Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

akşamı hafif atlattım
bugün ii geçti biraz meyve yedim (çok az)
1 bardak süt ve 1 galeta yedim
ii geceler şekerler

ah melisim çok geçmiş olsun cancazımbebekler hepten hasta..benimki de.....

yine kimse yok
akşam salata 3kaşık pilav yoğurt
biraz öncede dondurma yedim

kızlar hepinizi tebrik ediyoruuuuuuuuummmm...çok sevindim..ben geçen hafta 2 kilo vermiştim bir işe yaramadı....bu hafta da 200 gr verdimyine bir işe yaramadı..kıslar süper kilo vermişleeeeeeeeeeerrr...

günaydın şekerlerrrrrrr..bu gün çooooooook güzel bir günnnnnnnnnnnnn...
sabah tartıldıııııııımmm veeeeeeee 700 gr daha vermişiiiiiiiiimmmmmhihoyyyt sositososito

günaydın şekerlerrrrrrr..bu gün çooooooook güzel bir günnnnnnnnnnnnn...
sabah tartıldıııııııımmm veeeeeeee 700 gr daha vermişiiiiiiiiimmmmmhihoyyyt sositososito

tebrik ederiimmm efeniiiimmmmmmm :hooray: hihoyyyt
günaydın canımmm
bende dediim aha bir kuzu düştü topikee hayırlı haberle gelmişin canıımm
ne yaptında 2 günde 700 gr verdin bacımm delikafadulden​

günaydın şekerler ay nasıl bir koşturmadan çıktım bilemezsiniz ve inanılmaz bir baskıdan.ay ay el açması börekler çörekler oy kilomu sabit tutmam bile başarı sayılabilir ama artık hem sizlerle paylaşımlarım olacak hemde diyete tam gaz devam.eh bazen ufak kaçamaklarımda olabilir ama hepsi telafi edilecek

canımmm hoşgeldiinnnnn :1hug:
kaçamaklar çok olmasın ama patbori çok hızlı başladı maşallaahh
yetişmeliyiz onan hadii bacımm kaydirigubbakcemile

günaydııın
nasılsınız şekerler
patbori maşallah canım bütün hafta bu hızla gitmen dileği ile...
ben bugün güne çok az bi patates kızartması yiyerek başladım ama inanın masumdu(minicik)
veee sirkeli ballı suyumu içmeye başladım
üfff birazcık kokuyo ama psikolojik olarak beni eriteceğine inanmaya başladım bilenem :)

acıbiber hoşgeldin
memleket nasıldı?
kilo almamışsın tebrik ederim
bende geçen hafta memleketteydim ve ilk defa kilo almadan geldim

gunaydin guzeller nasilsiniz bakalim ben hasta olmusum kafam cok kötü agrixor bogazim agriyor dosbacim günaydin nasilsin

bi bakayımda kaçayım dedim bende kilo vermek istiyorum ama sabah her yerim şişmiş durumda kalkıyorum bu ara kalp ilacına yeniden başladım allah kimseye dert vermesin verirsede dermanınıda versin

potpori tebrik ederim tam gaz devam
karamanli geçmiş olsun havalar tam hastalık havası bol bol ıhlamur iç faydası oluyor

bi bakayımda kaçayım dedim bende kilo vermek istiyorum ama sabah her yerim şişmiş durumda kalkıyorum bu ara kalp ilacına yeniden başladım allah kimseye dert vermesin verirsede dermanınıda versin

geçmiş olsun canım ne oldu kanbinde sorun mu var suyu az içmiş olmayasın veya tuzu fazla kaçırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…