Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah mesut etsin darısı cümle bekarlara diyelim,heyecanını anlayabiliyorum bende iki abla evlendirdim onlarla birlikte bende zayıflamıştım koşturmaktan,hatta bir tanesinde sesim kısılmıştı yorgunluktan düğününde hiç konuşamamıştım inş. çok güzel geçer heşey

ben yazayım 7 kiloo verdim 5 ayda :)
çok uzun ama bebeğimi emziriyorum soıkı diyet yapamadım (bu da bahanem)
ama daha kısa sürede güzel kilo verenler var, emirel geçen hafta bireyselde 3. oldu.
şişgo süper gidiyor onlar paylaşırlar neler yaptığını faydası olur sanada.

amin darısı tüm bekarlara en öncede bizim takımdakilere :1hug:
ben bu koşturmadan yoruldum ama zayıflayamadım stresten yedim ama kilo almadım demek dikkat etsem zayıflayacaktım. İnşallah canım :Saruboceq:

yarın tekrar görüşürz ,benim çıkmam lazım,malum erken kalkıcam hazırlık yapmam lazım,yarına görüşmek üzre herkese ii geceler,baş başa.s.

yarın tekrar görüşürz ,benim çıkmam lazım,malum erken kalkıcam hazırlık yapmam lazım,yarına görüşmek üzre herkese ii geceler,baş başa.s.

tamam canım yarın bekliyoruz ama akşam ben burada olamam kına gecemiz var, diğer arkadaşlar burada olabilir seninle 12 ki,şi olduk.
iyi geceler, görüşürüz.

canım sorma az kaldı ben gelinden çok heyecanlıyım (melankoli c.tesi ablam evleniyor da) iyi gidiyor çok yoruldum çok özendim hiç bir şey içinde kalmasın dedim süs işleri ile hep ben ilgilendim şimdi arabalara havlu yerine yapma çiçekler aldım onları kudelalarla süsleyeceğim aynalara asarız.
Sen nasılsın canım hiç karşılaşamadık kilo verebildinmi, pek kaçırmadın herhalde.[/QUOTE]

maalesef bu hafta çok kötü çok kaçamak yaptımÇok üzgünüm çoook

yanlış anlamışım galiba melonkoli 71 kilo ile başladım 64.5 kilo ya indim 55 kiloda hedefim ama bu hafta kilo aldım galiba

Merhaba güzel kardeşler .aaaa çok utanıyorum meliscim bizi ziyaret etti bende uzun zamandır buraya uğramadığımı hatırladım. umarım iyi gidiyorsunuzdur. sizlerde uğrayın bize diyeceksinizki yeni gelenler nereye ? 5. takıma kardeşler.

nereus cadısı nerde:)) onuda ihmal ettim kaç zamandır.

yanlış anlamışım galiba melonkoli 71 kilo ile başladım 64.5 kilo ya indim 55 kiloda hedefim ama bu hafta kilo aldım galiba

canım hızlı verdin ya bu hafta kilo vermenbiraz zordu zaten ama dikkat ederek verdiğin kiloyu yerleştirebilirdin. Şimdi haftaya hem aldığını verir hem üzerine eklersin benim de hep öyle olur. bir hafta verip bir hafta duraklarım.

canım evet yaa kopmayalım kardeş kardeş geçiniyoruz ne güzel. Fal da baktırırız size.

Nereus krizde yine, kilo vermişti regl olmuş şişmiş çıldırdı. Ben de ihmal ettim çakırmakaydirigubbakcemile5 o bize kızmaz ki.

inşaallah öyle olur anladım ki bu iş diyetle bir yere kadar sporsuz zor bu gün biraz yüürüyüş yaptım inşaalalh devam ederim yürüyüşlere

inşaallah öyle olur anladım ki bu iş diyetle bir yere kadar sporsuz zor bu gün biraz yüürüyüş yaptım inşaalalh devam ederim yürüyüşlere

yürüyüş yaparak zayıflama takımı var oraya katılırsan zorunlu yürüyüş yaparsın. Ben bir ara çok güzel yürüyordum.

benim cdim cindy crawford ile vücudumuzu şekillendirelim çok etkili vücudu şekle sokuyor maalesef tembellikten zor geliyor yapması

kızlar herkes istediği tarihe hedefini versin demiştim ya bildirmemiz lazım mesaj arada kaynamış yarın herkes burada olur. Melzeyitcim bi de senin cevabın eksik canım nasıl kilo verdiğinle ilgili onu da eklememiz lazım. Lişste aşağıda eksikler eklerse sevinirim.

ad1
nereus Temmuz 59
melis08 Ağustos 55
dosba
melzeyit
patbori Temmuz 68
şişgo
acıbiber2053 Ocak 55 Ağustos 61
jojel
emirel Ağustos 60
melankoli84

ilk bir hafta bütün kasların ağrıyor ve çok güzel şekillendiriyor yapan bir çok arkadaşım var çok iyi sonuç aldı ama devamlı yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…