günaydınn çok moralim bozuk dün sabah 64.2 görürkene bu sabah çok çok farklı bir rakam konuşuyorum
64.8 kiloyumm -tatlicadiarzu-
regl bukadarmı etkiler yaa ben 63.5 görmek isterken ne oldu off hedefime ulaşamadımm kızlar yaa bari haftaa olsaydımm
melis valla çok az kalmış ne güzel,demiştim ya ablan çok şanslı diye,yok anacım yok yaptıklarını okuyunca ultra şanslı diyorum artık. dilerim çooook güzel bir gün geçirirsiniz.güzel bir düğün olur.
meliscim o günü tadini cikar ablan da esiyle bir ömür utlu yasar insallah
inşallah görürsün azimlisin sen başarırsın ama ben çok üzgünüm hedefime ulaşamayacağım için 15 mayıss 56 diye belirlemiştim hedefimi bu gidişle çok zor olacak amabugün hiç bişey yemeği düşünmüyommm öğlen salata akşam meyve sadece belki sabah biraz vermiş olurummmCADIARZU
ay kızlar bu aralare işim çok yazamıyorum lakin takip ediyrum bu haftada 1. zor gibi gözüküyor
selam kızlra ben yine sizlerden ayrı kaldım
düzenim çok bozuldu
geçmişi de okuyacak vaktim yok(
ne durumdasınız bilmiorum(
bugün ne yedim sabah kahvaltı
ara yok
öğlen kötfe 4 tane (sulu ve ceviz büüyklüğnde)+salata
ara kahve
birazdanda 1 elma yiycemm
akşama da sadece elma salata yiycemm
slm kızlar
sabah 1 galeta peynir zeytin yumurtalı patates
ara yok
öğle çorba 1 dilim ekmek
ara 2 kaysı 1 galeta
akşam köfte pilav olacak sanırım
tabiki tanıtırım,24 yaşındayım çalışıyorum,çok hızlı kilo alıp hızlı verebiliyorum ve 14 haziranda abim evleniyo 21 haziranda yakın arkadaşım kuzenimle evleniyo sonraki hafta diğer yakın arkadaşım ve bir sonraki hafta yine yakın bir arkadaşım evleniyo veee ben ince bir hatun olarak bu davetlere icabet etmek istiyorum :)) kilom 68 boyum 1.64 biraz önce yürüyüşten geldim,dört gündür yürüyüşe çıkıyorum ve bugün 40tam mekik çektim azimliyim yani,merak edilen bir konu varsa açıklayabilirim.bu arada unutmadan benimde her an söz yada nişanım olabilme ihtimali var en önemliside buydu sanırım :)
kuralları merak ediyorum ama söylediklerinizi yaparım ,anladığım kadarıyla hergün neler yediğimi ve neler yaptığımı paylaşmam gerekiyo ki bu çok kolay
İşte kurallar melonkoli:
http://www.kadinlarkulubu.com/5349341-mesaj1360.html
bi de paylaşım çok önemli geçerli mazeretsiz 2 gün üstüste mazerette bulunmayan takımdan diskalifiye oluyor.
cuma en geç saat 12:00 a kadar kilo bildirimi yapılabiliyomuş ama ben çalışıyorum ve nete girmem imkansız geceden yazsam olurmu 24 ten sonra
ben kur'an kursu öğretmeniyim,sevindim problem olmadığına a.s
hoş geldin melenkoli
melis nasıl gidiyor hazırlıklar yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?