Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tadli sen nerede yasiyorsun canim ozel olmayacaksa, merak ettim :)

Tadli sen nerede yasiyorsun canim ozel olmayacaksa, merak ettim :)
merakli melahat seni bir merakli ben degilmisim hahahah ozel msj kutunu arada kontrol et cnm
bugun oel bi tikindim ki gerci ekmegin hepsini yememistim azcik o teselli ediyo beni patates kizartmasindanda birakmistim 5-10 tane kadar
guya wicdanimi rahatlaticam ya
gidiyimde biraz spor yapiyim belki icimdeki huzursuzlugu dindirebilir

Ben de cikiyorum Artik arkadaslar
Yarin yine gezicez ohh erken erken kalkayim erken kahvalti yapayim :))

Bol leptinli geceleeerr :)))

Merakliyim ya napiyim
Hemen gidip bakayim :)

Canim yemissin artik vicdanini sizlatma, uzme kendini, telafi edersin
Bak yediklerimiz 24 saatten once yaga cevrilip depo edilmiyor,
Bol su, ve protein agirlikli beslen

Merakliyim ya napiyim
Hemen gidip bakayim :)

Canim yemissin artik vicdanini sizlatma, uzme kendini, telafi edersin
Bak yediklerimiz 24 saatten once yaga cevrilip depo edilmiyor,
Bol su, ve protein agirlikli beslen

ay bebeim nede guzel teselli etmis benibian icim rahatladi, cok iyi geldi bidaha yapmak suan icin aklimin ucundan gecmiyor
bide sporumu yaptim leslie ile 2+3+5 mil=10 mil= 16 km yapiyormus (harbi smdi ben 16 km yurumus mu oldum artii 1000 defa ip atladim:)
Pestilim cikti, bacaklarim ole bi zonkluyo ki anlatamam hemen yatip dinlenicem yarin da erken kalkarim ins, suyumu 3lt tamamladim, yesil cayim gunde 2 bardak icmis oldum... :124: :124::124:

Herkese kacamaksiz gunler diliyorm we iyi geceler

günaydın ankara bembeyaz.....ve ben evimdeyim iyikide gelmişim dün öyle bir gün olduki..karmakarışık...ilk fırsatta yazarım..şimdi kahvaltıya..öptüm hepinizi..

Guuunaydinnnnnnnnnnn bugun erkenciyim ama olebi uykum war ki anlayamam ama uyuyamiyorum... Bacaklarimin ustunde duramiorm resmen dunki spordan snra... Neyse gidip bi brdak su iciyim birazdanda kawaltimi ediyim, bekleyin beni anacigiiiim

canım sen söyleyince baktım kuru incirin kalorisi 39.... bence çok değil.... adet dönemi için güzel bir tatlı bastırma yöntemi.... birde muz badem ve inciri bir arada normalde yemezdim ama akşam yemeği bulamadığım için okulda en sağlıklı bunlar vardı yanımda.... yani 1-2 badem beni tutmazdı.... ve sanırım 2 hafta içi böyle geçicek.... önerisi olan varsa açığım.... yanımda ne götürebilirim.... tostlar buz gibi kalıyor....:26:
günaydın ankara bembeyaz.....ve ben evimdeyim iyikide gelmişim dün öyle bir gün olduki..karmakarışık...ilk fırsatta yazarım..şimdi kahvaltıya..öptüm hepinizi..
günaydın.... bembeyaz ne güzel.... bizim burda anca yağmur yağsın zaten
Guuunaydinnnnnnnnnnn bugun erkenciyim ama olebi uykum war ki anlayamam ama uyuyamiyorum... Bacaklarimin ustunde duramiorm resmen dunki spordan snra... Neyse gidip bi brdak su iciyim birazdanda kawaltimi ediyim, bekleyin beni anacigiiiim

bekleyin beni anacığımmmm kim söylüyordu bunu yaaaa..... oya başar söylüyordu galiba deme..... :44:

kıslar nerdesiniz ya... çok tırstım... bu ne....
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)

balkaymak

cnm tek olarak gunde bi adet tuketilince sorun degil kuru kayisi kuru incirin bagirsaklari harekete gecirmede etkisi war biliyosun ama
abartmamak sartiyla sen gunde 4 tane yemissin+ muz we arti 1 awuc badem bunlar kalori bombasi canim malum amacimiz zayiflamak olunca
sinirli tuketmek gerekiyo

Benim sana onerim ne olabilir mesela yesil yaprakli sebzeleri aksamdan yapip 3-4 kasik ogle yemegi niyetine ise goturebilirsin eger mumkunse,
yesil elma, yada aksamdan ararlarda tuketmek icin kuru kayisi+1 cewiz yada kuru incir+1 cewiz yada badem seklinde aksamdan hazirlayip goturebilirsin...
Ben kuru kayisiyi hem bagirsaklari harekete gecirsin hemde seker ihtiyacimi bastirsin die gunluk tuketiyordum
Hilal beni uyarinca dikkat etmeye calisiyorum smdi arada 2-3 gunde br donusumlu olarak yiyorum...

Bekleyin beni anaciigiimmm ewet Oya Basar in lafiydi ah ne sewerek seyrederdim onlarin tiplemelerini

bende 2 gün protein agırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.Bugün olmasa yarın kesin saf protein

nasiiii tümgün heeee yarın hiç doymak bilmeceksin gibime geliyo canım inş. olmazz
sağlıklı olmamış ama salata yeseydin akşama dogru keşkeee

vaktim olmadı özlemcim.akşamada salata yedim zaten

Günaydın kızlar...

Daha kahvaltı yapmadım.Gidip yapayım.Sonrada sağlık ocağına gideceğim inş.

ruhsal dengem bozuk uflayıp pufluorum canım sıkılıor bu diet işi sanki insanı ara ara mutsuz ediyor neyse ay cok hoşuma gitti bana cıtır demen :)sen napıorsun diet nası hayat nasıl:)

Dün tam cevap yazarken internetim gitti ..
Aynı durumdaydım ben de seninle artık mutsuz etmeye başlamıştı ki bir bıraktım 3 kilo falan aldım ama değdi diyorum şimdi en azından isteyerek döndüm.
İyiyim ben de ne olsun işte hala aynı ..

Canım bence de incirin çok olmuş.
Bazı şeylerin sadece kalorisine bakıyoruz ya çok yalnış.
39 kalori demişsin ama önemli olan içeriği ve depo edilecek kısmı.
İncir çok şeker içeriyor kilonun gitmediğini görebiliyorsun kuru meyveleri çok yediğinde.
Çiğköfte olabilir bence mantıklı bir seçim olmuş yanına da salata ayran olsa, hatta evden salata yaapıp götürebilirsin bile.

Aslında ben de tek çeşide dikkat etmeye çalışıyorum ama her zaman olmuyor.
Normalde hayvansal ve bitkisel gıdaları ayrı tüketmeliymişiz.
Sebzeler ikisiyle de tüketilebiliyor.
Mesela peynirle ekmek yenilmemeliymiş.
İkisinin de sindirim süreleri farklıymış normalde ama ikisini karıştırınca çok daha uzuyormyş.( süreleri hatırlayamadım şimdi.)
Sindirilmemiş yemekler de kilo demek zaten ..

Ben de ben de çok meraklıyımmm

Ben de cikiyorum Artik arkadaslar
Yarin yine gezicez ohh erken erken kalkayim erken kahvalti yapayim :))

Bol leptinli geceleeerr :)))

Hadi bakalım bir kaçamaksız gün daha görelim senden.

Amanınnn ne yaptın sen kız ..
Bütün kaçamağını telafi etmişsin cidden tebrik ederim 10 mili tamamladın demek.
Tam tebrikliksin, kaçamak yapan arkadaşlara örnek olsun.

Hayırdır iyisin değil mi Derya?

kıslar nerdesiniz ya... çok tırstım... bu ne....
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)

balkaymak

Kaçırmadılar değil mi Özlem seniii?

bende 2 gün protein agırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.Bugün olmasa yarın kesin saf protein

İnşallah işe yarar Melek de biraz gitmiş olur yeni gelen kilolarım.

anladım canım.... ama bu söylediklerin akşam yemeği gibi beni tutmaz ve daha çok saldırırım kesin... birde beni,m diyetisyen listeme göre günde dört meyva hakkım var.... meyva yerinede kuru incir kuru kayısı değişim grubunda var... yani hangi rejim listesine uyduğunla alakalı birasda.... örneğin bir avuç badem karatayda hiç de fazla değil.... ama benim lestemde fasla.... ama karatayda da meyve yasak benim listemde bolcaq mevcut..... o kadar ayrıntıya girince insan ne yiceğini şaşırıyor... neyse 10 gün sayılı gün çabuk geçer diyelm...
bir ara listemide paylaşırım sizinle... gerçi bu ay doktor bana kıscak... hastalıktı oydu buydu hiç spor yapamadım... 1 kilo anca verdim daha... ayın 2 sinde kontrole gidicem:26:

kızlar bende katılmak istiyorum size ço..kk mutsuzum çokk kilo aldım iki yılda 58 den 68 e çıktım. bu iki yıl boyunca sürekli diyete başliyorum dedim, başladım iki gün sonra bıraktım daha da beter yemeye başladım. 31 martta yıllardır olmayı beklediğim estetik ameliyatımı olcam bi aksilik çıkmazsa. nerdeyse on hafta var.. en azından 60 a düşmek istiyorum. yardımlarınıza ihtiyacım var kızlar bu grupta cumadan cumayamı bildirim yapılıyor? pek bi fikrim yok diyet grupları hakkında.

Bu şekilde veriyorsan problem yok Özlemcim ..
Yalnız hiç kaçamak yapmaman gerekli diye düşünüyorum buna uyarken.

canım normalde buna uyduğumda inanılmaz veriyorum.... yalnız günde yarım saat yürüyüşle beraber... ama bu ara ne yürüyüş nede listeyi tam yapamıyorum.... evden 3 gibi çıkıyorum.... akşam 10 gibi giriyorum.... dediğim gibi şu iki haftayı atlatırsam acil bu düzene geri dönücem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…