ii olur insallah sonuçları sabırsızlıkla bekliyorumbenimde misafirlerim vardı...
kıslar hastalık mastalık dinlemedim brezilya fönümü uyguadım şimdi beklem aşamasında birasdan düzleştircem... bakalım nasıl olcak... Allah hayra çıkarır inş kel kalmam....:26:
karışık olmuş ama fazla değil bencekızlar menüm saçma ama yinede paylaşıcam...
sabah
3dlm yumurtalı ekmek az yağlı ve kepek ekmeğine
2 dlm peynir ve domates
ara 1 avuç çerez
ara şekersiz sütlü kahve
akşam 4 köfte 3 kaşık pilav ve ayran...
afiyet olsun deryacımMENÜ
sabah su
kahvaltı
1 dilim çok tahıllı
1 yumurta
3 zeytin..
greyfurt suyu
öğle
tavuklu salata
1 bardak ayran
ara
1 portakal
1 tane tost
akşam
3 kaşık nohut yemeği
salata
su 2.5 litre
çok katılıyorumpaylaşım az olunca motivasyon düşüyor..
afiyet olsun melekBende menümü yazayım:
Sabah:
1 yulaf kepekli lorlu kurabiye
Az kıymalı yumurta
3 zeytin ve çay
Öğle:
Yarım kase tavuk çorbası
Akşam:
Etli sebze yemeği
2 bardak ayran
1 lorlu yulaf kepekli kurabiye
2.5 lt. su + 1 lt. çilekli yeşilçay
40 dk. zumba + kardeşim burda yatana kadar halay çekicez
Şimdiden açtı içerden roman havası, halay sesleri geliyo
bu ara kurtulamadık şu cıslardan....menüm
sabah sirkeli su
2 bardak sade su
1 greyfurt tarçınlı
1 lt rezene çayı karanfilde attım içine
öğle
5 yk kuru fasulye
yeşillik
3 dilim kızarmış ekmek
ara 1 elma
malesef şimdi cısları yazıyorum
küçük 2 dilim kek yağı azdı ve zeytinyağıyla yapmıştım
1 avuç çerez
çok olmuş dimi
2 lt su
1 lt yeşil çay
1 saat koşuşturma
kızlar bu arada sizle bişey paylaşıcam daha doğrusu bende oluyo söyleyim dedim deryanın dediği gibi paylaşım az olunca motivasyon düşüyo
bide kaçamaklar çok olunca nasılsa herkes yapıyo nr olur bende yapıyım bi kaçamak moduna giriyorum
önceden yemeden sizlerin yazdıklarını okurdum vazgeçerdim şimdi okuyorum herkes için demiyorum ama çoğu yemiş bende yeyim diyorum
sporda keza aynı tabi sözüm herkese değil ama sanki biraz saldıkmı banamı öyle geliyo paylaşıyım dedim insallah bana kızmazsınız
tabiki herkes kendinden sorumlu ama burda birbirimizer destek oluyoruz
ayrıca hepinizi çok seviyorum
burda olmaktanda çok mutluyum kızmassınız umarım
arasıra değişiklik lasım... eğer rengi açık tutuuyorsa bi ton koyuya boyayabilirsin... ama deneme yanılma yapman gerek önce...
off sorma ya, benide çok sıkıyo ama 60 olana kadar böyle..afiyet olsun melek
oyna benim içinde bol bol
ya senin bu dukan okudukça beni sıkıyo sen sıkılmadın mı yumurta tavuk et yoğurt insan tiksinir kız bak mesela bugünde çorbasını içmiş dedim
bende içiyorum şimdi mis gibi çilekliyeşil çayımı yaptım içiyorum sizleri okuyorum
haftasonu böyle oluyor..ii akşamlar kızlar pek uğrayan olmamış herkes dinlen me modunda heral haftasonu haftasonu
afiyet olsunmenüm
sabah sirkeli su
2 bardak sade su
1 greyfurt tarçınlı
1 lt rezene çayı karanfilde attım içine
öğle
5 yk kuru fasulye
yeşillik
3 dilim kızarmış ekmek
ara 1 elma
malesef şimdi cısları yazıyorum
küçük 2 dilim kek yağı azdı ve zeytinyağıyla yapmıştım
1 avuç çerez
çok olmuş dimi
2 lt su
1 lt yeşil çay
1 saat koşuşturma
yok neden kızalım?kızlar bu arada sizle bişey paylaşıcam daha doğrusu bende oluyo söyleyim dedim deryanın dediği gibi paylaşım az olunca motivasyon düşüyo
bide kaçamaklar çok olunca nasılsa herkes yapıyo nr olur bende yapıyım bi kaçamak moduna giriyorum
önceden yemeden sizlerin yazdıklarını okurdum vazgeçerdim şimdi okuyorum herkes için demiyorum ama çoğu yemiş bende yeyim diyorum
sporda keza aynı tabi sözüm herkese değil ama sanki biraz saldıkmı banamı öyle geliyo paylaşıyım dedim insallah bana kızmazsınız
banada eşim ballı süt yaptı boğazına iyi gelir die... mecbur içiyorum çünkü çok zor yutkunuyorum...
rengi normal renkten koyu oluyormuş,bendede şimdi kızıl saç rengi var saçımda...
Bal rengimi diyorlar öyle bi renk istiyorum açık renk.. hangi renk alsam ki?:44:
off sorma ya, benide çok sıkıyo ama 60 olana kadar böyle..
en azından marta kadar...
Çok bıkkınlık geldi etlerden tavuklardan ama yapacak bişi yok
bende içiyorum şimdi mis gibi çilekli
haftasonu böyle oluyor..
afiyet olsun
yok neden kızalım?
Bende herkesin hasta olmasına baglıyorum ama en çokda kaptanın bekar olmasına
O şimdi bana bıraktı gitti.Bende evliyim, çokluk cocuk eş derken sınırlı girebiliyorum ama hilal sürekli burdaydı, gelen gidene laf attıkça paylasım oluyordu.Neyse gelecek haftaya zaten
Kaçamak konusundada haklısın zaten..
herkes birbirine bakarak kaçamak yaptı bu hafta
ayy ne güzel.. benim eşim yanımda yok
nerde ki çalışıyor mu???
kızlar bu arada sizle bişey paylaşıcam daha doğrusu bende oluyo söyleyim dedim deryanın dediği gibi paylaşım az olunca motivasyon düşüyo
katılıyorum topluyalım kendimizibu ara kurtulamadık şu cıslardan....
tam onu dicektim ama ben hasta olmamıza bağlıyorum bu hafta herkeste vardı böyle bi durum... kimini çocuğu kimi kendi hastaydı ki bunlara en son ben eklendim... yavaş yavaş toplamalıyız kendimizi...
iç iç ii gelir açar boğazını ne güzel bakıyo sana işte kocanbanada eşim ballı süt yaptı boğazına iyi gelir die... mecbur içiyorum çünkü çok zor yutkunuyorum...
iide ben seni kastetmedim paylaşım için melek normal yani senin durumun ewet herkes hastalıktan böyle oldu bu hafta
rengi normal renkten koyu oluyormuş,bendede şimdi kızıl saç rengi var saçımda...
Bal rengimi diyorlar öyle bi renk istiyorum açık renk.. hangi renk alsam ki?:44:
off sorma ya, benide çok sıkıyo ama 60 olana kadar böyle..
en azından marta kadar...
Çok bıkkınlık geldi etlerden tavuklardan ama yapacak bişi yok
bende içiyorum şimdi mis gibi çilekli
haftasonu böyle oluyor..
afiyet olsun
yok neden kızalım?
Bende herkesin hasta olmasına baglıyorum ama en çokda kaptanın bekar olmasına
O şimdi bana bıraktı gitti.Bende evliyim, çokluk cocuk eş derken sınırlı girebiliyorum ama hilal sürekli burdaydı, gelen gidene laf attıkça paylasım oluyordu.Neyse gelecek haftaya zaten
Kaçamak konusundada haklısın zaten..
herkes birbirine bakarak kaçamak yaptı bu hafta
ayy ne güzel.. benim eşim yanımda yok
3 gün sonra son halini alcak o zaman fotoları paylaşçam cnm inş bişeye benzerde...
evet canım kendim yaptım forumda bi sayfa var evde brezilya fönü yapmanın incelikleri diye.. orda görmüştüm bi cesaret yaptım, hayırlısı...
ne güzel ii fikir bende oğlanı alıyım kucağıma müziği açıyım sağ sol yapıyım hem ağırlıkta kaldırmış olurumbence de eskiden bi bakardım platesler kardiyolar ooo derdim millete bak ne spor yapıyor ki bende ilk zamanlar hergün 1 saat spor yapardım şimdi yapamıyorum ama en azından yürüyorum .
CAnım spor yapmak istemezse acıyorum müzik oynuyorum, çocuk elimde yürüyorum. elimden geldikce hareket etmeye calışıyorum ve sonuçlarımda güzel
kaza işte geliyorum demez geçmiş olsun özlemof benim için çok yogun ve yorgun bi gündü bebek görmeye geldi eşimin teyzesi
neyse yemek cay derken ben bardakları topladım mutfaga gittim ısk kapalıydı tepsiyi göz kararı bi koyup ışı yakayım derken tepsi yere düştü
rezillik mi desem offffffffff ortalık battı heryerim cam kırıgı yaaa amannn
neyse temizledim onlarda kaltı ama gün sonunda olacak iş değil ya
ne şans sakarlıktan ölüyorummmm
İyi geceler melekAy zumbamı da yaptım rahatladım
Yalnız boğazlarım hala agrıyo ya... :26:
Bende kacıyorum kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?