merhab kizlar ben geldim kizim orta kulak iltihabi olmus dr geldik simdi yatiyor bende iyiym kacinci oldunuz haberi olan varmi dosbacim simdi nasilsin daha iyisindir umarim kötü düsünmek yok artik#
canım moralini bozma bak memlekettesin ne güzel tadını çıkar.vay be çok iyi ilk birinciliğimiz.derceyte girenleri tebrik ediyorum.ben bu hafta size hiç bir katkı sağlayamadığım için çok üzgünüm.kilo veremediğim ilk haftam birde memleketteyim burada da kaçamak yapıyorum. moralim çok bozuk
çok çok geçmişolsun melis. senin yavrunda hayırlısı ile iyileşir inşallah.arkadaşlar kusura bakmayın inanılmaz bir gün geçirdim. normalde ö.sonra erken eve gelecek sıralamayı halledecektim ondan size bir şe söylememiştim. Eve geldim ama kızım çok ateşlenmiş, 38,5 ateş liste falan herşey aklımdan çıktı o an. Ancak ateşini düşürdük yatırdım, faranjit olmuş.
Canlarım yokluğumu hiç aratmadınız.
1. olmuşuz. Melzeyit, emirel ve jojel derecedeler. Hepinizi çok tebrik ediyor ve öpüyorum.
Beni affedinklava:
nereus çok teşekkürederim. a.s.ablacıımm günayydııınnnnnn Şeniz
ablacım dikkat et dicem ama ad karamanlı melis hepiniz bebeklerii hastalandıı geçmiş olsunn
slm kızlar,günlük yemeklerimi yedim şimdi de eşofmanları giyip tıpış tıpış yürümeye gidiyorum,kilo çizelgesi yaptım inş. bu sefer doğru yapmışımdırCADIARZU
günaydın şekerlerrrrrrr..bu gün çooooooook güzel bir günnnnnnnnnnnnn...
sabah tartıldıııııııımmm veeeeeeee 700 gr daha vermişiiiiiiiiimmmmmhihoyyyt sositososito
evet kızlar kalbimde bi sorun var ama önemsemiyodum ama o kndini hissettiriyor belkidev kilo veremememin seebide bu olabilir
canım ben bu sabah bal kattım çok önce balsız denemiştim içememiştim bu şekilde daha kolay içtim
bakalım bende durum ne olacak
sabah p.kızartması yedim ama çok az (masum )
ara 1 galeta 1 dilim karpuz
öğlen 1 tost
ara 1 galeta 1/2 bardak süt
akşamı bilmiyorum ama çok hafif bişeyler yemeyi düşünüyorum
merhaba arkadaşlar ben de içiyorum sirkeli sıcak su gece yatmadan önce bence faydası var ödem atıyo yağ da erittiği söyleniyor ben içine bal koymuyorum sabah da içmiyorum yanlızca gece yatarkaen ama sıcak içiyorum
iyi akşamlar güzelleerr
çok geçmiş olsun
çocuklar böyle düşe kalka hastalanarak büyüyo ama sorunları da annelerini yıpratıyo...
kısa zamanda iileşir canım inş.
memlekette olmak güzel lakin diyet zor yapılıyor
canısı mersiiiiiiiiiii...valla nasıl oldu ben de anlamadım...yani yediklerime dikkat ediyorum..ekmek yemiyorum..sadece galeta yiyorumbol salata karpuz falan ..ama en önemlisi canımı sıkmıyorm..bi ara kilo verecem diye beynimi yemiştim.ağzıma bir şey sürmesem de verememiştim..ama şimdi psikolojim rahat..
canım bu sirkeli suyun çok faydası var yawww..nereus bana tavsiye etmişti..ben de içiyorum..belki de onun sayesinde verdim kiloo..ama illk hafta değil de sonraki haftalar vermeye başladım..ama ben bal katmıyorummm..
canım ben bu sabah bal kattım çok önce balsız denemiştim içememiştim bu şekilde daha kolay içtim
bakalım bende durum ne olacak
sabah p.kızartması yedim ama çok az (masum )
ara 1 galeta 1 dilim karpuz
öğlen 1 tost
ara 1 galeta 1/2 bardak süt
akşamı bilmiyorum ama çok hafif bişeyler yemeyi düşünüyorum
çok çok geçmişolsun melis. senin yavrunda hayırlısı ile iyileşir inşallah.bende birinciliğimizi kutluyor, bireyseldeki arkadaşlarımı tebrik ediyorum. a.s. a.s. a.s.
melis,dosba,patbori,melzeyit,nereus,karamanlı,melankoli emirel,acıbiber,lojel bütün arkadaşlarımı öpüyorum. a.s. a.s. a.s.
merhaba arkadaşlar ben de içiyorum sirkeli sıcak su gece yatmadan önce bence faydası var ödem atıyo yağ da erittiği söyleniyor ben içine bal koymuyorum sabah da içmiyorum yanlızca gece yatarkaen ama sıcak içiyorum
iyi akşamlar güzelleerr
ben ılık içiyorum nereus öle demişti sanırım
balla tadı daha ii oluyor
kullandığım bal şekersiz ve sadece 1 çay kaşığı kadar ??
umarım hepimiz faydasını görürüz
sen ne zamandır içiyorsun canım fark varmı hiç?
dosbacı mmeliscim nasılsınız
dosbaaamm canıımm takmican kafanaa gittiğini görceksinn
ve işe yaricak de herzamann
günaydın arkadaşlar bugün yine 1.400 gr fazla çıktım artık bırktım ya anlamıyorum vücudumu sabah akşam sirkeli su içmekten miğdem bulanıyor ama neden zayıflayamadığımı biliyorum spor yapamıyorum havalr çok kötü yorgun hissediyorum kendimi neyse bugün iyigibi görünüyor keşke bugün yapabilsem
günaydın ablacıımmm
şişkinliktir yada bünyen su tutmuştur
spor olmayıncada olmuyor ama
ben dut yaprağının vücuttaki fazla suyu attığını duymuştum
ilaç yerine dut yaprağını kullanın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?