Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün ne yedim sabah kahvaltı
ara yok
öğlen kötfe 4 tane (sulu ve ceviz büüyklüğnde)+salata
ara kahve
birazdanda 1 elma yiycemm
akşama da sadece elma salata yiycemm

slm kızlar
sabah 1 galeta peynir zeytin yumurtalı patates
ara yok
öğle çorba 1 dilim ekmek
ara 2 kaysı 1 galeta
akşam köfte pilav olacak sanırım

ben vakit bulabiliyoum kimsecikler yok denk gelemedik bir türlü hepinizi çok özledim.

canım şişmen çok normal, reglin bitince hepsi gidecek fazlasıyla merak etme.

evet canım çok az kaldı yerın kına gecesi c.tesi düğün. sonra hep buralardayım.İnşallah herşey yolunda gider ve çokkk mutlu olurlar :Saruboceq:

meliscim o günü tadini cikar ablan da esiyle bir ömür utlu yasar insallah

amin canım inşallah:Saruboceq:

canım çok iyisin belki hedefine ulaşmayacaksın ama yasklaşacaksın. Bana bak iyice serdim, bu düğün geçsin sonra her yediğim için sopa isterim. Ay sonuna kadar hedefime ulaşırım inşallah.

ay kızlar bu aralare işim çok yazamıyorum lakin takip ediyrum bu haftada 1. zor gibi gözüküyor

patbori bu hafta iyi bakalım belki bir şeyler olur.

selam kızlra ben yine sizlerden ayrı kaldım
düzenim çok bozuldu
geçmişi de okuyacak vaktim yok (
ne durumdasınız bilmiorum (

canım ne zaman döneceksin evine. Artık hepberaber düzenbimizi kursak diyoırum, bir kaç kişi hariç dağıldık.

bugün ne yedim sabah kahvaltı
ara yok
öğlen kötfe 4 tane (sulu ve ceviz büüyklüğnde)+salata
ara kahve
birazdanda 1 elma yiycemm
akşama da sadece elma salata yiycemm

:1hug:a.s. harikasın canım

slm kızlar
sabah 1 galeta peynir zeytin yumurtalı patates
ara yok
öğle çorba 1 dilim ekmek
ara 2 kaysı 1 galeta
akşam köfte pilav olacak sanırım

çok güzel olmuş :1hug:a.s.a.s.

kızlar hepinizi çok öpüyorum, yarın mümkün olduğunca erken yazarsanız kilolarınızı sevinirim, malum kına gecesi hazırlığı kuaföre falan gideceğim.

tabiki tanıtırım,24 yaşındayım çalışıyorum,çok hızlı kilo alıp hızlı verebiliyorum ve 14 haziranda abim evleniyo 21 haziranda yakın arkadaşım kuzenimle evleniyo sonraki hafta diğer yakın arkadaşım ve bir sonraki hafta yine yakın bir arkadaşım evleniyo veee ben ince bir hatun olarak bu davetlere icabet etmek istiyorum :)) kilom 68 boyum 1.64 biraz önce yürüyüşten geldim,dört gündür yürüyüşe çıkıyorum ve bugün 40tam mekik çektim azimliyim yani,merak edilen bir konu varsa açıklayabilirim.bu arada unutmadan benimde her an söz yada nişanım olabilme ihtimali var en önemliside buydu sanırım :)

inşallah canım düğünlere kadar istediğin kiloya ulaşırsın, ohh yürüyüş te yapıyormuşsun güzel kilo verirsin. Hayırlı olsun sen de zayıf ve zarif gelin olursun bu gidişle.

Canım bu hafta deneme haftan olacak, bu hafta tam gaz paylaşımda bulunur ve haftaya cuma kilo bildiriminde bulunursan takımın daimi üyesi olursun. Sana kuralları birazdan yollayacağım.

kuralları merak ediyorum ama söylediklerinizi yaparım ,anladığım kadarıyla hergün neler yediğimi ve neler yaptığımı paylaşmam gerekiyo ki bu çok kolay

kuralları merak ediyorum ama söylediklerinizi yaparım ,anladığım kadarıyla hergün neler yediğimi ve neler yaptığımı paylaşmam gerekiyo ki bu çok kolay

canım gün içinde herkes buralarda oluyor paylaşımda bulunuyoruz. Ayrıca hergün neler yaptığını (spor olarak) ve neler yediğini yazman zorunlu. Hatamız varsa konuşuyoruz. çok kaçırınca çürük domatesler ve oklavalar geliyor :)
Hoşgeldin canım tekrardan takımımıza.

cuma en geç saat 12:00 a kadar kilo bildirimi yapılabiliyomuş ama ben çalışıyorum ve nete girmem imkansız geceden yazsam olurmu 24 ten sonra,hoşbulduk aranızda olduğum için çok mutlu olduma.s

kızlar melankoli yeni üyemiz takımımıza geldi. Hadi melankoli ile hareketlenelim ve çok güzel kilo verelim. Ben c.tesiyi atlatıp sıkı rejimime başlayacağım yeniden.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben hemen yediklerimi yazayım
sabah klasik kahvaltı 1dilim ekmek
öğle 1kaşık kısır 1\4 börek 2 ısırık dondurma
ara 7erik
akşam 3kaşık bakla yoğurt salata bu kadar

ben kur'an kursu öğretmeniyim,sevindim problem olmadığına a.s

problem yok tabi canım bir gün önce yeterli.

hoş geldin melenkoli
melis nasıl gidiyor hazırlıklar yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiniz

canım sorma az kaldı ben gelinden çok heyecanlıyım (melankoli c.tesi ablam evleniyor da) iyi gidiyor çok yoruldum çok özendim hiç bir şey içinde kalmasın dedim süs işleri ile hep ben ilgilendim şimdi arabalara havlu yerine yapma çiçekler aldım onları kudelalarla süsleyeceğim aynalara asarız.
Sen nasılsın canım hiç karşılaşamadık kilo verebildinmi, pek kaçırmadın herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…