Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Su'yun mesaji arada kaynamis, HIlal alintilamasa gormiycektim.
Afiyet seker olsun yag olmasin ins Su:)

Yarim hamburger ketcap mayonezsizse cok fazla degil bence tabi ogunlere arti olarak degilse,

Ozellikle ev yapimi kofteden ketcap mayonezsizse bir tek ekmegi fazla

Oglen menusune bence yenilebilir 1 hamburger yukarda anlattigim gibi ekmegi de diger ogunlerden kisariz yaninda boool salatayla doyurur da

Olmaz mi
Cok mu diyete aykiri fikirlerim:)

Aslına bakarsan bugün benimde canım çok şeyler istedi ama yememem gerekenlerden. Sonra evdeki 2 günlük yemeği düşününce iştahım kesildi birden :)))

Bu saate kadar içmediysen hiç, bence sen çok kolay bırakırsın.

Afiyet olsun Melekkk, selam söyle kardeşine

aleyküm selam

ayy cok güzel ama bi dahaki cuma yapalım. birde hilalinde dediği bi kaç bişi vardı.onlarıda eklesene betül..

Musli hic yemedim o da sutle mi yeniyor?
Bir suru cesit oluyor ya cok bilmedigim de bir sey almak istemiyorum, belirlli bir marka tavsiyeniz var mi kizlar musli kullananlar?

ayy müsliyi çok severim. ben nestlenin tropikal meyvelisini yiyordum süper

Ramazanda onunla ii kilo verdim ben

Ya arkadaşla mc gittik o çok ısrar etti ye ye ye yarım yedim sonra bir köpecik geldi hemen gerisini ona verdim bahaneyle kuzum aç aç bakıyordu. 4 te yedim aslında bir çok diyette varda karataya çok ters sabahta az yemiştim zaten ben yinede sen çok tatlısın içimi biraz rahatattın sossuz aldım bol salatalı dedim.

He ben bir de buz gibi havada topuklu ayakkabilarla dusmemeye calisarak 15 dakika yurudum, sirf soguktan bence bir suru kalori yakmisimdir

Neydi HIlal senin dediklerin ?
Bu musli sutsuz yeniyor sanirim
Evdeki nesfit bitsin ikisinden birini alirim bi deneyelim bakalim musliyi de:))

2 km yol yürüdüm sonrasında akşama da artık yürürüm 5 mil kadar lesli teyzeyle erir inşallah. Evet yaa şımardım ama ciddi vicdan azabı oldu bedeli bir daha yapmam artık.

Bu haftanın ödülü olsun sporla destekli bir şekilde artık o da su ..

Evdeki hamburgerde kesinlikle aynı fikirdeyim ama dışarıda kızartılan yağlar defalarca kızartılıyor trans yağlar vücutta depolanmak üzere hazır sosları da aynı şekilde o yüzden bence dışarısı cıss ..
Evde ben yapıyorum arada burgeri kızartıp ( yağsız) tek bile yiyorum.

Nasıl içmedim ama paket almadımm o şekilde
Sinirli moda da geçtim sayılır

He ben bir de buz gibi havada topuklu ayakkabilarla dusmemeye calisarak 15 dakika yurudum, sirf soguktan bence bir suru kalori yakmisimdir

bence de sırf topukludan bile iyi yakmışsındır.

Neydi HIlal senin dediklerin ?
Bu musli sutsuz yeniyor sanirim
Evdeki nesfit bitsin ikisinden birini alirim bi deneyelim bakalim musliyi de:))

En uykucu en mutsuz en eğlenceli tarzında şeyler betül .

Kızlar bu sizin için

Bugün ki menüm :)

Sabah

1 fincan şekersiz çay
1 kk beyaz peynir
Haşlanmış yarım yumurta
5 tane zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

Öğle

1 kase çorba
1 porsiyon piyaz
Limonlu roka
2 dilim kepek ekmek

Akşam

Birkaç yemek kaşığı mantar sote
2-3 kaşık yoğurt

Suyu 2,5 lt ye tamamlayacağım.
2 fincan yeşil çay
1 fincan form çayı

Spor şimdilik yok. Eğer ilerleyen saatlerde yapabilirsem yapacağım. Dışarı çıkamıyorum hava çok soğuk. Bu arada olmak istemiyorum ama sanırım hasta olacağım. Sıcacık evde çok üşüyorum (

hadi bakalım hilal 22 sine bakalım kaç kilo olucaz sen kaç kilo oldun bu arada bu hafta listeye girsemmi yoksa 1 hafta daha mı beklesem bilemedim detoks falan yaparım parmaklarıma yüzüklerim oturmuş durumda ödem çok vucudumda kiloda az çıkınca bilkemedim yani

afiyet olsun az yiyerek zayıflanmıyo gercekten ara öğünüde eklemeni tavsiye ederim işe yarıyo hilal

sagol canım inş. bu ay daha cok sıkmamazı lazım

afiyet olsun. Olmuştur o lavaş.. dediğim gibimi yaptın?
sıkalım bu ay melek daha çok verelim şu kiloları

ewet canım bende geldim dikkat ederim ama ankaradaçok soğukmuş sende çocuklara dikkat et bi kaptılarmı bidaha geçmiyo öp yerimi kokulu kokulu bolca çocukları

Kızlar ben hamburger yedim yarım ama yedim işte şimdi keten tohumu ve yulaf karıştırdığım yoğurdu yiyeceğim birde biberiye çayı böyle bir vicdan azabı yok yemin ederim
sıkılma canım eziyet etme kendine kaçamak olur önemli olan yarın dengelemen ki kilo yapmasın bide karbonatlı su içte erisin şişlik yapmasın

betülcüm ben çok seviyorum sabah greyfurtu tarçın serp üstüne mis gibi koksun tadı da değişiyo o zaman

çok güzel ebru
seninle tanışmıştık masallah kiloları veriyorsun tebrikler

Onlara da ben mi karar vericem :))
Onu nasil yapcaz
Haftayabir deneriz bakalim herkes kabul ediyor mu herkes spor dakikasini bana ozelle gonderecek cuma gunu
Ama bu cuma degil , bu cumadan sonra herkes not etsin .
Kacamaklari da yaziyoruz, telafi edilmeyen kacamaklar girsin ama bence listeye
Ogunler yerine canimizin cektigi bir seyi yemek veya canim istedi azicik ucundan aldim seklinde olanlar degil de bildigin ekstradan yenmis olanlari baz alalim. Onlari da menulere yorum yaparken karar veririz zaten

afiyet olsun gayet güzel olmuş menün

afiyet olsun gayet güzel olmuş menün

Teşekkürler Gülçin'cim. Menünün böyle olmasının en büyük etkeni bu grup oldu. Son iki haftadır hayatımda beslenme adına büyük duvarları yıktım. Artık sadece yaşamak için yiyorum.

Mükemmel menüyle geldim diyorsun yani
C vitamini tabletleri çok iyi geliyor tam hasta olacakken ..

61.1dim geçen cuma bakalım bu hafta ne olacak ..
Kendin bilirsin Gülçin nasıl istersen uyar bana .

Ara öğünü de oturtabilirim bakalım ..

Her hafta yapmayabilirsin betül öyle estikçe yapılabilir onlar maksat eğlence olsun.
Haftaya başlıyoruz o zaman.
Bu hafta veya haftaya eşleri değiştireyim diyorum ama pek motive etmedi gibi bu uygulama

Afiyet olsun Ebru
Guzel menu
Ekmegi de baya azalttin sen, di mi, eskiden daha fazla yiyordun

mesaj 8
bende yazıyım menümü
sabah 1 çay bardağı süt
öğlen 2 dilim ekmek
1 kase yoğurt çorbası 2 kaşık pırasa
ara 1 elme
akşam saat 6 da
1 kase çorba 1 kaşık pırasa
2 tane küçük haslama içli köfte yağsız
su 3 lt
spor yarım saat yürüyüş 5-6 kezde 4 kat indim çıktım
2 saat ev işi

Teşekkürler canım. Bunları duyunca daha mutlu oldum. Birazdan eşim gelecek. O ıhlamur yapar bana inşallah hastalanmadan iyileşirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…