kızlar bende katılmak istiyorum sizeço..kk mutsuzum çokk kilo aldım iki yılda 58 den 68 e çıktım. bu iki yıl boyunca sürekli diyete başliyorum dedim, başladım iki gün sonra bıraktım daha da beter yemeye başladım. 31 martta yıllardır olmayı beklediğim estetik ameliyatımı olcam bi aksilik çıkmazsa. nerdeyse on hafta var.. en azından 60 a düşmek istiyorum. yardımlarınıza ihtiyacım var kızlar bu grupta cumadan cumayamı bildirim yapılıyor? pek bi fikrim yok diyet grupları hakkında.
canım normalde buna uyduğumda inanılmaz veriyorum.... yalnız günde yarım saat yürüyüşle beraber... ama bu ara ne yürüyüş nede listeyi tam yapamıyorum.... evden 3 gibi çıkıyorum.... akşam 10 gibi giriyorum.... dediğim gibi şu iki haftayı atlatırsam acil bu düzene geri dönücem....
Ne yazık ki grubumuzda yer yok şu an için.
Cuma yarışmalarına katılmak isteyenler bölümüne yazarsanız bir takım sizi davet edecektir.
2 hafta çok değil Özlemcim o sırada kilonu korusan bile sıkılaşırsın.
Hem belki de yoğunluk kilo verdirir belli olmaz ki sıkma sen canını.
24.01. mesaj sayımları
eskibirmasal: 35
mutedeyyin: 15
betüld: 15
laydlıne: 11
tadli: 10
balkaymak: 7
ozlew19: 7
ysfmir: 4 :18:
hayattanazıcık: 3
masalcım yeni üyelerimiz tam açıklamadık sanırım mesaj sayım olayını... 2 üye için tüm günü geçmek zorunda kaldım.... benim sıram geçti ama sırası gelen arkadaşlara kolaylık açısından söyledim....
inş canım.... zaten hepsi bi araya geldi.... dün ağrıdan ölüyordum... otobüste çığlık atasım geldi... Allah'tan bugün iyiyim senin dediğin bitki çayına bakıcam bugün.... şimdi tarih çalışmaya gidiyorum öptüm hepinizi...
Merhaba kizlar
Yine yoldan yaziyorum:)
Bugun 10 da kalktim dus fln derken girip yazamadim
Ya sabah tartilma gafletinde bulundum
Sevinirim diye dusundum ama sonuc hic tatmin etmedi beni
-500 gr sadece kotu degil aslinda ama
Bekledigim gibi de degil
Hilal besin gruplari bazen karisiyor ben de
Cig karbinhidratlar derken neler mesela?
Evet hilal sen bir daha soyle herkes dikkat etsin ben sayicam bugun
Gece arkadasimda kalicam Sayamazsam
İkisini birden sayarim yarin
Kızlar Merhaba,
Buraya katıalamamdan da anladığınız üzre ben çok yoğunum.
En azından girip bir günaydın derdim artık onuda yapamıyorum. Hepinizi çok öpüyorum.
Çok çok dua edin bana. İyi geçsin şu denetim.
Kolay gelsin aralıkcım, yazışından bile anlaşılıyor pek bir gerginsin.
Adaçayı falan iç de rahatla biraz.
Sağol Masal'ım
İzne ayrılmadan rahatlayamayacağım ben. Uyuyamıyorum, düşünemiyorum yorgunluktan artık. Dua edin bana.
Kızlar Merhaba,
En azından girip bir günaydın derdim artık onuda yapamıyorum. Hepinizi çok öpüyorum.
Yeni gelen arkadaşlar için bir uyarı yapayım.
Biliyorsunuz kızlar her gün yazılan mesajlar sayılıyor.
Bunu da kolaylaştırmak için herkes kendi mesaj sayısını gün sonunda yazıyor ki sayan arkadaşa kolaylık olsun.
Söyledim diye hatırlıyorum ama unutulduysa diye bir hatırlatma yapıyorum.
Kızlar Merhaba,
Galiba ben anlayamamsim cnm bugunden itibaren dikkat ediyorum
Hakkinizda hayirlisi olsun denetiminiz dilediginiz gibi gecer ins...
Kizlar aklima bisey takildi yazmadan gecemedim herkesin bildigi leslie nin 1-2-3 ... mil yuruyus wideolari war we 12 bucuk dakikalik yaklasikolarak her biri,
aceba 12 dakkalik surecte 2 mil lik yuruyus yapilmis oluyor mu cidden??? war mi fikri olan:44:
Canım 12 dakikalık olan 1 mil.
Yaklaşık 25 dakikada 2 mil oluyor, ben yürüyüş olarak aynı şeye geldiğini düşünüyorum fakat dışarıda olan bir yürüyüş daha faydalı oluyor.
Oksijen yağların yanması için çok faydalı.
Artı bu zamanlarda soğuktan giden kaloriler var.
Bence orta düzeyde bir yürüyüşe eşit ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?