melisciğim kızın nasıl odu merak ettim karamanlım senin kızın nasıl oldu
sagol canim evet tam dedigin gibi havalardan oluyor sen nasilsin
evet kızlar kalbimde bi sorun var ama önemsemiyodum ama o kndini hissettiriyor belkidev kilo veremememin seebide bu olabilir
ah melisim çok geçmiş olsun cancazımbebekler hepten hasta..benimki de.....
günaydın şekerlerrrrrrr..bu gün çooooooook güzel bir günnnnnnnnnnnnn...
sabah tartıldıııııııımmm veeeeeeee 700 gr daha vermişiiiiiiiiimmmmmhihoyyyt sositososito
gunaydin guzeller nasilsiniz bakalim ben hasta olmusum kafam cok kötü agrixor bogazim agriyor dosbacim günaydin nasilsin
bi bakayımda kaçayım dedim bende kilo vermek istiyorum ama sabah her yerim şişmiş durumda kalkıyorum bu ara kalp ilacına yeniden başladım allah kimseye dert vermesin verirsede dermanınıda versin
melicim sanada gunaydin nasilsin nasil kizin nasil oldu
benim kizim biraz daha iyi canim ilaclar etkisini gösteriyor galiba
evet kızlar kalbimde bi sorun var ama önemsemiyodum ama o kndini hissettiriyor belkidev kilo veremememin seebide bu olabilir
gunaydin guzeller nasilsiniz bakalim ben hasta olmusum kafam cok kötü agrixor bogazim agriyor dosbacim günaydin nasilsin
bi bakayımda kaçayım dedim bende kilo vermek istiyorum ama sabah her yerim şişmiş durumda kalkıyorum bu ara kalp ilacına yeniden başladım allah kimseye dert vermesin verirsede dermanınıda versin
canım geçmiş olsun... burası da almanyaya döndü ankarada yine yağış var dikkat et kendine
evet canim kayinvalidemlerde ankarada onlarda söyledi cok yagmur yagiyor diye burasi gercekten öyleb bir bakiyorsun hava gunesli bi bakiyorsunyagmur yagiyor
canım geçmiş olsun... burası da almanyaya döndü ankarada yine yağış var dikkat et kendine
meliscim hoşgeldin ??
senin hastalığın içinde ii değil tabii...
neyse az kaldı sanırım gel şöle güzel bi tatil yap...
dosbacim sen ankaranin neresindesin
canım sen de hoşgeldin. burada da hergün hava kapalı oluyor sonradan açıyor yağmadı kaç gündür. Memelket için yağsın ama lafa aramızda yağmuru hiç sevmem :)
ben de bi oturamadım bilgisayarın başına. 2 satır yazıyorum kızım huyusuzlanıyor. Hastalık huyunu değiştirdi yapıştı bana, yazık huysuz oldu. Ateş rahatsız ediyor herhalde boğazı da ağırıyorsa.
acibiber canim sen nasilsin ne guzel memlekettesin nasil geciyor memlette olunca öyle kiloyu kontrol edemiyorsun ama sen yine iyi kilo almamisin
tebrik ederiimmm efeniiiimmmmmmm :hooray: hihoyyyt
günaydın canımmm
bende dediim aha bir kuzu düştü topikee hayırlı haberle gelmişin canıımm
ne yaptında 2 günde 700 gr verdin bacımm delikafadulden
ah canım aman dikkatttt..vermesen de olur ama sakın kilo alma..emeklerini düşüngünaydın şekerler ay nasıl bir koşturmadan çıktım bilemezsiniz ve inanılmaz bir baskıdan.ay ay el açması börekler çörekler oy kilomu sabit tutmam bile başarı sayılabilir ama artık hem sizlerle paylaşımlarım olacak hemde diyete tam gaz devam.eh bazen ufak kaçamaklarımda olabilir ama hepsi telafi edilecek
canım bu sirkeli suyun çok faydası var yawww..nereus bana tavsiye etmişti..ben de içiyorum..belki de onun sayesinde verdim kiloo..ama illk hafta değil de sonraki haftalar vermeye başladım..ama ben bal katmıyorummm..günaydııın
nasılsınız şekerler
patbori maşallah canım bütün hafta bu hızla gitmen dileği ile...
ben bugün güne çok az bi patates kızartması yiyerek başladım ama inanın masumdu(minicik)
veee sirkeli ballı suyumu içmeye başladım
üfff birazcık kokuyo ama psikolojik olarak beni eriteceğine inanmaya başladım bilenem :)
vay kutlarım şeker seni
canısı yaaa sen çok içlisin yaa....kalbin dayanamıyooo.kendini hiç üzmeee süprizzzzzbi bakayımda kaçayım dedim bende kilo vermek istiyorum ama sabah her yerim şişmiş durumda kalkıyorum bu ara kalp ilacına yeniden başladım allah kimseye dert vermesin verirsede dermanınıda versin
memlekette olmak güzel lakin diyet zor yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?