Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet kızlar kalbimde bi sorun var ama önemsemiyodum ama o kndini hissettiriyor belkidev kilo veremememin seebide bu olabilir

ah melisim çok geçmiş olsun cancazımbebekler hepten hasta..benimki de.....

senşinkine de geçmiş olsun canım.

günaydın şekerlerrrrrrr..bu gün çooooooook güzel bir günnnnnnnnnnnnn...
sabah tartıldıııııııımmm veeeeeeee 700 gr daha vermişiiiiiiiiimmmmmhihoyyyt sositososito

süpersin, harika bir haber, ne yaptın bakalım???

gunaydin guzeller nasilsiniz bakalim ben hasta olmusum kafam cok kötü agrixor bogazim agriyor dosbacim günaydin nasilsin

canım sana da bulaştı galiba. Bana da kızımdan bulaşmazsa iyidir. Geçmiş olsun.

bi bakayımda kaçayım dedim bende kilo vermek istiyorum ama sabah her yerim şişmiş durumda kalkıyorum bu ara kalp ilacına yeniden başladım allah kimseye dert vermesin verirsede dermanınıda versin

canım ne kalp ilacı, şişkinlik için kullandığını biliyorum ama kalp ilacı neden ki?

melisciğim kızın nasıl odu merak ettim karamanlım senin kızın nasıl oldu

melicim sanada gunaydin nasilsin nasil kizin nasil oldu

canlarım fena değil, daha iyi. Gece biraz tıkabdı babası halletti bana çok iş düşmedi, ateşi de pek yok. Akşam daha kötü oluyor. ama huyusuz ve iştahsız.

benim kizim biraz daha iyi canim ilaclar etkisini gösteriyor galiba

aman canım çabucak toparlasınlar, yazıklar.

acibiber canim sen nasilsin ne guzel memlekettesin nasil geciyor memlette olunca öyle kiloyu kontrol edemiyorsun ama sen yine iyi kilo almamisin

gunaydin guzeller nasilsiniz bakalim ben hasta olmusum kafam cok kötü agrixor bogazim agriyor dosbacim günaydin nasilsin

canım geçmiş olsun... burası da almanyaya döndü ankarada yine yağış var dikkat et kendine

bi bakayımda kaçayım dedim bende kilo vermek istiyorum ama sabah her yerim şişmiş durumda kalkıyorum bu ara kalp ilacına yeniden başladım allah kimseye dert vermesin verirsede dermanınıda versin

canım geçmiş olsun ne kalp ilacı yaaa...
kafana takma bişeyi.... senin şu duygusallığın seni hasta eden...
acil şifa diliyorum

melisciğim kızın nasıl odu merak ettim karamanlım senin kızın nasıl oldu

evet ya bu arada bebişler nasıl
meliscim hoşgeldin ??

senin hastalığın içinde ii değil tabii...
neyse az kaldı sanırım gel şöle güzel bi tatil yap...

canım geçmiş olsun... burası da almanyaya döndü ankarada yine yağış var dikkat et kendine
meliscim hoşgeldin ??

canım sen de hoşgeldin. burada da hergün hava kapalı oluyor sonradan açıyor yağmadı kaç gündür. Memelket için yağsın ama lafa aramızda yağmuru hiç sevmem :)
ben de bi oturamadım bilgisayarın başına. 2 satır yazıyorum kızım huyusuzlanıyor. Hastalık huyunu değiştirdi yapıştı bana, yazık huysuz oldu. Ateş rahatsız ediyor herhalde boğazı da ağırıyorsa.

çok geçmiş olsun
çocuklar böyle düşe kalka hastalanarak büyüyo ama sorunları da annelerini yıpratıyo...
kısa zamanda iileşir canım inş.

tebrik ederiimmm efeniiiimmmmmmm :hooray: hihoyyyt
günaydın canımmm
bende dediim aha bir kuzu düştü topikee hayırlı haberle gelmişin canıımm
ne yaptında 2 günde 700 gr verdin bacımm delikafadulden​

canısı mersiiiiiiiiiii...valla nasıl oldu ben de anlamadım...yani yediklerime dikkat ediyorum..ekmek yemiyorum..sadece galeta yiyorumbol salata karpuz falan ..ama en önemlisi canımı sıkmıyorm..bi ara kilo verecem diye beynimi yemiştim.ağzıma bir şey sürmesem de verememiştim..ama şimdi psikolojim rahat..

ah canım aman dikkatttt..vermesen de olur ama sakın kilo alma..emeklerini düşün

canım bu sirkeli suyun çok faydası var yawww..nereus bana tavsiye etmişti..ben de içiyorum..belki de onun sayesinde verdim kiloo..ama illk hafta değil de sonraki haftalar vermeye başladım..ama ben bal katmıyorummm..

vay kutlarım şeker seni

mersiiii canım darısı sizlere

canısı yaaa sen çok içlisin yaa....kalbin dayanamıyooo.kendini hiç üzmeee süprizzzzz

memlekette olmak güzel lakin diyet zor yapılıyor

ben de ösleeeeeeedimmm memleketimiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…