Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın şekerleeeerrr
şişkocum haftasonu çok az yemiş çok güzel yürümüşsün kesin 56yı göreceksin bu hafta
bende haftasonunu ii geçirenlerdenim
dün oldukça hafif yedim
vee nereusun sayesinde sirkeli suya başladım
ve bugünnnnn 700 gr gitmiş
inanın çok mutluyum şu 70 altını görmek beni mutlu ediyo ama daha hiç 68 i görmedim
bu hafta buna zorlayacağım
sabah kahvaltıda mantarlı melemen yedim çok azıcıkta peynir
1 dilim ekmek
aç karnına sirkeli suyumu içtim
haftasonuna kadar aldığım 1 kiloyu vermek hatta daha da fazlasını görmek istiyorum
buralardayım şekerler görüşürüz

dosbacığım şişgocuğum nasılsınız bende bol bol su topluyorum sorada ilacımı alıyorum balon gibi sönüyorum bende nezamandır 77 yi görmedim bu hafta onu zorlayacam bakalım mümkünse 76 lı rakamları görmek istiyorum

canım umarım dediğin gibi olurda bu cumaya kadar 56 rakamları görüp onnlarla vedalaşmaya hazırlanırım bu haftaki hedifim yani cumaya kadar 55,9 görmek vermem gereken 1,3 gram var ama kararlıyım bu hafta çok sıkıcam kendimi bakalımmm
ayrıca tebrik ederim seni daha şimdiden 700 grm gitmiş merak etme verirsin 1 kilodan daha fazla bacım bi bakmışım bu hafta ben sen nereus derece yapmışsızz ayyyyyyy:roflol::roflol::roflol:güldüğüme bakma çok ciddiyim

umarım
ama bende bu hafta acayip gaza geldim
aldığımı veremezsem takımı bırakacam...
eee sizden ayrılmamak için elimden gelenin en en iyisini yapacağım
bakalım bu hafta sıfır kaçamak ve ii bi sonuç
hepimiz için...

canım takımı bırakmakla elin bişey geçmez burda olup okudumuz bir mesaj bile bizi motive etmeye yetiyo bencee de bu hafta sıfır kaçamak ve güzel sonuçlar inşallah şöle bi mucize olsada 2 kilo verebilsem varya ooo süper olur ama bendaha hiç bu başarıyı gösteremesdim ama herşeyin bi ilki vardır demisüprizzzzz

evet herşeyin bi ilki vardır bende 1 kilodan fazla verdiğimi hatırlamıyorum
zaten ben mehteran gibi 2 ileri 1 geri
şu çizelgeyi bu şekilde değiştirmekten bıktım
ama bu defa kararlıyım vereceğim.... sadece regl dönemimin yaklaşması beni telaşlandırıyor umarım bu dönemde şişmem...

şişkocum seni görenler nasıl tepki veriyorlar??
sen şimdi fıstık gibi olmuşsundur
10 kilo çok şey değiştirmiştir bi de şimdiki kilon tam çıtır kilosu :)

şişkocum seni görenler nasıl tepki veriyorlar??
sen şimdi fıstık gibi olmuşsundur
10 kilo çok şey değiştirmiştir bi de şimdiki kilon tam çıtır kilosu :)

beni uzun süre görmeyip şimdi görenler çok şaşırıyo herkes 10 kilodan çok fazla verdiğimi düşünüyolar öncelikleee herkese göre şuan çok zayıfım onlar benim kilolu halimi bildikleri içinn artık yeter daha sakın verme diye tenkitlerde bulunuyolar bende daha daha vermem gerekn 3 kilo var diyince herkes kızıyo ama yok ben kararlıyım 54 olcammm belkide 53delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden hesaplarıma göre şayet bu ay 55,9 görebilirsem haziran bitiminde ise 53 kilo olabilirimm:jeyyar:

canım ilk zamanlarda haliyle insanların gözüne çirkin görünüyoruz ama inan bi kaç ay sonra kilon oturuyo vücudun şekil alıyor yeni haline bedenin uyum sağlıyor....
tabii boyun kaç bilmiyorum ama bi genç kızın olması gereken kilosundasın
çevrendekilere şimdilik aldırış etme sonra onlar sana gıpta ile bakacaklar

evet ama ben yeni görüntüme çoktan alıştım ve gerçekten herkesten olumlu tepkiler alıyorum bu arada boyum 1,62 yaşım 26
öğlen ne yedim?
sadece salataaaaaaaaaaaaaaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

fıstık gibi olmuşsun şeker
hedefine de az kalmış
bu arada öğle yemeğine gerçekten de alkışşş alkisalkisalkis

gider canım bişeycik kalmaz...
benim akşam menüm belli...
zeytinyağlı enginar... ama sanırım ikindi bi ara yapabilirim 1 galeta mesela
ben yemeyince metabolizmam yavaşlıo

gider canım bişeycik kalmaz...
benim akşam menüm belli...
zeytinyağlı enginar... ama sanırım ikindi bi ara yapabilirim 1 galeta mesela
ben yemeyince metabolizmam yavaşlıo

aynen canım bende haf sonu sadece kahvaltı ettim 2 günde hiç kilo veremedim gerçi bilerek yapmadım zamanım olmadı yemek için ama yinede bişey yemem lazım benimde elmea yiycem şimdi bende

kesinlikle çok aç kalınca kıtlık mesajını alıyor beyin...
ben 2 gündür sık sık ama kalorisi çok düşük şeyler yedim
tek öğün çok yanlış ben bu hataya herbalife kullanarak düştüm
sonuç okadar eziyete sadece 2 kilo verdim
yani benim anladığım aç kalmamak ...
sadece gece yatarken yatağa aç gitmek gerekiyor

evet kesinlikle katılıyorum sana özelliklede akşam 7 den sonra bişey yememmek gerekiyooo

şişkocum ben birazcık yürüyeyim bu sohbet beni gaza getirdi
canım 1 saat sonra burda olurum görüşmek üzere...

oh allah muhabbetinizi arttırsın kızlar ne güzel sohbet etmişsiniz bende gaza geldim ama öğlen kızımın okul toplantısı vardı 1 dilim haşhaşlı çörek yiyebildim oda ikramdı açım aslında ama kuru üzüm yiecem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…