anladım canım aam boşa umutlanmayın ben daha çok kilo vericem almassamazim bizzde 3-5 kilo için saçmalıyoruz..
çiko felan hayırdır gülçin ..sporunu yap çok kaçırmdığın sürece bişey olmaz adece daha az kilo verirsin..son cümleyi bilerek yazdım anladın sen onu..
bravo basla tabibende koşu bandının yerini değiştirdim eşimede kızdım bir yarım saat zaman verin bana diye..bakalım ilk yürüyüş bugün ve devamlı spora başlıyorum inşallah..koşu bandımde tiwst ve masaj aletide var..alt karın iyi durumda değil.. ve sporsuz cık olmuyor..
afiyet olsun özleminde dediği derya menüsümenü
sabah su
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
4 zeytin
1 bardak çay
ara
6 badem
yeşil çay
öğle
1 kase mercimek çorbası
yarım dilim çok tahıllı ekmek
ara
yeşil çay
akşam
1 baget
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
su
3 litre
spor 30 dk yürüyüş henüz yapamadım ama birazdan gidiyorum..
kolay gelsinşimdilik çıkıyorum.
.önce kuzucukları doyuracağımsonra spor ..
iidir canım sendenNasılsınız kızlar?
Annemlerdeyim giremiyorum çok fazla..
durumlar nasıl?
menü
sabah su
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
4 zeytin
1 bardak çay
ara
6 badem
yeşil çay
öğle
1 kase mercimek çorbası
yarım dilim çok tahıllı ekmek
ara
yeşil çay
akşam
1 baget
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
su
3 litre
spor 30 dk yürüyüş henüz yapamadım ama birazdan gidiyorum..
saol canım..16:30 da yedim erken yemek çok işe yarıyor..afiyet olsunnnnnnnnnnn
çok yorulmuşsun belliki..kızlar ben kaçar dinlencem
kız umutlanmak adına demedim kaçamak yaparsan az veririsn demek istedim..anladım canım aam boşa umutlanmayın ben daha çok kilo vericem almassam
bravo basla tabi
afiyet olsun özleminde dediği derya menüsü
kolay gelsin
n
demam demam anladım ozaman..onlar ilaç niyetineşaka bi yana azalttım boğazım acıcık geçti...
simite gevrek diyoz burda biz gııııı..... çekirdeğe çiğdem... demine temin falan daha var sanırım...
her zaman ki gibi bir deya menüsü...
kolay gelsin canım
?
Nasılsınız kızlar?
Annemlerdeyim giremiyorum çok fazla..
durumlar nasıl?
geldim..sporumu yaptım..3.7 km yürüdüm..arada koştum..mis mis..spor sonrasıda kuzucukalrıda aldım yanıma duşa..yarın diş randevum var..ve dişimin bir parçası kırıldı.. bakalım ne olucak..
kadın ne güzel kilo vermiş süper olmuş
oh ne güzel darısı başıma ben yapamadım yoruldum kafam şişti eşim arazideyde o geldş sohbet yemek muhabbet GÜN BİTTİ bu hafta kilo almam inşallah diş işi zor Allah kolaylık versingeldim..sporumu yaptım..3.7 km yürüdüm..arada koştum..mis mis..spor sonrasıda kuzucukalrıda aldım yanıma duşa..yarın diş randevum var..ve dişimin bir parçası kırıldı.. bakalım ne olucak..
anladım deryacım saka yaptım zaten umudumda yok 1. liğe pek yiyom bugünlerdesaol canım..16:30 da yedim erken yemek çok işe yarıyor..
çok yorulmuşsun belliki..
kız umutlanmak adına demedim kaçamak yaparsan az veririsn demek istedim..
başladım..
demam demam anladım ozaman..
teşekkür ederim..
ah ah müti topik ıssız topik yalnıznirede bu millet nirde bu devlet. .pardon kaptırdım kaptaaaaaaaaaaannnnnnnnn niredesimn geeeeeellll geeeeel ..
şaka bir yana ciddi anlamda kaçak var..mesajlar 5 bilem tamamlanmıyor mesela ben dün heç girmedim..000000000 mesaj..
aynen öyle ıssız 13. takım oldukkimse yok kendin çal kendin oyna...
pek güzel yapmışsın soğuk karlı değilmi oralar masallah i spor olmuşof çıktım 1 saat yürüm şu havada
betül bu menü nasıl menü sende hala hafta sonundan kalmışsınKizlar menum
Sabah bir muz 5 te
Kahvalti
Sandivic
Ogle
Doner tabakta lavasini yemedim
Ve ayran
Aksam
2 dilim salcali ekmek
Kinder supriz
Allah bağışlasın zaten bildiğim kadR PAZAR GÜNÜ 5 MESAJ ZORUNLULUĞU YOK kaptan daha ii bilir de öyle hatırlıyorumBen de dun 0 mesajim kizlar ama malum abimlerdeydim
Hele az gordugunuz tatli mi tatli 1.5 yasinda bi yegeniniz varsa insanin baska bir seyle ilgilenesi gelmiyo:))
afiyet olsun masallah 2 haftadır pek düzenli gidiyorsun özlemmenüm
sabah 1 bardak su
kahvaltı
h.yumurta
1 dilim peynir
2 y. biber
ara
conflex+yogurt (küçük çerez tabagı kadar)
öglen
etli kurufasulye
4 yeşilbiber
ara
çay
akşam
balık+havuç+yeşil biberli salata
sirkeli
ara
çeviz fıstık çay
2 lt su
1,5 saat spor
motiven çok güzel tebrikler sporunda bu günlerde harika kısa zamanda gidecek senin bu doğum kilolarınay hergün nette böyle resimlere bakım motive olmaya çalışıyorum
iştah kalmıyo
dışarda yürüdüm yazmıştı betülOzlem menun guzelmis
Afiyet olsun
Ne sporu yaptin ozlem
Kizlar menum
Sabah bir muz 5 te
Kahvalti
Sandivic
Ogle
Doner tabakta lavasini yemedim
Ve ayran
Aksam
2 dilim salcali ekmek
Kinder supriz
menüm
sabah 1 bardak su
kahvaltı
h.yumurta
1 dilim peynir
2 y. biber
ara
conflex+yogurt (küçük çerez tabagı kadar)
öglen
etli kurufasulye
4 yeşilbiber
ara
çay
akşam
balık+havuç+yeşil biberli salata
sirkeli
ara
çeviz fıstık çay
2 lt su
1,5 saat spor
maşallah canım sporun içingeldim..sporumu yaptım..3.7 km yürüdüm..arada koştum..mis mis..spor sonrasıda kuzucukalrıda aldım yanıma duşa..yarın diş randevum var..ve dişimin bir parçası kırıldı.. bakalım ne olucak..
16:30dan sonraaa açıkmıyo musun???saol canım..16:30 da yedim erken yemek çok işe yarıyor..
çok yorulmuşsun belliki..
kız umutlanmak adına demedim kaçamak yaparsan az veririsn demek istedim..
başladım..
demam demam anladım ozaman..
teşekkür ederim..
ah ah müti topik ıssız topik yalnıznirede bu millet nirde bu devlet. .pardon kaptırdım kaptaaaaaaaaaaannnnnnnnn niredesimn geeeeeellll geeeeel ..
şaka bir yana ciddi anlamda kaçak var..mesajlar 5 bilem tamamlanmıyor mesela ben dün heç girmedim..000000000 mesaj..
Ben de dun 0 mesajim kizlar ama malum abimlerdeydim
Hele az gordugunuz tatli mi tatli 1.5 yasinda bi yegeniniz varsa insanin baska bir seyle ilgilenesi gelmiyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?