Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ilk bir hafta bütün kasların ağrıyor ve çok güzel şekillendiriyor yapan bir çok arkadaşım var çok iyi sonuç aldı ama devamlı yapmak lazım

sporun her şekli çok güzel bence canım, ben de yaptım çok faydasını gördüm. Üşenmesek de devam etsek,kilo verişimiz çok hızlanır.

meliscim hedefi tutturamazsak ne oluyor hedefler ne için merak ettim

püsküüt ayda bir her takım için analiz rapoıru hazırlıyor orada yer alıyor sınıfı geçme kalma durumu belli oluyor. eğer ayda en az 1 kilo verdiysen sınıfı geçiyorsun. Takımın en iyi kilo vereni ve sınıfta kalanlar açıklama yazıyorlar ne yapmışlar diye falan.
Yani hdef motive amaçlı.

sporun her şekli çok güzel bence canım, ben de yaptım çok faydasını gördüm. Üşenmesek de devam etsek,kilo verişimiz çok hızlanır.

evet sadece diyetle olmuyor çok az yiyincede bağışıklık sistemi düşüyor benim bu hafta dilimde 2-3 tane aft çıktı çok kısmak istemiyorum korktum bu hafta ,tek çare spor kalıyor

evet sadece diyetle olmuyor çok az yiyincede bağışıklık sistemi düşüyor benim bu hafta dilimde 2-3 tane aft çıktı çok kısmak istemiyorum korktum bu hafta ,tek çare spor kalıyor

tabi çok kısmamak lazım sağlığımızla oynamadan yavaş ve kalıcı kilo vermek önemli, ayda 2 kilo olsun kalıcı olsun.

merhaba kizlar nasilsiniz yarina hazirmisiniz bakalim insallah dereceye girersiniz meliscim iki günde oynamaktan kilo verirsin canim dügün arasinda öyle oluyor cünkü emirel ve patbori sizler nasilsiniz canlar

kızlar yazılanları okudum hepinizi kocaman öptümmmm...bu aralar herkes yoğun ..beim de 2 hafta sonra tiyatrom çıkacak çok yoğunum..haftada bir nöbetim var 24 saat..bu gün ve yarın nöbetçiyim..ancak fırsat buldumyarın kilo bildiriminde bulunamayacağım şimdiden söyleyim..gözden kaçmasın diye aşağı yazıyorum

umarım temmuzda 6 kiloyu vermiş olurum

merhaba kizlar nasilsiniz yarina hazirmisiniz bakalim insallah dereceye girersiniz meliscim iki günde oynamaktan kilo verirsin canim dügün arasinda öyle oluyor cünkü emirel ve patbori sizler nasilsiniz canlar

inşallah canım. Evet çok oynayacağım haftaya hedefim 1 kilo vermek, inşallah faydası olur oynamanınkaydirigubbakcemile2

74.00 - 72.00=2 kilo verdim

canım süpersin alkisalkisalkis:1hug:

umarım temmuzda 6 kiloyu vermiş olurum

olursun canım, beraberce dönüyoruz diyetlere ben de serdim biraz, takip edelim birbirimizi tekrar asılalım hadi canım.
O ara sitede problem vardı neyse artıkgeldi, çok güzel yazmışsın ellerine sağlık editledim bile.

günaydın güzeller, size fırsat bulup gelemedik uzun zamandır ama aklımız sizinle inanınki yüreğimizde sizinle...umarım bu gün güzel sonuçlar alırsınız aynen potbori arkadaşımız gibi.. canım tebrik ederim senide maşallah diyelim....

günaydın şekerlerrr nasılsınsınızzzzzzz
15 mayıs hedefime ulaşamadım ama yinede kilo verdimmm 700 grm vermişim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 55 çok az kaldıııı

günaydın kallistem. Olsun canım biz de gelemedik pek ama kalbimiz bizim de sizinle. a.s.Ben de pek bir değişiklik yok Haftaya inşallah.

günaydın şekerlerrr nasılsınsınızzzzzzz
15 mayıs hedefime ulaşamadım ama yinede kilo verdimmm 700 grm vermişim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 55 çok az kaldıııı

harika canım çok az kalmış gerçekten. Yaaa mezun etmek istemiyoruz seni, hedefini 50ye çeksen.

melisciğimmm ben hedefimi 1 temmuz da 55 kilo diye düşünmüştümmm sanırm ulaşacağım hedefimeeedelikafadulden
74.00 - 72.00=2 kilo verdim
tebrikler fıstığım süpersin bireyselde 1. olcan bu hafta :hooray:
şişgocum kızımı yediriyorum buralardayım.

tamam canım sen yeidr fıstığını bu arada yarın büyük gün haaa şimdiden iyi eğlenceler sana allah mutlu mesut etsin kardeşini bi yaksıkta kocasınlar inşallahh düğün bitsin sıkı sıkı sarıl diyete emi kuşum bak arayı açmaya başladımm koş çabuk yetiş bana bu arada hedefim 55 di biliyon ve son temmmuzdu süre sanırım daha erken bi tarihte ulaşacağım heedefime şayet öle olursa hedefimi 53 e çekebilirmmmm:jeyyar:

kızlarr tartım bozuk ilk tartıta çıktığımda 63.5 delikafadulden
inanmıyorum diyip zıplarkeene tekrar çıktım 64.7
yine inamıyorum diyip tartıya çıktım 61.5 delikafadulden delikafadulden
:1closedeyes:
şimdik siz söyleyin şekerleerr nasıl bir iştir hangisini kabul edelim ortadaki olmasın ama kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol:
allah iyiliğini versin emi çok güldürdün benii benceee sonuncuyu kabul edelimmmm:roflol:

tabi 55 e ulaşırsın ne kaldı burda hedefine, evet 53e çek bence de biraz beni bekle daha çok burda ol tamam mı. Yok bir sakınca yok hedefini aşağıya çekmende.
Evet büyük gün, inşallah çok mutlu olurlar. Çok sıkı sarılacağım bu kadar duraklamak yeter bence de.

sırnaşık şeysırnaşık şey canım her zamanki gibi çok güldürdün beni zıplarken fazla çıkmışsın :)
bence ilki doğrudur her zaman. Zaten 3. çok abartı olmuş. Tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…