Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın herkese. Bugün sanırım en erkenci benim. Akşam erken uyumanın avantajları... Ben güne bir fincan kahveyle başlıyorum. Ne yaptımsa vazgeçemedim şu kahveden.
günatdın canım
günaydın...hava biraz yumuşadı şükür..hemen evde bile farkediliyor..
günaydın bura halagece kadar kapalı
Konya'lı değilim allaha şükür :)) Görev icabı burda yaşıyorum. Aslen Kırşehirli'yim. Eşim İzmir'li. Uzun süreler Kayseri'de ve Adana'da yaşadım. Adana'dan sonra Konya hiç iyi gelmedi.
benimde eşim kırşehirli kırıkkaleliyiz aslen şimdi edirne süloğlu 6 ay sonrası belli değil

günaydın canım benim sorularıa cevap bekliyorum ama öncelik kuzucuna ait olsun geçmiş olsun ne güzel baslamışşın güne bomba gibi
inşallah bol eksili olur kilolar

Hoş geldin canım. Hemşeri sayılırız o zaman :)) Edirne'nin soğuğuda çok olurmuş. Öyle duymuştum.

günaydın kızlar işlerimi yarıladım ama hava çok kapalı ya akşam gibi içim daraldı
eşimde nöbetçi yalnız kaldım kuzularla cumartesi

Methaba kizlar
Dun gece cok gec ytinca kalkamadim tabi ama gun icinde spor yapmak istiyorum mutlaka
Gecmis oldun derya kurtulamadiniz hastaliktan ailecek bir turlu ya

Methaba kizlar
Dun gece cok gec ytinca kalkamadim tabi ama gun icinde spor yapmak istiyorum mutlaka

Sanada mrb. Hoşgeldin. Spor dedinde diyetisyenim bana her gün 35 dk tempolu bir yürüyüş önermiştir. Temposunu sorduğumda geç kaldığın bir yere yetişiyormuş gibi yürüyeceksin demişti. Ayrıca kesinlikle aç karnına değil yemeklerden en az 1 saat sonra yapmamı söylemişti. 35 dk zor gelmiyor insana ve gerçekten işe yarıyor. Ayağım iyileşir iyileşmez tekrar başlayacağım inşallah yürümeye.

Dayimlarla yarin sabah sahilde uzuuun bir yuruyuz yapmaya karar verdik
Ama insallah kalkabilirizz:))
Herkes cikmis, o zaman size gunaydiiin diyorum :))

Ohh ne güzel Betül harika bir izin başlangıcı olacak desene.

Hoşgeldin betül ..
Her zaman bekleriz kardeş takımın çıtırlarını ..

Günaydın herkese. Bugün sanırım en erkenci benim. Akşam erken uyumanın avantajları... Ben güne bir fincan kahveyle başlıyorum. Ne yaptımsa vazgeçemedim şu kahveden.

Ne kadar güzel erkenden uyanmak.
Ben çok özeniyorum.
Ayrıca kahveyle başlamanın bir zararı yok ki..

Özellikle hafta sonu sabahları genelde sakin oluyor Ebru burası.
Düşünce gücüyle zayıflama konusu benim de çok ilgimi çekiyor,
Yasemin soysal ve Nil Gün'ün kitaplarını falan okudum zayıflamanın ilk noktası bence de düşünce.
Çok kararlı gördüm seni ve eminim yaza incecik gireceksin.

Gruplar haricinde diğer şu birlikte zayıflayalım topiclerinede yazabiliyormuyuz? Yoksa sadece burdamı olmamız gerekiyor. Çünkü ordada listeler gördüm.

takımlar hariç, diğerlerinde bulunabilirsin...

günaydın canım benim sorularıa cevap bekliyorum ama öncelik kuzucuna ait olsun geçmiş olsun ne güzel baslamışşın güne bomba gibi
inşallah bol eksili olur kilolar

sagol canım..
eşim bugün köye gidecek o zaman sakin kafayla cevaplayacagım

Melek bu arada esinin donusu icin gozun aydin demeyi unutmusum
Sen supriz diyince bn ilk basta hafta sonu icin geldi geri gidecek sanmistim
Allah ayirmasin arkadasim, keyfin yerine gelmistir baya:)

Günaydın. Evet haklısın ama burda havalara hala kötü Güneş var ama ayaz çok fazla.

Çok üşüyorum çook ..
Kaç kat giyindim bilmiyorum ama sürekli bitki çayı içiriyor ..

ciddi misin Derya ..
Ne yapmış da bırakmış öyle birden.

Tebrik ederim gerçekten onu başardıysan busana vız gelir.
Ayağını nasıl kırmıştın ?
Çok geçmiş olsun.
Umarım en kısa zamanda hiç bir sorun kalmaz.

Sen çağırırsın da ben gelmem mi Derya

bana müsade yeşil çayımı içeyim..oğlum kucak istiyor az onunla oynaşayım..hastaya sıpa naz niyaz..kedi gibi sırnaşıp duruyor..

Yapacak tabi hasta annesi hem sen benim halimi görsen hastayken çocuğa şükredersin

Konya'lı değilim allaha şükür :)) Görev icabı burda yaşıyorum. Aslen Kırşehirli'yim. Eşim İzmir'li. Uzun süreler Kayseri'de ve Adana'da yaşadım. Adana'dan sonra Konya hiç iyi gelmedi.

Aman konyalılar duymasınn .
Eşinin mesleği dolayısıyla mı senin mi ?

Bana biraz geç günaydın oldu bugün ama tünaydın şekerim .

Gruplar haricinde diğer şu birlikte zayıflayalım topiclerinede yazabiliyormuyuz? Yoksa sadece burdamı olmamız gerekiyor. Çünkü ordada listeler gördüm.

Yazabilirsin tabi ama burayı ihmal etmee

günaydın kızlar işlerimi yarıladım ama hava çok kapalı ya akşam gibi içim daraldı
eşimde nöbetçi yalnız kaldım kuzularla cumartesi

Ohh hızlısın yine Gülçin.
Ben de kapalı havaları pek severim.

Methaba kizlar

Hemen tatil moduna girmişsin bakıyorum da betül

Diyetisyene devam ediyor musun ?
Yemeklerden sonra mı dedi peki nedenini açıkladı mı ?
Hep farklı şeyler okuyunca hangisi doğru bilemedik artık.

Evet Menülerimi ertesi gün yazmaya karar vermiştim.
Yazayım Şimdi.

Sabah :

- 1 dilim ekmek
- Marul
- Maydanoz
- 1 kk peynir

Öğle :

- 1 büyük kase yoğurt çorbası

Akşam :

- 1 büyük kase yoğurt çorbası

Sıvı :

- 4 litre su ( çok soğuktu suyu sıcak içtiğim için bu kadar çok içtim.:))
- 4 bardak bitki çayı

Spor :

Leslie ile 3 mil

Mesaj sayım : 61

Çok teşekkürler canım. İncecik girmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Benim en büyük şansım boyumun uzun olması. Şuan bile çok abartı durmuyorum ama yaza mutlaka 63 le gireceğim. :)

Melek bu arada esinin donusu icin gozun aydin demeyi unutmusum
Sen supriz diyince bn ilk basta hafta sonu icin geldi geri gidecek sanmistim
Allah ayirmasin arkadasim, keyfin yerine gelmistir baya:)

sagolasın bacım

Bana biraz geç günaydın oldu bugün ama tünaydın şekerim .

tünaydın cimcime...

afiyetler olsun...
tünaydın kızlarrr:) bugünde işteyim oy oyyyy:)))

tünaydın semine...
ay tünaydın lafınıda oldum olası hiç sevmem

Ay çok enerjikim bugün ya..

Sabah tartıda çok güzel bi rakam gördüm.3 gündür wc ye cıkamıyordum, sonunda zafere ulastım

Sabahtan güzelce kahvaltımı yaptım, evimi sildim süpürdüm.Ohh mis gibi oldu..
Tavuklarımı pişirdim, salata yapıcam.

Şimdide eşimi hazırlıyorum
Köye gidecek bende annemlere gideceğim.

Ve annem benim gelişimin şerefine akşama ne yapmış dersiniz?
LAHMACUN...
Anam bu karı beni öldürecek
Ben verdikçe o aldırıyor ya...

Neyse akşama dogru tok gitmeyi düşünüyorum, çok ısrar ederse 1 tane yerim. 7 de bitiririm yemeği...

Çok teşekkürler canım. İncecik girmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Benim en büyük şansım boyumun uzun olması. Şuan bile çok abartı durmuyorum ama yaza mutlaka 63 le gireceğim. :)

Boyun kaç Ebru ?

Eşin geldi ya tabi hemen enerjik ol dimi
Ahh annen ahh sen veriyorsun o aldırıyor ..

Hayır ben kendim memurum. Kendi mesleğimden dolayı. Eşim özel çalışıyor.

Evet özellikle yemeklerden 1 saat sonra diye bastıra bastıra söyledi. Diyetisyene devam etmiyorum. Çünkü işin kaynağı bende bunu anladım. Eğer ben istersem başarırım. Bunu biliyorum.

Listen çok iyi. Ama dediğin gibi su biraz çok olmuş. Biliyorsunuz suyun fazlasıda zarar. Dikkat etmek lazım.

Yaaaa arkadaşlar ben arada bir mesajlarımı saymayı unutuyorum. 5 ten sonrasını pek önemi yok galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…