Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Konya'lı değilim allaha şükür :)) Görev icabı burda yaşıyorum. Aslen Kırşehirli'yim. Eşim İzmir'li. Uzun süreler Kayseri'de ve Adana'da yaşadım. Adana'dan sonra Konya hiç iyi gelmedi.
vay memelektliyiz bizde kırşehirliyiz..:13:

Benimkininde ateşi çıktı.inş. ilerlemez..
geçmiş olsun havalar buz gibi normal ama ..
Afiyet olsun. Geçmiş olsun. Hasta olmalarına gerek yok zaten, hepsi sırnaşık kuzucukların. İyi eğlenceler. :))
teşekkür ederim..bol bol sırnaştık koyun koyuna kucak kucağa sürünüp durdu sıpa..şimdede öğle uykusunda kuzum..
enerjikliğin buradan taşmış maşallah mütim.
Methaba kizlar
Dun gece cok gec ytinca kalkamadim tabi ama gun icinde spor yapmak istiyorum mutlaka
Gecmis oldun derya kurtulamadiniz hastaliktan ailecek bir turlu ya
teşekür ederiz sorma bizim eve hastalık girdimi hepimizi dolanır..((
koşu bandında 5.5 hız tam bu tabire uyuyor 6 da cuk oturuyor..spor başladıkmı gerisi geliyor..
yemekten 1 saat sonrası spora başlandığında kan miğdeye hücum ediyor toksan hazımsızlık ağrı sıkışma olabiliyor ve en önemlisi miğdedeki yiyeceleri yakıyorsun..
bende üşüyorum ya az kırgınlık var hasta olmayayımda..
ne yapmış unuttum desem..son kez bir sigara içiriyorlarmış onu hatırlyorum.birde göbeğinde manyetik bir pil gibi birşey taşıdı 1 ay kadar..ve bir sıvı dil altına damlattı ama aynı gün göreve gitti iş yerinde yanında sigara içilmiş midesi bulanmıştı..
yemekten en az 1 saat sonra en fazla 2 saat aç karnına da spor zararlı..tok karnınada..
spor güzel ayran detoksunu böylemi yapıyorsun HİLAL?kilona göre suyun fazla..
tünaydın kızlarrr:) bugünde işteyim oy oyyyy:)))
hadi ya bu işverenlerin insanmı merak ettimde..
maşalah eşin geldi neşen enerjin geldi..
1 tane yiyebilirsin..

Gulcin ne hamaratsin ya masallah hemen bitirmis isleri
Lahmacun bence yiyebilirsin MElek
Diyetisyenim bana 2 tane izin vernisti hatta ama ilk haftalardibelki de
O listelerimi de acip bi bakayim
Bende liste coook da yapan yok :))

Neresindensiniz Kırşehir'in. Burdaki arkadaşların birininde eşi Kırşehir'liymiş. Ayşecig ti sanırım.

Benim boyum 160-162 civari aslinda tam bilmiyorum kesin cm olarak:))
Yaklasik boyle:)

Maşallah ya ne güzel bir daha hiç içmedi mi eşin ?

Aman yahu ne çok şeyi yanlış biliyormuşum ben de spor konusunda.

Ayran detoksunu böyle yaptım Derya aslında biraz daha içebilirdim ayran çorbası ama zorlayacaktım korktum midem hassas ağrırsa diye ondan ben de zorlamadım. Olmamış mı ?
Suya da bugün daha dikkat edeceğim 2.5 litre civarında kalmaya çalışayım.

Eşin geldi ya tabi hemen enerjik ol dimi
Ahh annen ahh sen veriyorsun o aldırıyor ..

Ondan herhalde bu kadar enerjiğim

Annem iyilik yaptıgını sanıyor ama ahh anam ahh

Gulcin ne hamaratsin ya masallah hemen bitirmis isleri
Lahmacun bence yiyebilirsin MElek
Diyetisyenim bana 2 tane izin vernisti hatta ama ilk haftalardibelki de
O listelerimi de acip bi bakayim
Bende liste coook da yapan yok :))

1 tane yemeyi düşünüyorum, en fazla 2 tane..
Allahım inş. cozutmam ya... :18:
enerjikliğin buradan taşmış maşallah mütim.

maşalah eşin geldi neşen enerjin geldi..
1 tane yiyebilirsin..
sagol canım
Benim boyum 160-162 civari aslinda tam bilmiyorum kesin cm olarak:))
Yaklasik boyle:)

aman kompleks yapana bakın hele

Olsun sen de iyice zayıflayınca tam çıtı pıtı durursun o da ayrı güzel Betül ..

Haklısın Hilal'cim. Bende çıtıpıtı olanları seviyorum. Bazen uzun boylu olmakta pek iyi olmuyor. Ama 160-162 aşağı yukarı Türkiye ortalaması. Yani çok kısa sayılmaz.

Haklısın Hilal'cim. Bende çıtıpıtı olanları seviyorum. Bazen uzun boylu olmakta pek iyi olmuyor. Ama 160-162 aşağı yukarı Türkiye ortalaması. Yani çok kısa sayılmaz.

Kilo olunca uzun boyda çok durmuyor ama biraz daha alınca iri duruyor o yüzden uzunsan ince olmak zorundasın bir de.. Ben de 1-2 yıl önce keşke daha uzun olsam diyordum neden diyorsam

Melek uğraşlarına yazık etme yanında bol salatyla tıka ..

Hilal geç gidicem. 3.5- 4 gibi...
Giderken tavuklu salata yicem,yanında yogurt.

Akşamaya yavaş yavaş herkes sofradan kalkana kadar 1 lahmacun yerim.
ayran ve salatayla doyururum karnımı...

Sporda 30 dk. yürüyebilirim ancak...
Bugün güzel bi rakam gördüm, birde eşim süre verdi ya, kafam cok rahatladı.
Şimdi paniklemiyorum yani, veririm inş.

Verirsin inanıyorum sadece rahatlıkla annenlerde kaçırma yeter oraya gidince kaçıyor zaten hep farkıdnaysan evde gayet iyisin.
Ben de yarın sabah tartılacağım bakalım ne kadar almışım.
Ama 22 şubata zaman veriyorum kendime.
22 şubatta 57 - 58 olacağım.

ebru bende aynıyım hertaraftan alır heryerimdende veririm..
O zaman ben sıkımı oluyorum. Aslında vücudum sıkı değildir. Belki bu yüzden de çabuk kilo verebiliyorum.
aynen eti sıkı değildir bıngıl bıngılda değil ama kola kilo verebiliyorum..ve tabi kolayda alıyorum..
sporu düşünce gücüyle denesen..hergün 5 km koştuğunu düşn kaslarının nasılda çalıştığını tam olara uygulayınca gerçek spor yapmış gibi kasların acıyor..
boyun maşallah uzun iyi değerlendir..ama bunun yanında yaş+vücud yapısıda önemli..

niyete göre üye bulduk :13:
Bu arada arkadaşlar ben sağlıkçıyım. Hastanede çalışıyorum. Elimden geldiği kadarıyla sağlık açısından sizlere faydalı olmaya çalışırım inşallah :)
bu çok iyi oldu...teşekkür ederiz aklımıza takılan birşey olursada sorabiliriz yani..

benimde 14 şubat 58 olmalıyım eşimle dün iddaya girdik o güne özel süprizler olacak tabi hedefi tuturursam..
stresin azaldığı için çok güzel kilo verirsin mütim..akşama kaçırma..haftaya birinci olucaz kaçamksız bir hafta olmalı..
ayran detoksunda sabah güzel bir kahvaltı ve sonrası her 2 saate bir kase çorba içilecek arada sadece meyve yenebilir..
Neresindensiniz Kırşehir'in. Burdaki arkadaşların birininde eşi Kırşehir'liymiş. Ayşecig ti sanırım.
kırşehir çiçekdağı..ayşecig yani gülçinimiz eşi kırşehirliymiş..

22 şubatta bizim yıl dönümümüz o yüzden
Hadi Derya görelim o zaman bizi ..
Aaa ben yeni eşleştirmeleri yapayım.

Kahvaltıda 1 dilim ekmek peynir yeşillik ve yumurta vardı da canım yumurtayı istemedi.
Çorbayı da bugün daha çok içmeye çalışayım ama çok zorlanıyorum fazlasında ..

Evett yeni eşleştirmelerimiz kızlar ..
Bu sefer de listede değişiklikler olduğundan yakın kiloları eşleştirdim.
Bundan sonraki eşleştirmede de tam tersini yaparız o da farklı bir motive olabilir ..

Laydline – Ozlew_19
Balkaymak – Mutedeyyin
Betül – Ysfmir
Aysecig – eski_bir_masal​

Ebru için açıklama ekleyeyim.
Cuma günleri takım içinde eşlerin verdiği kiloya göre de kendi içimizde bir sıralama yapıyoruz.
Kaçamak yaptığımızda birbirimize cezalar verip veya yarışa girebiliyoruz.
Başka bir motive olsun açısından.

Son düzenleme:

Anladım. Ben yarın tartılacağım. Eskiden yani burdan önce pazarları tartılıyordum. Artık cumaya tartılacağım. İnşallah bu hafta birinci oluruz :))

Anladım. Ben yarın tartılacağım. Eskiden yani burdan önce pazarları tartılıyordum. Artık cumaya tartılacağım. İnşallah bu hafta birinci oluruz :))

İnanıyorum bu hafta hepimiz pek bir istekliyiz 1.lik bizim ..
Geçen haftaki kilon tam kaçtı Ebru başlangıç kilosu olarak almak için ..

İnanıyorum bu hafta hepimiz pek bir istekliyiz 1.lik bizim ..
Geçen haftaki kilon tam kaçtı Ebru başlangıç kilosu olarak almak için ..

Geçen hafta pazar günü tartıldığımda 82,3 kg'di. Yarın sabah kalkınca tekrar tartılacağım. Geçen haftayımı alacaksın. Yoksa yarın tartılınca çıkacak olan sonucumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…