• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kıslar... bugün erkenciyim.... bol bol ders çalışmak istiyorum.... 6 da kalktım:46: keşke hep bu düzeni tutturabilsem....

Günaydın arkadaslar şimdi kalktım kahvaltı için.. Yoğurt ve meyve yiyeceğim.
Ya sabah kalktığımda yüzümde bı sislik gözlerimin altı sis sisti niye acaba yaa kılo vereyim derken şişiyorum :(((

günaydın kıslar... bugün erkenciyim.... bol bol ders çalışmak istiyorum.... 6 da kalktım keşke hep bu düzeni tutturabilsem
Günaydın balkaymak iyi dersler sana ;) kahvaltı yaptın mı?
Bende hep erken kalkmak istiyorum ama geç yağınca zor oluyor puff :(

Ya sabah kalktığımda yüzümde bı sislik gözlerimin altı sis sisti niye acaba yaa kılo vereyim derken şişiyorum :(((

kilo alınca insanın gözlerinin altı şişmez ki...:26: acaba çok uyumaktan yada uykusuzluktan olabilir mi:44:

)
kilo alınca insanın gözlerinin altı şişmez ki... acaba çok uyumaktan yada uykusuzluktan olabilir mi
Geç yattım ondan mı ki :/
Su uyku sistemini bı düzene sokmam lazım yaaaaaaaaaa ufff :(

Son düzenleme:
Günaydın Kızlarr ..

bugünkü menüm

1 bardak sirkeli su

sabah
2 dl kepekli kızarmış ekmek
5 zeytin
sahanda yarım yumurta
1 tutam maydanoz
1 bardak şekersiz çay

ara
1 küçük kurabiye
1 bardak meyvesuyu

akşam
kereviz çorbası
ayran

suyu 3 lt ye tamamlarım.
sporumuda yapar ilerleyen saatlerde bildiririm...

bu hafta eşimin vardiyasından dolayı kahvaltıyı geç yapıyoruz.bende öğle yapmayıp 2 öğünle günü bitirmeyi düşünüyorum...

Kurabiye ve meyve suyu hiç olmamış Semiha, onun haricinde güzel olmuş.

afiyet olsun :3:
bu leslie ile 3 mil nedir ya merak ettim acaba aciklayabilir misin ?

Leslie bir spor videosu ..

Ya kendim bi duzen oturtmustum biraz uykusuz da kalsam erken kalkmak hosuma gidiyo
Rejime de cok faydali oluyordu, erkenden kahvalti yapip gune aktif basliyordum
Simdi zor olacak cunku biliyorum ki gece cook gec saatlere kadar ayakta kalip butun sabah da uyuycam..
Bir de 1 le 6 arasinda saat 4 gibi yemek yiyebilcem o da cocuklarin beslenme saatinde yemek gibi degil de kahvati tarzi ara ogun yiyebilcem..

Değişme ihtimali var mı betül ?

evet haklısın bende hiç hoşnut değilim bu durumdan fakat eşim yanlız başına kahvaltı yapmıyor...ben o kahvaltı yaparken yemek yesem onada karşı çıkar gibime geliyor ama deneyebilirm yinede...haklısın...

Şöyle yapsan semiha, sabah yumurta vs tarzında yapıp eşinle de tost falan yiyebilirsin ya da sabah süt ve kahvaltılık gevrek öğle kahvaltı tarzında birbirini dengeleyecek şekilde ayarlayıp eşinle de yiyebilirsin ..

Oh sporumda bitti.
Şimdi ders çalışayım.

Ya ben önceden spor yaparken cok terlerdim artık terlemiyorum.
Havalar soguk ondan mı acaba :1:

Melek o oda çok soğuk değil mi terleyeceğin ısıyı ısınmaya veriyorsun.

Seninde bölümün güzelmiş nerede okuyorsun istanbuldamı

Ankaradayım ben ..

Ne guzel ya universiye ogrencisi olmak..
Hele istanbulda.. Cok ozledim:16:
Ben de yeni mezun oldum daha 2011'de. Calisiyorum simdi.
Bu arada hilal seninle de meslektas olcaz insallah daha once fark etmemistim:))

Evet betülcümm ..

menün gayet güzel ama salep olmamış

salep doğal salep olduğundan sütün haricinde neredeyse kalorisi yok gibi bir şey .

sporumun bir kısmını yaptım sayılır
kalanı kızım uyuduktan sonra...

20 dk stepper
20 dk twıst

Maşallahh ..

Selam kızlarr bu gün resmen ordan oraya koşturmayla geçti ev ütü alışveriş vs vs vs derken spora gerek kalmadı sanıyorum.

Sabah
1 adet yumurta
bir avuç fındık
bir küçük mıhaliç 5 zeytin
tarçın çayı

akşam
2 adet içli köfte(haşlama)

Afiyet olsun da çok az olmuş su, canan hoca ne diyor çoook az yerseniz de kilo veremezsiniz.

Ben spor yapmayı çok seviyorum ama evde yapmak hoşuma gitmiyor. Havalarda çok soğuk. Bugün dışarı çıkmayı düşünüyordum yürümek için eşimin maçı vardı. O gidince bu saatte dışarı çıkmam imkansız. Evde yapmakta istemiyorum. Bu haftaki sporum sadece 30 dk. :14::14:

Ebru aslında ilk haftalarda spor yapmasan da olur bence, önce sporsuz kilo verirsin sonra duraklamaya kalkarsa spora başlarsın hemen tekrar vermeye başlarsın.

su afiyet olsun...
sen sürekli 2 öğün besleniyorsun sanırım.:28:

Karataya uyuyor o yüzden ..

Özlem 5k g nasıl fark etmiş öyle çook şaşırdımm

kızlar 3 mil daha leslie yaptım toplam spor dakkam 410 oldu:nazar:
inşallah sonucunu cumaya görürüm ben ne zaman 55 olucam:14::14::14:
tartıda 56-57 inmiyo takıldı kaldı

Belli plato dönemlerimiz oluyor Gülçin orada zorlay:nazar:biliyor bizi ..

işte bugünkü menüm

Sabah

beyaz peynir
yeşil zeytin
siyah zeytin
yarım domates
şekersiz çay

Ara

Türk kahvesi az şekerli

Öğlen

Yeşil mercimek yemeği
Ispanaklı börek bir dilim

Akşam

Yarım soğan
6 tane köfte
Yarım domates

Börek olmasa iyiymiş ama menün yeni yeni oturuyor o yüzden bir şey demeyelim ..

Gelelim fasulyenin faydalarina :31:

Bugun ki menum:

1 Bardak su

Kahwalti:
1 kase corba
2 dilim cawdar ekmegi (biraz normal baslamisim aslinda kahwaltiyla :9:)

Oglen:
1 kase corba
1 dilm cawdar ekmegi+ el buyuklugunde beyaz ekmek :ssz: (sapitmaya baslamistim)

arkasindan 2 cikolata we biraz cips :ssz:

Aksam:
4 yk yogurta pul biber ektim (toparlamisim biraz :ssz: :nazar::nazar:)

Su:suan hala iciyorum 3 lt tamamlancak
yesil cay: 4 bardak
bitki cayi:2 bardak

Spor: 1 saat yuruyus, 65 dakka kondisyon bisikleti, 30 dakka gunluk egzersiz, 250 yan bolgeler icin sopa cewirme..

Insallah yarina kendimi daha iyi toparlarim motiwasyonum yukselir, bole dewam etmek istemiyorum dua edin kizlar, hepinizi sewiyorm..:16:

Al işte bi tane daha benden, sıkıntılanınca ne bulursa yiyor sonra pişmanlık da hiisediyorsundur :1:
Senin bugün moralin bozuktu ya ondan şeytan yok :16:

şimdi baktım da ben en son 23ve 24 ünde saymışım... çok çabuk yine sıra gelmiş, eğer 3 ve 4ü benimse....

Özlem biliyorsun bir ara takımda çok az kişi kalmıştık yeni listeye girenleri daha yeni ekleyeceğiz o yüzden bu şekilde oldu.

aslında 3ü ve 4ü nünü üstünden baya geçmiş bugün ayın 7 si... masal isterse listenin sonun eklesin beni... isterse dönüp 3 ünü ve 4 ünü sayıyım.... farketmez benim için...:32:

Lİstenin sonuna ekleyelim artık Özlem, biliyorsun cumadan cumaya kontrol ediyorum mesajları problem var mı diye bu hafta herkes çok aktif olduğundan problem olmadı ..

İyi geceler kızlar mesaj sayımı bildiriyorum : telefondan saydığım kadarıyla 15 bazıları görülmüyor :(

2,5 litre su
3 fincan bitki cayı
4 bardak çay

40 dk kosu bandı ile yürüyüş

Heee birde bı önerim olacak
Kaçamak yapanlar bir gün uzaklaştırma alsınlar buraya yasamasınlar çünkü az önce eti hosbes yidim :(((((( bir ısırın ama cezalandırın beniiiiii :(((((((

Sporun gayet güzel olmuş ama o saatte yenilen hoş beşler sende kalacak şöyle düşün yaptığın her kaçamağın sorunlu bölgen neresiyse oraya gidip yapıştığını hayal et engeller belki seni ..

Uzaklaştırma konusu ise bence olmaz, sonuçta zaman zaman herkesin kaçamağı oluyor ama buradan uzaklaşıldığında o kaçamaklar daha da artabilir.

günaydın kıslar... bugün erkenciyim.... bol bol ders çalışmak istiyorum.... 6 da kalktım:46: keşke hep bu düzeni tutturabilsem....

Ohh maşallah Özlem cidden erkenciymişsin..

Kilo vermenle alakası olmaz ama yapılan kaçamaklar özellikle tuzlu şeyler çok etkiliyor.
Çok tuz tükettiğimde falan şiş uyanıyorum ben, bazen de ne olduğunu anlayamadığım şişkinlikler oluyor.

günaydın..
çocukalarla spora ..onlar müzkle hoplayıp zıplıyor bende yürüyorum..sonra görüşürüz..

Kilo vermenle alakası olmaz ama yapılan kaçamaklar özellikle tuzlu şeyler çok etkiliyor.
Çok tuz tükettiğimde falan şiş uyanıyorum ben, bazen de ne olduğunu anlayamadığım şişkinlikler oluyor.

Regl donemindeyim sokulemiyorum sanırım ondan :(

Regl donemindeyim sokulemiyorum sanırım ondan :(

Olabilir tabi ki regl olamadığım da ben de çok şişerim ..
ama kilo verince o da tam zamanında oluyor ..
Ben de pko vardı ve 2.5 ay regl olmadığımı bilirim, şükür kilo verdim de düzene girdi.

Lİstenin sonuna ekleyelim artık Özlem, biliyorsun cumadan cumaya kontrol ediyorum mesajları problem var mı diye bu hafta herkes çok aktif olduğundan problem olmadı ..

Sporun gayet güzel olmuş ama o saatte yenilen hoş beşler sende kalacak şöyle düşün yaptığın her kaçamağın sorunlu bölgen neresiyse oraya gidip yapıştığını hayal et engeller belki seni ..

Uzaklaştırma konusu ise bence olmaz, sonuçta zaman zaman herkesin kaçamağı oluyor ama buradan uzaklaşıldığında o kaçamaklar daha da artabilir.

Ohh maşallah Özlem cidden erkenciymişsin..

tamam cnm bende yoğunluktan görmemişim:17:

Bende memnun oldum Melek.sende gençsin ne güzel

sagol canım..

ay ay isim yazan smilie si de ne guzelmis eline saglik hayatim :16:

nette arastırırken bulmustum :1:

Melek o oda çok soğuk değil mi terleyeceğin ısıyı ısınmaya veriyorsun.

evet cok soguk bu oda..
çanakkalede evim petekliydi şarıl şarıl terlerdim.Burası soguk oldugu için terlemiyorum sanırım

işte bugünkü menüm

Sabah

beyaz peynir
yeşil zeytin
siyah zeytin
yarım domates
şekersiz çay

Ara

Türk kahvesi az şekerli

Öğlen

Yeşil mercimek yemeği
Ispanaklı börek bir dilim

Akşam

Yarım soğan
6 tane köfte
Yarım domates
afiyet olsun sütlü aklımda ne yapsam diyordum yeşil mercimek ohhh tam bir protein kaynağı bugün yapıyım akşama bali saol

Sana artık Casper dicem ortim. Bi görünüp bi kayboluyosun :20:

İner canım inşallah. Bu cuma seni 55 görürüz inşallah.

İyi geceler canım.

Görüşürüz canım, iyi geceler

Gel canım gel beraber yapalım.

Bu arada ben bitirdim sporu. Leslie ile 2 mil + 10 dk zumba:8::8:
spor için bravo
inşallah 55 olucam özlemdaha 3 gün var ve ben bugün 56 yı gördüm birdaha cumaya kadar tartılmıycam

Gelelim fasulyenin faydalarina :31:

Bugun ki menum:

1 Bardak su

Kahwalti:
1 kase corba
2 dilim cawdar ekmegi (biraz normal baslamisim aslinda kahwaltiyla :9:)

Oglen:
1 kase corba
1 dilm cawdar ekmegi+ el buyuklugunde beyaz ekmek :ssz: (sapitmaya baslamistim)

arkasindan 2 cikolata we biraz cips :ssz:

Aksam:
4 yk yogurta pul biber ektim (toparlamisim biraz :ssz: :nazar::nazar:)

Su:suan hala iciyorum 3 lt tamamlancak
yesil cay: 4 bardak
bitki cayi:2 bardak

Spor: 1 saat yuruyus, 65 dakka kondisyon bisikleti, 30 dakka gunluk egzersiz, 250 yan bolgeler icin sopa cewirme..

Insallah yarina kendimi daha iyi toparlarim motiwasyonum yukselir, bole dewam etmek istemiyorum dua edin kizlar, hepinizi sewiyorm..:16:
gönül neyi yanlış olduğunu biliyorsun sıkma canını sporla bolca telafi etmişsin

günaydın..
çocukalarla spora ..onlar müzkle hoplayıp zıplıyor bende yürüyorum..sonra görüşürüz..
günaydın kızlar
derya masallah spor yapasım geldi valla

Günaydın kızlar..

Dün mesajları kim sayıyordu, bilmiyorum ama msj sayım 24 idi.

Günaydın kızlar..

günaydın kızlar bugün bir uyumuşum valla 1 haftanın acısını çıkardım 10.30 da kalktım dün oğlanı öğlen 1.5 saat uyuttum sonrada gece 12 de yatırdım sabah birlikte uyandık
çok dinlendim ama omuzlarım tutulmuş ama geçer işim az bugün yine maya maskesi yapıcam

tamam cnm bende yoğunluktan görmemişim:17:

Tahmin ettim Özlem ..

evet cok soguk bu oda..
çanakkalede evim petekliydi şarıl şarıl terlerdim.Burası soguk oldugu için terlemiyorum sanırım

Olsun ne güzel terlemeden spor daha iyi :1:

Günaydın kızlar..

Betül sayıyor Melek ..
Aslında sirek özelden atsak mı ki mesajları ..

günaydın kızlar bugün bir uyumuşum valla 1 haftanın acısını çıkardım 10.30 da kalktım dün oğlanı öğlen 1.5 saat uyuttum sonrada gece 12 de yatırdım sabah birlikte uyandık
çok dinlendim ama omuzlarım tutulmuş ama geçer işim az bugün yine maya maskesi yapıcam

Ohh iyi olmuş Gülçin.
Eğer kefir varsa kefirle yap derim.
O kadar güzel oldu ki saçlarım son zamanlarda ve 10 gün de 1.5-2 parmak da uzadı.

Back
X