merhaba kızlar bitki çayımı içerken bi bakayım bizim kızlar neler yapmış dedim maaşallah iyi gidiyorsunuz
ben sabah 1dilim ekmek klasik kahvaltı
öğle 3kaşık kuru fasulye ve yoğut yedim
Annedir yüreği fazla dayanamaz.. Herkes bıksa benden annem bana doymaz.. Öper besler beni, unutur kalbinde.. Annem burda olsun bana bişey olmaz.. Hergün bakar bana kusurumu görmez.. Günler gece olsa o ışığı sönmez.. Ellerim büyüdü avuçlarında.. Bi tek annem olsun bana bişey olmaz... NİL KARAİBRAHİMGİL
anne olacaklara ve annelere
ara olarak 1 avuç fındık yiyorum
40 dk yürüdüm
dizim yine ağrıdı bırakmak zorunda kaldım
bi de suyumu içersem bugün fena değil
ay çok üzüdn sen şimdi beni annemi aylardır görmüyom zaten çok çok özlemiştim ne zaman tv bu reklam çıksa hemen değiştiriyom dayanamıyom izlemeyee yaaa artık temmuz gelsede bitse şu hasretlik yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
özürdilerim ya seni üzmek istemezdim sabret canım az kalmış
önemli değil canım zaten ama şu bi gerçekki acayip dokunaklı bi şarkı olmuş ya bu arada nil karaimrahimgil değil bebiişim söyleyen sertap erener ama sesi nile çok benziyooo bu şarkıdaa
beni uzun süre görmeyip şimdi görenler çok şaşırıyo herkes 10 kilodan çok fazla verdiğimi düşünüyolar öncelikleee herkese göre şuan çok zayıfım onlar benim kilolu halimi bildikleri içinn artık yeter daha sakın verme diye tenkitlerde bulunuyolar bende daha daha vermem gerekn 3 kilo var diyince herkes kızıyo ama yok ben kararlıyım 54 olcammm belkide 53delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden hesaplarıma göre şayet bu ay 55,9 görebilirsem haziran bitiminde ise 53 kilo olabilirimm:jeyyar:
canım senin boy kaççç merak ettim
bende bugün 45 teniz oynadım 1 aydır ara vermiştim yine başladım pynamaya azda olsa faydası olur sanırmmm banakaydirigubbakcemile2
kimsecikler kalmamış yaaa,yürüyüşe çıkmaktan vazgeçtim bugünlük hava yağacağa benziyo çünkü birde sol ayağım ağrıyo:1no2:akşama yiyeceklerim hafif,inş. bu hafta da kilo verebilirim regl döneminde versende belli olmuyo ama inş. veririm düğünlere üç hafta kaldı çünkü en azından bir beş kilo versem acaip mutlu olcam,hızlı kilo vemenin sırrını aroıyorum kızlar yardımm:1rolleyes:
ben gelirim kimsecik olmaz buralarda neyse ne yediğimi yazayım 1 kaseden az çorba 2 köfte birkaç elma dilimli fırın patates bir kase yoğurt ve salata arkadaşlar yemek yerken acayip uykum geliyor nerdeyse yemek esnasında uyuyacak gbi oluyorum sizede oluyormu şimdide spor olarak yorgan yıkayacam makinama sığmıyor annemin tekniğiyle hoptek hoptek arkasınada gücüm yeterse kolbastıyla spor tabi misafirim gelmez ise iyi geceler şimdiden
offfff akşam yemeği biraz fazla kaçırdım hemde 9 dan sonra yedim offff offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?