Allah mesut etsin darısı cümle bekarlara diyelim,heyecanını anlayabiliyorum bende iki abla evlendirdim onlarla birlikte bende zayıflamıştım koşturmaktan,hatta bir tanesinde sesim kısılmıştı yorgunluktan düğününde hiç konuşamamıştım inş. çok güzel geçer heşey
teşekkür ederim emirel a.s ne kadar zamada verdim çizelgendeki kiloları merak ettim paylaşırmısın
yarın tekrar görüşürz ,benim çıkmam lazım,malum erken kalkıcam hazırlık yapmam lazım,yarına görüşmek üzre herkese ii geceler,baş başa.s.
yanlış anlamışım galiba melonkoli 71 kilo ile başladım 64.5 kilo ya indim 55 kiloda hedefim ama bu hafta kilo aldım galiba
Merhaba güzel kardeşler .aaaa çok utanıyorum meliscim bizi ziyaret etti bende uzun zamandır buraya uğramadığımı hatırladım. umarım iyi gidiyorsunuzdur. sizlerde uğrayın bize diyeceksinizki yeni gelenler nereye ? 5. takıma kardeşler.
nereus cadısı nerde:)) onuda ihmal ettim kaç zamandır.
canım hızlı verdin ya bu hafta kilo vermenbiraz zordu zaten ama dikkat ederek verdiğin kiloyu yerleştirebilirdin. Şimdi haftaya hem aldığını verir hem üzerine eklersin benim de hep öyle olur. bir hafta verip bir hafta duraklarım.
inşaallah öyle olur anladım ki bu iş diyetle bir yere kadar sporsuz zor bu gün biraz yüürüyüş yaptım inşaalalh devam ederim yürüyüşlere
birkaç takıma katıla biliyormuyuz bilmiyordum cd var onu da yapayım diyorum dönüşüm lü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?