günaydın..işlerin azalması iyi olmuş bu haftadan sonra dinlenirsin artıkGünaydın kızlar
Aşırı yorgunluk strees iyice dayanamıyorum artık ama gene çok yoğunum
Haftasonu diyet felan yapmadım yapacak halimde kalamdı zaten
Çok sinirliyim stresten ve yorgunluktan
Melek bu hafta daha faal olarak aktılırım diye umuyorum.
İşleri bir bir gönderiyoruz artık sadece bende yorgunluk kaldı
günaydın..günaydın mutlu bir hafta diliyorum herkese
afiyet olsun ..suyumu içtim kahvaltımı yapıcam
günaydın hoş geldin..günaydınnnnn canlarummben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim
suyumu içtim kahvaltımı yapıcam
günaydın..Ankara'da kar var..toparağın kara ihtiyacı vardı yağdı mis gibi bütün pislikleri alsın gitsin..
günaydın mutlu bir hafta diliyorum herkese
günaydınnnnn canlarummben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim
günaydın..işlerin azalması iyi olmuş bu haftadan sonra dinlenirsin artık
günaydın..
afiyet olsun ..
kahvaltımı yaptım ama oğlum bugünlerde hep mızmız yemiyor şimdi gidip onu doyurmaya çalışacağım..
günaydın hoş geldin..
günaydın kızlar
hastayımmmbaşım çatlıyoo izin alıp gidemiyorumdaa dişlerimin kökleri ağrıyoo boğazım şişş sinüzitim azdı bide soğuk aldım sanırım offf
cumaya kadar giremeyebilirim
diyetimide bozdum offff
görüşürüz kendinize iyi bakın
ev iş çocuklar..herşey aynı ..sen ne yapıyorsun bu hafta motivasyonunu az yüksek tut turtimo..hoşbulduk canım napıyorsunnnnnn
günaydın kızlar
hastayımmmbaşım çatlıyoo izin alıp gidemiyorumdaa dişlerimin kökleri ağrıyoo boğazım şişş sinüzitim azdı bide soğuk aldım sanırım offf
diyetimide bozdum offff
ev iş çocuklar..herşey aynı ..sen ne yapıyorsun bu hafta motivasyonunu az yüksek tut turtimo..
oy oy geçmiş olsun..hastalıkta insanın canı birşey istemiyor kendine iyi bak ..
biraz sorla kendini yanına şişe su al onunla yaşa yeni dinledim gül kaynak dan su hayat gerçekten ben kendimi bi bıraksam 5 lt falan içerim günlük o kadar çok seviyorum cil içinde birebir o kadar canlı yapıyoki ama bugün feci halsiz ve yorgunum her işim duruyo allahdan eşim nöbetçiafiyet olsun keşke bende senin kadar su içebilsem
oluyo çocuklarda dönem dönem çok zorlamagünaydın..işlerin azalması iyi olmuş bu haftadan sonra dinlenirsin artık
günaydın..
afiyet olsun ..
kahvaltımı yaptım ama oğlum bugünlerde hep mızmız yemiyor şimdi gidip onu doyurmaya çalışacağım..
günaydın hoş geldin..
günaydın turtagünaydınnnnn canlarummben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim
geçmiş olsun orti bende aynı feci hastayım halsizim yorgunum uykusuzum:2::2:günaydın kızlar
diyetimide bozdum offff
geçmiş olsungünaydın kızlar...
nasıl halsizim yorgunum.... hiç bişey yapmak istemiyorum...
Saol canım,
bende yaptım malesef...
artık aramıza dönücen o zaman değil mi cnmişlerin yoluna girmesine sevindim... kpss konusundada birbirimize destek olalım...
Saol Melekçim,evet benimde devam spora...
bencede.. cumadan cumaya en iyisi..
oğlanın biraz öksürük var.Ben biraz daha iyiyim... sagol
işlerinin yolunda olmasına sevindim..
off hep öyleyiz ya.. baskalarına kızıp kendimize zarar veriyoruz ama ne kadar sacma halbuki..
Eski orticim napıosunn ya ne stresi böle senenin ilk haftasından ne yaptırıolar bakim sana bu kadarGünaydın kızlar
Aşırı yorgunluk strees iyice dayanamıyorum artık ama gene çok yoğunum
Haftasonu diyet felan yapmadım yapacak halimde kalamdı zaten
Çok sinirliyim stresten ve yorgunluktan
Melek bu hafta daha faal olarak aktılırım diye umuyorum.
İşleri bir bir gönderiyoruz artık sadece bende yorgunluk kaldı
Saol canım,
Valla kesinlikle dönerim listeye girmesem de olur ama paylaşımda bulunurum mutlaka,
Kpss konusunda da gazlayalım birbirmizi Allah sabır versin şans versinn çalışalım atanalım inşallah yaa
Saol Melekçim,
Hilal görünmemiş hiç kaptanlık sende mi artık ?
Eski orticim napıosunn ya ne stresi böle senenin ilk haftasından ne yaptırıolar bakim sana bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?