Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar nasılsınız
bende giremiyorum idare edin
cuma günü bildirimde bulunurum
inanın tartılmaya korkuyorum
hergün bi arkadaşıma gidiyorum
görüşmek üzere ii akşamlar

canım sen de iyiki varsın :1hug:

kızlar ya moralim bozuldu oturdum yedim 3kakık çikolata tereyağında erimiş kaşar ekmek çikolatalı ekmek ya ne oluyor bana kendimi diz<ginleye miyorum tabii sabah tartıldım 65.kendimi toplasam iyi olacak ama nasıl

ohh oh canım baya yemişsin geçen haftanın tersi oldu galiba, dikkat et canım bu hafta geçen hafta verdiğin kilooyu sabitlemen lazım canım. Neyse akşam salata falan ye telafi edersiin.

canım cağ mı yedin bugün de, ben de çok severim.

bulgur pilavı olsun canım abartmamışsın yediklerinde. a.s.

iyi yolculuklar canım.

selam kızlar nasılsınız
bende giremiyorum idare edin
cuma günü bildirimde bulunurum
inanın tartılmaya korkuyorum
hergün bi arkadaşıma gidiyorum
görüşmek üzere ii akşamlar

canım kilo alma da verme olsun.
Ben de çok düzensizim biliyorsunuz kilo vermem durdu bu yüzden ama almıyorum da. Düğün geçsin dönüşüm muhteşem olacak. Yeni programlar yapalım haftaya hareketlenelim biraz.

kızlar 66.3 kg çıktım dayanamadım tartıldım :) siteye giremiyorum fazla kuşum un tümör olayını halletik veteriner aldım 2 günden beride ishal onunla uğrasıyorum ay valla çocuk gibi uğrasıyorum onunla :)

şişgoo canım sen ortalığğı yıkıpp geçiyonn bu hafta derece senden olcak gibi çünkü ben regl oldum
ojee kızz merak ediyordum daha gelip ne yaptı bu kız diye sorcakkene iyi ettin geldin senide tebrik ederim kız bravoo
dosbacım önemli değil sadece almamaya bak yeter
ad canım teşşekkür ederim yazdıkların için güzel duaların iiiçiin teşekkrü ederim amiinnn
ablacımm hayırlı yolculuklar sanada görüşürüzz
karamanlı ablacım bomba gibi gell bekliyoruuz
emirel canım bir an önce firenle kendini iştahın açıksa bak elma sirkesi balı dene felakate kesiyor
sonrada bana uda edersin bak dene gör pişman olmazsın

günaydın kılzarrrr öpüyom hepenizi dün akşam yarım yabak menemen yedimm ve bir lokmacık peynir attım ağzıma sonrada erik yedimmmm(aslında sadece elma yiyecektim ama yüzmeye gitceğim için çok acıkırım diye düşündümm)
yarın büyük gün bakalım neler olcak:1closedeyes:

günaydınn çok moralim bozuk dün sabah 64.2 görürkene bu sabah çok çok farklı bir rakam konuşuyorum
64.8 kiloyumm -tatlicadiarzu-
regl bukadarmı etkiler yaa ben 63.5 görmek isterken ne oldu off hedefime ulaşamadımm kızlar yaa bari haftaa olsaydımm

canım benim regl ken insan kilo alıyor ister istemez üzülme tatlım

herkeslere günaydın.mutlu günle geçirin emi.valla benim şuan çok uykum var malum gece uykularımız bozuldu.yazımı yazdıktan sonrada gidip uyuyacam inşallah.patbori ve melis gerçekten anaların hakkı ödenmez. bazen annem ben sizin için şunu yaptım, bunu yaptım diyor kızdığı zaman,bende doğurdun madem yapacan anacım diyorum.ileride oğlumda bana bunu söylicek,birdaha anneme öyle demicem,çünkü çok gıcık bir laf. :1no2: melis valla çok az kalmış ne güzel,demiştim ya ablan çok şanslı diye,yok anacım yok yaptıklarını okuyunca ultra şanslı diyorum artık. dilerim çooook güzel bir gün geçirirsiniz.güzel bir düğün olur. dosbacım seni unutmuşum canımcım kusuruma bakma ne olur,ama sende beni unuttun yazmıyorsun hiç. yerimseniben çok öpüyorum seni.kendine dikkat et emi. nereusum,şişliktir hayatım o,çünkü sbah kalk farklı akşam yat farklı,kesin şişliktir herkesin vücudu bir olmuyor işte,bende senin gibiyim,bence çok takılıp kendini üzme,sen diyete devam et.göreceksin kilo verdiğini.hepinizi çok öpüyorum. ben gidip biraz uyuyayım.sonra görüşürüz.

herkese günaydin kizlar nasilsiniz benim biraz kafam agriyor oda havalatdan galiba 0cok kötü bir hava var karanlik dengesi bozuldu havanin bir bakiyorsun cok sidettli bir yagmur dolu arkasinda günes aciyor buda bizi mahvediyor neyse yarin büyük gün ha adcim allah kolylik versin canim nerus kuzum sanada günaydin oje sisgo bütün arkadslara
acibiber ve emitrel tesekkurler canlarim gercekten agrili bir hastlaik ve gezici bir hastalik bir yerde durmuyor bazen klollarim bazen omuzum bazen ayajklarim iste böyle sabah sabah morlinizi bozmayim ben alistim artik meliscim o günü tadini cikar ablan da esiyle bir ömür utlu yasar insallah

kizlar ben cikiyorum aksama anca giririm tekrar kendinize iyi bakin bugün sakin kacamak yapmayin yarin CUMA biliyorsunuz

ojem adcım öyledir demi çünkü insan 1 günde 700 gr alamazz dimii
off korkuyorum yaa yarın tartıda başka bir rakam görmek ümidiyle uyancam kaydirigubbakcemile3

canım bozma moralini regl sin sonuçta elbette onun şişkinliği varr bak bitince hopppppppp tartıda hemen görcen farkı hiç merak etmeee:teselli:

öyle ama benim canım yinede çok sıkıldı
haftaya artık 62leri görmek umuduyla hihoyyyt

inşallah görürsün azimlisin sen başarırsın ama ben çok üzgünüm hedefime ulaşamayacağım için 15 mayıss 56 diye belirlemiştim hedefimi bu gidişle çok zor olacak amabugün hiç bişey yemeği düşünmüyommm öğlen salata akşam meyve sadece belki sabah biraz vermiş olurummmCADIARZU

canım benim üzülme sende regl oldun onu düşün
hemm ne acelee ediyoon bukadar yaa hemen gitmek istiyon heralde senağlama

selam kızlra ben yine sizlerden ayrı kaldım
düzenim çok bozuldu
geçmişi de okuyacak vaktim yok (
ne durumdasınız bilmiorum (

bu arada bu sabah tartıldım 69.500
bakalım bugünü hafif atlatacam yarın sabah yzarım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…