Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şaka yapmıyosun demi Melek. Valla inanmıyorum sana. Sen bu haftanın birincisi cıx hiç yakıştıramadım sana

Normalde 1 günde yediğim sarma, 3 günde anca bitti

Kızlar kendime kot bi etek almıştım,sizede söylemiştim 46 bedendi.
Bugün bi giyeyim dedim,gözlerime inanamadım

Oldu ya, öyle bi sevindim ki

Önceden sıkıyordu, oturamıyordum bile
Şimdi rahat rahat oturdum ya

Yaşasın 46 bedene düştüm

geç yatınca sabah insan sersem gibi oluyor gercekten..

uyuyama artık, uyanır birazdan kerata

İyi olmuş iyi hareket etmişsin hem ..

Ohh ne güzel işte inceliyorsun, bunu gözlemlemek çok keyifli oluyor ..

Ben kızmadım desem ne dersin yaş pastaya ..
Arada bir yemenin sakıncası yok bence çünkü az bir kilo ve zaman değil insan sıkılıyor.
Ama poğaça yememliydin yanında diyorum.
O öğünü sadece pasta olarak geçirsen iyiydi ..
Bir de spor yap ki erisin bence.

Bu arada yeni arkadaşlar için değil bu düşüncem.
İlk 2 ay kaçamaksız geçmeli diye düşünüyorum.
Ama ondan sonra sıkılma başlıyor o zamanlarda küçük ve devamını getirmeden kaçamaklar iyi oluyor.

Ya şöyle oldu.Programdan sonra poğaça meyvesuyu ddagıttılar.
Bende erken kahvaltı yaptıgım için bayagı acıkmıştım.Poğaçayı yedim.sonra bi baktım pasta kestiler.1 dilim getirdilier.oğlumla beraber yedik onuda..

Olan olmuş Melek ama bu hafta sakın başka kaçamak yapma küçük şeyler de olsa.
Hafta da bir kaçamak hakkın olsun onu kullan istediğin gibi ama orada bırak.

Geçmiş olsun canım. İnşallah bidaha olmaz...

cok saolun kizlar
tam hazirlandim endiseyle cikiyordum gene bi sorun cikarir mi diye, patrondan msj geldi
gelmene gerek yok bugun ewde kalabilirsin rahatla biraz diye ne yalan soleyeyim benimde isime geldi

snra disari ciktik alinacak bikac bisey wardi kendime keten tohumu aldim bide bagirsaklari calistirmak icin cay..
Buranin bitkisel urun satan yerleri Tr nin aktarlari gibi degil aradigini kolay kolay bulamiyosun ki, keten tohumunu bulunca hemen
yapistim zaten arada yogurta ekleyip yerim bagirsaklarim cok tembel bu aralar ..

Hilal cim ben kuaforluk meslegini belcikada ogrendim bunlarda bizim gibi fazla ole ewde kendi yaptigimiz bakim kurleri falan uygulanmiyor bunlar
daha cok kozmetik urunlerle yada eczane urunleriyle saci guclendirmeye calisiyorlar
ama elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim..

Ohh ne güzel olmuş iyi bir rahatlamışsın ..
Keten tohumu da çok iyi olmuş çok faydalı gerçekten.
Ben de bakım yapmaya bayılıyorum teşekkür ederim yine de .

az we oz afiyet olsun.

Sende bendensin o zmaan begendigim bazi giysileri mahsus ufak beden aliyorum ki ayni kilomda kalmayim bian once zayiflayip giyeyim die

Orjinal ayran detoksunda salatalikta wardi ben yarim salatalikta rendelemistim we tuz katmiorsn cnm bilmiorm sn ekledin mi ama,
bu ayran detoksu bende ise yaramadi nedense
duzenli olarak 2 saatte bir icemememistim ondan mi aceba gunde en fazla 3 kase icebildim.

Afiyet olsn ben suyu ne adar ictigimi bileyim diye 1 lt lik 50 cl lik su siselerini kullaniyorum,
saymada kolaylik oluyor

Çok ilginç işe yaramaması , ben de 2 saatte bir içmedim hatta karatay topiğinde çoğu kişi de öyle ama 2 günde 1-2.5 kg arasında gitmiş herkesten ..

off o sarmaya bayilirim
Afiyet olsun, ben walla yaspasta icin yuhlamadim cunki gunluk menulerin cok olculu we kendini kontrol altinda da tutabiliosun
abartmayinca we yerinde olunca bence sorun yok

super walla hadi gozun aydin
darisi bizim basimiza

melek sen bu yaklasik 12 kilonu sirf yediklerine dikkat ederek mi werdin bide ne adar surede werdin ozel bi diyet yaptin mi?

Hilal cok haklisin bunda we cok guzel bioneri ama ah su nefsimize bi soz gecirebilsek
aslinda ben en sewdigim yiyecekleri mesela 60 kiloya dusmeden yeme yasagi koyuyum diyorum 60 kiloya dusunce kisir mesela cok
sewerim 4-5 kasik kisir yeme hakkim war, bu sekilde yapayim diyorum ama ya bide cok strese girerde gozum donerse diye korkuorm

En iyisini yaparsın hedef koymak da güzel bir çözüm ama öyle yapınca geriliyorum ben o yüzden kilodan çok zaman veriyorum kendime. Kısırı da arada 4-5 kaşık yiyebilirsin bir sorun olmaz zaten ..

Ohh ne güzel olmuş iyi bir rahatlamışsın ..
Keten tohumu da çok iyi olmuş çok faydalı gerçekten.
Ben de bakım yapmaya bayılıyorum teşekkür ederim yine de .

yinede sormak istediklerin warsa yardimci olmaya calisirim cnm..

Çok ilginç işe yaramaması , ben de 2 saatte bir içmedim hatta karatay topiğinde çoğu kişi de öyle ama 2 günde 1-2.5 kg arasında gitmiş herkesten ..

iste bu benim cok moralimi bozuyor bi hewesle aceba faydasi olur mu diye basliorm kilo weremeyince cnm sikiliyor,
motiwasyonumu etkiliyor bi haftasi baslangiclarda 2 kilo kadar werebilmistim acaip moral oldu bana son gaz gidiyordum
ama bu ayran detoksunda mesela hc faydasiolmadi sinir oldum

ama soylede bisey war ben bu ayran detoksunu yaptigim ikigunde hc wc ye cikamadim
streste etkiler mi aceba kilo wermemeyi

Smdi yawas yawas kalkiyim ewi biraz toparlayim, bugun ciktigimda sac boyasi almistim sac rengimi degiscem
sacimi boyayim, sporumu yapayim sonra menumle birlikte bildirim yaparim,
bugun ne yedigimi ictigimi bilemedim ama napalim saglik olsun

Belli bir şey yoktu zaten hani değişik şeyler önerirsen diye

Moralin hiç bozulmasın bu kiloları 2 günde almadık 2 günde de veremeyiz ki, haftada 0.5-1 kg arasını ideal olarak düşün, yediklerine dikkat edip spor da yaptın mı tamamdır.

Aslında ayran detoksu yaparken ben wcye normalden daha çok çıkmıştım, bağırsakları çalıştırıyor diye düşünüyorum.

Stres de çok fazla etkiliyor kilo vermeyi.

Smdi yawas yawas kalkiyim ewi biraz toparlayim, bugun ciktigimda sac boyasi almistim sac rengimi degiscem
sacimi boyayim, sporumu yapayim sonra menumle birlikte bildirim yaparim,
bugun ne yedigimi ictigimi bilemedim ama napalim saglik olsun

Ohh kolay gelsin ..

Süper yaaaaaa. Çok sevindim senin adına. Darısı bize inşallah :))

Şaka yapmıyorum malesef

Bak iy kötü yediğim herseyi yazıyorrum, vicdanım el vermiyor yoksa

Bende öyle yaaaa bu arada yarım saat önce markete gittim. Kahvaltılık almaya. Zeytin alacaktım. Tadına bakmak için maalesef 4 tane yemek zorunda kaldım Bu bile canımı sıktı. Ama sanırım bişeycikler olmaz.

Kızlar aklınızda olsun, o dışarda pastanelerde felan satılan poğaçalar yapılırken aşırı derecede yağ kullanılıyormuş. Bencede pastadan daha tehlikeli gibi geldi. Ama olsun olan olmuş artık. Geriye bakma. Önümüzdeki cumaya yoğunlaşalım.

az we oz afiyet olsun.

Sende bendensin o zmaan begendigim bazi giysileri mahsus ufak beden aliyorum ki ayni kilomda kalmayim bian once zayiflayip giyeyim die

Evet canım yaaa. Adanadan Konyaya ilk geldiğimde 69 kg dim. Kıyafetlerim 38 bedendi. Birçoğunu yeni almıştım. Sonra yaklaşık 3 ay içerisinde birden bire 11 kilo aldım. Tabiii kıyafetler yeni yeni vermeye kıyamadım. Ben bi şekilde zayıflarım diye dolaptan bile kaldırmadım. Dolabımı her açtığımda görüyorum zaten. Gördükçe gaza geliyorum. :))

Canım ben şöyle söyleyeyim.
Toplam 14 kilo vermiş oldum.
Ben Marttan beri diyetteyim güya... Ama rahat rahat 6 ay yapmamışımdır.
Çünkü mesela Ramazanda beri hiç dikkat etmedim.Dolayısıyla verip aldım.Tasınma işlerimiz oldu nisanda o 2 3 ayda yapmadım.
Yani dediğim gibi toplasan adam akıllı 4 ay diyet yapmışımdır.

Belirli bir diyet yapmadım.
İlk 86 kiloyken elma diyeti yapmıştım, 10 gün falan.
O zaman 9 günde 4 kilo vermiştim ama sonra geri aldım dikkat etmeyince.
Kalori sayımı çok yaptım, kilonun cogu öyle gitti.
Mesela Ramazanda cok iyiydi, herseyi yiyordum ama kalori sayarak kısıtlıyordum.
Ama bi süre sonra kalori sayımıda bitiyor.

Şimdi de dukan demeyelim de, uymaya calısıyorum.Daha dogrusu protein agırlıklı beslenmek en güzeli...

Haa birde ilk basladıgım zamanlar kesintisiz her gün 1 saat leslie yapıyordum.
2 3 ay devam etti.sonra ara ara yaptım işte...

öyle yani

inş. inş... daha nice nice küçük bedenlere

ay dogrudur valla. kimbilir nasıl yapıyorlar.
ama göz görmeyince gönül katlanıyor [/B][/FONT]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…