melisim kına genecenizin güzel geçmesine sevindim..bi de üstüne kilo vermişsinnn..heyecandandır canımın içi kaydirigubbakcemile3
canım benimmm diyette hareket şartmış değil mi insan nasıl veriyor hareket edince :) kına gecesi nin güzel geçtiğine sevindim aaaaamaaa resimlerini de bekliyoruzzzzzz güzel kıyafetinle seni görmek istiyoruzz
meliscim kina gecesinin guzel gecmesine sevindim insallah dügünde isteginiz gibi gecer
ablacımmm hoşgeldiinn nasılsın :1hug:
evet 10. olduk çok kötü bir durumm :roflol: rezil olduk
kötü bişeyden kastım
şeker olabilir yada kötü bişey işte ailede çok var çünkü ben tahlil yaptırayım
2 dedemde kanserden öldü babaannemde
annannem felçlik geçirdi :1no2:
teyzem dayılarımda halalarıdma hep şeker var
yani bendede bişiler çıkabilirr
aman kurtulurum bu kiolaardann bir deri bir kemik kalırım kökten kurtulurum kaydirigubbakcemile3
kızlar bu gün ve dün yediklerimi yazmadım...yazamaaadım daha doğrusu...çünkümmm çoook yedimmm ..utanıyorum yazmayaaaaaaaa...
günaydııııııııınnnnnn
evimdeyim çok şükür
insanın evi gibisi yok ne kadar annemin yanıda olsa evimi özlemişim
tabii sizleride artık inş. beraberiz
hemde sıkı bi şekilde çünkü tatile yaklaşık 4 yada 5 hafta sonra çıkacaz kısmet olursa ve ben bu kilo ile gitmek istemiyorum....
geçmişi okuyamadım kızlar bu arada kimse yokken bi göz atayım... bu hafta sonuç çok kötüymüş neyse önümüzdeki maçlara bakmak lazım
bana herkes çok zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum malum ben takıma katılmadan öncede biraz vermiştim toplam 5 kilo oldu ama çok övgü alınca gaza geldim
günaydın sonunda bende evimdeyim kaldığım yerden devam edecem artık hayat akıyor çünkünem hehehe ne yedim 4 zeytin domates salatelık biraz haşhaşlı çay kiraz ve sabah elma sirkesi bal bu hafta en azından 77 li rakamları görsem çok sevinecem öptüm hepinizi akşam girerim bu arada melis düğün nasıldı
slm kızlar,bugün sevinçliyim direksiyon sınavımı geçmişimçok erken çıktım evden sınav dolayısıyla eti form bizküvi yedim 4 tane,11:30 gibi de çok az melemen yedim az da beyaz peynir 1,5 dilim ligt ekmekle,peşinden de yeşil çay içtim,sınava giderken spor da yapmış oldum ama şimdi de evde iş yapmam lazım,akşama doğru da yürüyüşüme çıkıcam yine,akşamda yoğurtlu bakla yerim yine zeytinyağlı,öpüyorum hepinizi,akşama teklrar görüşürza.s.
melisim sanırım bugün dinleniyorsun. umarım herşey yolunda gitmiştir. :içelim:
adcım hızlanıyorum artık
çoook destek istiyorum
meliscim herşeyin güzel geçmesine çok sevindim canım... foto bekliyoz ısrarla... :)
yediklerimi yazayım
sabah kahvaltı (sıradan)
ara yeşil çay
öğlen 1dilim karpuz ve biraz peynir
akşam pirzola+ salata
şimdide çayımı içeceğim
erken bitirdim günü:) bakalım dayanabilcek miyim
kizlar ben geldim ama hepiniz gitmisiniz meliscim dügün cok guzel gecmis sevindim melyezit canim döndün artik ha insallah bundan sonra istediklerin olur kilolari verirsin nereus kuzum sen nasilsinin adcim ,emirel acibiber oje melankoli dosba patbori sisgo sizler nasilsiniz ben iyiyim sabah tekrar tartildim 76.8 ciktim gecen hafta herhalde regl sisginliginden 78 cikmistim bakalim bu hafta insallah biraz daha veririm
kizlar gecen gazetede birsey okudum aksam meyve yemek iyi degilmis cünkü meyvenin sekeri gece yaga dönüsüyormus ben cok yiyordum demekki yanlismis sizinlede paylasayim dedim yazdiklarimi artik sabah gelince okursunuz kendinize iyi bakin
merhaba kızlar ben bu gün yediklerimi yazmıyorum yazmaya yüzümyok ama vereceğim inş kilolarımı yavaş yavaş hızlı verip çabuk mezun olursam sizlerle görüşemem ,nasıl mazeret ama neyse bu hafta kaçamak hakkımı kullandım bi daha yok inş
selam kızlar nasılsınız bakalım
bugün ben pirinç lapası diyeti uyguladım bütün gün pirinç yedm
bu aradaaaaaaaa TAM 65.5 kg olmuşummmmmmmmmm
günaydın kızlar
hepimizin şikayeti aynı artık!! kimseciklerin olmaması((
akşam çok kaçırmadım ama küçük 1 dilim yaşpasta yedim
melis ad patbori karamanli nereus melzeyit şişko emirel melankoli ojel ismini unuttuğum varsa kusura bakmayın ama bi toparlanalım artık
melis canım en azından ortak bi zaman bulalım o saatte buluşmaya gayret edelim
ben sabah saatlerinde yada akşam üzeri genelde müsait oluyorum
kızlar herkes müsait bi zaman bildirsin en ortak saatlerde buluşalım
yaz geldi birbirimizi kaybettik((
melissss harikasın canım yaaa
sen diyeti falan bırak :))
tahminimden daha uzunmuşsun
ablanında seninde gözlerinizin içi gülüo
ablana bi ömür boyu mutluluklar dilerim
hele o küçük prensese bittim ben yaaa
maşallah Allah nazardan korusun
nerden bakacam melis fotoğraflara bu arada merhaba
ya şimdi baktım ama yine kimseye rastlayamadım :1no2:meliscim düğününüzün güzel geçmesine çok sveindim,ALLAH bir ömür boyu mutluluk ve huzur versin (amiiiiiinn),bu arada ben 69 kiloyla başladım bir kilo vermişim bir buçuk haftada çok sevindim,ama üzüldüğüm tek nokta iki gündür spor yapamıyorum sanırım yarında yapamıycam,telefi ederim inş. diğer günlerde.
bu sabah biraz beyez peynir ve çok az bilirmisiniz bilmiyorum ama turşu kavurması yedim ligt iki dilim ekmekle,bir saat önce de bir kepçe zeytinyağlı nohut yedim,birazdan yine az bişeler yiycem ve bugünlük bu kadar.
yarın annemin günü var ve pasta börek işleri bana bakıyo,ALLAHIM bana sabır ver nolur(amin) inş. yemiycem kendimle direncem sositososito
kızlar bu aralar pek gelemiyorum yaa..tiyatromun çıkmasına çok az kaldı..sabah akşam çalışıyoruzz..ama diyetime aynen devam ediyorum...hepinizi çok öslediiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm..bu hafta kimler napmış bi okuyam geçmişi
tiyatroda hangi oyunu çalışıyorsunuz canım, bilindik bir şey mi yani?
İyi kilo vermişsindir umarım. Bizleri çok da boş bırakma, bak kızlar şikayet ediyor. Tiyatronu bitir de gel kenetlenelim yeniden.
meliscim ben hedefime ulaşamadım ve hatta hedefimden uzaklaştım
bu defa haziran 15 için 67.5 hedefim olsun belki bu defa yakalarım(
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben iyiyim bugün yüzmeye gittim iyi geldi valla meliscim cok guzelsin kizin cok tatli yerim onu ben aablan da öyle bir ömür boyu mutlulluk lar cok zayifsin kiz ne gerek var diyete
meliscim ben hedefime ulaşamadım ve hatta hedefimden uzaklaştım
bu defa haziran 15 için 67.5 hedefim olsun belki bu defa yakalarım(
canım turgut özakman'ın "Töre "adlı oyununu çalışıyoruz..olayların üstüne iyi gidecek...
bu pazartesi regl oldum.göbüşüm falan patlayacak kadar şiş..ama yine de birazcık kilo vermişim..cumaya kadar şişim de iner zannımca...
bu arada düğün fotolarına baktım..çok güzel ve zarif bir bayansın...sen niye kilo vermeye çalışıyorsun ki? sırnaşık şey ana kız fıstık gibi olmuşsunuz yawww
dosbacım ya ben de ilk hedefime ulaşamadım..neden böyle oluyor..yaza incecik girme hayallerim vardı..en azından 70 kilonun altına düşecektim...ama günler su gibi akıp geçti..yaz kapıya dayandı...
kızlar ben gldim çok güzel geçti herşey çok güzel ablam da çok ciciydi.
geçmişi okuyamıyorum kayınvalidemler gelmişlerdi düğüne zonguldaktan onlar gitsin yazarım detayları. Fotoğrafta koyacağım bi akşam herkes burda olsun koyayım diyorum ama şişgo üzülür akşam giremiyor. En iyisi sayfama koyarım 1 gün durur herkes bakar. İlk fırsatta koyarım.
Çok öpüyorum.
canlarım günaydınlar cumadan beri yoktum evet sormayım çok hastalandım apandisit tanısı ile haftasonu acilde yattım ama şükür şimdi iyiim bu arada 5 serum yedim ve günlerdir bugün ilk kez tartıldım ve şok oldum üstelik hiç bişey yememee rağmen kilom 68,4 yani tam 1,3 gram fazla çıktımmm çok moralim bozuldu aa mşükür sağlığım geri geldi olsun yine veririm ama kızlar hiç kaçamak yapmadım çünkü doğru dürüs yeme kbile yemdim ama sanırım serumlar yaptıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?