Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ewet ya depresyonun en büyük nedeni halsizliğe neyede ii geliyomuş diye duydum mutlaka kullanın diyolar bide b12 vitamini eksikliğiymiş onun içinde test lazım şimdi dinledim ikbalde diyolardı omega 3 çok faydalıymış ama burda 1 tane eczane var ondada yokmuş istetcem artık getirsinler banada aybaşında alıcam

şu kalori hesabını ben yaptım 2000 cal almam lazımmış nasıl olucak ya sen 1600 falan ne yazmıştın ben 50 kilo olunca 2000 cal almamlazım yazıyo çok değil mi anlamadım ki

evet canım ben nesfit değil, müsli yiyordum.
Müsli diğer gevreklerden daha yararlı.

Şöyle söylim, gayet tok tutan bi besin.Ben ramazanda müsli diyetini yaparak 4 kilo vermiştim o ara...

Merhaba kizlarr
Kizlar dun rejime basladigim gunden beri olan en buyuk cozutmayi yaptim malesef
Derya ortagimsin sen de malesef, biktirdim mi, seni de asagi cekiyorumnsurekli siralamada

cozutma haa

bugünk menümü erken veriyim akşam dışardayım....
sabah
çavdar ekm. peynirli tost
çay
1 ceviz

öğle
3 kaşık pilav
4 kaşık karnabahar
1 ton balığı

ara
1 kuru incir

akşam
dışarda ızgara veya tavuklu salata gibi birşey yiycem...

bu sabah tartıda 500 gr fazlam vardı... cumaya kadar gider mi acaba... spor yapasım da yok hiç...

şu kalori hesabını ben yaptım 2000 cal almam lazımmış nasıl olucak ya sen 1600 falan ne yazmıştın ben 50 kilo olunca 2000 cal almamlazım yazıyo çok değil mi anlamadım ki
niye anlamdınkine..öyle diyorsa öyledir..bana inmek istediğim süre için 1420 kaloriyle beslenirsem istediğim sürede istediğim kilomu hesapladı..şu anki kilomda 2000 ğküsür unuttumda..bakalım uymaya çalışıyorum sonuç tutarsa tamamdır..
evet ben 1 ayı geçti kullanıyorum baya baya iyiyim..stres azaldı daha olumluyum..ve yemeklere saldrımıyorum..
Merhaba kizlarr
Kizlar dun rejime basladigim gunden beri olan en buyuk cozutmayi yaptim malesef
Derya ortagimsin sen de malesef, biktirdim mi, seni de asagi cekiyorumnsurekli siralamada
olmadı orti olmadı..kız iki çocuk eş ev kendimi displine ettim sen niye zorlamıyorsun kendini bakayım..
nesfitim var müslim var değişiklik adına iyi fikir ama henüüz menümden bıkmadım..
zindelik bilemem ama genel anlamda iyiyim
bayadır karikatür paylaşmadık sanki

Eki Görüntüle 323893

günaydın kızlar bugün daha iiyim kızı okula bıraktım oğlumla ilgileniyorum şimdi havada çok güzel güneşli içim açıldı birden biraz başım ağrıyo birazda halsizim ama dünden iiyim

iyi olmana sevindim..
Ankara kar yağışlı halada yağıyor..

menü
sabah
su
süt
kahvaltı
1 yumurta
2 dilim kepek ekmek
3 zeytin
3 adet sucuk..(
ara
yeşil çay
5 badem
öğle
6 kaşık ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara
çeyrek ekmeğe yağsız tost
1 portakal
1 bardak ayran
akşam
1 kase çorba
salata
su 2.5 litre olur..

afiyet olsun bende senin dediğin gibi bi bakıyım şu kalori işine aslında bende mehmet özün 15 günde 5 cm incelin kitabı var ama çok dr terimli ve çok kalın arada bakıyorum orda vardı cal hesabı ama ben netten bidaha araştırıyım

menüm
sabh su
1 yumurta
peynir
zeytin 3tane
çay
ara bir avuç çerez
öğle patates salatası
1 tane çoğoça
ara
yoğurt
akşamda çorba içicem

kızlar benden bugünlük bu kadar başka girewmme
çocuklarda durmadı basım kazan halada ısınamıyorum
ilaçda alamıyorum limonlu çay içtim ama bakalım bi ii olsam zaten bu hafta dan umudum yok tartıyada çıkmıyorum sporda yapmıyorum
bakalım mutinin dediği ben 1 geri 1 ileri yerimde sayıp duruyorum
hepte yorgunum

aman yeme sakin cok guzel bi sey, bagimlilik yapar
bu arada aralik'la da degsitiremem ki msj sayimimi, bana 24unden sonra verseniz cok sorun olur mu? O gun bitecek benim sinavlarim, su an da ozet cikarmaya falan ugrasiyorum da ondan:)

gecmis olsun.. Once iyiles kendini topka kiloyu verirsin bosver :)

Benim menum:

sabah
3 gunkurusu ve aralarinda ceviz
1 portakal
1 kibrit kutusu beyaz peynir
3 zeytin

ara
nescafe

aksam
yagsiz makarna (yaglidan daha guzelmis tadi ya, cok ciddiyim artik hep boyle yicem)
2 yk yogurt

simdi yine kahve icicem.. Spor yok..

Menum

Sabah
Bir bardak sut

Kahvalti
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
8 badem
2 ceri domates

Ara
1 pringles -kucuk boy-

Ogle
1 biber dolmasi
2 kasik yogurt
1 dilim elma

Aksam yemedim yemiycem de artik yeter
Arti gormek istemyrm tartida bol su ictim kendime gore :))

Kizlar buguun sonunda ben de omega3 aldim
Marincap aldim, umarim faydasi olur
En kotu psikoljik olarak ilk zamanlarda iyi hissettirir vs:)
Bu arada istah actigi soyleniyo forumlarda falan ben de gece alayim o yuzden diyorum burda kullananlar genelde kahvalti sonrasinda aliyo sanki

Fark eder mi sizce

canim ben kullanmadim bilgim yok ama gece alsan bence daha iyi olur.. Bu arada benim de alasim var bu omega3 haplarindan.. Fiyati ne kadar senin aldiginin? Bi de bi kutuda kac hap var?

afiyet olsun

afiyet olsun ii olmuş menün görmezsin merak etme

canim ben kullanmadim bilgim yok ama gece alsan bence daha iyi olur.. Bu arada benim de alasim var bu omega3 haplarindan.. Fiyati ne kadar senin aldiginin? Bi de bi kutuda kac hap var?

Canim icinde 60 tane var
12.5 fiyati
Ben gunde 1 tane alcam, normali o sanirim yani
2 ay gidecek yani

Ya kizlar ben saymistim 6-7 ocagi ama bulamiyrm yazdigim kagidi (
Baya bir aradim biri yanlislikla cope atmis olabilir
Bir daha saycam simdi malesef..

Bu arada durduramiyorum kendiimi surekli yiyesim varr
Niye boyle oldum bilmiyorum

Arada izinli olanlar var ama tam bilmyrm kim izinli kim degil herkesi yazdim:))
6 OCAK

Melek 42
Derya 32
Gulcin 14
Betul 11
Balkaymak ozlem 10
Ozlem 9
Elisya 9
Aralik 4
Semine 4
Turta 2
Hilal 2
Gizem 1​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…