Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar
hala hastayım yediğim mentollü olipslerin haddi hesabı yok... sanırım bu haftada kilo alıcam...

günaydın ii haftalar kı<zlar bu kadar çok işim var misafirliğede gidicem bugün
günaydınnn cnm
hoşgeldinn
işlerinin çoğunun hallolmasına sevindimm izne ayrıl bi güzell dinlennnn ohhh
hadi hayırlısıııı
günaydın kızlar
hala hastayım yediğim mentollü olipslerin haddi hesabı yok... sanırım bu haftada kilo alıcam...

günaydın balım
çok geçmiş olsun
doktora falan gittin mi?

yok cnm gitmedim evde ilaç vardı onlarla idare ediyorum şimdilik...:2:

Kizlar merhabapdun hic giremedim ozur dilerim ama cok guzel birhaftasonu gecirdim
Tabi diyet olarak hiiic guzel yansimadi ama misafirlikte olmuyo malesef surekli bir seyler hazirlaniyo bi yerlere gidiliyo gece gec yatiliyo hel o gece atistirmalari flnn off offf :))

Simdi de sinemaya giricem aksam gelirim tekrr
Optum hepinizii

aaaaa
aksatma ama yaaa olmazki öyle evdekilerle....
iyileşme sürecini uzatıyosunn
rabbim şifa versin inşallah
amin canım saol... bugün biras daha iyi gibiyim geçmesse gidicem...

iyi eğlenceler canım...

kızlar hadi dün hafta sonuydu da bugün niye kimse yok...
takımda ciddi bi paylaşım sorunu var bu ara.... kaptan gelince olmassa izne flan çıkanların yerine yeni üye alsın olmuyor böyle

merhaba dün tüm gün çok yoğundum eşim evdeydi üstünede misafir geldi çok geç gittiler malesf gelip menümüde yazamadım.yanlız kaptan acil gelmeli sanırım topikte paylaşımlarda genel bir sorun var..

takımda ciddi bi paylaşım sorunu var bu ara.... kaptan gelince olmassa izne flan çıkanların yerine yeni üye alsın olmuyor böyle

merhaba dün tüm gün çok yoğundum eşim evdeydi üstünede misafir geldi çok geç gittiler malesf gelip menümüde yazamadım.yanlız kaptan acil gelmeli sanırım topikte paylaşımlarda genel bir sorun var..

meraba kızlarrr
gerçekten ya takıma noldu böyle .....hadi bikaçımızın işi var diyelim herkesin mi işi var acepp
ben bile izinliyim ama arada girmeye çalışıyorumm
acil bi çözüm bulmak lazım

slm kızlar istanbul beyazzz çok güzelll
kardam adam yapalım burnuna havuç takalım

çocuklugum daki gibi

Son düzenleme:
menümü verim bende birileri varken
sabah
1 yumurta
1 dlm peynir
1 dlm buğday ekm.
1 ceviz

öğle
yarım gevrek
5 zeytin
1dlm peynir

ara
2 kuru incir

akşam
2 köfte
3 kaşık pilav
4 kaşık bamya

gerçekten paylaşımlar çok azldı..
orti sen yinede dikkar etmeye çalışsan ..
günaydın kızlar
geçmiş olsun..doktora gitsen daha hızlı iyileşridin sanki.
günaydın ii haftalar kı<zlar bu kadar çok işim var misafirliğede gidicem bugün
iyi gezmeler.
izin iyi gelicektir..hakettin..

kolay gelsin abin niye razı olmuyor semine gönülsüz bir taraf olunca iyi olmuyor..sen bi konuşsan..

bende geldimmmmm balım kaymağımmm
dışarda çok güzelll kar yağıyo yaaaa

evet ya kışarı bakakaldım
ocak dogumluyum ondanmıdır bilmem karyagınca çok mutlu oluyorum dışarı cıkıp burnum kızarana kadar dolaşmak istiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…