canım ben sabahları aç karnına ve akşam uyumadan önce içiyodum bi ara faydasınıda gördüm yarım bardak ılık suya bir çorba kaşığı sirle ve bir çay kaşığı bal katıp içiyodumm canım ben diyete şubat 14 de başladım yani 4 ay gibi bir zamanda verdim kilomuuu nasıl yaptır dersen yemeği azalttım abur cuburu kestim ekmeği sadece sabah tüketmeye başladım şekeri kestim ve bol su içmeye başladımm ayrıca yediklerimide azalttım bu şekilde gitti kilol ama daha hedefime var ulaşamadımm yani devam yine diyetegeçmiş yazıları okurken dikkatimi çekti bu ballı sirkeli suyu nasıl yapıyoruz bende yapmak istiyorum,ikinciside şişgocum bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin ve nasıl verdin,bende bilmek istiyorum....:1rolleyes:
canım bende yoğurt yediğimde çok uykum gelirrr ayrıca bu kol bastı acayip etkili heryerin oynuyo bence deva hop tek olayına kesin faydasını görürsünben gelirim kimsecik olmaz buralarda neyse ne yediğimi yazayım 1 kaseden az çorba 2 köfte birkaç elma dilimli fırın patates bir kase yoğurt ve salata arkadaşlar yemek yerken acayip uykum geliyor nerdeyse yemek esnasında uyuyacak gbi oluyorum sizede oluyormu şimdide spor olarak yorgan yıkayacam makinama sığmıyor annemin tekniğiyle hoptek hoptek arkasınada gücüm yeterse kolbastıyla spor tabi misafirim gelmez ise iyi geceler şimdiden
ooooooooooooofffff akşam yemeği biraz fazla kaçırdım hemde 9 dan sonra yedim offff offff
kimsecikler kalmamış yaaa,yürüyüşe çıkmaktan vazgeçtim bugünlük hava yağacağa benziyo çünkü birde sol ayağım ağrıyo:1no2:akşama yiyeceklerim hafif,inş. bu hafta da kilo verebilirim regl döneminde versende belli olmuyo ama inş. veririm düğünlere üç hafta kaldı çünkü en azından bir beş kilo versem acaip mutlu olcam,hızlı kilo vemenin sırrını aroıyorum kızlar yardımm:1rolleyes:
emirel ,melzeyit aloo hışttt aşağıdan çıkın yukarı slm yok mu aloooooooooooooooohihoyyyt
günaydın narincim(şişgo) kusura bakma başka yerlerde dolaşıyordum yediklerimi de yazayım sabah klasik kahvaltı 1dilim eka.s.mek[/QUOcanım ya dah narin olamadık maledef ama 3 kilo sonra olaiblirim belkii:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
günaydın arkadaşlar bakıp çıkmıştım bugün canım hiçbişey yapmak istemiyor gelmezsem küsmeyin bu arada melis nerelerde haberi olan varmı yarın gidecekti ama dünde sesi çıkmadı
benimde bişi yapasım yokk :1no2:
ben çok sıkıldım ya acaba
mezuniyetimimi istesem yeter bukadar sıkıntı
64 altınada düşmüyorum 2 ay olcak nerdeyse :1no2:
sende hnemen kaçma derdindesin bende nezamandır 78in altına düşemiyorum ama yılmıyorum eşim dalga geçiyor komşumuz 7 kilo vermiş hergün 1 saatten fazla spor yapıyomuş falan ancak o kadar verebilmiş bende zayıfladım mı ne dedim ya sen nasıl zayıflıyosun anlamıyorum ne spor yapıyosun nede başka bişey diyo ondan sonrada hı pardon o internet sayfasındaki arkadaşların motive ediyor seni anladım diyor adamın diline düştüm 2 gündür işe yürüyerek gidip geliyorum bu arada bu spor olur değilmi
sende hnemen kaçma derdindesin bende nezamandır 78in altına düşemiyorum ama yılmıyorum eşim dalga geçiyor komşumuz 7 kilo vermiş hergün 1 saatten fazla spor yapıyomuş falan ancak o kadar verebilmiş bende zayıfladım mı ne dedim ya sen nasıl zayıflıyosun anlamıyorum ne spor yapıyosun nede başka bişey diyo ondan sonrada hı pardon o internet sayfasındaki arkadaşların motive ediyor seni anladım diyor adamın diline düştüm 2 gündür işe yürüyerek gidip geliyorum bu arada bu spor olur değilmi
derdim kaçmak değilki
bunun altına düşemiyorum
şekerim amanın gene ne olduda motivasyonun düştü senin bakayımmm kendin bi önceki mesajda yazmışsın herkes istediği kilo iner ama saretmek gerek demişsin evet çok doğru bak hepimiz bir inip bir çıkıyoz bende 3 hatadır 57 li rakamladayım bi alıyom bi veriyom yavaş yavaş olcak sabır biraz tamam hadi mezun ol diyelim bırakacakmısın diyeti yok gene devam üstelik bukez tek olcan sıkılıcan hiç olmasa şimdi yanlız değilsin bizler varız yani etrafında seni gibi şimman lar varrr :roflol::roflolbiz oluyoz onlar):teselli: durmak ve pes etmek yok temmuza kadar defvamm ne giderse kardır unutmayalım:1hug:
ben o mesajı sizi motive etmek için söylemiştim
bugün benim kaafam çok bozuk ben bir süre yazmayayım en iyisii
takımda bir kişin motivesi bozulunca herkeski çöküyor kendimee
metitasyon yapayım
hepinizi çok çok öptümm kızlaarr Şeniz
kendinize iyi bakıınn görüşürüz
günaydınlar hem memlekette hemde diyette olmak çok zormuş ya
sabah kahvaltısı yapamayan ben 4 çağla 1 kaşık kuru üzümle ara öğünümü tamamlayıp suyumu sadece 1 bardak sirkeli olarak içtikten sonra öğlen yemeği için tabsilotta nevarsa onu yemeye kendimi mahkum ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?