- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
evet pis pis oturulmuyor..
bekarken başka evliyken başka..biz diyorum 7 yıl diyorum bekledik diyorum ama kaç kere uç noktalara geldik diyorum..ama İŞİN ASLI SEVGİ VARSA HEPSİ GEÇER GİDER DİYORUM..GEÇEMEYECEK SORUN VERMESİN RABBİM.
odun işin espirisi hepimizde kuluz onlar kendi yapıları neyse öyleler bizde öyleyiz ortayı bulmak ve evli olmak en güzeli..
afiyet şekr olsun mutiş..
sen dohturuna sor mute..şimdi kullandığın ilaçla kullanılabiliyormu..
yatma kız hepsi yağ olarak depolanır..
afiyet olsun..
kızlar kusura bakmayın tek tek alıntı yapamıycam çok hastayım yatak döşek yani eşimi aradım öğlen geldi bi çorba karıştırdı bolcada beni azarladı ilaç falan getirdi izin vermemişler gitti
içemedim tabi şimdi biraz ii yim ama hem terliyom hem üşüyom
çok kızdı diyet falan derken güçten düştün hasta oldun çocuklar sana muhtaç niye böle yapıyon zaten zayıfsın falan filan dedi gitmiş bolca börek poça kurabiye ne varsa getirdi bide çorba yaptı epeyde zorla yedirdi gitti ama başım çok ağrıyo
vitamin falan vardı evde aldım geçmiyo ilaçda alamıyom ıhlamur yaptım onu içiyom aman dikkat edin kızlar
melek benim spor yattı yememede dikkat edcem bi düzeliyimde inşallah yarın daha ii olurun herkese ii akşamlar
benden bu günlük bu kadar hepinize iyi akşamlar.hastalarımıza acil şifalar..
*** GÜNCELLEME ***
6-7 Ocak: Betuld
9-10 Ocak: Bugungunlerdenaralik
11-12 Ocak: Ysfmir
13-14 Ocak: Elmaliturta
16-17 Ocak: Ferdici
18-19 Ocak: Mutedeyyin
20-21 Ocak: Elisya
Turta, sen neler yapıyon kız?
Asansör aşkın nasıl ?
Aa kizlar "ayse teyze cırt"ı gordunuz mu ace reklamlarinda.. Nasil kilo almis kadincagiz, bizim takima gelsin
Aa kizlar "ayse teyze cırt"ı gordunuz mu ace reklamlarinda.. Nasil kilo almis kadincagiz, bizim takima gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?