vay memelektliyiz bizde kırşehirliyiz..:13:Konya'lı değilim allaha şükür :)) Görev icabı burda yaşıyorum. Aslen Kırşehirli'yim. Eşim İzmir'li. Uzun süreler Kayseri'de ve Adana'da yaşadım. Adana'dan sonra Konya hiç iyi gelmedi.
geçmiş olsun havalar buz gibi normal ama ..
Benimkininde ateşi çıktı.inş. ilerlemez..
teşekkür ederim..bol bol sırnaştık koyun koyuna kucak kucağa sürünüp durdu sıpa..şimdede öğle uykusunda kuzum..Afiyet olsun. Geçmiş olsun. Hasta olmalarına gerek yok zaten, hepsi sırnaşık kuzucukların. İyi eğlenceler. :))
enerjikliğin buradan taşmış maşallah mütim.Eki Görüntüle 330940
Günaydın 13. Takımın Güzel İnsanları !!!....
Eki Görüntüle 330937
Bomba gibi bi güne merhabalar...
Eki Görüntüle 330938
Hepinize bol eksili günler dilerim...
Eki Görüntüle 330939
teşekür ederiz sorma bizim eve hastalık girdimi hepimizi dolanır..Methaba kizlar
Dun gece cok gec ytinca kalkamadim tabi ama gun icinde spor yapmak istiyorum mutlaka
Gecmis oldun derya kurtulamadiniz hastaliktan ailecek bir turlu ya
koşu bandında 5.5 hız tam bu tabire uyuyor 6 da cuk oturuyor..spor başladıkmı gerisi geliyor..Sanada mrb. Hoşgeldin. Spor dedinde diyetisyenim bana her gün 35 dk tempolu bir yürüyüş önermiştir. Temposunu sorduğumda geç kaldığın bir yere yetişiyormuş gibi yürüyeceksin demişti. Ayrıca kesinlikle aç karnına değil yemeklerden en az 1 saat sonra yapmamı söylemişti. 35 dk zor gelmiyor insana ve gerçekten işe yarıyor. Ayağım iyileşir iyileşmez tekrar başlayacağım inşallah yürümeye.
yemekten 1 saat sonrası spora başlandığında kan miğdeye hücum ediyor toksan hazımsızlık ağrı sıkışma olabiliyor ve en önemlisi miğdedeki yiyeceleri yakıyorsun..
bende üşüyorum ya az kırgınlık var hasta olmayayımda..
Çok üşüyorum çook ..
Kaç kat giyindim bilmiyorum ama sürekli bitki çayı içiriyor ..
ciddi misin Derya ..
Ne yapmış da bırakmış öyle birden.
Sen çağırırsın da ben gelmem mi Derya
[/B]
Yapacak tabi hasta annesi hem sen benim halimi görsen hastayken çocuğa şükredersin[/
]
ne yapmış unuttum desem..son kez bir sigara içiriyorlarmış onu hatırlyorum.birde göbeğinde manyetik bir pil gibi birşey taşıdı 1 ay kadar..ve bir sıvı dil altına damlattı ama aynı gün göreve gitti iş yerinde yanında sigara içilmiş midesi bulanmıştı..
yemekten en az 1 saat sonra en fazla 2 saat aç karnına da spor zararlı..tok karnınada..
Bana biraz geç günaydın oldu bugün ama tünaydın şekerim .
Yazabilirsin tabi ama burayı ihmal etmee
Diyetisyene devam ediyor musun ?
Yemeklerden sonra mı dedi peki nedenini açıkladı mı ?
Hep farklı şeyler okuyunca hangisi doğru bilemedik artık.[/B]
spor güzel ayran detoksunu böylemi yapıyorsun HİLAL?kilona göre suyun fazla..Evet Menülerimi ertesi gün yazmaya karar vermiştim.
Yazayım Şimdi.
Sabah :
- 1 dilim ekmek
- Marul
- Maydanoz
- 1 kk peynir
Öğle :
- 1 büyük kase yoğurt çorbası
Akşam :
- 1 büyük kase yoğurt çorbası
Sıvı :
- 4 litre su ( çok soğuktu suyu sıcak içtiğim için bu kadar çok içtim.:))
- 4 bardak bitki çayı
Spor :
Leslie ile 3 mil
Mesaj sayım : 61
hadi ya bu işverenlerin insanmı merak ettimde..tünaydın kızlarrr:) bugünde işteyim oy oyyyy:)))
maşalah eşin geldi neşen enerjin geldi..Ay çok enerjikim bugün ya..
Sabah tartıda çok güzel bi rakam gördüm.3 gündür wc ye cıkamıyordum, sonunda zafere ulastım
Sabahtan güzelce kahvaltımı yaptım, evimi sildim süpürdüm.Ohh mis gibi oldu..
Tavuklarımı pişirdim, salata yapıcam.
Şimdide eşimi hazırlıyorum
Köye gidecek bende annemlere gideceğim.
Ve annem benim gelişimin şerefine akşama ne yapmış dersiniz?
LAHMACUN...
Anam bu karı beni öldürecek
Ben verdikçe o aldırıyor ya...
Neyse akşama dogru tok gitmeyi düşünüyorum, çok ısrar ederse 1 tane yerim. 7 de bitiririm yemeği...
1 tane yiyebilirsin..
4 litre çok mu fazla peki ?
KAçta bıraksam daha iyi olur ?
ilk 1.5 litreyi öğleye kadar tüketmek en sağlıklısı geriye kalan 1 litreyide akşam yatana kadar yudum yudum..ve sana en uygunu 2 ila 2.5 litre hilal..
Gerçekten güzelmiş boyun, zaten boy kiloyu kamufle ediyor saolsun
Ben de unutabiliyorum ama bir sonraki mesajında yazarsın.
Özellikle senin deneme haftan olduğundan daha iyi olur yazman en sonunda mesaj sayımı yapan arkadaş toplayacak çünkü onları ..
Gulcin ne hamaratsin ya masallah hemen bitirmis isleri
Lahmacun bence yiyebilirsin MElek
Diyetisyenim bana 2 tane izin vernisti hatta ama ilk haftalardibelki de
O listelerimi de acip bi bakayim
Bende liste coook da yapan yok :))