Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ekmeği kesme sabah öğle yemeğinde tüketebilrisn akşama bırakma..birde pilav yersen ekmek yemyceksin..
burası süper biryer insanı çok motive ediyor..

Haklısın canım. Gerçekten motivasyonunum devam etmesini burası sağladı. İlk yaptığım diyetten 1 ay sonra sıkılıp bırakmıştım. Şimdi bir ayı geçtik ve ben allaha şükür ilk günki gazımla hala devam ediyorum :)

İnşallah olursun Hilal'cim. Ben sana güveniyorum. Sen ideal kilona ulaşınca gitmeyeceksin sanırım dimi?

Geçmiş olsun canım. İnşallah bidaha olmaz...

Ayy cidden çok stresli bir gün başlamış ama atlatmışsın inşallah bir şey olmaz tekrar.
Kolay gelsin cumartesi yoğun da olur şimdi.
Ben de saçımın uçlarından aldırdım bugün, bir ara bize yapabileceğimiz bakımlardan da bahsetsen ne güzel olur

Hilal'cim yaa benim kilomu yanlış bildirmişsin. Az önce bakarken farkettim. 80,5 olması gerekirken sen 80,7 yazmışsın. Gerçi çok fark yok ama bi sakıncası olurmu? Gerçi haftaya 200 gr önde girmiş oldum :)

Hilal'cim yaa benim kilomu yanlış bildirmişsin. Az önce bakarken farkettim. 80,5 olması gerekirken sen 80,7 yazmışsın. Gerçi çok fark yok ama bi sakıncası olurmu? Gerçi haftaya 200 gr önde girmiş oldum :)

Ben dün çok saçmalamışım desene Ebru kusura bakma ya, bu hafta bir şey değiştirmeyecek diye bir şey yapmayalım haftaya 200 gram önde başlarsın olur mu ?

Ben dün çok saçmalamışım desene Ebru kusura bakma ya, bu hafta bir şey değiştirmeyecek diye bir şey yapmayalım haftaya 200 gram önde başlarsın olur mu ?

Kusura bakma canım yaa. Sadece bi sakıncası varmı diye merak ettim. Onun için sordum. Biliyorsun yaa yeniyim daha. Yoksa lafımı olur. Dedim yaaa hem haftaya 200 gr önde başladım diye :) Sen sıkma canını.

evet tabi kabızlık oluyor ama ben bioform diye bi ot kullanıyorum.
Yeşilçayla beraber demleyip içiyorum.birde acıbiber tursusu yiyorum sorun olmuyor artık...

evet bi tek sen unutmuşsun sadece

ellerine sağlık ..sayım kolay olmuş ..
evet cok kolay oldu gercekten
Sanada günaydın canım. Sen temizliği yap ben camları silerim :))

Ne güzel olmuş bu mesaj sayımı rengarenk :) İnsanın içini açıyor. Eline sağlık Melek'cim :))

Sagol canım..

Son düzenleme:
Kusura bakma canım yaa. Sadece bi sakıncası varmı diye merak ettim. Onun için sordum. Biliyorsun yaa yeniyim daha. Yoksa lafımı olur. Dedim yaaa hem haftaya 200 gr önde başladım diye :) Sen sıkma canını.

Yok yok haftaya 200ün üstüne bu haftaki kadar verirsen dereceye girersin umarım Ebrucum ..

evet tabi kabızlık oluyor ama ben bioform diye bi ot kullanıyorum.
Yeşilçayla beraber demleyip içiyorum.birde acıbiber tursusu yiyorum sorun olmuyor artık...

evet bi tek sen unutmuşsun sadece

Ben de problem etmedim 2 gün diye bittiği gibi devam ettim zaten ama acaba dedim o yüzden mi son gün tartıda oynama olmadı protein yapmama rağmen ..

Uff dün ben fazla dalgınmışım

Evet menülerde, daha dogrusu yiyeceklerimde değişiklik yapmak gerekiyordu.
Uykuyuda nedense artık "uyuyup ne yapıcam kalkayım" diye düşünmeye basladım. önceden en geç 12 de kalkardım.Şimdi en geç 10...

Sağol canım.Gercekten artık canım birşey istemiyor.istesede bi ısırık alıp bırakıyorum hemen.

Ben de problem etmedim 2 gün diye bittiği gibi devam ettim zaten ama acaba dedim o yüzden mi son gün tartıda oynama olmadı protein yapmama rağmen ..

Uff dün ben fazla dalgınmışım

Kabızlık kilonu cok etkilemez.Öyle 4 5 gün cıkamamazlık olmamış.
Ya protein günü ödemi cok fazla olanlara ii geliyor, birde yeni yapacak olanlara.

E bizde arada bir yaptıgımız için bünye alıstı sonucta

Ben de uyku düzenim üzerinde oynamaya çalışıyorum etkisi olacağına inanıyorum.
Saat 9.30 gibi uyanıyordum kaç gündür dün gece baya geç yattık, çok konuşmuşuz bugün 12ydi uyandığımda ama düzene girecek inşallah ..

Aman ne biliyim 200 gram olsun oynar diye ummuştum.
Neyse geçti artık belki yine son 2 gün yaparım az da olsa etkilese yeter ..
60 olayım artık istiyorum önümüzdeki haftaya ..

Merhaba kizlar
Cok az suictim bugun
Daha 500 ml anca, hic de icesim yok
Corba iciyorum bol bol :) olmaz mi:))

Menümü yazayım ..

Sabah :

- Yarım greyfurt

Öğle :

- 3 tane kabak dolması
- 2 kaşık yoğurt

Akşam :

- Közlenmiş patlıcanı yoğurtla karıştırıp üstüne kıymalı salçalı sos yaptım.

Spor :

- Leslie ile 3 mil

Sıvı :

- 2.5 litre su
- 3 Bitki çayı

Menün yine süper canım. Bu akşam benim canım hiç bişey istemiyor. Saat 6 olacak. Akşam yemeğimi yemem lazımdı. İleleryen saatlerde acıkırmıyım diye düşünüyorum. Öğle yemeğinde de pek bişey yemedim. Saat 7 ye kadar hala böyle hissedersem akşam yemeği yemeyeceğim. Sabah sizin yaptığınız gibi haşlanmış yumurta yemiştim. Acaba hala onun tokluğunumu yaşıyorum. Çünkü öğlende çok acıkmadan sırf öğünü atlamayayım diye yedim.

İlerleyen saatlerde acıkır yerim dersen ye kesinlikle ama acıkmam diyorsan 1 kase yoğurtla geçiştirebilirsin .
Yumurta kesinlikle çok tutuyor insan zor acıkıyor ama ben bir kaç gün yumurta yiyince sıkılıyorum hemen ..

Acıksam bile yemem ama hani bugün bi tuhaf oldu. Uzun zamandır ilk defa canım bişey istemiyor. Bu hafta tartıda 80 i gördüm yaaa bu gazla kimse bana bişey yediremez artık. Ya bişey sorcam şehriye çorbası diyet için nasıl?

İçinde şehriye olduğundan pek iyi değil ama 1 kasenin de fazla zararı olacağını düşünmüyorum.
Yine de sık tüketmemek iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…