günatdın canımGünaydın herkese. Bugün sanırım en erkenci benim. Akşam erken uyumanın avantajları... Ben güne bir fincan kahveyle başlıyorum. Ne yaptımsa vazgeçemedim şu kahveden.
günaydın bura halagece kadar kapalıgünaydın...hava biraz yumuşadı şükür..hemen evde bile farkediliyor..
benimde eşim kırşehirli kırıkkaleliyiz aslen şimdi edirne süloğlu 6 ay sonrası belli değilKonya'lı değilim allaha şükür :)) Görev icabı burda yaşıyorum. Aslen Kırşehirli'yim. Eşim İzmir'li. Uzun süreler Kayseri'de ve Adana'da yaşadım. Adana'dan sonra Konya hiç iyi gelmedi.
günaydın canım benim sorularıa cevap bekliyorum ama öncelik kuzucuna ait olsun geçmiş olsun ne güzel baslamışşın güne bomba gibiEki Görüntüle 330940
Günaydın 13. Takımın Güzel İnsanları !!!....
Eki Görüntüle 330937
Bomba gibi bi güne merhabalar...
Eki Görüntüle 330938
Hepinize bol eksili günler dilerim...
Eki Görüntüle 330939
günatdın canım
günaydın bura halagece kadar kapalı
benimde eşim kırşehirli kırıkkaleliyiz aslen şimdi edirne süloğlu 6 ay sonrası belli değil
günaydın canım benim sorularıa cevap bekliyorum ama öncelik kuzucuna ait olsun geçmiş olsun ne güzel baslamışşın güne bomba gibi
inşallah bol eksili olur kilolar
Methaba kizlar
Dun gece cok gec ytinca kalkamadim tabi ama gun icinde spor yapmak istiyorum mutlaka
Gecmis oldun derya kurtulamadiniz hastaliktan ailecek bir turlu ya
Dayimlarla yarin sabah sahilde uzuuun bir yuruyuz yapmaya karar verdik
Ama insallah kalkabilirizz:))
Herkes cikmis, o zaman size gunaydiiin diyorum :))
Slm kızlar ben 5. takımdan betül... Maşallah sizin sürekli takipçinizim. Bu hafta biraz sizin sonuçlarda bizim gibi iç açıcı olmasa da inanıyorum bu azimle haftaya daha güzel olacak. İnşallah biz de aynı şekilde...
Günaydın herkese. Bugün sanırım en erkenci benim. Akşam erken uyumanın avantajları... Ben güne bir fincan kahveyle başlıyorum. Ne yaptımsa vazgeçemedim şu kahveden.
Sanırım bi süre daha benden başka kimse gelmeyecek. Fırsatım varken bende biraz kendimden bahsedeyim. 26.12.2011 tarihinde zayıflamaya başladığımda 85,5 kg'dım. Bu tarihten sonra her hangi bir liste ve program uygulamadan, canım ne istiyorsa kendimi sıkmadan ve aç kalmadan 3,5 kg verdim. Buraya üye olmadan tartılma günü olarak kendime pazar'ı seçmiştim. Yani yarın tartılma günüm. Ama sanırım artık Cuma'ları tartılacağım. Hedefim haftada 1 kg, ayda 4 kg ve Mayıs - Haziran gibi 63 kg. Bu siteyi görmeden önce internette NLP yani düşünce gücüyle zayıflama hakkında birçok yazı okudum. Araştırmalarımın yararını fazlasıyla görüyorum. Kendimi hiç aç bırakmıyorum. Çünkü acıkınca duramayorum. Aslında beynim durmuyor. Doyduğum halde gözümü ve beynimi doyuramıyorum. Bende canım ne isterse ama azar azar yiyorum. Yatak odasındaki dolabıma eski ve zayıf (50 kg) olan bir fotoğrafımı astım. Aynanın üstüne. Ne zaman yemeğe otursam aklıma o resmi getiriyorum ve ben zayıflayacağım diyorum. Şevkim kırılacak gibi olduğunda da burayı açıp, başarılmış diyet hikayelerini okuyorum. Onlar başardıysa eğer, benim neyim eksik bende başarabilirim diyorum ve gerçekten işe yarıyor. Zayıflama konusunda anladımki en önemli unsur motivasyon. Umarım 5-6 ay sonra burda sizlerle birlikte hedefime ulaşmış olacağım. Şimdi çıkıyorum çünkü bekledim bekledim gelen giden yok. Tekrar görüşmek üzere :))
Gruplar haricinde diğer şu birlikte zayıflayalım topiclerinede yazabiliyormuyuz? Yoksa sadece burdamı olmamız gerekiyor. Çünkü ordada listeler gördüm.
günaydın canım benim sorularıa cevap bekliyorum ama öncelik kuzucuna ait olsun geçmiş olsun ne güzel baslamışşın güne bomba gibi
inşallah bol eksili olur kilolar
Günaydın. Evet haklısın ama burda havalara hala kötüGüneş var ama ayaz çok fazla.
eşim NLP ile sigarayı bıraktı..15 yıllık ve günde 2paket sigara içiyordu 45 dk lık bir seansla bıraktı..
bende düşünce gücüyle spor yapmayı denedim etkiside oluyor gerçekten..
yarın tartıl son kez..ondan sonra cumaya kaydırırsın..
bende 50 kilo olduğum bir resmi yatak odamda aynaya astım gidip geldikçe ona bakıyorum gerçekten motive ediyor insanı..:13:
hedef belirlemen iyi olmuş..önce aylık olarak takip et kendini...
Bende 10 ay önce bıraktım sigarayı. 15 yıldır içiyordum. Ama ben ilaçla ve doktor kontrolünde bıraktım. Sigara daha beter bişey. Zaten en büyük motivem o. Eğer ben sigarayabı bırakabildiysem, şu hayatta yapamayacağım hiç bişey yok :)) Bu arada kasım ayında ayağım kırıldı. Yaklaşık 45 gün alçıda kaldı. Bu son 5 kilonun tek suçlusu :) Şuan spor yapamıyorum. İnşallah en kısa zamanda eski günlerime dönebilirim.
ya nekadar kaynatmışsnız..alıntı yapamdım oku oku..
SEMİNE herşeyin içine sinerek yapılması heralde en güzel şey olsa gerek..rabbim daim etsin..
GÜLÇİN twist işe yarıyor benim koşu bandında var ..
HİLAL gerçekten efsanesin dönüşün muhteşem olmuş bea...:13:
ÖZLEM kayınvalide bebeğe bakması harika ya..baya baya dinlenirsin..bu yanlız saatleri iyi değerlendir..
BETULD yürüyüş için sabah sabah inşallah kalkabilmişsindir..
bana müsade yeşil çayımı içeyim..oğlum kucak istiyor az onunla oynaşayım..hastaya sıpa naz niyaz..kedi gibi sırnaşıp duruyor..
Konya'lı değilim allaha şükür :)) Görev icabı burda yaşıyorum. Aslen Kırşehirli'yim. Eşim İzmir'li. Uzun süreler Kayseri'de ve Adana'da yaşadım. Adana'dan sonra Konya hiç iyi gelmedi.
Eki Görüntüle 330940
Günaydın 13. Takımın Güzel İnsanları !!!....
Eki Görüntüle 330937
Bomba gibi bi güne merhabalar...
Eki Görüntüle 330938
Hepinize bol eksili günler dilerim...
Eki Görüntüle 330939
Gruplar haricinde diğer şu birlikte zayıflayalım topiclerinede yazabiliyormuyuz? Yoksa sadece burdamı olmamız gerekiyor. Çünkü ordada listeler gördüm.
günaydın kızlar işlerimi yarıladım ama hava çok kapalı ya akşam gibi içim daraldı
eşimde nöbetçi yalnız kaldım kuzularla cumartesi
Methaba kizlar
Dun gece cok gec ytinca kalkamadim tabi ama gun icinde spor yapmak istiyorum mutlaka
Gecmis oldun derya kurtulamadiniz hastaliktan ailecek bir turlu ya
Sanada mrb. Hoşgeldin. Spor dedinde diyetisyenim bana her gün 35 dk tempolu bir yürüyüş önermiştir. Temposunu sorduğumda geç kaldığın bir yere yetişiyormuş gibi yürüyeceksin demişti. Ayrıca kesinlikle aç karnına değil yemeklerden en az 1 saat sonra yapmamı söylemişti. 35 dk zor gelmiyor insana ve gerçekten işe yarıyor. Ayağım iyileşir iyileşmez tekrar başlayacağım inşallah yürümeye.
tünaydın kızlarrr:) bugünde işteyim oy oyyyy:)))
Ohh ne güzel Betül harika bir izin başlangıcı olacak desene.
Hoşgeldin betül ..
Her zaman bekleriz kardeş takımın çıtırlarını ..
Ne kadar güzel erkenden uyanmak.
Ben çok özeniyorum.
Ayrıca kahveyle başlamanın bir zararı yok ki..
Özellikle hafta sonu sabahları genelde sakin oluyor Ebru burası.
Düşünce gücüyle zayıflama konusu benim de çok ilgimi çekiyor,
Yasemin soysal ve Nil Gün'ün kitaplarını falan okudum zayıflamanın ilk noktası bence de düşünce.
Çok kararlı gördüm seni ve eminim yaza incecik gireceksin.
Melek bu arada esinin donusu icin gozun aydin demeyi unutmusum
Sen supriz diyince bn ilk basta hafta sonu icin geldi geri gidecek sanmistim
Allah ayirmasin arkadasim, keyfin yerine gelmistir baya:)
Bana biraz geç günaydın oldu bugün ama tünaydın şekerim .
Evet Menülerimi ertesi gün yazmaya karar vermiştim.
Yazayım Şimdi.
Sabah :
- 1 dilim ekmek
- Marul
- Maydanoz
- 1 kk peynir
Öğle :
- 1 büyük kase yoğurt çorbası
Akşam :
Sıvı :
- 4 litre su ( çok soğuktu suyu sıcak içtiğim için bu kadar çok içtim.:))
- 4 bardak bitki çayı
Spor :
Leslie ile 3 mil
Mesaj sayım : 61
tünaydın kızlarrr:) bugünde işteyim oy oyyyy:)))
Çok teşekkürler canım. İncecik girmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam. Benim en büyük şansım boyumun uzun olması. Şuan bile çok abartı durmuyorum ama yaza mutlaka 63 le gireceğim. :)
Ay çok enerjikim bugün ya..
Sabah tartıda çok güzel bi rakam gördüm.3 gündür wc ye cıkamıyordum, sonunda zafere ulastım
Sabahtan güzelce kahvaltımı yaptım, evimi sildim süpürdüm.Ohh mis gibi oldu..
Tavuklarımı pişirdim, salata yapıcam.
Şimdide eşimi hazırlıyorum
Köye gidecek bende annemlere gideceğim.
Ve annem benim gelişimin şerefine akşama ne yapmış dersiniz?
LAHMACUN...
Anam bu karı beni öldürecek
Ben verdikçe o aldırıyor ya...
Neyse akşama dogru tok gitmeyi düşünüyorum, çok ısrar ederse 1 tane yerim. 7 de bitiririm yemeği...
Çok üşüyorum çook ..
Kaç kat giyindim bilmiyorum ama sürekli bitki çayı içiriyor ..
ciddi misin Derya ..
Ne yapmış da bırakmış öyle birden.
Tebrik ederim gerçekten onu başardıysan busana vız gelir.
Ayağını nasıl kırmıştın ?
Çok geçmiş olsun.
Umarım en kısa zamanda hiç bir sorun kalmaz.
Sen çağırırsın da ben gelmem mi Derya
Yapacak tabi hasta annesi hem sen benim halimi görsen hastayken çocuğa şükredersin
Aman konyalılar duymasınn .
Eşinin mesleği dolayısıyla mı senin mi ?
Bana biraz geç günaydın oldu bugün ama tünaydın şekerim .
Yazabilirsin tabi ama burayı ihmal etmee
Ohh hızlısın yine Gülçin.
Ben de kapalı havaları pek severim.
Hemen tatil moduna girmişsin bakıyorum da betül
Diyetisyene devam ediyor musun ?
Yemeklerden sonra mı dedi peki nedenini açıkladı mı ?
Hep farklı şeyler okuyunca hangisi doğru bilemedik artık.
Evet Menülerimi ertesi gün yazmaya karar vermiştim.
Yazayım Şimdi.
Sabah :
- 1 dilim ekmek
- Marul
- Maydanoz
- 1 kk peynir
Öğle :
Akşam :
Sıvı :
- 4 litre su ( çok soğuktu suyu sıcak içtiğim için bu kadar çok içtim.:))
- 4 bardak bitki çayı
Spor :
Leslie ile 3 mil
Mesaj sayım : 61
Boyun kaç Ebru ?
Eşin geldi ya tabi hemen enerjik ol dimi
Ahh annen ahh sen veriyorsun o aldırıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?