Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ne kadar surede ozlem bu incelme?
Bir haftada mi?

eve gelmem zor mu olur kendi mesajıma güldüm resmen.... geç olur dicektim heralde.... kafa nerdeyse artık...

kıslar inş yarın güzel bildirimler yaparsınız... ben pek umutlu değilim bu hafta... almasam yeter.... biras çalışıp yatıcam, herkese iyi geceler....:79:

Son düzenleme:
:26::26::26:
of offf ooooffffff

halkılısın cnm farkındayım 1 parca 2 parca tadını aldıkca bi baktım 1,5 porsiyonnn

ucundan azcik die basladin mi birakilmiyor bazen, neyse cnm olan olms onumuzdeki maclara bakmak lazm
bu sana ders olur boleseyleri yemeden bikez daha dusunursun (benim fast food menuyu yiyipte icim icimi yediigi gibi )

siwi detoksu nasil ola ki:44: su bizim bildigimiz ayran corbasi detoksu mu aceba?? merak ettim smdi..

neyse kızlar bende kaçarrrr yarın kar yagacakmışşş hava çok kötü

sanada iyi geceler, bak genede incelerek yuzun guldu ne guzel

bugun ki sporum:
leslie ile 3 mil (47 dk)+ 500 ip atlama 3 bardak yesil cay 3 lt su

Pestilim cikti, ins yarinki kilo bildirimi yuzumuzu guldurur herkese iyi geceler diliyorm

Msj sayim: 13

26 ocak mesaj sayilari

Hilal 49
Melek 35
Ozlem 19 9
Balkaymak 8
Ebru 25
Tadli 10
Ysfmir 4
Hayattanazicik 0
Betuld 7

Eksik yazdigim kimse yoktur insallah digerleri izinde diye yazmis olsalar da eklemedim listeye

bugun ki sporum:
leslie ile 3 mil (47 dk)+ 500 ip atlama 3 bardak yesil cay 3 lt su

Pestilim cikti, ins yarinki kilo bildirimi yuzumuzu guldurur herkese iyi geceler diliyorm

Msj sayim: 13

Tadli 00:00 dan sonra yazilan mesajlari yeni gune ekliyoruz

Kizlar sabah bir karsiklik olmasin yine:)

bu hafta 64.8 im gecen hafta aldiklarimi telafi etmis oldum yani
Yarin sabah kalkar kalkmaz bakicam bildirimlerinize merakla
Iyi uykular herkeseee:)

Günaydın kızlar. Bugünün ve haftanın ilk bildirimi benden.

Şuanki kilom 80.5 kg.

Tartı beni çok mutlu etti bu sabah. Darısı sizlere. İnşallah.....

evet ya bel 2 basen kalça 1 cm gitti ohhhhh
süper bişeyyy bölgesel spora devammm bu hafta 4 gün üst üste yaptım sonuç mükemmel

ohhh gitsin kilolarrrr

Teşekkürler......

bende kilomu yazayım

g. hafta:72
b. hafta:71,8

Az olmuş ama olsun. Artıdan iyidir. Sanada tebrikler. Haftaya bomba gibi başlarsın inşallah :))

ayyy ne güzel olmuş istanbul yine gelin gibiii tabi işe gidenler için zor

Bu yıl çok güzel bir kış geçiyor. Tam kışı yaşıyoruz. Konya'da da sabah başladı yine ara ara yağıyor. :))

Betul onu unutmusum ben saymaya dewam ediordm bide tr ile belcika arasindaki saat farkida yansiyor sanirim foruma. O zaman 4. Msj diye dewam ediyorm yanlislik yok demi? Kilo werebilenleri tebrik ediyorum weremeyenler uzulmesinnazimle yola dewam.. Bugun afedersiniz wc ye cikbilmek icin can attim tartilmadan once ama cikamadim malesef ac karna tartildim kilom: 63.3 yani 300 gram gitmis cok degil ama hc yoktan iyi buda demek oluyor ki bu hfta icin cok cok dikkat etmem gerek sifir kacamak.. Birazdn kahwaltimi edicem herkese hyirli gunler..

Gunaydin kizlar.. Kilom 50 cikti tam, ama ben yine de mezun olmak istiyorum dun cok yedigim icin boyle olmustur.. Ya sgk'daki sorun da anlasildi.. Beni babamin uzerine degil 1966da olen amcamin kizi gibi gostermisler.. 66da olen adamin nasil 91li kizi oluyorsa.. Simdi bugun bu salak seyle ugrasicam bi de, sozde tatile girdim ya off.. Her taraf da kar, nasil olacak bilmem:/

Kilo bildirimi:

Geçen hafta: 73.7
Bu hafta: 72.1

:119: :118: :124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…