Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cumadan itibaren geçmişi okudum, ancak bitti :)

melisim kına genecenizin güzel geçmesine sevindim..bi de üstüne kilo vermişsinnn..heyecandandır canımın içi kaydirigubbakcemile3

evet patborim ve jojelcim herhalde heyecandan ve koşturmaktan kilo verdim. 59.2 kiloyum :)

meliscim kina gecesinin guzel gecmesine sevindim insallah dügünde isteginiz gibi gecer

canım güzel dileklerin için teşekkürler güzel geçti :)

Allah korusun canım ne diyorsun sen klava:

kızlar bu gün ve dün yediklerimi yazmadım...yazamaaadım daha doğrusu...çünkümmm çoook yedimmm ..utanıyorum yazmayaaaaaaaa...

klava:

canım süper hepimiz düzenimizi kurmaya başladık tam gaz diyete sarılıyoruz. İnsanların zayıfladığını farketmesi çok güzel, motive olmuşsundur hadi bu gazla bu hafta en çok kiloyu sen ver canım.

tamam melzeyitcim sen de kurdun düzenini senden de güzel sonuçlar bekliyoruz bu hafta. Bireyselde derece demiştin yaa unutmadık bekliyoruz :lepi:

gözünaydın canım araba da alırsın inşallah en ksa zamanda.

melisim sanırım bugün dinleniyorsun. umarım herşey yolunda gitmiştir. :içelim:

canım yok hiç dinlenemedim, ancak şehirlerarası misafirleri yolcu ettik. Herşey güzeldi.

tüm desteklerimiz seninle olacak canım.
Foto koydum :)

karamanlım iyi ne güzel kullandığın ilsaçlara rağmen kilonu koruyorsun tebrik ederim canım. Meyvede yüksek şeker var, akşam yememek lazım. Ben akşam yemem, gerçi gündüzde pek yediğim söylenemez, kızım da bna çekmiş meyve özürlü kafamçokkarıştı

canım yapma böyle geçen hafta bu yğzden kilo veremedin bu hafta ver şekerim hadi bundan sonra kaçamak yok.

selam kızlar nasılsınız bakalım
bugün ben pirinç lapası diyeti uyguladım bütün gün pirinç yedm

bu aradaaaaaaaa TAM 65.5 kg olmuşummmmmmmmmm

jojelcim harikasın canım

evet şimdi herkes çok şikayetçi paylaşımsızlıktan, kızlar bizim düğün vardı çok koşturdum gerçekten sizlere ne oldu neden binbir hevesle girdiğiniz takımı ilgisiz ve sevgisiz, yapayalnız bırakıyorsunuz. Bugün son olsun herkes buralarda olsun artık. Dosbacım saat koyma işini daha önce de denedik beceremedik özellikle kendi adıma konuşayım kızımdan fırsat bulunca girebiliyorum saati belli olmuyor. Ama akşam 9.30-10dan sonra buralara bakınıyorum kesin.

evet canım herkes eski haline dönmüşsün dedi çok moralim düzeldi. Tüm kıyafetlerim oluyor. Ama bazı kıyafetlerim biraz dar onlara da güzel girebilmem için 55e düşmem lazım. Yok çok uzun değilim 163 boyum. Ablam çok mutluydu gerçekten hepimize bulaştı mutlulukları, inşallah hep mutlu olurlar.
Küçük cadım prenses oldu o gün herkes bayıldı. Canım teşekkür ederim, amin. Darısı sizlerin de başına bir tatlı prens/prenses de size olur inşallah.

adcım ve dosbacım hedef bildirmemiz gerekiyor analiz raporlarımıza herkes yazmış ikinizinki kalmış.
Yakın yada uzak tarihli hedef yazarsanız eklerim. Mayıs 15 geçti yenilememiz gerekiyor. bizimkiler şöyle:
3. güncel hedeflerimiz:
ad1: mayıs 15: 54
nereus: mayıs15: 63, temmuz 59
melis08: mayıs15: 58, ağustos 55
dosba: mayıs 15:67.4
melzeyit: mayıs 15: 76.8, temmuz 72
patbori: mayıs 15: 69.5, temmuz 68
şişgo: mayıs15: 56, temmuz 55
acıbiber2053: mayıs 15: 66, ağustos 61, ocak 55
emirel: mayıs 15: 63, ağustos: 60

dosbacım aşağıdasın gördüm, biraz paylaşım alanına analizlere falan baktım ben yokken neler olmuş diye. Şimdi yemek yapmaya gidiyorum, gelirim yine. öptüm.

ya şimdi baktım ama yine kimseye rastlayamadım :1no2:meliscim düğününüzün güzel geçmesine çok sveindim,ALLAH bir ömür boyu mutluluk ve huzur versin (amiiiiiinn),bu arada ben 69 kiloyla başladım bir kilo vermişim bir buçuk haftada çok sevindim,ama üzüldüğüm tek nokta iki gündür spor yapamıyorum sanırım yarında yapamıycam,telefi ederim inş. diğer günlerde.
bu sabah biraz beyez peynir ve çok az bilirmisiniz bilmiyorum ama turşu kavurması yedim ligt iki dilim ekmekle,bir saat önce de bir kepçe zeytinyağlı nohut yedim,birazdan yine az bişeler yiycem ve bugünlük bu kadar.
yarın annemin günü var ve pasta börek işleri bana bakıyo,ALLAHIM bana sabır ver nolur(amin) inş. yemiycem kendimle direncem sositososito

kızlar bu aralar pek gelemiyorum yaa..tiyatromun çıkmasına çok az kaldı..sabah akşam çalışıyoruzz..ama diyetime aynen devam ediyorum...hepinizi çok öslediiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm..bu hafta kimler napmış bi okuyam geçmişi

aminnn canım, teşekkür ederim.
1 haftada 1.5 kilo süper bence.
Yarın hep cuma gününü düşün canım fazla yemezsin, cuma günü göğsünü gere gere ne kadar kilo verdiğini yazacağını düşün.

tiyatroda hangi oyunu çalışıyorsunuz canım, bilindik bir şey mi yani?
İyi kilo vermişsindir umarım. Bizleri çok da boş bırakma, bak kızlar şikayet ediyor. Tiyatronu bitir de gel kenetlenelim yeniden.

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben iyiyim bugün yüzmeye gittim iyi geldi valla meliscim cok guzelsin kizin cok tatli yerim onu ben aablan da öyle bir ömür boyu mutlulluk lar cok zayifsin kiz ne gerek var diyete

meliscim ben hedefime ulaşamadım ve hatta hedefimden uzaklaştım
bu defa haziran 15 için 67.5 hedefim olsun belki bu defa yakalarım (

tiyatroda hangi oyunu çalışıyorsunuz canım, bilindik bir şey mi yani?
İyi kilo vermişsindir umarım. Bizleri çok da boş bırakma, bak kızlar şikayet ediyor. Tiyatronu bitir de gel kenetlenelim yeniden.

canım turgut özakman'ın "Töre "adlı oyununu çalışıyoruz..olayların üstüne iyi gidecek...
bu pazartesi regl oldum.göbüşüm falan patlayacak kadar şiş..ama yine de birazcık kilo vermişim..cumaya kadar şişim de iner zannımca...

bu arada düğün fotolarına baktım..çok güzel ve zarif bir bayansın...sen niye kilo vermeye çalışıyorsun ki? sırnaşık şey ana kız fıstık gibi olmuşsunuz yawww

dosbacım ya ben de ilk hedefime ulaşamadım..neden böyle oluyor..yaza incecik girme hayallerim vardı..en azından 70 kilonun altına düşecektim...ama günler su gibi akıp geçti..yaz kapıya dayandı...

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben iyiyim bugün yüzmeye gittim iyi geldi valla meliscim cok guzelsin kizin cok tatli yerim onu ben aablan da öyle bir ömür boyu mutlulluk lar cok zayifsin kiz ne gerek var diyete

ne güzel ben de yüzmeye gidebilsem keşke. Kendim için birşeyler yapmayı o kadar özledim ki. Benim cadım saniye peşimi bırakmıyor, çok tehlikeli oldu heryere girip çıkıyor heryeri kurcalıyor. Canım çok teşekkür ederim, birkaç kilo daha vereyim, şimdi bıraksam alırım bi de üstüne. 55 olursam en aldığım halim 60 olur. Çok teşekkür ederiz inşallah hep mutlu olurlar :Saruboceq:

ben de ulaşamadım mayıs 15e 58 demiştim ama ulaşamadım mayıs sonuna kadar ulaşırım inşallah. Tamam seninkinide kaydettim. Adınki kaldı bir tek.

Evet canım bencede olayların üzerine iyi gider, çok severim tiyatro orada olmak ve izlemek isterdim.
cumaya kadar iner bencede. Bende 1 kilo şiş çıktım bu sabah ama istanbul çok sıcak olmaya başladı.
teşekkür ederim şekercim delikafadulden sizlerin sayesinde zayıfladım, ilk başladığımda yani 67 iken hiçbir kıyafetim olmnuyordu lşimdi herşey oluyor, sizlerin desteği ile.
Kızlar desteğimizi kaybetmeyelim lütfen, dağılmayalım biraz daha özen.

dosbacım ya ben de ilk hedefime ulaşamadım..neden böyle oluyor..yaza incecik girme hayallerim vardı..en azından 70 kilonun altına düşecektim...ama günler su gibi akıp geçti..yaz kapıya dayandı...

bugünden itibaren tekrar dikkate başla hayatım, arada kaçırıyoruz bir ileri bir geri hepimizde aynı sorun oluyor.

günaydın kızlar ben yokken herkesler burda neyse saat daha erken herkesleri bekliyorum bende dün spor yaptım iyi geldi artık hergün yürüyüşe çıkacam bende mayıs 15 planına uyumayanlardanım ama en azından evdeyim artık melisinde dediği gibi düzenimi kurdum daha rahat ayıflayacam bu arada galiba ben kilo almışım üzgünüm

canlarım günaydınlar cumadan beri yoktum evet sormayım çok hastalandım apandisit tanısı ile haftasonu acilde yattım ama şükür şimdi iyiim bu arada 5 serum yedim ve günlerdir bugün ilk kez tartıldım ve şok oldum üstelik hiç bişey yememee rağmen kilom 68,4 yani tam 1,3 gram fazla çıktımmm çok moralim bozuldu aa mşükür sağlığım geri geldi olsun yine veririm ama kızlar hiç kaçamak yapmadım çünkü doğru dürüs yeme kbile yemdim ama sanırım serumlar yaptıı

canım ancak şimdi bakalbildim resimlere ay ne güzel bi bayansın kız sen öleee ayrıca çok da zarifsinnn gelinn hanımda maşallahı var hani çok güzel alalh nazardan saklasın sizleri inşallah mutlu olurlar canımmm:1hug:

canım geçmiş olsun çok üzüldüm ya ama bununla atlatmış olman iyi serumlar birtanesi bile hemen fark ettiriyor o aldığın kilo değildir sadece su toplamışsındır bolca su içki serumu atabilesin vücudundan

kızlar bugünü ben ikinci diyete başalyış günüm olarak kabul ediyorumm 22 mayıs çok sıkı bi şekilde yapcam bakalımmm bu hastalık ve aldığım 1 kilo beni çok üzüd hemen 4 elle sarılmalıyımmm işee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…