Butun erkekler odunsa benim odunum bugun okul cikisi beni arayip sikintilarimi azaltti:))
Anlatiyorum soyle mutsuzum stresliyim fln diyo sikma caniini bos ver bizi dusun, gir internete bize ev bak mutlu seyler dusun fln.
Tabi biz evli degiliz evlenince ne olcak bakalim:)))
ağız yarası zordur..doğal diyet uygulatır..
hastalığın iyileşemeden bu kadar işe niye giriştinki..
bütün erkekler odundur marangozluğun varsa yontarsın yoksa elindeki odunla kala kalırsın..
Butun erkekler odunsa benim odunum bugun okul cikisi beni arayip sikintilarimi azaltti:))
Anlatiyorum soyle mutsuzum stresliyim fln diyo sikma caniini bos ver bizi dusun, gir internete bize ev bak mutlu seyler dusun fln.
Tabi biz evli degiliz evlenince ne olcak bakalim:)))
menü
sabah
aynı..
kahvaltıda aynı
omega 3 hapı
ara yeşil çay
öğle
peynirli krep yedim
ara
10 badem
yeşil çay
ara
1 dilim kepek emeği
2 parmak peynir
1 portakal
akşam
kıymalı ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
su 3 litre olur..
ara
200 ml süt
toplam 1400 kalori istediğim kiloya istediğim sürede inebilmem için günlük beslenme miktarım..
Aman yaa ne bu işlerden çektiğimiz çalışan dertli çalışmayan dertli yok mu hem çalışıp hem de dert etmeyecek bi iş yaaaEski ortim hoş geldin
Ben bir aydır çok yoğunum zatenn ama artık yoğunluktan sinirlerim bolzuldu.
yemeğimi fln yedim de hala öylece yatıyorum... depresyona girdm gliba... tek elle yazıyorm bunları bile....
Tamam canım..
sende bu hafta dinlenirsin artık..
günaydınlar hanımlar...
geçmiş olsun.. cozutmak yok semine.. yoksa olacaklara karısmam
geçmiş olsun.. sendemi hastalandın yoksa...
şimdilik ben idare ediyorum.Hilal, izinde...
havalardandır belkide...
Sevdiceği geldi o zaman kesin kolay gelsin canım sana
bütün erkekler odundur marangozluğun varsa yontarsın yoksa elindeki odunla kala kalırsın..
saolun kıslar birascık kendime geldim... aslında benim üzüldüğüm şimdiden böyleyiz yarın bi gün çoluk çocuk halimiz nolcak bilmiyorum....
o zaman ben eczaneye gidiyim alıyım şu kpsülü... omega 3 de aynımı farklımı bide hangisini kullanıyonuz bana bi özelden atıverin olmas mı... bide kaç para çok pahlı bişiy mi...
aldım omega3 ümü...dur kız ne yaptın her tartışmada boşanırsak..yontulur yontulur biz kadınlar çok iyi marangozuz.. içindne çıkılamyacak başka durmun yokd-sa boşanmayı aklına bile getirme.kalak dışrır şık hapanı al hayatına güzel güzel devam et..
canım benim bölüm biyoloji... 2010 da 75 aldım... bu seneki denemeleri hiç sorma baya düşüş var.... aslında hiçboş vaktim olmaması lasım benim sürekli çalışmam lasım çünkü en az 90 la istediğim yere atanırım ama....işte bi konsantrasyon eksikliği var... bu omega 3 onadaa iyi geliyormuş bu arada...Aman yaa ne bu işlerden çektiğimiz çalışan dertli çalışmayan dertli yok mu hem çalışıp hem de dert etmeyecek bi iş yaaa
Kız güldürme beni sen ne kafaya takıosun az trip at zaten gelmiş yola baksana sen onu bunu boşverde kpss yi düşün sen de dershaneye gidiyosun değil mi bölüm ne senin ?
Kaç puan yapıosun denemelerde ne umutsuzluğa kapılıyorsun hem bakıyım hayırlısını dile hayırlısıyla olsun inşallah canım benim bak ne güzel kilo da veriyorsun dimi bak ii düşün sıkma kendini sen
Sevdiceği geldi o zaman kesin kolay gelsin canım sana
haha aynen öyle yaa
canum özel msj atamıyorum niyeyse de ben carlson aldım en iyisi o dediler ama evet biraz tuzlu 35 tl ye aldım söz konusu sağlık olunca çokda dert edivermedüm açıkcası :44::44:
aldım omega3 ümü...
canım benim bölüm biyoloji... 2010 da 75 aldım... bu seneki denemeleri hiç sorma baya düşüş var.... aslında hiçboş vaktim olmaması lasım benim sürekli çalışmam lasım çünkü en az 90 la istediğim yere atanırım ama....işte bi konsantrasyon eksikliği var... bu omega 3 onadaa iyi geliyormuş bu arada...
ya eczanede 1 tane vardı aldım bende marincap... artık 2. kutuya onnu ararım...
kızlar kusura bakmayın tek tek alıntı yapamıycam çok hastayım yatak döşek yani eşimi aradım öğlen geldi bi çorba karıştırdı bolcada beni azarladı ilaç falan getirdi izin vermemişler gitti
içemedim tabi şimdi biraz ii yim ama hem terliyom hem üşüyom
çok kızdı diyet falan derken güçten düştün hasta oldun çocuklar sana muhtaç niye böle yapıyon zaten zayıfsın falan filan dedi gitmiş bolca börek poça kurabiye ne varsa getirdi bide çorba yaptı epeyde zorla yedirdi gitti ama başım çok ağrıyo
vitamin falan vardı evde aldım geçmiyo ilaçda alamıyom ıhlamur yaptım onu içiyom aman dikkat edin kızlar
melek benim spor yattı yememede dikkat edcem bi düzeliyimde inşallah yarın daha ii olurun herkese ii akşamlar
evet pis pis oturulmuyor..of napayım, duramıyorum pis pis oturamıyorum bende
yontmayıda zamanla öğrenicez sanırım
ilk seneler lay lay lom gider...
sonra sonra anlasılyıor...
Benimkide cıkarken cok farklıydı
Aslında değişen tek şey, onların karakterlerini görmemiz.
E cıkarken bunları görmüyoruz ki...
afiyet olsun
afiyet şekr olsun mutiş..2 dk. sonra ezan okunacak.. Çok acıktım
Kocaman bi tabak dukan mantı yaptım..
Yicem şimdi... Yemekten sonra görüşürüz kızlar ...
bende carlson kullanıyorum..nette bir sitem var ordan alıyorum..uygun fiyata..haha aynen öyle yaa
canum özel msj atamıyorum niyeyse de ben carlson aldım en iyisi o dediler ama evet biraz tuzlu 35 tl ye aldım söz konusu sağlık olunca çokda dert edivermedüm açıkcası :44::44:
marincap iyidir..odaklanmana çok faydası olur..derslerindeki başarın artar..aldım omega3 ümü...
canım benim bölüm biyoloji... 2010 da 75 aldım... bu seneki denemeleri hiç sorma baya düşüş var.... aslında hiçboş vaktim olmaması lasım benim sürekli çalışmam lasım çünkü en az 90 la istediğim yere atanırım ama....işte bi konsantrasyon eksikliği var... bu omega 3 onadaa iyi geliyormuş bu arada...
ya eczanede 1 tane vardı aldım bende marincap... artık 2. kutuya onnu ararım...
sen dohturuna sor mute..şimdi kullandığın ilaçla kullanılabiliyormu..Kızlar omega3 ten bahsetmişsiniz.Hilal Marincap kullanıyordu.Bende gecen alayım dedim, üstünde vitamin falan yazıyordu.
Doktorda bana , akne ilacı kullandıgım için vitamin alma dedi.
Ama marincap saf omega3 sanırım.İlaçlarım bitince, doktoruma sorayımda alayım...
Karnımı da doyurdum uykum geldi
Menüm;
İftar:
Dukan mantı
1 küçük tabak taze fasülye
1 saat kemer + 1 saat zumba
2 lt. su + 1 lt. bioform ve yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?