Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar bitki çayımı içerken bi bakayım bizim kızlar neler yapmış dedim maaşallah iyi gidiyorsunuz
ben sabah 1dilim ekmek klasik kahvaltı
öğle 3kaşık kuru fasulye ve yoğut yedim

merhaba kızlar bitki çayımı içerken bi bakayım bizim kızlar neler yapmış dedim maaşallah iyi gidiyorsunuz
ben sabah 1dilim ekmek klasik kahvaltı
öğle 3kaşık kuru fasulye ve yoğut yedim

fasulye gayet iyi ve çok faydalı bir besin ama herşeyi olduğu gibi onuda abartmadan tüketmek gerekiyor diye düşünüyorum ama yoğurt süper bi tercihh elimizden geldiğince bence her öğünde tüketmek lazımmm tabi onuda ölüçülü olarakk ayyyyyyyyyyyyy susadım sanırm bi bardak su içip geleyimm :içelim:

Annedir yüreği fazla dayanamaz.. Herkes bıksa benden annem bana doymaz.. Öper besler beni, unutur kalbinde.. Annem burda olsun bana bişey olmaz.. Hergün bakar bana kusurumu görmez.. Günler gece olsa o ışığı sönmez.. Ellerim büyüdü avuçlarında.. Bi tek annem olsun bana bişey olmaz... NıL KARAıBRAHıMGıL

anne olacaklara ve annelere

slm kızlar,dün hiç yazamadım,ablama kahvaltıya gittik alecek çok güzel kahvaltı yaptım tabiki abartmadan,akşamada yağsız ızgara yedim ve yanında salata.bugün ise sabah etiform bisküvilerinden yedim öğlen ise yine kahvaltı çeşiylerinden yedim az,çok azda börek yedim,akşamada az çorba ve yoğurdun içine salatalık rendeliyip bir dilim ligt ekmeğimle yiycem,bunların hepsi tabikide yürüyüşten önce olcak,akşam 18:30 civarında da yürüyüşe çıkarıma.sbu arada regl olmuşum vücudum şişbenneyaptımki

ara olarak 1 avuç fındık yiyorum
40 dk yürüdüm
dizim yine ağrıdı bırakmak zorunda kaldım
bi de suyumu içersem bugün fena değil

ay çok üzüdn sen şimdi beni annemi aylardır görmüyom zaten çok çok özlemiştim ne zaman tv bu reklam çıksa hemen değiştiriyom dayanamıyom izlemeyee yaaa artık temmuz gelsede bitse şu hasretlik yaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ara olarak 1 avuç fındık yiyorum
40 dk yürüdüm
dizim yine ağrıdı bırakmak zorunda kaldım
bi de suyumu içersem bugün fena değil

canım senin boy kaççç merak ettim
bende bugün 45 teniz oynadım 1 aydır ara vermiştim yine başladım pynamaya azda olsa faydası olur sanırmmm banakaydirigubbakcemile2

özürdilerim ya seni üzmek istemezdim sabret canım az kalmış

önemli değil canım zaten ama şu bi gerçekki acayip dokunaklı bi şarkı olmuş ya bu arada nil karaimrahimgil değil bebiişim söyleyen sertap erener ama sesi nile çok benziyooo bu şarkıdaa

ya evet sonrada farkettim ama düzeltmedim

ama annem olsun bana yettrrrrrrrrrr benim annem birmelek diyorum kızımda bana anne sen kanatsız bir meleksin diyor hergün
annelik çok güzel bir duyguymuş onu anlıyor insan çocuğu büyüdükçe neyse ben neyedim

kuru üzüm 4 zeytin ve1.5 dilim ekmek öğlen yemeğimdi akşamda yoğurt yemeyi planlıyorum of sıkıldım bu yemek derdinden bide salata yaparım çocuklara ne yapacam bilemiyorum

kimsecikler kalmamış yaaa,yürüyüşe çıkmaktan vazgeçtim bugünlük hava yağacağa benziyo çünkü birde sol ayağım ağrıyo:1no2:akşama yiyeceklerim hafif,inş. bu hafta da kilo verebilirim regl döneminde versende belli olmuyo ama inş. veririm düğünlere üç hafta kaldı çünkü en azından bir beş kilo versem acaip mutlu olcam,hızlı kilo vemenin sırrını aroıyorum kızlar yardımm:1rolleyes:

geçmiş yazıları okurken dikkatimi çekti bu ballı sirkeli suyu nasıl yapıyoruz bende yapmak istiyorum,ikinciside şişgocum bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin ve nasıl verdin,bende bilmek istiyorum....:1rolleyes:

canım senin boy kaççç merak ettim
bende bugün 45 teniz oynadım 1 aydır ara vermiştim yine başladım pynamaya azda olsa faydası olur sanırmmm banakaydirigubbakcemile2

canım benim boyum 1.65
ben ilaçlarla 10 günde 9 kilo aldım ama şükür daha önce düzenli spor yaptığım için vücudum çok bozulmadı bi de görenler kilo mu çok tahmin edemiyor... moralimi en azından bu düzeltiyor

canım düğünler insanı ya motive ediyor yada strese sokuyor
canım hızlı vermeye çalışmak iyi değil biliyorsun
hızlı verince hızlı alıyorsun sağlıklı olanı yap derim
gayet ii gidiyorsun bence

ben gelirim kimsecik olmaz buralarda neyse ne yediğimi yazayım 1 kaseden az çorba 2 köfte birkaç elma dilimli fırın patates bir kase yoğurt ve salata arkadaşlar yemek yerken acayip uykum geliyor nerdeyse yemek esnasında uyuyacak gbi oluyorum sizede oluyormu şimdide spor olarak yorgan yıkayacam makinama sığmıyor annemin tekniğiyle hoptek hoptek arkasınada gücüm yeterse kolbastıyla spor tabi misafirim gelmez ise iyi geceler şimdiden

canım kolay gelsin zor iş...
ama suyu seviyorsan zevklidir... ben suyu çok severim de :)
ben yemek yerken değil ama hafif yemediysem kesin yemekten sonra bi ağırlık çöker...
ama bu dediğim uzun zamandır olmuyor çünkü genelde az yiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…