Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar tarçınlı karanfilli 1 lt su hazırladım içiyorum bi güzel
bu arada kovayı boşaltıyım sütü alim geliyim sonrada menümü yazarım şimdilik by kızlar

selam kızlar ben geldim nasılsı"nız ba"kıyım

Hoşgeldin Gülçin nasılsınn ?

ay kızlar bu fikirler cok güzelmiş..
Bunu hayata geçirelim derim

Geçirelim tabi Melekcimm ..

Ohh ne güzel yiyip kilo verip mi geldin daha ne olsun şekerim, gel tabi dön izinden artık.
ben de ayın 22si için uğraşıyorum hadi bakalım ..

Menümü yazayım ..

sabah :

- 1 bardak süt

Öğle :

- Izgarada yapılmış tavuk
- 1 kase yoğurt

Akşam :

- 1 kocaman bardak ayran
- Bir parça peynir
- 1 dukan lavaş ( Pek beceremedim ama :26: )

Sıvı :

- Yatana kadar 3 litreye tamamlanacak su
- 3 fincan bitki çayı

Spor :

- Leslie ile 3 mil.​

Deryacım arada mesajı görmemişim kusura bakma lütfen, tabiki kolay gelsin derya sorun yok değil mi?

:13:sanırım ne demek istediğimi anladın hilalüm..

Deryacım arada mesajı görmemişim kusura bakma lütfen, tabiki kolay gelsin derya sorun yok değil mi?

yok yok sorun değil benim için önemli ama çok zamanımı alan bir durum fırsat buldukça aranıza gelemey açılışacağım..ama haber vereyimde aklımda kalmyın dedim..

sagol canım inş. bu ay daha cok sıkmamazı lazım

afiyet olsun. Olmuştur o lavaş.. dediğim gibimi yaptın?

yok yok sorun değil benim için önemli ama çok zamanımı alan bir durum fırsat buldukça aranıza gelemey açılışacağım..ama haber vereyimde aklımda kalmyın dedim..

Tamam problem yoksa, kolay gelsin deryacım fırsat buldukça uğrarsın ..

oturuyor artık menülerim sonunda değil mi Deryacımmm

evet evet sporunda var çok güzel..
ve benim kaçmam gerek..hepinizi öpüyorum.
Gülçinde gelmiş yiyerek kilo veriliyor zaten ama düzenli yiyerek sapıtık yiyerek değil..
Gülçin öptüm bebeğim..soğukta bebelere dikkat et..

Bende akşam yemeğimi yiyeyim...
Kardeşim bizde.. Ugrayamayabilirim...

Artık böyle deneyeceğim, sabah canım istemediğinde zorlardım, zorlamak yerine süt içeceğim.
Bir de kızlar aklınızda bulunsun sanırım aç karnına sıcak süt içmek wcye götürüyor direk.
Görüşürüzzz

Kizlar ben yapabilirim amasoyle bence herkes bana cuma gunu bildirim yaparken toplam yaptigi sporu yazarsa ozelden

Kacamaklari da menulerde kirmizilarla belirtelim not almaya calisayim haftanin sonunda en sportif ve en kacakci diye cuma gunleri bildiririm

Oluur mu?

Hilal guzel bir kahvalti derken , nasil oluyor 3-4 km ye bedel?

Mesela yiyoruz normal 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 3 zeytin yaninda yesillik falan bu olur mu mesela

Etkisi neden fazla? Az yiyince zarari ne ki, CAnan hoca ne diyor kahvalti konusunda, kitabi alip okusam mi bende acaba yaa:)
Ama hic cazip gelmiyor diyetkitabi okumak diger guzelim kitaplarim varken:)

Süper olur Betül ama ilk cuma değil sonrakine başlayalım derim ..
Kaçamakları ne olarak belirleyeceğiz peki ?

Bedel dediği, sabah güzelce beslenerek başlıyorsan güne metabolizman daha hızlanıyor ve o hız 3-4 km yürüyüşe ve koşuya bedel.
Ama bu kendi bahsettiği karatay kahvaltısı mı ( 2 yumurta peynir bol zeytin ceviz vs ) yoksa sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapmak mı bilmiyorum Betül ..
Ama kesinlikle karbonhidratlarla başlamak değil ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…