merakli melahat seniTadli sen nerede yasiyorsun canim ozel olmayacaksa, merak ettim :)
merakli melahat senibir merakli ben degilmisim hahahah ozel msj kutunu arada kontrol et cnm
bugun oel bi tikindim ki gerci ekmegin hepsini yememistim azcik o teselli ediyo beni patates kizartmasindanda birakmistim 5-10 tane kadar
guya wicdanimi rahatlaticam ya
gidiyimde biraz spor yapiyim belki icimdeki huzursuzlugu dindirebilir
Merakliyim ya napiyim
Hemen gidip bakayim :)
Canim yemissin artik vicdanini sizlatma, uzme kendini, telafi edersin
Bak yediklerimiz 24 saatten once yaga cevrilip depo edilmiyor,
Bol su, ve protein agirlikli beslen
canım sen söyleyince baktım kuru incirin kalorisi 39.... bence çok değil.... adet dönemi için güzel bir tatlı bastırma yöntemi.... birde muz badem ve inciri bir arada normalde yemezdim ama akşam yemeği bulamadığım için okulda en sağlıklı bunlar vardı yanımda.... yani 1-2 badem beni tutmazdı.... ve sanırım 2 hafta içi böyle geçicek.... önerisi olan varsa açığım.... yanımda ne götürebilirim.... tostlar buz gibi kalıyor....:26:
Canim o kadar israr eden arkadasimida gorsen dal gibi benim boyumda ama 46-47 kilo, kendisinin kilo sorunu yok tabiki yer
ama bende kizdim anlayis gostermesi lazim bidaha yapmaya cesaret edemez heralde
Ben ogunlerde tek cesit beslenmeye calisiyorum canim mesela 2-3 yemek cesidi (pilaw, nohut yemegi, corba ws)
beslenmemeye calisiyorum, pilawdan mumkun oldugu kadar uzak duruyorum,
patates ws..Ekmegi sadece sabah ogununde tuketmeye dikkat ediyorum, oglen biraz daha hafif aksam daha hafif yiyecekler yemeye caisiyorm,
yemeklerden 30 dak once suyu kesiyorm, yemekten 1 saat sonra icmeye baslamak daha iyimis ama o kadar sabredemiyorum ben,
bide aksam ogununden snra midem cok kazinirsa ya bir dilim elma bu genelde yesil elma oluyor,
yada tarcinli sutle gecistiriyorum, bi yerde okumustum sut hem tok tutar hemde metabolizmayi hizlandirirmis yatmadan 1-2 saat onceden icilirse ...
Helal sana bence cok canin cekerse yarisini ye wafel in, gerci hic yemezsen daha iyi tabi
Ama inan bana irade gosteripte yemezsen daha bi guclu hissediyor insan kendini
Bugun carsiya gittigimde kahwe almak icin pastaneye girdim, orda en sewdigim tadina bayildigim, onceleri her gidisimde yedigim choco twist die bi pasta turu wardi,
vitrinden azcik goz ucuyla baktim hyir almicamdedim we almadim,
suan yemedigim icin o kadar iyi hissediyorm ki anlatamam
Bu kararliligindan oturu tebrik ederim seni hilalcigim, helal olsun sana
Canim o incirler cok olmus bence, ben incir we bir cewizi aralarda tuketiyordum, hem acligi bastirsin die hemde seker ihtiyacimi karsilamak icin,
ama sen 4 tane yemissin kalorisi yuksek kuru incirin unutma, muz dersen keza oyle, bir awuc badem cok cok fazla, 1- yada 2 tane yetmeliydi...
Gerci disarda oldugun icin duzensiz oldugunu soylemissin ama dikkat etmee calis yinede ..
günaydın.... bembeyaz ne güzel.... bizim burda anca yağmur yağsın zatengünaydın ankara bembeyaz.....ve ben evimdeyim iyikide gelmişim dün öyle bir gün olduki..karmakarışık...ilk fırsatta yazarım..şimdi kahvaltıya..öptüm hepinizi..
Guuunaydinnnnnnnnnnnbugun erkenciyim ama olebi uykum war ki anlayamam ama uyuyamiyorum... Bacaklarimin ustunde duramiorm resmen dunki spordan snra... Neyse gidip bi brdak su iciyim birazdanda kawaltimi ediyim, bekleyin beni anacigiiiim
slm kıslar ben geldimbiras geçmişi okudum ama hepsini değil.... çoook yorulmuşum.... menümü verip yatıcam... bu 10 gün idare ediverin beni... yarın hem dersanem var hem yine eğitime gidicem...
sabah
1 dlm çavdar
1 yumurta
1 ceviz
1 dlm peynir
ara
2 kuru incir
öğle
1 simit
1 dlm peynir
akşam
1 muz
2 kuru incir
az çiğ köfte
bir avuç badem
dışarda olduğum için menülerim normalin dışına çıktı... ama elimden geleni yaptım gibi...
canım sen söyleyince baktım kuru incirin kalorisi 39.... bence çok değil.... adet dönemi için güzel bir tatlı bastırma yöntemi.... birde muz badem ve inciri bir arada normalde yemezdim ama akşam yemeği bulamadığım için okulda en sağlıklı bunlar vardı yanımda.... yani 1-2 badem beni tutmazdı.... ve sanırım 2 hafta içi böyle geçicek.... önerisi olan varsa açığım.... yanımda ne götürebilirim.... tostlar buz gibi kalıyor....:26:
bekleyin beni anacığımmmmkim söylüyordu bunu yaaaa..... oya başar söylüyordu galiba deme..... :44:
Ayy Melek diğer mesajı cevapladıktan sonra yazacaktım unuttum o sırada telefon falan derken ..
Çok güzelmiş.
Bence de bugünü avantaja dönüştür dikkat et de ..
Şimdi yapmayayım dedim dolmayı vazgeçtim.
2 gün protein yapayım şu tavuklar bitsin bir ...
nasiiii tümgün heeee yarın hiç doymak bilmeceksin gibime geliyo canım inş. olmazz
sağlıklı olmamış ama salata yeseydin akşama dogru keşkeee
ruhsal dengem bozuk uflayıp pufluorum canım sıkılıor bu diet işi sanki insanı ara ara mutsuz ediyor neyse ay cok hoşuma gitti bana cıtır demen :)sen napıorsun diet nası hayat nasıl:)
slm kıslar ben geldimbiras geçmişi okudum ama hepsini değil.... çoook yorulmuşum.... menümü verip yatıcam... bu 10 gün idare ediverin beni... yarın hem dersanem var hem yine eğitime gidicem...
sabah
1 dlm çavdar
1 yumurta
1 ceviz
1 dlm peynir
ara
2 kuru incir
öğle
1 simit
1 dlm peynir
akşam
1 muz
2 kuru incir
az çiğ köfte
bir avuç badem
dışarda olduğum için menülerim normalin dışına çıktı... ama elimden geleni yaptım gibi...
Canim o kadar israr eden arkadasimida gorsen dal gibi benim boyumda ama 46-47 kilo, kendisinin kilo sorunu yok tabiki yer
ama bende kizdim anlayis gostermesi lazim bidaha yapmaya cesaret edemez heralde
Ben ogunlerde tek cesit beslenmeye calisiyorum canim mesela 2-3 yemek cesidi (pilaw, nohut yemegi, corba ws)
beslenmemeye calisiyorum, pilawdan mumkun oldugu kadar uzak duruyorum,
patates ws..Ekmegi sadece sabah ogununde tuketmeye dikkat ediyorum, oglen biraz daha hafif aksam daha hafif yiyecekler yemeye caisiyorm,
yemeklerden 30 dak once suyu kesiyorm, yemekten 1 saat sonra icmeye baslamak daha iyimis ama o kadar sabredemiyorum ben,
bide aksam ogununden snra midem cok kazinirsa ya bir dilim elma bu genelde yesil elma oluyor,
yada tarcinli sutle gecistiriyorum, bi yerde okumustum sut hem tok tutar hemde metabolizmayi hizlandirirmis yatmadan 1-2 saat onceden icilirse ...
Helal sana bence cok canin cekerse yarisini ye wafel in, gerci hic yemezsen daha iyi tabi
Ama inan bana irade gosteripte yemezsen daha bi guclu hissediyor insan kendini
Bugun carsiya gittigimde kahwe almak icin pastaneye girdim, orda en sewdigim tadina bayildigim, onceleri her gidisimde yedigim choco twist die bi pasta turu wardi,
vitrinden azcik goz ucuyla baktim hyir almicamdedim we almadim,
suan yemedigim icin o kadar iyi hissediyorm ki anlatamam
Bu kararliligindan oturu tebrik ederim seni hilalcigim, helal olsun sana
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
merakli melahat senibir merakli ben degilmisim hahahah ozel msj kutunu arada kontrol et cnm
bugun oel bi tikindim ki gerci ekmegin hepsini yememistim azcik o teselli ediyo beni patates kizartmasindanda birakmistim 5-10 tane kadar
guya wicdanimi rahatlaticam ya
gidiyimde biraz spor yapiyim belki icimdeki huzursuzlugu dindirebilir
Ben de cikiyorum Artik arkadaslar
Yarin yine gezicez ohh erken erken kalkayim erken kahvalti yapayim :))
Bol leptinli geceleeerr :)))
ay bebeim nede guzel teselli etmis benibian icim rahatladi, cok iyi geldi bidaha yapmak suan icin aklimin ucundan gecmiyor
bide sporumu yaptim leslie ile 2+3+5 mil=10 mil= 16 km yapiyormus (harbi smdi ben 16 km yurumus mu oldumartii 1000 defa ip atladim:)
Pestilim cikti, bacaklarim ole bi zonkluyo ki anlatamam hemen yatip dinlenicem yarin da erken kalkarim ins, suyumu 3lt tamamladim, yesil cayim gunde 2 bardak icmis oldum... :124: :124::124:
Herkese kacamaksiz gunler diliyorm we iyi geceler
günaydın ankara bembeyaz.....ve ben evimdeyim iyikide gelmişim dün öyle bir gün olduki..karmakarışık...ilk fırsatta yazarım..şimdi kahvaltıya..öptüm hepinizi..
kıslar nerdesiniz ya... çok tırstım... bu ne....
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
balkaymak
bende 2 gün protein agırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.Bugün olmasa yarın kesin saf protein
Günaydın kızlar...
Daha kahvaltı yapmadım.Gidip yapayım.Sonrada sağlık ocağına gideceğim inş.
cnm tek olarak gunde bi adet tuketilince sorun degil kuru kayisi kuru incirin bagirsaklari harekete gecirmede etkisi war biliyosun ama
abartmamak sartiyla sen gunde 4 tane yemissin+ muz we arti 1 awuc badem bunlar kalori bombasi canim malum amacimiz zayiflamak olunca
sinirli tuketmek gerekiyo
Benim sana onerim ne olabilir mesela yesil yaprakli sebzeleri aksamdan yapip 3-4 kasik ogle yemegi niyetine ise goturebilirsin eger mumkunse,
yesil elma, yada aksamdan ararlarda tuketmek icin kuru kayisi+1 cewiz yada kuru incir+1 cewiz yada badem seklinde aksamdan hazirlayip goturebilirsin...
Ben kuru kayisiyi hem bagirsaklari harekete gecirsin hemde seker ihtiyacimi bastirsin die gunluk tuketiyordum
Hilal beni uyarinca dikkat etmeye calisiyorum smdi arada 2-3 gunde br donusumlu olarak yiyorum...
Bekleyin beni anaciigiimmmewet Oya Basar in lafiydi ah ne sewerek seyrederdim onlarin tiplemelerini
Eki Görüntüle 333112 Eki Görüntüle 333113 Eki Görüntüle 333111
yazmak zor geldi kıslar benim diyetisyen menüm....
Bu şekilde veriyorsan problem yok Özlemcim ..
Yalnız hiç kaçamak yapmaman gerekli diye düşünüyorum buna uyarken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?