Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nedense benim aklıma hep yontulmuyosa boşanmak geliyor... yoksa bitek benim mi geliyor.... aslında seviyoruma ama bazen zehir ediyo hayatı bana...

Boşver takma Özlem hepsi aynı

Geçmiş olsun Gülçin dikakt et kendine

canim ben 14unden 24une kadar izin almayi dusunuyodum, 2 hafta finallerim var da.. Nasil yapalim.. Finaller bitince 4 gun ben saysam?

Elisya benim mesaj sayımın dün ve bugün değiştirelim mi benim zamanım yok saymaya ?

Günaydın kızlar

Hemen dünkü menütom

Sabah muz

Öğle çorba-rosto köfte-yoğurtlu salata-2 kaşık makarna

Akşam üstü

Peynirli ekmek kenarı sandviç

Bol koşturma

Melek ben bu hafta da çok yoğunum girerim dedim ama evdeki hesap çarşıya uymuyor menü paylaşırım ara sıra gelirim ama düzenli olamayabilirim.

Ya sen 75 aldıysan 90 alman lazım hem de kursa da gidiyorsun özlem bence kendini sık biraz ne kaldı şurda temmuza ya bence de hiçboş vakit bırakma çalışalım birlikte ben de 90 istiyorum istediğim kurum ve yer olması için garanti olması için 90 şart bakalım hayırlısı 29 unda başlıycak benim kursum.

Bu arada omega 3 herkes kullanabiliyor mu ben de alıyım sen diyetisyene gidiyordun noldu o iş ben de işten çıkınca devlete gideyim diyorum

ben diyetisyene gidiyorum hala devam.... her ayın 2 sinde gidiyorum... bu ay gittiğimde 4 kilo vermiştim bakalım öteki ay nolcak.... kpss konusundada haklısın çok.... kendimi toparlayım derhal başlamam gerek...

geçmiş olsun..
ay herkes hasta ya...

Menülerini çok abartma olur mu?
gripin+soda+limon üçünü karıstır anında iyileşirsin...
olur abartmam zaten bugün daha ii yim saolun kızlar

mecburiyetten canım yoksa zor çorbayı nbenim için değil çocuklar için yaptı küçükler ya bende faydalandım bugün biraz daha ii yim saol derya
afiyet olsun ece

afiyet olsun detoks ii olmuş

menümmmm

sabah
1 muz
1 dlm peynir

ara
1 elma

öğle
3kaşık pilav
4 kaşık karnabahar
yeşillik ve yarım dlm çavdar

ara
1 kuru incir

akşam
1 kase çorba
az yumurta
2 lahana sırması minik
afiyet olsun

afiyet olsun aralık
ayrıca çok kolay gelsin
günaydın en güzel takımın en güzel çıtır hatunları....

günaydın canım

günaydın kızlar bugün daha iiyim kızı okula bıraktım oğlumla ilgileniyorum şimdi havada çok güzel güneşli içim açıldı birden biraz başım ağrıyo birazda halsizim ama dünden iiyim

ben diyetisyene gidiyorum hala devam.... her ayın 2 sinde gidiyorum... bu ay gittiğimde 4 kilo vermiştim bakalım öteki ay nolcak.... kpss konusundada haklısın çok.... kendimi toparlayım derhal başlamam gerek...
Bence de bir an önce asılmalısın derslere bak ben işyerinden bir çıkıyım bir boşa çıkayım kendim çalışmaya başlayayım seni de gaza getiririm ama sen geç kalma şimdiden başka 6 ay kaldıı
Sonra düşünsene istediğin yere atandığını ohh valla bir de çıtır olduğunu süper süper hayali bile
Ne güzel ya ayda vermişsin 4 kiloyu valla ben de hemen zayıflama çalışmalarına başlıyorum şurdan kurtulur kurtulmaz ben de gitcem burdaki devlet hastanesine

iidir canum sen

günaydınnnnn canımmmm

Turticimmm napıosun nasıl gidiyo iş güç ???

comboyu düşürdün aklıam ece

canim ben 14unden 24une kadar izin almayi dusunuyodum, 2 hafta finallerim var da.. Nasil yapalim.. Finaller bitince 4 gun ben saysam?

olur. aralıkta yerleri değiştirelim demiş.istersen onunla değişebilirsin..
fetih 1453 diye bi filim fragmanı izledim türk yapımı süper bi filim haftasu için güzel bi plan olabilir kızlarrr

evet, izlemek lazım

vayy ayran detoksu
menümmmm

sabah
1 muz
1 dlm peynir

ara
1 elma

öğle
3kaşık pilav
4 kaşık karnabahar
yeşillik ve yarım dlm çavdar

ara
1 kuru incir

akşam
1 kase çorba
az yumurta
2 lahana sırması minik
afiyet olsun
kızlar bu arada hareketli avatar yapma çalışmalarına başladım istediğiniz bişiy olursa yapmayı deneyebilirim...
ay bende yapıyorum ama benim sorunum, güzel avatar bulamamaak
2 aşağıı bir yukarıı geçinip gidiyoruzzzzzz canım

tamam aralıkcım
off benimde başlamam lazım :44:
günaydın en güzel takımın en güzel çıtır hatunları....
günaydın
günaydın kızlar bugün daha iiyim kızı okula bıraktım oğlumla ilgileniyorum şimdi havada çok güzel güneşli içim açıldı birden biraz başım ağrıyo birazda halsizim ama dünden iiyim

günaydın.. burda hava kapalı.. iç sıkıcı

Melek sen bir ara nesfit tarzı şeyler yiyirodun gaşiba

Ben kahvaltıda nesfit yiyorum bu aralar sıkıldım klasik kahvaltıdan ondan

Diyete olmulu olumsuz etkisi nasıl?

Vee

Omega kullanan arkadaşlar bu omega yorgunlupa iyi geliyor mu? Zindelik veriyor mu?

ii idare ediyoruk canım sen neler yaptınn

Canım ben sabahları nesfit yiyorum diyetisyen vermişti bana da geçen yıl ara ara yiyorum pratik oluyor baya sabahları 5 kaşık nesfit bir barday y.yağlı süt 1tatlı kaşığı keten tohumu valla baya da kilo verdim bu kahvaltıyla zararı yoktur heralde

Merhaba kizlarr
Kizlar dun rejime basladigim gunden beri olan en buyuk cozutmayi yaptim malesef
Derya ortagimsin sen de malesef, biktirdim mi, seni de asagi cekiyorumnsurekli siralamada

Ben kullanmaya baslamadim aralik ama kullananlar ona da iyi geldigini yaznislardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…