arkadaşlar kusura bakmayın inanılmaz bir gün geçirdim. normalde ö.sonra erken eve gelecek sıralamayı halledecektim ondan size bir şe söylememiştim. Eve geldim ama kızım çok ateşlenmiş, 38,5 ateş liste falan herşey aklımdan çıktı o an. Ancak ateşini düşürdük yatırdım, faranjit olmuş.
Canlarım yokluğumu hiç aratmadınız.
1. olmuşuz. Melzeyit, emirel ve jojel derecedeler. Hepinizi çok tebrik ediyor ve öpüyorum.
Beni affedinklava:
yine kimse yok
akşam salata 3kaşık pilav yoğurt
biraz öncede dondurma yedim
günaydın şekerlerrrrrrr..bu gün çooooooook güzel bir günnnnnnnnnnnnn...
sabah tartıldıııııııımmm veeeeeeee 700 gr daha vermişiiiiiiiiimmmmmhihoyyyt sositososito
günaydın şekerler ay nasıl bir koşturmadan çıktım bilemezsiniz ve inanılmaz bir baskıdan.ay ay el açması börekler çörekler oy kilomu sabit tutmam bile başarı sayılabilir ama artık hem sizlerle paylaşımlarım olacak hemde diyete tam gaz devam.eh bazen ufak kaçamaklarımda olabilir ama hepsi telafi edilecek
günaydın şekerlerrrrrrr..bu gün çooooooook güzel bir günnnnnnnnnnnnn...
sabah tartıldıııııııımmm veeeeeeee 700 gr daha vermişiiiiiiiiimmmmmhihoyyyt sositososito
hala memleketteyim canım ben yaw
bi bakayımda kaçayım dedim bende kilo vermek istiyorum ama sabah her yerim şişmiş durumda kalkıyorum bu ara kalp ilacına yeniden başladım allah kimseye dert vermesin verirsede dermanınıda versin
potpori tebrik ederim tam gaz devam
karamanli geçmiş olsun havalar tam hastalık havası bol bol ıhlamur iç faydası oluyor
bi bakayımda kaçayım dedim bende kilo vermek istiyorum ama sabah her yerim şişmiş durumda kalkıyorum bu ara kalp ilacına yeniden başladım allah kimseye dert vermesin verirsede dermanınıda versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?