Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş yazıları okurken dikkatimi çekti bu ballı sirkeli suyu nasıl yapıyoruz bende yapmak istiyorum,ikinciside şişgocum bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin ve nasıl verdin,bende bilmek istiyorum....:1rolleyes:
canım ben sabahları aç karnına ve akşam uyumadan önce içiyodum bi ara faydasınıda gördüm yarım bardak ılık suya bir çorba kaşığı sirle ve bir çay kaşığı bal katıp içiyodumm canım ben diyete şubat 14 de başladım yani 4 ay gibi bir zamanda verdim kilomuuu nasıl yaptır dersen yemeği azalttım abur cuburu kestim ekmeği sadece sabah tüketmeye başladım şekeri kestim ve bol su içmeye başladımm ayrıca yediklerimide azalttım bu şekilde gitti kilol ama daha hedefime var ulaşamadımm yani devam yine diyete
canım bende yoğurt yediğimde çok uykum gelirrr ayrıca bu kol bastı acayip etkili heryerin oynuyo bence deva hop tek olayına kesin faydasını görürsün
offfff akşam yemeği biraz fazla kaçırdım hemde 9 dan sonra yedim offff offff
ooooooooooooklava: 9 olmamış canım ya akşam yemekleri diyetimizde çok özen göstermemiz gereken öğün hafif ve erken saatte bitirmiş olmalıyız bu öğünü yersekte sadece meyva yiyelim ama üzülme bugün telefi edersin

canım regl döneminde evet insan kilo verse bile bunu anlayamıyo ancak bittikten sonra farkedersin ama merak etme kesin vermişsindir bitsin reglin tartı yüzünü güldürür
bu arada dün neler yedim
sabah kepekli sandiviç
ara yok
öğlen salata
ara elma
akşam 4 kaşık b.plavı +salata+azıcık dönerr çeyrek porsiyon naniknanik
ara 5 tane malta eriği ve tabiki 3 litre su ve 45 dk masa tenisi
ama sabah kilom yine aynıydı yaa çakılıp kaldım bu 57,3 deee ben artık 56 yı görmek istiyom yaaa-tatlicadiarzu-

günaydın arkadaşlar bakıp çıkmıştım bugün canım hiçbişey yapmak istemiyor gelmezsem küsmeyin bu arada melis nerelerde haberi olan varmı yarın gidecekti ama dünde sesi çıkmadı

günaydın arkadaşlar bakıp çıkmıştım bugün canım hiçbişey yapmak istemiyor gelmezsem küsmeyin bu arada melis nerelerde haberi olan varmı yarın gidecekti ama dünde sesi çıkmadı

benimde bişi yapasım yokk :1no2:
ben çok sıkıldım ya acaba
mezuniyetimimi istesem yeter bukadar sıkıntı
64 altınada düşmüyorum 2 ay olcak nerdeyse :1no2:

benimde bişi yapasım yokk :1no2:
ben çok sıkıldım ya acaba
mezuniyetimimi istesem yeter bukadar sıkıntı
64 altınada düşmüyorum 2 ay olcak nerdeyse :1no2:

sende hnemen kaçma derdindesin bende nezamandır 78in altına düşemiyorum ama yılmıyorum eşim dalga geçiyor komşumuz 7 kilo vermiş hergün 1 saatten fazla spor yapıyomuş falan ancak o kadar verebilmiş bende zayıfladım mı ne dedim ya sen nasıl zayıflıyosun anlamıyorum ne spor yapıyosun nede başka bişey diyo ondan sonrada hı pardon o internet sayfasındaki arkadaşların motive ediyor seni anladım diyor adamın diline düştüm 2 gündür işe yürüyerek gidip geliyorum bu arada bu spor olur değilmi

günaydınn kızlar
ben bugün tartıda fazla çıktım ama dün kaçamağım olmadı ki(
bu yüzden canımı sıkmamamya gayret ediyorum
dün 40dk yürüdüm
bugün de inş. en az 40 dk yürümeyi planlıyorum
neyse canlarım ben daha kahvaltı yapmadım
kahvaltıdan sonra görüşürüz

bende kaçmayı düşünenlerdendim ama kaçsam ne fayda...
bırakırsam şurda verdiğim 4-5 kiloyu tekrar alacağım...
hem sizlerden de ayrı kalcağım
bence nereus devam canım
bu arada melzeyit seninkine takım gücümüzü gösterelim şekerim
bizimle dalga geçtiğine pişman olsun hadi bi gayret...
bana söleydi eşim ben gaza gelirdim

derdim kaçmak değilki
bunun altına düşemiyorum

derdim kaçmak değilki
bunun altına düşemiyorum

şekerim amanın gene ne olduda motivasyonun düştü senin bakayımmm kendin bi önceki mesajda yazmışsın herkes istediği kilo iner ama saretmek gerek demişsin evet çok doğru bak hepimiz bir inip bir çıkıyoz bende 3 hatadır 57 li rakamladayım bi alıyom bi veriyom yavaş yavaş olcak sabır biraz tamam hadi mezun ol diyelim bırakacakmısın diyeti yok gene devam üstelik bukez tek olcan sıkılıcan hiç olmasa şimdi yanlız değilsin bizler varız yani etrafında seni gibi şimman lar varrr :roflol::roflolbiz oluyoz onlar):teselli: durmak ve pes etmek yok temmuza kadar defvamm ne giderse kardır unutmayalım:1hug:

ben o mesajı sizi motive etmek için söylemiştim
bugün benim kaafam çok bozuk ben bir süre yazmayayım en iyisii
takımda bir kişin motivesi bozulunca herkeski çöküyor kendimee
metitasyon yapayım
hepinizi çok çok öptümm kızlaarr Şeniz
kendinize iyi bakıınn görüşürüz

tamam canım sen biraz toparla kafanı ama hemen cecik dön bu arada kafa mbozuk diye kaçamak yapma aman haa hemen dön ama olumu:1hug:

kızlar öğlen yemekte çorba bezelye ve tavuk var ben çok sadece sanırım tavuık yiycemmm yada çorba duruma göreee öpüyom sizleri görüşürüz

sabah kahvaltısı yapamayan ben 4 çağla 1 kaşık kuru üzümle ara öğünümü tamamlayıp suyumu sadece 1 bardak sirkeli olarak içtikten sonra öğlen yemeği için tabsilotta nevarsa onu yemeye kendimi mahkum ediyorum

afiyet olsun canım..
ben de eve geldim açlıktan ölüyorum..bir de baktım komşum kısır yapmış getirmiş.şimdi yogurtla kısır yiyorumm..acılı acılı süpper valla.. ama çok yemicemm sözzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…