• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ölçülerimi aldım bugün
oklava hareketi işe yarıyo devam edicem bolca
basen 93
bel 77.5
göğüs 88
oğlum artık emmek istemiyo nedenini bilmiyorum sütüm iyice azaldı göğüslerimde küçülüyo üzülüyorum keske biraz daha emseydi

basen 93
bel 77.5
göğüs 88
oğlum artık emmek istemiyo nedenini bilmiyorum sütüm iyice azaldı göğüslerimde küçülüyo üzülüyorum keske biraz daha emseydi

Sen yine vermeye çalış Gülçin ne kadar içse o kadar iyi.
Problem de bir belde var.

Tahmin ettim Özlem ..

Olsun ne güzel terlemeden spor daha iyi :1:

Betül sayıyor Melek ..
Aslında sirek özelden atsak mı ki mesajları ..

Ohh iyi olmuş Gülçin.
Eğer kefir varsa kefirle yap derim.
O kadar güzel oldu ki saçlarım son zamanlarda ve 10 gün de 1.5-2 parmak da uzadı.
kefirde güzel olur da bulabilirmiyim bilmiyorum burda bakarım bulursam onunla yaparım ama dün yüzüme çok iyi geldi hilal baya gerildi

kefirde güzel olur da bulabilirmiyim bilmiyorum burda bakarım bulursam onunla yaparım ama dün yüzüme çok iyi geldi hilal baya gerildi

Ben de dün kefirle mayayı karıştırıp yaptım bugün de yapayım diyorum da acaba 2 gün arka arkaya fazla olur mu bilemedim.

kilom bugün itibariyle oynadı bende tartılmayı bırakıyorum artık cuma tartılırım 56 çıktım ve rahatladım ay sonuna bekle beni 53 kilo ben geliyorum diyorum
kızlar menüm beni çok rahatlatıyo artık hiç acıkmıyorum bide tatlı isteğimi yok ediyo şu ararlar hele sabah ki yarım elma ve ikindinleyim yediğim yarım portakal yada greyfurt çok işimi görüyo tavsiye edilir galiba şu elma sirkeside işe yarıyo

kilom bugün itibariyle oynadı bende tartılmayı bırakıyorum artık cuma tartılırım 56 çıktım ve rahatladım ay sonuna bekle beni 53 kilo ben geliyorum diyorum
kızlar menüm beni çok rahatlatıyo artık hiç acıkmıyorum bide tatlı isteğimi yok ediyo şu ararlar hele sabah ki yarım elma ve ikindinleyim yediğim yarım portakal yada greyfurt çok işimi görüyo tavsiye edilir galiba şu elma sirkeside işe yarıyo

Bence de meyve çok iyi oluyor kesinlikle tatlı isteğim yok oldu artık kaçamak yapasım gelmiyor bile.
Ama bugün bir tartıldım 62 çıktım.
Nasıl oluyor bir türlü çözemiyorum.
Her gün spor yapıyorum hiç kaçamağım yok ama artılardayım.
Ama moral bozmuyorum ve kaçamak yapmıyorum elbet vücudum da vazgeçecek.

Bence de meyve çok iyi oluyor kesinlikle tatlı isteğim yok oldu artık kaçamak yapasım gelmiyor bile.
kesinlikle moral bozma reglin mi yaklaşıyo belki ondan bi şişlik vardır ben yeni bittim epey gitti sporla ama moralini sakın bozma hilal sen böyle devam et elbet gidicek sonuçta nefes alıp veriyoruz saçımız tırnağımız uzuyo enerji harcıyoruz elbet azalacak kilo

kızlar bem şimdilik kaçıyım kova değiştiriyi
kızın saçını tarayım
az bulaşığı yıkayım
evi silip süpürüyüm
banyo falan
çocukları doyuruyum yine uğrarım çok kaynatmayın okuması zor oluyo

iyi olmuş hilal ama bilmiyorumki ben saatleri tutturamadım diye yapıcam sen daha tecrübelisin bu konuda

Yapalım o zaman Gülçin, ben de yapacağım ..

kesinlikle moral bozma reglin mi yaklaşıyo belki ondan bi şişlik vardır ben yeni bittim epey gitti sporla ama moralini sakın bozma hilal sen böyle devam et elbet gidicek sonuçta nefes alıp veriyoruz saçımız tırnağımız uzuyo enerji harcıyoruz elbet azalacak kilo

Yok ya daha çok var ona da ama niye böyle çözemedim gitti, aynı kalsa anlayacağım da niye artıyor :26:

o çorbayıda çok seviyorum ben

Ben de seviyorum Gülçin deneyeyim bakalım bir ..

kızın saçını tarayım
az bulaşığı yıkayım
evi silip süpürüyüm
banyo falan

Kolay gelsin Gülçin.

Olsun ne güzel terlemeden spor daha iyi :1:

Betül sayıyor Melek ..
Aslında sirek özelden atsak mı ki mesajları ..

Ya terleyince daha cok kalori yakıyorum gibi geliyor :1:
Psikolojik tabi :9:

Evet aslında mesajları sayanlara gün gün özelden msj atsak cok ii olur.işimiz kolaylasır..

basen 93
bel 77.5
göğüs 88

Oğlun ne kadarlık gülçin?

Aynı şey bende de var. :14:Cuma günü 71.5, ertesi gün aynı.sonra 71.8, sonra. 72.1. bugün 72 :14:
Hiç kaçamak yapmadım düzenli beslendim ama alıyorum nedense :14:

2 gün daha ayran detoksu yapmaya karar verdim belki o etki eder off ..

bende 3 gün saf protein yapıcam.sporuda artırırım biraz belki.

slm kızlar tünaydın amma kaynatmışsınız he

kefir maya bişeyler okudum ya bu kefir herşeye derman kiloda verdiriyormuş ama nasıl tüketmek lazım bilen varmı yoksa kiloda aldırabiliyormuş
öle duymuştum

sporumu yaptım 35 dk..mekikte çektim..elimde 1 kg ağırlıkla yaptım sporu avuçlarımın içi acıdı çokmu sııktım ne anlamdım..

Ya terleyince daha cok kalori yakıyorum gibi geliyor :1:
Psikolojik tabi :9:

Evet aslında mesajları sayanlara gün gün özelden msj atsak cok ii olur.işimiz kolaylasır..

Oğlun ne kadarlık gülçin?

Aynı şey bende de var. :14:Cuma günü 71.5, ertesi gün aynı.sonra 71.8, sonra. 72.1. bugün 72 :14:
Hiç kaçamak yapmadım düzenli beslendim ama alıyorum nedense :14:

bende 3 gün saf protein yapıcam.sporuda artırırım biraz belki.
11 aylık oldu muti

slm kızlar tünaydın amma kaynatmışsınız he

kefir maya bişeyler okudum ya bu kefir herşeye derman kiloda verdiriyormuş ama nasıl tüketmek lazım bilen varmı yoksa kiloda aldırabiliyormuş
öle duymuştum
saç maskesi için canım saçımıza sürüyoruz aycangül tarihleri vermiş yapalım kaçmasın dediyyik

sporumu yaptım 35 dk..mekikte çektim..elimde 1 kg ağırlıkla yaptım sporu avuçlarımın içi acıdı çokmu sııktım ne anlamdım..

tebrikler derya bende şu 30 day shred yükledim ona baslıycam

kızın saçını tarayım
az bulaşığı yıkayım
evi silip süpürüyüm
banyo falan
gülçin zaten çok yoğunsun spora fazla yüklenme bence..
o çorbayıda çok seviyorum ben
bende çok seviyorum..:13:
2 gün daha ayran detoksu yapmaya karar verdim belki o etki eder off ..
bence hergün tartılma ben öyle daha çok kilo verdim tartıldıkça artı görüyorsun ve morlamen çöküyorsun vucutta stresle tepki veriyor..

evet günde bir meyve ve ikindide hele çok iyi oluyor..
elma sirkesi göbeğini eritir..:8:
basen 93
bel 77.5
göğüs 88
sende bişey yok gülçin bir göbek onun içinde mekik ve oklava hareketi yeter..bence..hem istediğin kiloda çok zayıf olmazmısın..kendi düşüncelerim tabi..kusura bakma samimiyetimize dayanarak yazdım..önce sağlık ve bebişe süt...:7:
günaydın kızlar bugün bir uyumuşum valla 1 haftanın acısını çıkardım 10.30 da kalktım dün oğlanı öğlen 1.5 saat uyuttum sonrada gece 12 de yatırdım sabah birlikte uyandık
çok dinlendim ama omuzlarım tutulmuş ama geçer işim az bugün yine maya maskesi yapıcam
işte bu uyku sana kilo verdirdi..cumaya kadar uyku düzenin düzgün gitsin bak kilon nasıl değişiyor..:9::nazar:
Günaydın kızlar..

Dün mesajları kim sayıyordu, bilmiyorum ama msj sayım 24 idi.
günaydın..
afiyet olsun sütlü aklımda ne yapsam diyordum yeşil mercimek ohhh tam bir protein kaynağı bugün yapıyım akşama bali saol
derya masallah spor yapasım geldi valla
:9:hiç yapmıyorsun ya iştaha getireyim dedim..

Bende dün mekik çekmeye karar verdim.Alt göbeğim var benim.
Sezeryan oldugum için cesaret edemiyordum.dün 50 tane cektim ama acayip agrı var karın bölgemde :1:

Daha küçükmüş neden emmiyor acaba?
Ben oğlumu 21 ay emzirdim, daha da emerdi de.. :60:
maşallah..kızım 4 gün emdi oğlum 2.5 ay..
11 aylık oldu muti

saç maskesi için canım saçımıza sürüyoruz aycangül tarihleri vermiş yapalım kaçmasın dediyyik

tebrikler derya bende şu 30 day shred yükledim ona baslıycam
maşalah kuzuya ne tatlıdır ya..öp benim için..:emir_bebek::9:
saol şu spor yarışması işi iyi oldu yoksa bugünde ben uykusuzum oğlum hiç yatmadı..:50:evi bıraktım sporu yaptım..:53:

Back
X