşürüz kendinize iyi bakın
günaydın kızlar...
nasıl halsizim yorgunum.... hiç bişey yapmak istemiyorum...
Saol Melekçim,
Hilal görünmemiş hiç kaptanlık sende mi artık ?
yemeğimi fln yedim de hala öylece yatıyorum... depresyona girdm gliba... tek elle yazıyorm bunları bile....
yemeğimi fln yedim de hala öylece yatıyorum... depresyona girdm gliba... tek elle yazıyorm bunları bile....
aslında bugün bende halsizim..:44:az sıkıntılıyım ona bağlıyorum ama sizleri de okuyunca havadanmı ki?
balık yağı içmemi öneririm..sinir sistemini düzenlediği için depresyonu önlüyor..
biraz sorla kendini yanına şişe su al onunla yaşa yeni dinledim gül kaynak dan su hayat gerçekten ben kendimi bi bıraksam 5 lt falan içerim günlük o kadar çok seviyorum cil içinde birebir o kadar canlı yapıyoki ama bugün feci halsiz ve yorgunum her işim duruyo allahdan eşim nöbetçi
oluyo çocuklarda dönem dönem çok zorlama
günaydın turta
geçmiş olsun orti bende aynı feci hastayım halsizim yorgunum uykusuzum:2::2:
geçmiş olsun
bende
aslında bugün bende halsizim..:44:az sıkıntılıyım ona bağlıyorum ama sizleri de okuyunca havadanmı ki?
balık yağı içmemi öneririm..sinir sistemini düzenlediği için depresyonu önlüyor..
Kızlar nasılsınız?
Benim gribim gecti gibi, bi öksürük kaldı ama şimdide agzımdaki yaralarla başım dertte
Kocaman kocaman yaralara cıktı, cok agrıyorlar.yemek bile yiyemiyorum.
Bugünde orucluyum.4 günüm kalmıştı, tutayım dedim.
Evi sildim süpürüdüm, çamasır bulasık.. oğlanı yatırıp, ütü yapıcam daha...
Siz neler yapıyorsunuz*
balık yağı mı??? çocukların içtiğini duymuştum... peki kilo aldırmaz mı???
aslında dün bişiyim yoktu... eşime bozuldum... ondan beri kılım bile kıpırdamıyor... dün gece baygın gibi yattım resmen anlamadım bende...
dünkü olayıda anlatıyım... sinemaya gittik dün... hoş filme girmeden öncede bi tartışma oldu... neyse onu atlattık... filmeden çıktık mutlu mesut eve gitçez.... yağmur yağıyor... ışıklara doğru yürüyoruz karşıya geççez... bizimki beni bi yoladoğru çekti arabalar geliyor ışıklar 2 metre ötede karşıya geçmeye çalışıyor... neyse koştur koştur ortada kaldık... bende bi yandan diyorum niye ışıklardan geçmiyoruz falan... ortada kaldık ya yollar hep su arabalar geçerken resmen üzerimize kova kova sular geliyor... şemsiyeyi tutmaya çalışıyorum arabadan gelen sulara ama sırılsıklam olduk yani... bende kısıyorum bi yandan... demes mi bana hep senin yüzünden çok konuşuyosun diye.... dedim artık ben yani hiç bişide kendimi savunmucam.... belkide sadece kendini haklı gören herşeyde bi adamla evliyim... sonra ben konuşmadım hiç gönlümü almaya çalışıyo öpmeye çalışıyo falan... dedim artık ben senle uğruşmıcam... konuşma artık benimmle dedim... gecede konuşmadım... sabah giderken öptü farkettim uyku sersemi... aman neyse işte ondan mı oldu bilmiyorum artık... işsizlik te bunalttı artık iyice sıkılıyorum... kpss ye çalışasım yok hiç bu ara... umudum da yok... sizi de sıktım...
aslında dün bişiyim yoktu... eşime bozuldum... ondan beri kılım bile kıpırdamıyor... dün gece baygın gibi yattım resmen anlamadım bende...
dünkü olayıda anlatıyım... sinemaya gittik dün... hoş filme girmeden öncede bi tartışma oldu... neyse onu atlattık... filmeden çıktık mutlu mesut eve gitçez.... yağmur yağıyor... ışıklara doğru yürüyoruz karşıya geççez... bizimki beni bi yoladoğru çekti arabalar geliyor ışıklar 2 metre ötede karşıya geçmeye çalışıyor... neyse koştur koştur ortada kaldık... bende bi yandan diyorum niye ışıklardan geçmiyoruz falan... ortada kaldık ya yollar hep su arabalar geçerken resmen üzerimize kova kova sular geliyor... şemsiyeyi tutmaya çalışıyorum arabadan gelen sulara ama sırılsıklam olduk yani... bende kısıyorum bi yandan... demes mi bana hep senin yüzünden çok konuşuyosun diye.... dedim artık ben yani hiç bişide kendimi savunmucam.... belkide sadece kendini haklı gören herşeyde bi adamla evliyim... sonra ben konuşmadım hiç gönlümü almaya çalışıyo öpmeye çalışıyo falan... dedim artık ben senle uğruşmıcam... konuşma artık benimmle dedim... gecede konuşmadım... sabah giderken öptü farkettim uyku sersemi... aman neyse işte ondan mı oldu bilmiyorum artık... işsizlik te bunalttı artık iyice sıkılıyorum... kpss ye çalışasım yok hiç bu ara... umudum da yok... sizi de sıktım...
ben baya faydasını gördüm.sinirsel yemelerle onun sayesinde baş ettim..evet aldım yanıma litlerik suuuuuuu bu 2. şişe 1 ltyi içtim bakalım devam tuvalete tasınıyorum ama olsun
bende balık yağı kullanmaya basladım ama henüz net bir etkisini görmedim dahagerçi daha 3 gün oldu başlayalı
hapı canım bizim içtiklerimizden öneririm..balık yağı mı??? çocukların içtiğini duymuştum... peki kilo aldırmaz mı???
Kızlar nasılsınız?
Benim gribim gecti gibi, bi öksürük kaldı ama şimdide agzımdaki yaralarla başım dertte
Kocaman kocaman yaralara cıktı, cok agrıyorlar.yemek bile yiyemiyorum.
Bugünde orucluyum.4 günüm kalmıştı, tutayım dedim.
Evi sildim süpürüdüm, çamasır bulasık.. oğlanı yatırıp, ütü yapıcam daha...
Siz neler yapıyorsunuz*
Benim eşimi anlattın sanki..
Demem o ki; erkekler hep böyle.. neden moralini bozuyorsun ki? Takma ya..
Kendine ugrasacak bişiler bul..
Hiç kimse senden kıymetli değil sonuçta..
işlerim o kadar çok ki bense sadace yat
mak istiyorum kalksam 1- 1.5 saatlik işim var ama mühim olan toplanıp bi kalksam işte
bütün erkekler odundur marangozluğun varsa yontarsın yoksa elindeki odunla kala kalırsın..
nedense benim aklıma hep yontulmuyosa boşanmak geliyor... yoksa bitek benim mi geliyor.... aslında seviyoruma ama bazen zehir ediyo hayatı bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?