Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım ben bu sabah bal kattım çok önce balsız denemiştim içememiştim bu şekilde daha kolay içtim
bakalım bende durum ne olacak
sabah p.kızartması yedim ama çok az (masum )
ara 1 galeta 1 dilim karpuz
öğlen 1 tost
ara 1 galeta 1/2 bardak süt
akşamı bilmiyorum ama çok hafif bişeyler yemeyi düşünüyorum

merhab kizlar ben geldim kizim orta kulak iltihabi olmus dr geldik simdi yatiyor bende iyiym kacinci oldunuz haberi olan varmi dosbacim simdi nasilsin daha iyisindir umarim kötü düsünmek yok artik#

canım çok çok geçmiş olsun.hayırlısı ile atlatır inşallah. :1hug: a.s.
canım moralini bozma bak memlekettesin ne güzel tadını çıkar. tamam şimdi yemekler lezizdir cokacimcoook anlıyorum ama sende az az ama sık yemeyi dene canımcım, :icecream: yapabilirsen tabi. :roflol: e anne yemeği lezzetlidir.valla işin zor,ama tatlı zorluk.öptüm. a.s. :1hug:

çok çok geçmişolsun melis. senin yavrunda hayırlısı ile iyileşir inşallah. bende birinciliğimizi kutluyor, bireyseldeki arkadaşlarımı tebrik ediyorum. a.s. a.s. a.s.

ablacıımm günayydııınnnnnn Şeniz
ablacım dikkat et dicem ama ad karamanlı melis hepiniz bebeklerii hastalandıı geçmiş olsunn
nereus çok teşekkürederim. a.s.
slm kızlar,günlük yemeklerimi yedim şimdi de eşofmanları giyip tıpış tıpış yürümeye gidiyorum,kilo çizelgesi yaptım inş. bu sefer doğru yapmışımdırCADIARZU

melzeyit çok teşekkürler hayatım herşeyi halletmişsin. ben zamanında tekrar veremediğim için üzgünüm.neyse haftaya inşallah verdiğim kiloma eklenir. a.s
günaydın şekerlerrrrrrr..bu gün çooooooook güzel bir günnnnnnnnnnnnn...
sabah tartıldıııııııımmm veeeeeeee 700 gr daha vermişiiiiiiiiimmmmmhihoyyyt sositososito

ne güzel hayatım.bu sirkeli su gerçekten işe yarıyormu anlamadım ama gerçekten harika.700 gr. bu kadar kısa sürede valla süper. :teytey: :teytey: :teytey:
evet kızlar kalbimde bi sorun var ama önemsemiyodum ama o kndini hissettiriyor belkidev kilo veremememin seebide bu olabilir

dosbacım umarım iyisindir hayatım.gayet az yediklerin umarım bu hafta mutlu olursun canımcım. a.s.

kızlar 1.liğimizi tekrar kutluyorum,bireyseldeki canım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.umarım haftaya tekrar 1. oluruz. hepinizi çok öpüyorum.

melis,dosba,patbori,melzeyit,nereus,karamanlı,melankoli emirel,acıbiber,lojel bütün arkadaşlarımı öpüyorum. a.s. a.s. a.s.

merhaba arkadaşlar ben de içiyorum sirkeli sıcak su gece yatmadan önce bence faydası var ödem atıyo yağ da erittiği söyleniyor ben içine bal koymuyorum sabah da içmiyorum yanlızca gece yatarkaen ama sıcak içiyorum

ben ılık içiyorum nereus öle demişti sanırım
balla tadı daha ii oluyor
kullandığım bal şekersiz ve sadece 1 çay kaşığı kadar ??
umarım hepimiz faydasını görürüz

çok geçmiş olsun
çocuklar böyle düşe kalka hastalanarak büyüyo ama sorunları da annelerini yıpratıyo...
kısa zamanda iileşir canım inş.

teşekkür ederim canım. Çok yorgunum şu anda babamız da yok bugün, hep kucakta ağladı yordu beni. Neyse uyudu şimdi ben de yatacağım birazdan kollarım belim heryerim ağırıyor.

memlekette olmak güzel lakin diyet zor yapılıyor

canım beni de düşünce aldı. Çarşamba erzuruma gidiyorum bir kongre için 10 gün kadar yokum tüm düzenim bozulacak kilo almadan dönersem süper olur. Yine iyi sen almamışsın.

canım herhalde sirkeli suyun sana çok faydası oldu. Ben de dönüşte başlayayım. sirkeden nefret ederim ama kokmuyor diyorsunuz dimi kızlar.

sen de sonuç alırsın inşallah. ahh ne güzel karpuzlar yeniliyor ben daha açmadım mevsimi yarın alsak bari.

teşekkür ederim canım. Ben de seni öpüyorum kocaman. Sen nasılsın iyimisin hiç karşılaşamıyoruz. Bi de şişgomla hiç krşılaşamıyoruz. Şu kongreye de gideyim geleyim, sonra üniversitede dersler bitiyor daha sık buralarda olacağım.

sen de iyi kilo veriyorsun canım demekki işe yarıyor.

iyi akşamlar güzelleerr

iyi akşamlar şekerlik a.s.

dosbacı mmeliscim nasılsınız
dosbaaamm canıımm takmican kafanaa gittiğini görceksinn
ve işe yaricak de herzamann

meliscim uzun bi yolculuk ne güzel..
sanırım yoğun geçecek ama değişiklik ii gelir umarım
oltu kebabı yersin artık bizim için de :)

günaydınlar güzelleeerr
benim pantolonlar düşüyor yanlız tartıda değişiklik yok benneyaptımki
hala 64.2

günaydınlar şekerler kızlar öncelikle geçen hafta K tozunu atmışız çok sevindim dereceye girenleri tebrik ediyommm.
MELıS VE KARAMANLI bebişleriniz hastaymış çok geçmişler olsunnnn
ayrıcaaa melzeyit neler yaptın çok merak ettim bizede anlattt
melis kız erzuruma gidiyon haa ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhh güzel memeleketimmm çok özledim 1 ay sonra bende g,tcem inşallah canım bizim oranın en meşhur şeyi çağ kebabı ve kadayıf dolmasıdır ayrıca çok lezzetlidirler sakın yemeden gelme benim yerimede ye içi gezz olurmu.
size şimdi hafat sonu yaptıklarımı anlatcam
cumartesi sabah 09 da 2 dilim ekmek(lifht) +krem peynir+4 dilim sucuk+1 yumurta sonra
sonra 2,5 saat yürüdüm eve saaat 3 gibi geldim ve koca bir erik+malta eriği+çilek den oluşan bir meyve tabağı ve 3 litre su gün boyunca başka hiç bişey yok
pazar günü dışada kahvaltıya gittik sevgilimle saaat 11 de yaptık kahvaltıyı kahvaltı tabağı klasik ayrıca küçük kutularda bir bal ve treyağı yedimmm
sonra saat 14 de bir külah dondurma ama en az 4 saat yürüyüş yaptım
ve başka bişey yemedimmm
ama kızlar şunu farkettim az yediğimi düşünüyom yani az derken bir öğün oldu gibi hafta sonu yediklerim ama bu sabah tartıldım yine 57,3 ümmm üüzlmedim çünkü ben nuhakkaka ki hafta sonları az da olsa alırıdmmm artık bu hafta inşalalh 56 lı rakamları görürürüm

günaydın arkadaşlar bugün yine 1.400 gr fazla çıktım artık bırktım ya anlamıyorum vücudumu sabah akşam sirkeli su içmekten miğdem bulanıyor ama neden zayıflayamadığımı biliyorum spor yapamıyorum havalr çok kötü yorgun hissediyorum kendimi neyse bugün iyigibi görünüyor keşke bugün yapabilsem

günaydın ablacıımmm
şişkinliktir yada bünyen su tutmuştur
spor olmayıncada olmuyor ama
ben dut yaprağının vücuttaki fazla suyu attığını duymuştum
ilaç yerine dut yaprağını kullanın isterseniz

ilginç ya dut yaprağı hiç duymamıştım bilmiyorum ki ilacı zaten yaz dönemkinde kullanmamam gerek kötü oldu benim için ya ama cumaya kadar zayıflayacam şeker
bugün 2-5 dilim ekmek labne peynir 1 y.k.
beyaz beynir yarım kibrit kutusu ve 2 çatal lor peyniri 4
4 zeytin
1 tk çilek reçelininçileğini yedim sabah sirkeli ballı limonlu suyumu içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…